Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

CENÍK

OBSAH

Stomatologové a zubní technici mají k dispozici stále dokonalejší prostředky k náhradě ztracených zubů. Různé zubní protézy neboli náhrady jsou dnes pro milióny lidí řešením jejich problémů s neúplným chrupem, to znamená problémů s rozmělněním potravy, vzhledem, mluvením a společenskými aktivitami. Ani sebedokonalejší zubní náhrada však nemůže plnohodnotně zastoupit přirozené zuby, a to zvláště v případě značné nebo úplné ztráty chrupu.

Zdroj: Zubní protézy

Poradna

V naší poradně s názvem LÁZNĚ BĚLOHRAD KŘÍŽKOVÉ LÁZNĚ CENIK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Bitnerová.

Chtěla bych do vašich lázní na pooperační pobyt na křížek a chtěla bych jednolůžkový pokoj ale nenašla jsem nikde ceník . můžete mi podat nějaké informace .děkuji Bitnerova Eva

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pro pobyt ve slatinných lázních Bělohrad si udělejte rezervaci tady: belohrad.cz/k-poukazy

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Lázně bělohrad křížkové lázně cenik

Ceník

Ceník na stránkách kliniky endala nenaleznete, jelikož každý pacient je unikátní celistvá bytost, u níž je společně s léčbou aktuálních symptomů sledován i jedinečný řetězec následků a příčin, a to až ke skutečné podstatě věci.

Zdroj: Klinika endala

Diskuze

V diskuzi OČNÍ KLINIKA DUO VIZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Silvie Nováková.

Hezký den,mám na očních víčkách tukové bulky a zajímalo by mě jestli se dají odstranit při redukci víček?
A prosím o cenu, nenašla jsem ceník.
Děkuji Nováková

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Oční klinika Duo vize

Ceník ubytování

Ceník ubytování v Lázních Bělohrad naleznete zde [4].

Zdroj: Lázně Bělohrad

Poradna

V naší poradně s názvem DERMATOVENEROLOGIE KARLOVO NÁMĚSTÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Kolínská.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli u Vás odstrańujete metličkové cévky, jakým způsobem, zda je možné se objednat na konzultaci a ceník výkonu. Děkuji předem za odpověď. Přeji krásný den.
Kolínská Eva

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Kožní na Karlově náměstí je spíše na léčení kožních nemocí. Estetické výkony je lepší absolvovat v centrech estetické medicíny. Kousek od Karlova náměstí je Ústav estetické medicíny, kde tyto úkony dělají na profesionální úrovni. Cena se pohybuje do 5000 Kč. Kontakt je zde: www.uem.cz/

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Dermatovenerologie karlovo náměstí

Protonová léčba rakoviny tlustého střeva

Pro nádory střeva vhodná není, pro nádory konečníku se ve světě používá.

Zdroj: Ceník protonové léčby

Protonová léčba metastáz

U metastazujícího onemocnění není protonová radioterapie vhodná. Protonová léčba se nedoporučuje například pro nádory střeva, ale pro nádory konečníku se ve světě používá.

Zdroj: Ceník protonové léčby

Poradna

V naší poradně s názvem ZA KOLIK LET MÁM NÁROK NA NOVÉ UMĚLÉ ZUBNÍ NÁHRADY CENÍK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Iva.

Dobrý večer,zajímá mě za kolik let mám nárok na umělé zuby.Beru hodně léků a přestože si důkldně 2 krát denně zuby čistím,mám je dost ošklivé a navíc jsem snížila hmotnost a ty zuby se mi při jídle sami vyndávají.Předem děkuji za odpověd.
S pozdravem Bártová.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Musíte se zeptat svého zubního lékaře a říct mu o problémech se svou zubní náhradou. Určitě najdete řešení, které bude finančně dostupné.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Za kolik let mám nárok na nové umělé zubní náhrady ceník

Habr obecný cena

Cena habru obecného se liší, pohybuje se od 6 Kč do 500 Kč za kus. Záleží na velikosti rostliny, a ta může být 30–200 cm vysoká. Ceník můžete zhlédnout například zde.

Zdroj: Habr obecný – carpinus betulas

Poradna

V naší poradně s názvem UŠNÍ NASLOUCHADLA WIDEX DREAM MODEL D-MCB - ZÁVĚSNÝ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivana Zbránková.

Dobrý den,
prosím mohu poprosit o udání ceny výše uvedeného naslouchadla. ?
Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Cena sluchadla Widex dream D-m CB je 7100 Kč. Jde o nejlevnější variantu. Pak jsou k dispozici další dvě varianty za cenu 26.800 Kč a 19.900 Kč. Kompletní ceník sluchadel Widex můžete vidět zde: www.widex.cz/-/media…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Ušní naslouchadla widex dream model D-mCB - závěsný

Kde se dá Mary Kay levně koupit

Tuto kosmetiku můžete levně koupit online zde: ceník kosmetiky Mary Kay.

Zdroj: Kosmetika Mary Kay

Diskuze

V diskuzi ZUBNÍ NÁHRADY CENÍK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Stanilav Chrpa.

V žádné diskusi jsem se nedověděl co uhradí VZP z účtované ceny. Kolik co stojí úkon zubaře je v diskusi, ale kolik zaplatím já z celkové sumy po ´hradě pojišťovny jsem se nedověděl. To, že kalkulaci za výkon má každý zubař jinou je zvláštní. Tak podle čeho pak pojišťovna vlastně vypočítává kolik za výkon zubař dostane?
Celý dosavadní život jsem platil zdravotní pojištění, zubaře jsem až na výjimky nepotřeboval a ke stáru mám platit za každý výkon. To, že ztráta zubů je jen vina pojištěnce a že ztráta zubů neohrožuje na životě je falešný argument nejen VZP, ale stomatologů. Cožpak stáří, životní styl včetně pracovního a životního prostředí nemá vliv na celý organismus a jeho opotřebení? To je jeden z mnoha příkladů jak se chová společnost k seniorům.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hana holá.

Dobrý den chci se zeptat kolik stojí provizorní zubní náhrada???Prý musí být než se udělají náhradní protéza .Děkuji Holá

Zdroj: diskuze Zubní náhrady ceník

Ceny v protonovém centru Homolka

Protonové centrum Homolka neexistuje, v Praze je Protonové centrum v areálu Nemocnice Na Bulovce. Ceny jsou individuální dle počtu ozařování. Foton je výrazně levnější.

Zdroj: Ceník protonové léčby

Diskuze

V diskuzi KAM JÍT? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel KláraSed..

nevím jak to je na jiných klinikách, ale při doktorce Páralové, kterou jsem navštívila cena závisí od toho jakou náplň využije, mě to vyšlo cca 2000 kč, alespoň orientačně ti tu přikládám ceník, co se týče délky efektu tak ten vydrží 6 až 12 měsíců , opět podle toho jakou náplň zvolíte. www.dermastar.cz/cz/…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Nelly.


jo, supr, děkuji moc, tím si mi pomohla, hned si to jdu nastudovat: P jinak 2000 je fajn cena, to bych hned brala :)

Zdroj: diskuze Re: Kam jít?

Ceny protonové léčby v Ostravě

Protonová léčba Ostrava k dispozici není, jak již bylo uvedeno výše, jediné centrum nabízející protonovou léčbu se nachází v Praze. Ceny jsou individuální dle počtu ozařování. Foton je výrazně levnější.

Zdroj: Ceník protonové léčby

Ceny protonové léčby v Plzni

Protonová léčba Plzeň k dispozici není, jak již bylo uvedeno výše, jediné centrum nabízející protonovou léčbu se nachází v Praze. Ceny jsou individuální dle počtu ozařování. Foton je výrazně levnější.

Zdroj: Ceník protonové léčby

Diskuze

V diskuzi JAK DEPILOVAT CUKROVOU PASTOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eveli.

Děkuji za info. Nevím vlastně proč, ale pořád jsme si cukrovou depilaci představovala úplně jinak. Myslela jsem, že to působí podobné jako peeling, že se potom jen šetře i s chloupky. Ale ono je to vlastně hodně podobné jako ta vosková. No a s tím laserem je zase vyšší cena, tady epilace-laserem.cz/c… koukám na nějaký ten ceník. Ono to není zase tak hrozné, ale ten cukr může vyjít na skoro nula nic.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Jak depilovat cukrovou pastou

Ceny protonové léčby v Olomouci

Protonová léčba v Olomouci k dispozici není, jak již bylo uvedeno výše, jediné centrum nabízející protonovou léčbu se nachází v Praze. Ceny jsou individuální dle počtu ozařování. Foton je výrazně levnější.

Zdroj: Ceník protonové léčby

Protonová léčba leukémie

Protonová terapie může být indikována u Hodgkinova lymfomu a non-Hodgkinových lymfomů. Vhodnou indikací jsou tumory postihující mediastinum nebo retroperitoneum, u nichž vede konvenční radioterapie k aplikaci nepřijatelně vysokých dávek na kritické orgány nebo kde vzhledem k věku nemocných existuje reálné riziko indukce pozdních a velmi pozdních nežádoucích účinků radioterapie.

Zdroj: Ceník protonové léčby

Protonová léčba rakoviny prsu

V léčbě rakoviny prsu má Protonové centrum v Praze světové prvenství a jejich inovativní postupy v léčbě vybraných lymfomů jsou světově uznávány a jsou zařazeny do oficiálních léčebných protokolů Aliance předních onkologických center. Při rakovině prsu je největší výhodou přesnost ozařování, která chrání srdce, plíce i míchu, a tím předchází riziku vzniku infarktu, srdečních problémů nebo rozvoji plicní fibrózy.

Zdroj: Ceník protonové léčby

Cena za lov jelena

Řada lovců při svých lovech na jelena se rozhodne navštívit i sousední Slovensko. Lov jelena na Slovensku je stejně jako v Čechách pro nemyslivce zpoplatněn a vymezen obdobím lovu. Na Slovensku je lov jelenů a kolouchů povolen v období od 1. srpna – do 15. ledna. Lov laně je povolený od 1. srpna – 31. prosince. Říje jelena je od 10. září do 30. září.

Ceník za odstřel jelena na Slovensku vychází z váhy paroží. Za váhu paroží se považuje váha celé lebky s parožím bez spodní čelisti. Je třeba mít k tomu povolenku a zároveň i pojištění. Následující ceník je pro Lesy Slovenskej republiky, štátny podnik v oblasti Košic, Prešova.

Poplatky na Slovensku za lovecký lístek a pojištění pro zahraniční lovce

Zahraniční lovci pocházející z EU

Týdenní lovecký lístek a pojištění

38,00

Měsíční lovecký lístek a pojištění

50,00

Roční lovecký lístek a pojištění

150,00

Zahraniční lovci pocházející mimo EU

Týdenní lovecký lístek a pojištění

90,00

Měsíční lovecký lístek a pojištění

13,00

Roční lovecký lístek a pojištění

270,00

-

Hmotnost paroží

Cena v EUR

Navíc EUR/10 g

Laň, kolouch

90

Vidlák (do 1 roku)

125

Jelen

Do 2 kg

320

2,01 – 2,99 kg

320

+ 2,60

3 kg

580

+ 3,00

4 kg

880

+ 4,60

5 kg

1 340

+ 5,30

6 kg

1 870

+ 8,60

7 kg

2 730

+ 10,70

8 kg

3 800

+ 12,80

9 kg

5 080

+ 16,20

10 kg

6 690

+ 21,70

Postřelení

Jelen (ve věku 2 - 6 roků)

350

Jelen (ve věku 7 a více let)

710

Laň, kolouch, vidlák

55

Zdroj: Lov jelena

Katalog LR Cosmetics

Katalog LR Collection obsahuje kompletní sortiment produktů. Zejména pokud jde o nové produkty, nabízí hlavní katalog i užitečné informace, například o obsažených látkách nebo mechanismech účinku.

Chtěli byste se stát LR partnery? Zajímáte se o možnosti kariéry u LR? Pak se obraťte přímo na firmu prostřednictvím kontaktního formuláře, kde vám poskytnou údaje o LR partnerovi z blízkého okolí, který se s vámi spojí.

Katalog výrobků si můžete objednat zde.

Ceník produktů kosmetiky LR naleznete zde.

E-shop LR Cosmetics naleznete zde.

Zdroj: LR Cosmetics


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jitka Konášová

Gabriela Štummerová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP