Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

LIFTING NITĚ RECENZE

OBSAH

Lifting obličeje – cena

Mini face lifting – cena

V lokální anestezii – 19 000 až 26 500 Kč.

Celkový face lifting – cena

V lokální anestezii – 21 500 až 30 000 Kč.

V celkové anestezii – 25 900 až 37 000 Kč.

Lifting čela, obočí

V lokální anestezii – 11 400 až 17 900 Kč.

V celkové anestezii (narkóze) – 18 400 až 25 500 Kč.

Použití tkáňového lepidla +3 000 Kč.

Zdroj: Lifting

Diskuze

V diskuzi LIFTINGOVÉ NITE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva.

Chce se to poradit primo s nejakým plastikem, který poradí, co by ti nejvíce pomohlo. Me rekli, ze ty nite me krasne omladi a meli pravdu. Pri zákroku citis jen trochu tlak, žádnou bolest. Pak po zákroku nosís zpevnující spešl masku. Jinak bylo mi letos 40

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva.

Muj prispevek se nezobrazil cely. Urcite se koukni na youtu, kde mají videa Perfect Clinic a Liftingové nite. Je tam natočený celý zákrok.

Zdroj: diskuze Liftingové nite

Lifting obličeje – kniha

Zde je možné zakoupit knihu, která se věnuje liftingu obličeje.

Zdroj: Lifting

Diskuze

V diskuzi NITE APLIKOVANE V OBLICEJI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vera.

Dobry den
je mozne aplikovat pouze 2-3 nite?
Dekuji za odpoved
Vera B.

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Nite aplikovane v obliceji

Čištění pomocí dentální nitě

Užívání dentální nitě je velmi důležité. Nit by se měla používat každý den, pomáhá odstranit plak z míst, kam se zubní kartáček nedostane. Dbejte však na to, abyste si nepoškodili dáseň a nezpůsobili krvácení. Čištění pomocí dentální nitě by se mělo provádět opatrně a po křivce každého zubu. Videa, na kterých je vidět technika čištění pomocí dentální nitě, jsou vidět tady čištění zubů nití.

Zdroj: Bolest, otok a krvácení dásní

Diskuze

V diskuzi LIFTINGOVÉ NITE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Věra.

Muzu se zeptat, kolik vám je let? Chtela bych s pleti neco udelat a resim, jestli se zajimat treba o botox nebo uz rovnou na nitě. Je prubeh zákroku moc neprijemný?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva.

Chce se to poradit primo s nejakým plastikem, který poradí, co by ti nejvíce pomohlo. Me rekli, ze ty nite me krasne omladi a meli pravdu. Pri zákroku citis jen trochu tlak, žádnou bolest. Pak po zákroku nosís zpevnující spešl masku. Jinak bylo mi letos 40

Zdroj: diskuze Liftingové nite

Ryor lifting s okamžitým účinkem

Přípravek Ryor lifting s okamžitým účinkem díky vysokému obsahu netradičních aktivních látek zvyšuje hydrataci pokožky a zároveň pleť vypne (lifting efekt). Dlouhodobé působení přípravku ovlivňuje tvorbu nejkvalitnějšího kolagenu. Výsledek aplikace je okamžitě viditelný.

Je určen pro věkovou kategorii 30+, zásadní aplikace hlavně ráno, vysoká koncentrace ASC III napomáhá vzniku nejkvalitnějšího vlastního kolagenu III v pleti, na liftingový přípravek se nanáší běžně používaný denní krém. Dermatologicky testován.

Zdroj: Kosmetika Ryor

Lifting nití

Jde o nejnovější a jedinečnou techniku miniinvazivního zesílení a zpevnění SMAS vrstvy a 3D liftingu spolu s vertikálním liftingem. Zkratka tohoto zákroku je FTC (Fine Thread Contour terapie).

FTC terapie pochází z Koreje, kde její vývoj začal v roce 2006. Vývoj jehly a tvaru vlákna i technika jsou dnes již velmi efektivní a jde asi o nejčastěji aplikovaný výkon pro zpevnění obličeje SMAS vrstvy, dodání objemu a tím velmi efektivní rejuvenace bez nutnosti chirurgického liftingu. Cílem FTC terapie je konturování.

Aplikace mezonití FTC je odlišná právě svým použitím i výsledky. Používá se na obličej i tělo. U vývoje všech FTC mezonití stojí od počátku jedni z nejvýznamnějších lékařů z oboru plastické chirurgie, dermatologie, akupunktury a dalších oborů.

Fungování

Mezonitě se skládají ze speciální injekční mikrojehly-vodiče a nitě o síle vlasu, upevněné k ní. Po zavedení nitě se jehla jednoduchým způsobem vytáhne a vlákno zůstane uložené v požadované vrstvě.

Pomocí FTC mezonití je možné:

  • dodat objem - 3D lifting
  • ubrat objem (například zmenšení podbradku nebo jiných tukových zásob)
  • vertikálně zvednout tkáň
  • vyhladit jemné vrásky
  • vyplnit hlubší vrásky
  • zlepšit strukturu pleti
  • nastartovat rejuvenaci

FTC vyškolený lékař je schopen za velmi krátkou dobu naaplikovat potřebný počet podle indikace s požadovaným efektem. Využívá kombinaci FTC mezonití.

Perfektně vypracovaný systém aplikace FTC terapie umožňuje 3D facelift a rejuvenaci v kombinaci s minimálním počtem 20 screw a 30 monofilů. Lékař rozhodne dle individuálních potřeb o množství a druhu potřebných FTC mezonití individuálně.

Speciální techniky anestezie, kterými disponuje tato metoda, umožňují upustit od infiltrované anestezie podél nitě a zabránit tak poškození cév.

Vysoká odolnost mezonití umožňuje vytvoření podpůrné kostry, která tkáň vyzdvihne beze změny fyziognomie a bez deformace pokožky a mimiky, které jsou typické v důsledku použití mnoha jiných estetických metod.

Výhody metody

  • miniinvazivní, rychlá a jednoduchá procedura s minimální bolestivostí
  • bez jizev – mikrovpichy
  • bezpečná – minimální riziko krvácení, velmi krátká doba hojení
  • okamžitě viditelné a dlouhotrvající výsledky, lze opakovat dle potřeby
  • použitelná pro obličej, krk, dekolt i další části těla
  • ideální v kombinaci s mikrojehličkováním, PRP, laserem a chemickým peelingem, kdy je zaručeno ještě účinnější omlazení
  • 100% biokompatibilní, použití pouze 100% PDO zajišťuje bezpečné použití
  • vysoká spokojenost lékařů i pacientů
  • ekonomické řešení

Zdroj: Lifting

Diskuze

V diskuzi TINNITUS STOP RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Havel.

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Václavíček.

Jsem skálopevně přesvědčen, že tinitus je neléčitelný a proto veškeré kladné recenze na přípravek Tebokan považuji slušně řečeno za nepravdivé. Lékařská věda zatím nenašla způsob, jak tuto vadu léčit. Lituji všechny postižené tou horší formou a nedivím se jim, že hledají spásu i v nepravdivých nabídkách.

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze

Diskuze

V diskuzi PŘÍRODNÍ RECEPTURY PROTI VRÁSKÁM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alice P..

Příjemný večer přeji a moc děkuji za recepty. Musím říct, že mě opravdu hodně překvapilo, že by na vrásky mohl pomoci obyčejný vaječný bílek. Já už mám za sebou lifting tady www.premier-clinic.cz ale byla bych moc ráda, aby se mi ta pleť bez vrásek udržela co možná nejdéle, tak chci vyzkoušet i nějaké ty přírodní prostředky.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milada.

To tedy je :D :D to pero je takový lifting a hydratece :) je to fajn

Zdroj: diskuze Přírodní receptury proti vráskám

Proč se lifting provádí

Obličej je důležitou částí celé osobnosti a také tím, čeho si na člověku nejdříve povšimneme. Umíme jím vyjádřit své pocity a nálady. S věkem se části obličeje stávají ochablejší a ztrácejí svoji elasticitu a pevnost, svaly obličeje slábnou a uvolňují se. Mění se vzhled obličeje, dochází ke ztrátě objemu tváří a jejich poklesu se zvýrazněním hlubokých vrásek ve střední části obličeje a visící kůže po stranách dolní čelisti. Tukové polštáře, které normálně dávají obličeji měkký a zaoblený vzhled, se posunují dolů a zmenšují se. Změna výrazu obličeje může značně ovlivnit to, jak se cítíme a vnímáme sebe sama. Následkem těchto změn může i člověk energický vypadat unaveně nebo smutně.

Zdroj: Lifting

Diskuze

V diskuzi LIFTING MEZO NITĚMI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petra.

byla jsem avšem bych doporučila, omládla jsem a není to obrovský zákrok jako klasický lifting

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Lifting mezo nitěmi

Viadrus Lignator – recenze

Viadrus Lignator patří do skupiny „kotle na dřevo“. Tento kotel dle recenzí splňuje emise, má výbornou účinnost a je z litiny.

Recenze uvádějí i skutečnost, že záleží na tom, jak budete topit, pokud dřevem je to „watově“ v pořádku, ale pokud chcete „jet jen na automat“, nastává problém, musíte si vzít silnější těleso o řadu kilowat.

Dále recenze uvádějí, že když kotel vykazuje teplotu spalin 234 °C, je to normální. Teplota UT by měla být 75 °C. Šamotové desky u kotle jsou povinné pro správné prohořívání a odchod spalin.

Zdroj: Viadrus Lignator

Diskuze

V diskuzi DOMÁCÍ FACE LIFTING OBLIČEJE DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka.

Ahoj mate nekdo prosim s pocenim obliceje problemy? chtela bych vyzkouset nejaky ten osvezujici sprej na leto, ale nevim moc po cem se koukat a hlavne po jake znacce. Uvitam kazdou zkusenost. Dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Sara.

Ja mam od znacky LA ROCHE-POSAY ten sprej na osvezeni a objednavala jsem si to mam pocit z notina a je to fakt skvelej sprej.

Zdroj: diskuze Domácí face lifting obličeje diskuze

Použití zubní nitě

Zubní nit se používá po vyčištění zubů, odstraňuje zbývající plak, který se nachází v místech, kam se kartáček nedostane. Pohybujte nití mírnými pohyby směrem dolů kolem zakřivení zubů, tím odstraníte plak.

Zdroj: Jak přirozeně odstranit plak ze zubů?

Diskuze

V diskuzi ROSUMOP 20MG RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Michal.

Dobrý den, prosím o recenze na lék rosumop a jestli ho můžu brát společně s lékem Lokrén.. je lepší ho brát ráno nebo na noc? děkují.. zdravím

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hana Venglová.

Dobrý den, je možné, aby mi po tomto léku otékaly dole nohy a docela hodně, četla jsem o reakcích, ale týkají se obličeje-otékání-v únoru mi bude 79 let. Anebo to může být od bolestí páteře a okolí, děkuje Venglová.

Zdroj: diskuze Rosumop 20mg recenze

Název přípravku

Ophthalmo-Septonex 1 mg/g oční mast. Často se setkáváme s chybným označením Optalmoseptonex mast.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Ovocný omlazující koktejl

Zkombinujte plnou dlaň jahod, dlaň hroznů, ½ hrušky, ½ jablka a 30 ml pomerančové šťávy – vše zamíchejte. Nejdříve aplikujte na pleť tenkou vrstvu medu a poté naneste ovocný mix. Nechejte působit 30 minut a umyjte. Na závěr použijte pH balanční tonikum. Je to výborný recept na vrásky na čele, na vrásky kolem úst, na vrásky nad horním rtem a na vrásky na krku. Vrásky okolo očí doporučujeme ošetřit maskou s antiaging efektem.

Zdroj: Přírodní domácí lifting vrásek

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze

Maska s anti-aging efektem

  • 1/4 hrnku smetany ke šlehání (plnotučné)
  • 1 banán
  • 1 kapsle s vitaminem E

Smíchejte dohromady šlehačku a banán. Do obsahu vymačkejte kapsli s vitaminem E. Rozetřete na pleť a krk. Nechejte působit 15 minut a pak odstraňte vlhkou froté rukavicí. Maska zanechává pleť jemnou a vyživenou. Recept je dobře snášen při péči o vrásky kolem očí.

Výbornou alternativou vitaminu E je pupalkový olej s brutnákem. Má na pleť zklidňující účinky a je vhodný i pro velmi citlivou až atopickou pleť.

Zdroj: Přírodní domácí lifting vrásek

Léková skupina

Oba produkty (Glyvenol, Detralex) patří do skupiny venofarmak.

Zdroj: Glyvenol recenze

Nežádoucí účinky masti Ophthalmo-Septonex

  • Poruchy kůže a podkožní tkáně;
  • Pálení;
  • Svědění;
  • Erytém;
  • Papulovesikulární vyrážka.

Předávkování

Není známo, že by došlo k předávkování.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Zdroj: MANA - recenze


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP