Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

DOSTUPNÉ LÉKY NA POTENCI

OBSAH

Díky sexuální revoluci se o mužské potenci začalo mluvit více, ale stále se ocitáme teprve v základech. Potence je znakem zdraví, výkonnosti a mládí. Při sexuálním vzrušení mužský mozek vyšle signály do nervů a ty zase do intimních partií. Slovo potence pochází z latinského výrazu a prvotně znamená moc.

Zdroj: Potence u mužů

Diskuze

V diskuzi LÉČENÍ BÉRCOVÝCH VŘEDŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Světlana.

Citlivost v oblasti vředu je dlouhodobou záležitostí a vy jste vyléčení zvládl perfektně, určitě vám lékař předepsal léky proti bolesti. Končetinu je dobré během dne odlehčovat a to tak, aby byla nad rovinou hrudníku. Pokud dlouhodobě sedíte a nebo máte nevyhnutelné cestování, pokuste se s nohami pohybovat, aby se napomohlo žilnímu návratu krve zpět do srdce. Denně provádějte cévní gymnastiku nejméně třikrát denně po dobu asi 3 minut - kružte nohami v kotnících, přitahujte špičky, krčte a natahujte prsty u nohou. Dobré je pohybovat nohami při každé příležitosti. Pomáhá i masáž v okolí rány. Na ráně během masáže nechte vlhký čtverec – namočený ve vodě. Do okolí rány naneste mastný krém a jemnými pohyby masírujte celé okolí rány, můžete pokračovat cca 5 cm do okolí rány a také celý zbytek končetiny ke kolenu. Vždy postupujte od spodu nahoru k srdci. Tím pomůžete i lymfatickému systému. Masáž by měla trvat alespoň 5 minut. Hlavně nezapomínejte si odpočinout a to nejméně na 2 hodiny po obědě s podloženými končetinami. Toto onemocnění vyžaduje trpělivost a pevné nervy :). Výborný je Ok balsám na masáže, ale je dražší. Držím palce, Světlana

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Špor Karel.

Děkuji za rady,které využiji v další léčbě,ještě ale dotaz jaké léky klidní bolest,doktorka mně nic nenapsala a běžně dostupné léky nefungují ibalgin,apd.

Zdroj: diskuze Léčení bércových vředů

Eregma podporuje životně důležité enzymatické procesy

Selen, zinek, měď jsou prvky, které tvoří významnou funkční součást řady enzymů důležitých pro životní funkce v organismu. Zejména pro antioxidační stabilitu, pro celistvost buněčných membrán, ale i pro enzymy podílející se na imunitě. Tyto prvky jsou obsaženy také v Eregmě a navíc v biologicky dobře dostupné formě, velmi dobře využitelné pro lidský organismus.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Diskuze

V diskuzi PLISEN POD NEHTEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavla Strháňová.

Tak s plísní pod nehtem bojuji již několik let. Vyzkoušela jsem už všechny přípravky, , Myfungal lak, Loceryl. Dost dobrý je Loceryl, používám ho, ale docela se plísně zbavit nemohu, před měsícem jsem si tuto plíseň nehtů přenesla i na ruce. Momentálně zkouším nový přípravek, o kterém kožní lékař asi neví????? Zatím jsem ho použila dvakrát, takže ještě nejásám, ale zmizela narudlá barva pod nehterm a kolem, zmizel pocit bolesti. Bojím se být příliš nadšená, ale doufám, že jsem našla to pravé. Momentálně mám plíseň na 12 prstech. Do léčby jsem investovala už asi 10000,- Kč. Farmaceutickému průmyslu přestávám věřit. Pavla S.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milime.

Můžete prosím uvést, jaký nový přípravek jste zkoušela na léčbu nehtů a zda Vám s odstupem času pomohl? Já se trápím stejným problémem. Lékaři už vyzkoušeli všechny dostupné léky,masti a vodičky, ale bohužel výsledek žádný. Snad jenom ten, že mě léky poškodily játra. Po 15 letech žádné zlepšení nehtů.

Zdroj: diskuze Plisen pod nehtem

Eregma složení

Jedna tableta Eregmy v sobě obsahuje:

  • 500 mg maca gelatinizovaná (extrakt),
  • 200 mg L-arginin hydrochlorid,
  • 60 mg kotvičník zemní (Tribulus terestris, extrakt), patří mezi bylinky na potenci,
  • 60 mg ženšen (Panax ginseng, extrakt),
  • 35 mg ostropestřec mariánský (Silybum marianum, extrakt),
  • 35 mg smetanka lékařská (Taraxacum officinale, extrakt),
  • 33,5 mg vitamín E,
  • 10 mg jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba, extrakt),
  • 8 mg smilax lékařský (Smilax officinalis, extrakt),
  • 7,2 mg zinek,
  • 5 mg koenzym Q10,
  • 300 µg měď,
  • 20 µg selen.

Pomocné látky: stearan hořečnatý, polyvinylpyrrolidon a mikrokrystalická celulóza. Eregma neobsahuje lepek.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Poradna

V naší poradně s názvem OMEGA 3 FORTE DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mirek.

dobry den chtel jsem se zepat jetli ma nějaky vliv na potenci dekuju

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Omega 3 podporuje regeneraci krve a cévního aparátu a zároveň vyživuje mozek. Díky tomu může podpořit i potenci - zdravě vyživený mozek si lépe uvědomí vzrušení a dobrý stav cév umožní dostat krev do penisu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Omega 3 forte diskuze

Sexuální dysfunkce

Muži se často vyhýbají léčbě vysokého tlaku s obavy, že by poté mohli mít problémy s erekcí. Léky snižující tlak totiž mohou nepříznivě působit na potenci. Je možné to vyřešit metodou pokus omyl. Pokud se u mužů objeví problémy s erekcí, měli by se poradit s lékařem, protože jsou další možná léčiva, které vám mohou předepsat. Pokud nemáte jiné problémy se srdcem, může vám pomoci i Viagra.

Někdy příčinou problémů s erekcí můžou být cévní onemocnění, a ne léky na tlak. Muži mohou trpět vysokým tlakem mnoho let a poté co se začnou léčit, začnou mít problémy s erekcí. To ale nemusí být důsledkem léků, ale cévním onemocněním, které je zase důsledkem neléčeného vysokého krevního tlaku v minulosti.

Zdroj: Léky na vysoký tlak a jejich vedlejší účinky

Diskuze

V diskuzi POTENCE U MUŽŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr Kubáček.

má problém s potencí,co týden,něsíc,tím horší.žádná změna.pořád spí něco popíjí a o sex nemá chut.ale co mám dělat já.mě je 50 jemu 70,já si ještě nepřipadám sexualně mrtvá.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Potence u mužů

Eregma na potenci, je to pravda?

Odpověď na naši původní otázku bude, že Eregma dokáže podpořit sexuální aktivitu a chuť na sex, ale až po jejím dlouhodobém užívání. Je třeba Eregmu užívat minimálně po dobu jednoho měsíce, aby mohly být pozorovány účinky na nadrženost a sexuální výkon. Pokud očekáváte od Eregmy, že si vezmete jednu nebo dvě tablety a budete hned sexuchtivý nadržený samec, tak v tom vám Eregma takto okamžitě nepomůže. V takovém případě si raději dejte směs kofeinu, taurinu a cukru (typicky RedBull), protože to vás dokáže okamžitě nabudit, Eregma nikoliv.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Poradna

V naší poradně s názvem ŽLUTÉ VÁLEČKY VE STOLICI, CO ZNAMENAJÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin.

Co to muze dyt.dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Žluté válečky ve stolici mohou být důsledkem nestrávené potravy, zbytky z kapslí podávaných léků nebo parazitární infekce.
Změny stravy a typů léků mohou tyto projevy vyléčit a jednoduché léky mohou vyléčit parazitární infekce.
Každý, kdo má podezření, že má střevního parazita, by měl okamžitě vyhledat lékařskou pomoc, protože léky na parazity jsou dostupné pouze na lékařský předpis.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Žluté kuličky ve stolici

Eregma cena

Zde je vidět cena v internetovém obchodě: Eregma cena.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Poradna

V naší poradně s názvem SERMION POR ČÍM LZE NAHRADIT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Urban.

Dotaz:Předem přeji hezký den.Mám být léčen novodobým lékem SERMION POR TBL FLM.Jelikož mám i další léky jako warfarin, Lorista H ,Lorista 50 a Tulip,po přečtení všech dostupných informací se mi nezdá, abych uvedený lék na Menierovu chorobu užíval.Nehledě na to, že s tímto lékem jak jsem dále vyčetl nejsou kromě krys a dalších zvířat a kromě několika testujících osob žádné zkušenosti.Pokusného králíka rozhodně dělat nebudu,proto se ptám, zda existují jiné léky a cenově dostupné.Děkuji za informace.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Na Meinerovu nemoc neexistuje žádný lék, který ji může vyléčit, ale používají se léky, které mohou potlačit nepříjemné projevy této nemoci, jako například závratě. Lék Sermion se ve světě s úspěchem používá k léčbě závratí u lidí již deset let, takže nejde o žádný novodobý nevyzkoušený lék. Lékař, který Vám předepsal Sermion na Menierovu chorobu, Vás bude určitě pravidelně a často kontrolovat, aby při jeho používání nedošlo ke shoršení Vašich kardio-vaskulárních problémů. Pokud svému lékaři důvěřujete, pak věřte i v léčbu lékem Sermion.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Sermion por čím lze nahradit

Eregma zlepšuje metabolismus tuků a ochraňuje játra

Silymarin a extrakt z pampelišky zlepšují činnost jater a přispívají k jejich regeneraci, detoxikaci a očistě. Užíváním Sylimarinu a extraktu z pampelišky se zlepšuje zažívání a stabilizuje se hladina nezdravého cholesterolu ve složce LDL. Snížením hladiny nezdravého cholesterolu se dosáhne také snížení únavnosti a zemdlenosti.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Diskuze

V diskuzi OPERACE PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel LVL.

Jsem po radikální prostatektomii 7 roků a je mi 66 let. Zcela se splnila předpověď mého operatéra. Ze začátku potečete jako necky, pak se to na 99,9% spraví. S potencí to už nikdy nebude jako předtím, intenzivní ruční manipulace bude asi nutná. Budete mít takový rozvleklý, ženský orgasmus.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hakl.

Dobrý den, mohu poprosit o sdělení jak se po delší době cítíte? Děkuji.´za odpověď. Hakl hakl@cmail.cz

Zdroj: diskuze Operace prostaty

Ovlivnění činnosti centrálního nervového systému

Extrakt z panax ginseng zlepšuje činnost centrálního nervového systému a navozuje lepší náladu. Užívání ženšenu je doporučováno při oslabení organizmu,při jeho vyčerpání nebo únavě. Extrakt z ginkgo biloba (Jinan dvoulaločný) zlepšuje periferní prokrvení nejen mozku, ale též všech končetin i penisu a tím zlepšuje jejich výživu a funkci.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Eregma a nežádoucí účinky

Eregma při dlouhodobém užívání zvyšuje hladinu testosteronu a s tím se tedy objevují nežádoucí účinky spojené s vysokou hladinou tohoto hormonu, které jsou popsané výše. Eregma může snižovat krevní tlak. Dále Eregma může snižovat hladinu krevního cukru v krvi. Osoby s poruchou krevní srážlivosti a osoby se závažným onemocněním by měly užívání přípravku konzultovat se svým obvodním lékařem. Eregma není vhodná pro děti a mladistvé do 15 let, a ani pro těhotné a kojící ženy.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Diskuze

V diskuzi CHELÁTORY ŽELEZA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kateřina Hynkova.

Dobry den, žiji trvale v Norsku, kde neni podle me zrdavotnictvi vyvynuto na takove urovni jako v CR. V nasi rodine se vyskytlo velice ojedinele onemocneni zvysene koncentrace zeleza v krvi (hemochromatoza) - doktori si tu nevedi moc rady, po nekolika letech zahajili lecbu odberu krve (venepunkci)- jedna se ovsem o starsi pani (pres 70 let) , ktera na tuto lecbu reaguje velice spatne - cetla jsem nekolik clanku o Chelatorech zeleza, ktere se vyskytuji v ovoci a zelenine,ale zajimalo by me ,jestli existuji nejake specificke leky, ktere jsou dostupne v CR? jsou volne dostupne nebo jen na predpis?
Predem dekuji za odpoved
S pozdravem Hynkova

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel MUDr. Martin Beránek.

Dobrý den,

k léčbě hemochromatózy v ČR se na prvním místě používá také venepunkce. Pro pacienty kteří jí netolerují (nejčastěji z kardiovaskulárních příčin), je dostupný chelatační lék deferoxamin, který je ale pouze pro injekční podání. Pokud je z nějakého důvodu kontraindikován injekční přípravek, je k dispozici deferasirox v tabletových formách. Oba tyto léky jsou však vázány na lékařský předpis a nelze je volně koupit v lékárně.

Zdroj: diskuze Chelátory železa

Eregma a dávkování

Pro nejlepší účinek se užívá 1 tableta Eregmy 2x denně, a to jednou dopoledne mezi jídly a pak večer nejlépe 3 hodiny před spaním. Tableta Eregmy se zapíjí dostatečným množstvím tekutiny, přičemž k tomuto účelu nejsou vhodné alkoholické nápoje a mléko. Eregmu je vhodné užívat dlouhodobě - po dobu několika měsíců. Po využívání dvou balení, což je taková regenerační kúra, tak účinek Eregmy přetrvá asi tak po dobu jednoho měsíce. Po této době je vhodné opakovat další regenerační kůru, aby se udržela stálá nadrženost, dobrá nálada a chuť na sex.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Poradna

V naší poradně s názvem SLINIVKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel František .

Dobrý den nemůžete mi prosím poradit beru tramal a algifen na bolesti ale nepomáhá to už si nevím rady

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Existují ještě další účinnější prostředky na snížení bolesti dostupné na lékařský předpis. Poraďte se se svým lékařem, které z nich budou vhodné přímo pro vás.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Slinivka

Eregma jako účinný antioxidant

V lidském organismu neustále vznikají reaktivní formy kyslíku a dusíku, tak zvané volné radikály. Jsou-li v našem těle dlouhodobě a v nadbytečném množství, tak organismus poškozují. Množství volných radikálů se zvyšuje například kouřením, konzumací alkoholu, nadměrným příjmem potravy, ale také i stresem. Látky, které snižují množství oxidantů, jsou především vitamíny A, C, E, dále pak Koenzym Q10, silymarin a selen, říkáme jim souhrnně antioxidanty. Antioxidanty snižují hladinu volných radikálů a reaktivních molekul, což je velmi důležité pro zlepšení metabolizmu a pro zmírnění pocitů unavenosti.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Proč je Eregma účinná?

Užívání Eregmy zlepšuje energetické procesy v buňkách, což vede ke zrychlení oběhu energie v těle. Díky přítomnosti Koenzymu Q10 se Eregma velmi intenzívně podílí na regeneraci buněk a zvýšení energetických zásob, respektive buněčné energie pro mitochondrie a pro zdravý vývoj spermií. Efektivní vstřebávání obsaženého koenzymu Q 10 je v Eregmě podpořeno speciální technologií výroby – mikronizací. Harmonizace energetických drah je podpořena přítomností extraktu z byliny smilax officinalis. Zvýšená hladina testosteronu je dosažena extraktem z bulharské rostliny tribulus terrestris (Kotvičník zemní), což je známý perorální aktivátor tvorby testosteronu.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

SPC

Zde je odkaz na stažení SPC.

Zdroj: Léky na dnu na předpis

Léky bez doplatku

Máme pro seznam léků, u kterých není při výdeji požadován žádný doplatek. Dostanete je v lékárně nebo v nemocnici zdarma. Kompletní seznam léků, které plně hradí zdravotní pojišťovna najdete zde: Léky bez doplatku.

Zdroj: Léky plně hrazené pojišťovnou

Volně dostupné léky na dnu

Mezi volně prodejné léky na dnu patří bromelin. Omega-3 mastné kyseliny z rybího tuku nebo lněného oleje snižují hladinu zánětlivých leukotrienů, které poškozují tkáň. Zánět zmírňují vitamíny C a E. Flavonoid kvercetin snižuje hladinu kyseliny močové a lépe se vstřebává, užívá-li se zároveň s bromelinem. Při akutních záchvatech se předepisuje Nimesil či Aulin (stejná účinná látka). Někomu pomáhá Diclofenak. Velmi účinný je i Enzycol.

Enzycol DNA tob. 100 + 40 je doplněk stravy určený pro osoby se zvýšenou hladinou kyseliny močové v krvi. Obsahuje unikátní kombinaci, takzvaný Multi Clean UPTM komplex, který se skládá z extraktu kyselé višně, celerových semínek, pistácie a kurkuminu.

Existuje mnoho potravinových doplňků, které příznivě působí na organismus nemocných lidí, a tak určitě není od věci je užívat. Vhodné jsou zvláště přírodní látky, které nejsou nikterak drahé, přesto dokážou významně pomoci:

  • Multi Star – směs vitamínů, stopových prvků, aminokyselin a enzymů s obsahem přírodní kyseliny fulvické, která zvyšuje vstřebatelnost a využitelnost stopových prvků
  • Revanol, Anatomax, Glucosamin Star, Detox s Antioxem – obsahují Vilca coru, bylinku s protizánětlivým a regenerujícím účinkem na pojivou tkáň
  • Body Star krém a Joint mobility a Joint aktivity – pomáhají při omezené hybnosti a bolestivosti a odeznění otoku kloubu
  • Aloe Vera – šťáva z celého listu, která musí mít minimálně 5 000 mg aktivních přírodních polysacharidů na litr

Zdroj: Dna – léky bez předpisu


Autoři obsahu

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP