Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

DOMÁCÍ CUKROVÝ PEELING

OBSAH

Cukrový peeling cena

Zde je seznam obchodů a také nejlevnější cena, za kterou se dá koupit profesionální cukrový peeling: cukrový peeling cena.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Diskuze

V diskuzi PEELING DOMÁCÍ VÝROBA PROTI ČERNÝCH TEČKÁM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel :).

Ahojte:) sama sem si před chviličkou udělala ten cukrovej peeling :)) ao pravdu to pomohlo !! :)) ale nedělala sem to stím olivovím olejem ale se slunečnicovím:)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Peeling domácí výroba proti černých tečkám

Cukrový peeling domácí výroba video

Video, na kterém je vidět několik různých postupů domácí výroby cukrového peelingu, je tady: cukrový peeling video.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Diskuze

V diskuzi JAK VYROBIT DOMACI TELOVY PEELING se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marta.

Musím říct, že tělový peeling z kávy zanechává pokožku superhladkou a krásně měkkou, ale nedoporučovala bych ho slečnám s citlivou pletí. Po smytí jsem měla narudlou pokožku a udělala se mi vyrážka!

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Jak vyrobit domaci telovy peeling

Skladování cukrového peelingu

Mějte na paměti, že pokud je domácí cukrový peeling uchováván příliš dlouho, tak často rád žlukne, nebo se zkazí vlivem bakterií a vzdušné vlhkosti. Prodloužit životnost domácího cukrového peelingu lze přidáním vitamínu E (rozříznutím vitamínové kapsle) anebo také mořská sůl dokáže prodloužit trvanlivost peelingu. Nejlepší je si svůj cukrový peeling připravit vždy čerstvý.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Diskuze

V diskuzi DOMÁCÍ PEELING PROTI AKNÉ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Radka.

NEDOPORUČUJI peeling ''pomocí'' česneku .. po aplikaci má pleť okamžitě zrudla slzeli mi oči a štípalo to ... Asi je to reakce na mou citlivou pokožku .. okamžitě jsem to z pleti smyla a dostalo se mi to až do vlasů ze kterých jsem to nemohla vytáhnout.. Až po aplikaci mého nočního krému jsem si ulevila byla to taková úleva jako když máte za sebou náročný den a přijdete domů a sednete si.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mari.

česnek taky nedoporučuji!! pleť mi to úplně spálila a na kožní jsem na to dostala antibiotika...

Zdroj: diskuze Domácí peeling proti akné

Cukrový peeling pro citlivou pokožku

Lidé s citlivou kůží, by neměli vonné oleje přidávat a raději by je měli nahradit s uklidňujícími protizánětlivými látkami, jako je například odvar z heřmánku, nebo řapíku a nebo použít gel z rostliny aloe vera.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Vůně do cukrového peelingu

Pro lepší relaxaci a hýčkání při aplikaci cukrového peelingu, přidejte do cukrové pasty pár kapek éterických olejů, jako levandulový, citrusový nebo mandlový. Tyto pohádkové vůně skvěle obohatí váš domácí cukrový peeling a umocní zdravotní účinky této domácí péče.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Diskuze

V diskuzi PEELING se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Krasavka.

Dámy, jednoznačně doporučuji peeling od NevO Dead Sea Spa. Obsahuje minerály z Mrtvého moře, pleť je po něm nádherně hladká, sametově hebká a vyživená.
Navíc je teď v akci za sníženou cenu - nevo-spa.com/cs/obch…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Peeling

Cukrový peeling proti vráskám

Pokud jsou hlavním cílem vašeho boje vrásky, tak do cukrové pasty přidejte éterické oleje, které mají vysoký obsah antioxidantů, jako jsou éterický olej z rozmarýnu (rozmarýnový olej) či ze šalvěje.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Diskuze

V diskuzi PARAFÍNOVÝ ZÁBAL A PEELING RUCE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Maruška.

Do toho jdu : )

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Parafínový zábal a peeling ruce

Proč právě cukr na kůži?

Běžnou součástí exfoliačních peelingů jsou Alfa hydroxy kyseliny, známé také jako AHA. Jednou z nich je také kyselina glykolová nalezená v cukrové třtině. Kyselina glykolová v cukru z cukrové třtiny je přirozeně se vyskytující AHA a díky tomu je cukrový peeling již dlouhou dobu populární a efektivní způsob, jak odstranit odumřelé buňky a dosáhnout tak krásnou a zdravou pokožku.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Diskuze

V diskuzi PEELING se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lejina.

Dívala jsem se na ty balíčky k vánocům. Dobrý tip na dárek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Berta.

Taky jsem jejich stránky zkoukla i když coffee scrub od nich znám. Objednala jsem si hned vánoční balíček.

Zdroj: diskuze Peeling

Péče po cukrovém peelingu

Domácí cukrový peeling neobsahuje přírodní změkčovadlo a proto je potřeba po jeho spláchnutí na pokožku nanést vysoce kvalitní hydratační krém k obnovení hydratace kůže. Pro mírně suchou pleť postačí i různé pleťové vody. Pro skutečně suchou pokožku je vhodné použít jako krém bamacké máslo, nebo i kakaové máslo. Dobrý hydratační krém by měl zanechat pleť hladkou, ne mastnou, takže to s mazáním nemusíte přehánět.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Diskuze

V diskuzi PEELING se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana.

holky zkousely jste nektera www.dotankoch.sk/mar… ? Ohlasy jsou dobre, ale prece jen je to dost penez..:-(

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Terezageko.

Dobrý den.
Já za sebe ještě mohu doporučit tento ze zelené kávy od Larens www.tvaratelo.cz/mas…
Já ho používám na strie a super.

Zdroj: diskuze Peeling

Cukrová pasta na depilaci

Recept na výrobu domácí cukrové pasty pro oholení nohou je tady: Cukrová pasta návod na její výrobu.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Diskuze

V diskuzi PIGMENTOVÉ SKVRNY NA OBLIČEJI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Aneta.

Chtěla bych se zeptat,zda někdo nemáte zkušenost,nebo radu. Udělal se mi tmavý pruh pod nosem,pigmentace,jako,když mám knírek,jem to od sluníčka,mažu se 50,i ruzné kremy na bělení mám vyzkoušené,bohužel nic nepomohlo,nevíte,co s tím?
děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva.

Na pigmenty jen alex laser, chemický peeling, nic jiného mi nezabralo a to jsem zkoušela vše.

Zdroj: diskuze Pigmentové skvrny na obličeji

Používání cukrového peelingu

Jednou týdně je optimální používání domácího cukrového peelingu, abyste dosáhli významných pokroků v jemnosti své pleti. Drhnutí pokožky by mělo být provedeno jemně konečky prstů nebo žínkou krouživými pohyby, ideálně ve sprše nebo ještě před odchodem do sprchy. Pokud máte citlivou pleť, tak si peeling provádějte tehdy, když před vámi nejsou žádné zvláštní události. Odstranění odumřelých kožních buněk pomocí cukrového peelingu může někdy způsobit na červené flíčky na pleti, takovou jakoby jemnou dermatitidu, nebo kopřivku na dobu tak jednoho až dvou dní. Takže pokud máte jemnou a citlivou kůži, tak si naplánujte cukrový peeling na klidný den nebo večer.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Poradna

V naší poradně s názvem DOMÁCÍ PEELINGY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petra Filoušová.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když nemáte někde kolik minut se to má nechat na pleti jak dlouho by to tam mělo být.Děkuji nashledanou Petra Filoušová.Prosím odepište mě brzy.Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dobrý den Petro, ptáte se jak dlouho nechat působit naše přípravky?
Peeling - masírujte s ním ošetřovanou pokožku po dobu jedné minuty.
Pleťové masky - naneste je na ošetřovanou pokožku a nechte působit alespoň 15 minut.
Masky na vlasy - nechte působit 30 minut od nanesení na vlasy.

Ve všech těchto případech platí časy jako minimálně nezbytné k dosažení účinku. Maximální čas záleží na vás a bude ovlivněn zejména vašimi pocity při aplikaci. To znamená, je-li vám aplikace přijemná (nebolí vás ruce od peelingové masáže, nebo vás neštípe čistící maska do pleti), pak můžete dobu působení prodloužit, dokud vám to bude příjemné.

Zdraví Cempírek

Zdroj: diskuze Domácí peelingy

Cukr a vločky na suchou pleť

Peeling z cukru a ovesných vloček je ideální pro změkčení suché pleti a proti svědění kůže. Účinky ovesných vloček na svědění pokožky jsou skutečně silné, například na neštovice, kdy probíhá ukrutné svědění, velice pomáhá proti svědění právě koupel v plné vaně vody, ve které je rozmícháno jedno kilo ovesných vleček. Na peeling lze ovesné vločky použít také úplně samostatně, místo cukru, protože samy o sobě působí jako jemný exfoliant. K cukrové pastě stačí přidat dvě lžičky uvařených ovesných vloček.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Jak si vyrobit svůj vlastní cukrový peeling - recept

Pokud jste došli k závěru, že komerčně vyráběné cukrové peelingy jsou příliš drahé, tak je ten správný čas na vyzkoušení něčeho nového. Na výrobu základu cukrového peelingu budeme potřebovat jeden malý šálek cukru a malé množství oleje, který může být buď olivový, kukuřičný, arašídový nebo i slunečnicový. Do cukru ho přidejte tolik, abyste dosáhli pastovité konzistence. Cukr je třeba, aby byl býlí a byl třtinový – vyroben z cukrové třtiny. Hnědý cukr má tendenci přidat do cukrového peelingu lehký pach melasy. Nyní můžeme použít řadu užitečných a kůži prospěšných složek, které můžeme přidat k tomuto cukrovému základu.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Účinky

Domácí kávový peeling je laciná varianta pro vláčnou a hebkou pokožku. Její hlavní výhodou je vyhlazující účinek.

Zdroj: Domácí peeling z kávy

Cukrové mýdlo

Někdy se mylně uvádí tento název pro kosmetické výrobky založené na cukru. Ve skutečnosti je cukrové mýdlo přípravek na mytí stěn před malováním a s cukrem má společnou jen konzistenci před rozředěním vodou. Tento mycí mýdlový prášek vypadá jako cukr a proto se také prodává pod názvem cukrové mýdlo. Toto cukrové mýdlo je nebezpečná chemikálie a nesmí nikdy přijít do styku s pokožkou!

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Cukr na omlazení pleti

Cukr jako peeling je určitě dobrá volba pro citlivou pokožku. Lze jej lze zvolit i v případě, kdy jste nejprve jako peeling použili sůl a pak jste zjistili, že je pokožka poškrábaná. Cukr ve formě peelingu také dobře hydratuje vaši pokožku, protože se používá v kombinaci s olejem a aromatickými esenciálními oleji, používá se například levandule, růže, pelargónie nebo grapefruit. Vzhledem k tomu, že cukrový peeling není tak abrazivní jako sůl, nemusí být ošetření pleti po peelingu tak důkladné.

Cukrový peeling v kosmetickém salonu obvykle probíhá v pokoji se sprchou, většinou v lázních. Celá procedura se provádí na masážním stole pokrytém ručníkem. Lehnete si na břicho a terapeut vtírá směs cukru, oleje a aromatických látek do kůže, obvykle se začíná zády. Pak se můžete otočit a terapeut pokračuje v peelingu. Když je peeling hotov, terapeut místnost opustí a vy se můžete jít do sprchy opláchnout. Nepoužívejte sprchový gel, je dobré, aby olej a aromatické látky zůstaly na kůži. Po peelingu následuje zábal, často z mořských řas nebo bahenní. Můžete také kombinovat cukrový peeling s masáží. Peeling by se měl provést jako první, protože stimuluje, zatímco masáž vás uklidní. Můžete si také vytvořit svůj vlastní cukrový peeling doma – smíchejte mandlový olej, cukr a několik kapek esenciálního oleje vysoké kvality.

Zdroj: S cukrem omladíte svoji pleť

Bilogický peeling cena

Nejlepším místem pro biologický peeling je ověřené kosmetické studio, u kterého víte, že vám na vaši pleť nenapatlají v rámci biologického peelingu třeba kyselinu glykolovou, která se používá výhradně jako chemický peeling a je mnohem agresívnější než bilogický peeling. Cena za bilogický peeling v kosmetickém studiu se pohybuje v rozmezí od 400 Kč do 800  Kč, ale i více, v závislosti na místě a na použité směsi bylinek a enzymů. Bilogický peeling si můžete také provést pravidelně i doma a to za mnohem nižších nákladů. Existuje celá řada různě drahých přípravků na biologický peeling, které se dají koupit třeba na internetu. Jejich cena se pohybuje od 200 Kč až do 2 000 Kč. Zde jsou seřazeny přípravky pro domácí biologický peeling podle jejich ceny.

Zdroj: Biologický peeling, omlazení z přírody


Autoři obsahu

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP