Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

ARITMIE

Za normálních okolností vaše srdce bije v pravidelném rytmu v rychlosti mezi 60 až 100 tepy za minutu. Vaše tepová frekvence se přirozeně zvyšuje, když cvičíte, jste ve stresu, a zpomaluje se, když jste v klidu. Arytmie je zjednodušeně rychlé, pomalé nebo nepravidelné bušení srdce. Mnohdy o arytmii ani nevíme a projeví se až při námaze, třeba při sportu nebo delší chůzi.

Zdroj: Arytmie

Poradna

V naší poradně s názvem ALAVIS TRIPLE BLEND ARITMIE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bodlinka.

Dobrý den manžel má vysoký tlak bere na něj léky užívá ALAVIS TRIPLE BLEND extra silný třetí týden a ,,hapruje" mu aritmie neví jestli je to přípravkem,dávkování si vypočítal na svou váhu děkuju za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Látky chondroitin a glukosamin, které jsou obsaženy v přípravku Alavis Triple Blend, neovlivňují srdeční činnost. Aritmie bude způsobena něčím jiným, možná povánoční depresí. Určitě by bylo vhodné nechat se zkontrolovat u kardiologa. Kardiologovi řekněte, že užíváte doplněk stravy na klouby s obsahem chondroitinu a glukosaminu. Když mu řeknete, že užíváte Alavis Triple Blend, což je veterinární léčivo určené pro koně, tak v tom bude hledat kdo ví co, a skutečnou příčinu aritmie by mohl přehlédnout.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Alavis pro lidi dávkování


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP