Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

RENOKIN LASH LASH DISKUZE

Michal Tombak pochází z lékařské rodiny. Rozhodl se vystudovat biochemii, protože mu bylo divné, že ačkoliv jeho rodiče jsou lékaři, trpí různými nemocemi, které nedokážou vyléčit. Proto se rozhodl přijít na kloub tomu, jak to v lidském těle funguje, a došel k velmi zajímavým závěrům. Než vám jich pár přiblížím, tak ještě dodám, že Michail Tombak je mi sympatický, protože se snaží najít způsob, jak druhým pomoci, jak je naučit zdravě žít. Je jakýmsi vizionářem zdravého životního stylu.

Zdroj: Michail Tombak

Diskuze

V diskuzi FUNGUJE NO1LASH? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Klára Černá.

Ahojte, nemáte někdo zkušenosti se sérem na podporu růstu řas No1Lash? Viděla jsem to teď na veletrhu v Letňanech,holky, co to tam prezentovaly měly krásný dlouhý řasy, ale jak můžu vědět, jestli to nebyly jenom hostesky? Stojí to totiž docela dost peněz.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lada.

Cena za tento výrobek je opravdu vysoká. Zkoušela jsem Renokin Lash Lash a v poměru cena / výkon mi přijde OK. U No1Lash mne odradily cena a tvrzení o účincích výrobku, které jsou naprosto nereálné. Ale abych byla upřimná, nezkoušela jsem ho a ráda bych slyšela jakýkoli jiný názor.

Zdroj: diskuze Funguje No1Lash?


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP