Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

CHLORELLA JAPAN BRNĚNÍ TVÁŘE

OBSAH

Chlorella cena

Zde můžete objednat nejkvalitnější chlorellu: chlorella cena.

Zdroj: Chlorella nebezpečí

Diskuze

V diskuzi CHLORELA JAPAN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ilona.

Dobrý den, mám cukrovku druhého typu léčenou inzulinem, který si píchám čtyřikrát denně, chtěla bych se zeptat jestli mohu užívat Chlorella Japan FORTE.
Děkuji za odpověď
Reianslová Ilona

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Chlorela Japan

Chlorella a houstnutí krve

Chlorella, podobně jako i ostatní zelené listové zeleniny, obsahuje vitamin K. Chlorella má hodně vitamínu K, až 46 mg na 1 gram sušené chlorelly. Vitamín K se vyskytuje ve všech potravinách, kde je přítomen chlorofyl. Vitamín K se podílí na procesu srážení krve, takže díky němu například při říznutí nevykrvácíme. Mnoho vitamínu K oslabuje účinnost léku na ředění krve, léku s názvem Warfarin. Při současném užívání chlorelly a tohoto antikoagulačního léku zde hrozí nebezpečí vytvoření trombu a vzniku náhlé mrtvice nebo neočekávaného infarktu myokardu. Lidé, kteří jsou po mozkové příhodě, nebo mají ischemickou chorobu srdeční a berou trvale Warfarin na ředění krve, tak by neměli chlorellu užívat bez porady se svým neurologem nebo kardiologem, protože chlorella v tomto ohledu pro ně představuje potenciální nebezpečí.

Zdroj: Chlorella nebezpečí

Diskuze

V diskuzi CHLORELLA JAPAN NEBEZPEČÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Markéta.

Zajímalo by mě, jestli v současné době nehrozí, že japonská chlorella je ovlivněna výbuchem jaderné elektrárny ve Fukušimě. Např. ryby a zemědělské plodiny z tohoto území nechce v Japonsku nikdo kupovat. Na krabičce chlorelly se dočtete, že je řasa z Japonska, ale odkud přesně, to už se nedozvíte.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Chlorella japan nebezpečí

Brnění levé ruky a tváře

Brnění levé ruky a tváře může vzniknout na podkladě postižení cév v mozku a postižení periferních nervů, případně degenerativních změn na páteři, které utiskují nervy. Z toho vyplývá, že je nutná návštěva neurologa, který zjistí příčinu, stanoví diagnózu a případně zahájí léčbu.

Zdroj: Brnění levé ruky

Diskuze

V diskuzi CHLORELLA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Erika Jeništová.

Dobrý den,
Moc děkuji za odpověď.. Mám ještě prosím prosbu....Jak dlouho ten průjem a křeče mohou trvat? Poslední dávku jsem užila před 6 ti dny a od té doby trval průjem 3 dny, pak den bez a pak zase 2 dny křeče atd....je to normální? Vysvětluji si to tím, že jsou v těl ještě zbytky, ale nevím.....Moc děkuji

Erika Jeništová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Romana.

Dobrý den, chlorellu japan užívám teprve 3 dny a mam velké nadýmáni, mám ji vysadit nebo se to upraví.

Zdroj: diskuze Chlorella

Chlorella v těhotenství

Chlorella je vhodná pro těhotné a kojící ženy. Je považována za výborný „čistič a rozcvičovač“ líných střev, je tedy prospěšná i v těhotenství.

Zdroj: Na co je dobrá chlorella

Diskuze

V diskuzi CHLORELLA JAPAN FORTE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jan.

Dobrý den,chtěl bych ,se zeptat,zda může být při požití chlorely zelená stolice a zda jí mohou užívat lidé,kteří berou léky na vysoký tlak a na žaludek.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Chlorella japan forte

Co je chlorella?

Chlorella patří mezi zelené potraviny, které obsahují velké množství chlorofylu. Chlorella je sladkovodní řasa. Obsahuje velké množství různých vitamínů a minerálů (vápník, hořčík, železo, zinek). Obsahuje také tryptofan a růstový faktor CGF.

Zdroj: Chlorella pro a proti

Diskuze

V diskuzi MLADÝ JEČMEN A CHLORELLA NEBEZPEČÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Simčalimča.

Ahojte, také užívám chlorellu, zpočátku jsem začala s menšími dávkami než se doporučovalo, protože jsem se bála že to tělo nezvládne. Postupně jsem zvyšovala dávku. Neměla jsem žádné problémy s průjmy nebo něčím podobným. Po pár měsících či chlorellu užívám se cítím skvěle a plná energie.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Helena.

Užívala jsem Chlorellu Japan 2x s přestávkami a vždy jsem měla děsný průjem, tak jsem přestala.
Nyní dělám detox dle Antonie Mačingové , hubnu a je mi fajn.
Helena z Rakovníka

Zdroj: diskuze Mladý ječmen a chlorella nebezpečí

Chlorella – možná nebezpečí

Chlorella v sobě skrývá i možná nebezpečí pro lidi užívající Warfarin. Mnoho vitamínu K snižuje účinky Warfarinu. Neužívejte tedy chlorellu, pokud používáte tento lék na ředění krve!

Zdroj: Chlorella pro a proti

Diskuze

V diskuzi CHLORELLA JAPAN NEGATIVNÍ ÚČINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana .

Dobrý den,
zakoupila jsem od BIO Detox Chlorelu a Spirulinu.
Země původu Čína.
Nemáte zkušenosti s tímto produktem.
Děkuji za odpověd.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Chlorella japan negativní účinky

Chlorella cena

Zde můžete porovnat ceny chlorelly.

Zdroj: Na co je dobrá chlorella

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN-UŽIVÁNÍ DOPLŇKU STRAVYDOBRÝ DEN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jiřina.

Dobrý den,tento měsíc jsem začala užívat Warfarin 2 .Mám doplňky stravy od Nahrinu kapsle s rybím olejem a selenem a Chlorella Japan,které jsem užívala,můžu je brát i s Warfarinem? Děkuji.Jiřina

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Problém je u rybího tuku. Je potřeba konzultace s lékařem a případné upravení dávky Warfarinu. Jinak hrozí zvýšené riziko krvácení.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin-uživání doplňku stravyDobrý den

Chlorella cena

Zde je seznam nejlevnějších produktů: cena

Zdroj: Chlorella pro a proti

Poradna

V naší poradně s názvem CHLORELLA NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miluše Hofmanová.

Dobrý den,mám doma Chlorellu japan forte a už jsem jí užívala dříve ale nedobrala.žádné vedlejší účinky jsem neměla.chtěla jsem jí dobrat,ale dnes už po třetí co jsem si před jídlem chlorellu vzala přišla náhlá nevolnost,plynatost a okamžité nafouknutí břicha.chci se zeptat jestli nedošlo k náhlé reakci na chlorellu.předem děkuji za odpověd.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

To je možné, protože takové příznaky bývají u lidí při začátku detoxikace chlorellou. Zkuste snížit dávku a opatrně pokračujte.

Zdroj: diskuze Chlorella nežádoucí účinky

Chlorella pyrenoidosa

Chlorella Pyrenoidosa Taiwan je původem z Tchaj-wanu. Tato chlorella je pěstována ve středním Tchaj-wanu, tedy v oblasti, která se těší po celý rok dostatkem slunečního svitu, čerstvým a čistým ovzduším a kvalitními vodními zdroji. Právě takové prostředí je ideální pro pěstování chlorelly (zelené řasy) vynikající kvality. Chlorella pyrenoidosa představuje nejčistší přírodní formu zelené sladkovodní řasy na trhu, jde o 100% přírodní lisované tablety (pouze prášek), které neobsahují žádné konzervační ani jiné přísady.

Zdroj: Na co je dobrá chlorella

Diskuze

V diskuzi CHLORELLA JAPAN DISKUZE KDE JE PROBLÉM.? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vejha.

Jsem FIT a Nemám žádny problém s travením ,ale mám ověřeno několikrát, že po požití jen jedné tablety Chlorelly f.Naturline 15min. před jídlem se mi udělá hrozně těžko a do hodiny zvracím a je mi zle..Kde je problém ???Jakýkoliv doplněk stravy beru bez problémů a nemam žadné problémy splacat a pozřít cokoliv, mlečného, mastného, různé kombinace a podobně. Vážně nevím..

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Chlorella japan diskuze Kde je problém.?

Účinky chlorelly

Chlorella byla objevena v roce 1890 holandským vědcem, který se jmenoval Martinus Willem Beijernicke. Bylo zjištěno, že chlorella je jedním z nejbohatších zdrojů vitamínů, minerálů, bílkovin a dalších vzácných látek. Chlorella je často označována za nejzdravější stravu v historii. Díky přírodnímu antibiotiku chlorellinu má chlorella i výrazné antibakteriální účinky, které dokážou pomoci zastavit či potlačit řadu infekcí včetně boreliózy. Na rozdíl od chemických antibiotik navíc chlorella nepoškozuje střevní mikroflóru. Chlorofyl obsažený v chlorelle pomáhá zlepšit krevní obraz, urychluje hojení ran a potlačuje nepříjemné tělesné pachy.

Zdroj: Na co je dobrá chlorella

Poradna

V naší poradně s názvem CHLORELLA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marienka.

dobrý den, může užívání chlorelly podráždit žlučník ?
děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Chlorella žlučník nedráždí. Obvykle podráždí jen střeva a způsobí větší či menší průjem.

Zdroj: diskuze Chlorella

Brnění rukou v noci

V některých případech jde jednoduše o výsledek nočního přeležení, jindy tyto příznaky mohou indikovat daleko závažnější zdravotní problém (viz příčiny).

Zdroj: Brnění a mravenčení končetin

Chlorella – účinné látky

Chlorella obsahuje růstový faktor CGF, který podporuje buněčný růst. Tato složka má vliv na celkové posílení organismu. Další složkou je chlorofyl, který se podílí na zlepšení krevního obrazu, urychluje hojení ran a zabraňuje zánětům. Mimo těchto dvou látek chlorella obsahuje ještě chlorellin a sporopollein. Chlorellin je probiotikum a přírodní antibiotikum. Spollerin se stará o detoxikaci.

Chlorella obsahuje dvakrát více bílkovin než luštěniny – z 60 % ji tvoří rostlinný protein. V chlorelle se nachází také některé vitamíny a minerály. Je bohatá na vitamín A, H, D, C a vitamíny skupiny B. Z minerálů obsahuje železo, zinek, fosfor nebo hořčík.

Zdroj: Chlorella pro a proti

Chlorella – dávkování

Muži by měli přijmout okolo 5 gramů chlorelly denně, ženy 4 gramy. Během nemoci, při únavě nebo ve stresu je možné denní dávku zvýšit až na 20 gramů. Některé zdroje uvádějí 10 tablet 2x až 3x denně.

Zdroj: Chlorella pro a proti

Chlorella – využití

Chlorelle se přezdívá přírodní antibiotikum. Díky látce chlorellin má totiž výrazné antibakteriální účinky. Běžně se užívá ve formě tablet. K sehnání je ale i kosmetika z chlorelly.

Chlorella:

  • zvyšuje imunitu a zlepšuje sexuální výkonnost
  • pomáhá při detoxikaci organismu a podporuje trávení
  • užívá se jako prevence proti rakovině a srdečním chorobám
  • zmírňuje negativní dopady stresu
  • pomáhá proti chronické únavě
  • snižuje hladinu cholesterolu v krvi
  • podporuje léčbu zánětů dásní, aft a oparů

Zdroj: Chlorella pro a proti

Brnění rukou může být příznakem vážné nemoci

Brnění rukou může mít příčinu neurologickou, poúrazovou, spojenou s krční páteří nebo s problémem v oběhovém systému. Pokud se vyskytuje pouze brnění, mrazení, mravenčení, pocity chladu, pak to může být v případě rukou projev syndromu karpálního tunelu, kdy dochází k utlačení středového nervu (nervus medianus) v zápěstí, někdy syndrom karpálního tunelu trápí také těhotné ženy, kterým otéká zápěstí kvůli zadržování vody.

Zdroj: Brnění levé ruky

Mravenčení končetin a hubnutí

Zaznamenáme-li nečekané úbytky na váze a současně mravenčení v horních končetinách, může jít o přímý důsledek činnosti nádoru. Ta s sebou totiž nese mimo jiné i tvorbu množství metabolických zplodin a dalších látek, které dokážou vyvolávat brnění v rukou. Dalším varujícím symptomem je také nadměrné noční pocení.

Zdroj: Brnění a mravenčení končetin


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová

Ing. Vladimíra Krejčíková

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP