Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

DREAM BODY

OBSAH

Pygeum Dream Body s.r.o. Vsetín

Firma Dream Body má adresu na poště ve Valašských Kloboukách, telefonní spojení žádné a jednatele v Lucembursku. Firma nabízí kromě potravinového doplňku také jahodníky a posilovací stroje. Společnost Dream Body s. r. o. je v obchodním rejstříku zapsaná od roku 2013 v Praze, jako adresu však uvádí P. O. BOX ve Valašských Kloboukách. Jednatelem je Patrick Meunier.

Podobné firmy obvykle fungují podle stejného schématu a často za nimi stojí i stejní lidé. V tomto případě nejpravděpodobněji Slováci, kteří si v příhraničních městech pronajímají schránky na poštách. V roce 2008 operovala podobná společnost z Brumova-Bylnice. Policie vyšetřovala jednu takovou firmu, případ ale odložila, protože nešlo o trestný čin. Policie se zabývá i dalšími firmami, ovšem nezveřejnila, zda se jedná o Dream Body. Podvedení lidé by se měli obracet na Českou obchodní inspekci nebo soudy, trestní řízení je až krajním řešením.

Z tohoto vyplývá, že než si cokoli objednáte, zjistěte si podrobné informace o dodavateli. Jde přece o vaše finance!

Zdroj: Pygeum PRO

Poradna

V naší poradně s názvem UŠNÍ NASLOUCHADLA WIDEX DREAM MODEL D-MCB - ZÁVĚSNÝ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivana Zbránková.

Dobrý den,
prosím mohu poprosit o udání ceny výše uvedeného naslouchadla. ?
Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Cena sluchadla Widex dream D-m CB je 7100 Kč. Jde o nejlevnější variantu. Pak jsou k dispozici další dvě varianty za cenu 26.800 Kč a 19.900 Kč. Kompletní ceník sluchadel Widex můžete vidět zde: www.widex.cz/-/media…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Ušní naslouchadla widex dream model D-mCB - závěsný

Cena a prodej

Prodejcem Pygeum Pro doplňku stravy je nedůvěryhodný a obtížně dohledatelný Dream Body s.r.o., na kterého si stěžuje množství lidí. Uvedená firma se také již několikrát dostala do hledáčku České obchodní inspekce (ČOI) vzhledem ke svému podvodnému chování. Zkuste si zadat jméno firmy do Googlu a nebudete se stačit divit.

Zdroj: Pygeum PRO

Diskuze

V diskuzi TUPOZRAKOST A JEJÍ LÉČBA V DOSPĚLOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vladislav.

Dobrý den. Prosím kde jsou přesně body pro jehličky. Akupunkturu.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Tupozrakost a její léčba v dospělosti

DM BALEA BODY MILK

DM BALEA BODY MILK představuje konkrétně emulzi (voda v oleji). Mléko se rychle se vstřebává, má neutrální vůni a hydratuje po celých 24 hodin. Uspokojivé je, že se obal dobře vyprazdňuje a že mléko neobsahuje barviva.

Záporně se u mléka DM BALEA BODY MILK hodnotí jeho použitelnost po otevření (minimálně 1 měsíc).

Mléko obsahuje tyto konzervační látky: sorbát draselný, benzoát sodný.

Zde je cena přípravku DM BALEA BODY MILK.

Zdroj: Nejlepší tělová mléka na suchou pokožku

Reflexní body plosky nohy

Zde můžete vidět jednotlivé reflexní body na plosce nohy.

Zdroj: Reflexní terapie

Diskuze

V diskuzi WARFARIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Beru léky na deprese a To Citalex 1 x Rivotril 1x Lamictal 2x Quetlapin 300mg 1x Dále na tlak Rilmenidin aTwynstu Na šttnou žlázu letrox A warfarin a mám velké bolesti kloubů tak beru Aclexu a to bych neměla kvůli warfarinu mám chlopen tak musím byt na warfarinu na pradagu a xarelto a jiné léky na ředění nedostanu to je jen pro vyvolené a pojištovna to nechce hradit no ještě ,že jsem starší,ale potřebuji silné léky na bolesti mám výrustky na kloubech tak co mám dělat asi někomu na ko pr , a ještě se budu někoho prosit at si to dají za klobouk ,ale už toho mám dost a nenechám se trávit jedem na krasy .Co vám lékař neřekne Warfarin pří delším užívání způsobí mozkovou příhodu a k pomalému poleptání všech vnitřních orgánů dále poleptání krvinek a cévní stěny .Umí poškodit metabolismus vitamin K a studovaný tvor vám zakazuje zeleninu.Cévy vitamin K uzdravuje a warfarin způsobuje jejich vápenatění .Měli by si to ti vzdělanci žrat sami a ještě chcete radu at jdou někam daleko.Sbohem Jana N

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel JANA.

No co dodat nic jinýho Vám nedají tak k nim nechodte já chodím jen k obvodnímu pro warfarín a na odborníky seru.Aby brali prachy za body nač jim ještě házet víc peněz,Srcař je na hovno,chlavně ,aby dostal zájezd za warfarin tak mám chlopen umělou tak denně mám tak dva mražené citrony a pořádně jim všechno co mi zakazují a žiji a dost dlouho bez odborníků z TŘEBIČE já je nepotřebuji jo mladý Carda ten má málo tak i na něj dojde.At si tu pradaxu sežere .Když to tak udělá každý tak bude bez práce a bude se chovat jak člověk.Nechodím na internu ani na onkologii,Jsou to darebáci Jana

Zdroj: diskuze Warfarin

Akupresurní body

Akupresurní bod je místo, které reaguje na stlačení silným bolestivým impulzem. Je jasné, že každý člověk je originál, což se ukazuje i v akupresuře. Jednotlivé body se totiž mohou u každého jednotlivce vyskytovat jinde. Ve stejných plochách, ale na jiném místě. Akupresurní body jsou známé už velmi dlouhou dobu a objevili je staří čínští mudrci ještě před naším letopočtem. Body můžeme rozdělit do čtyř základních skupin:

  • Harmonizující body: Při stlačení těchto bodů se dají pozorovat účinky na všech orgánech, které do této dráhy patří. Jsou to body užívané například při stavu celkové neurózy.
  • Tonizující body: Akupresurou těchto bodů docílíme probuzení a činnosti všech orgánů nacházejících se v této dráze. Jsou to body užívané například při nízkém tlaku.
  • Sedativní body: Působením na tyto body uklidňujeme a odstraňujeme projevy dysfunkce jednotlivých orgánů. Jsou to body užívané například při poruchách spánku.
  • Signální body: Správná akupresura těchto bodů způsobuje zlepšení stavu a zmenšení bolesti. Jsou to body užívané například při kolikách.

Zdroj: Akupresura

Diskuze

V diskuzi HYDROLIFTING - BEZ OPERACE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Akina.

Hezký den všem co uvažují o nějakém liftingu, ráda bych se podělila o zkušenost s hydorliftingem neinvazivní metodou aplikace kyseliny hyaluronové a to bez nějakého řezání či injekcí. Takových procedur jsem se bála, tak jsem si našla studio kde jdou cestou příjemného ošetření - napřed odblokují pomocí speciálních nástrojů lymfatické cesty a pak aplikují kyselinku, masku a krém a vše je relax ne stres! při pravidelném chození na tento typ hydroliftingu má účinky srovnatelné i s invazivními metodami. Za mě doporučuji paní Baťhovou z pražského Body Factory.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Hydrolifting - bez operace

CLARINS MOISTURE-RICH BODY LOTION

CLARINS MOISTURE-RICH BODY LOTION je hydratační tělové mléko určené pro suchou pokožku. Mléko reaguje na potřeby suché pleti a bojuje proti stárnutí pleti. Co se týče jeho kosmetických vlastností, velmi dobře se vstřebává a má příjemnou a jemnou parfemaci.

Za zápor tohoto mléka se považuje pouze 12hodinová hydratace.

Mléko obsahuje tento druh konzervačních látek: parabeny, fenoxyethanol, sorbát draselný.

Zde je cena přípravku CLARINS MOISTURE-RICH BODY LOTION.

Zdroj: Nejlepší tělová mléka na suchou pokožku

Diskuze

V diskuzi SLUCHADLO WIDEX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Soukupová.

Dobrý den,

Jsem starobní důchodce. V r.2012-jsem si na základě vyšetření ORL-foniatrické amb. obdržela sluchátko Widex na Pravé ucho.
Pojišťovna mi přispěla částkou cca 3000,-Kč,zbylou částku jsem si doplatila.
Nyní po 5 LETECH bylo nutností na zlepšení komfortu sluchu sluchátko
i na LEVÉ ucho- Dg.Percepční nedoslýchavost/sensorineurální/,ztráta sluchu oboustranná. Lékařem mi bylo řečeno/po konzultaci s fi.Widex/, že původní typ sluchadla model C2-CIC se již nevyrábí, takže jsem si objednala po doporučení lékařem jiný kompatibilní typ. Bylo mi ovšem oznámeno, že již NEMÁM- nárok
na přispění pojišťovny. Zaplatila jsem zálohu 1 000,-Kčs a při dodání sluchadla
WIDEX typ DREAM D2-CIC jsem doplatila v hotovosti zbytek částky 6 275,-Kč.

Otázka: Měla jsem nárok na přispění pojišťovny-při těchto skutečnostech
/nebyla to výměna, ale nutnost zlepšení sluchu + dodržení 5 let/
Jsem pojištěncem MV 211-má tato skutečnost vliv na obdržení příspěvku?

Děkuji za odpověď Soukupová Helena

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lenka.

Už mám 3naslouchátka vždy po 5ti letech s příspěvkem od pojištovny.Naslouchátka jsou od Widexu a trápí mě vždy stejný problém pískání,stačí nepatrný pohyb hlavy a naslouchátko nepříjemně píská.Posílám vždy do servisu na opravu/placenou/.Pár dní je klid ,potom začne znova pískání.Chci se zeptat jestli má někdo taky problém s pískáním.Bartošová

Zdroj: diskuze Sluchadlo Widex

Reflexní body na ruce

Reflexologie ruky je jemná, účinná a také velmi příjemná metoda. Hodí se pro diagnózu a ovlivňování hlavně psychosomatických dysfunkcí. Podporuje harmonizaci, zklidnění a posílení celého organismu. Ruce odhalují v tělesné oblasti zvlášť rychle různé akutní problémy.

Zde můžete vidět reflexní body na rukou.

Zdroj: Reflexní terapie

The Body Shop soft hands kind heart – all skin types

The Body Shop soft hands kind heart – all skin types má obsah 75 ml. Hydratuje dobře, o pokožku rukou pečuje dobře. Typ emulze je olej ve vodě, textura je jemný krém, použitelnost po otevření je 12 měsíců. Celkové hodnocení dle dTestu je dobře (72 %).

Zdroj: Nejlepší krémy na ruce

LANCOME NUTRIX ROYAL BODY

LANCOME NUTRIX ROYAL BODY je obnovující tělové mléko, které představuje první pomoc pro suchou pokožku. Dokonale vyživuje a hydratuje pokožku až po dobu 24 hodin. Redukuje pocity napětí, zanechává pokožku hladkou a hebkou a pomáhá jí udržovat hydrataci prostřednictvím dodávání lipidů. Bambucké máslo zabraňuje vysušení, peptidy z kaštanu stimulují přirozenou produkci lipidů. Mléko se aplikuje denně na pokožku celého těla.

Mléko obsahuje tyto konzervační látky: parabeny, fenoxyethanol.

Záporem tohoto přípravku je, že výrobce nedeklaruje v textu délku účinku.

Zde je cena přípravku LANCOME NUTRIX ROYAL BODY.

Zdroj: Nejlepší tělová mléka na suchou pokožku

Akupresura na bolest hlavy

Při bolesti hlavy automaticky přikládáme ruce na určité body na hlavě. Při bolestech hlavy masírujeme oblast spánků. Aniž bychom si to uvědomovali, využíváme tradiční čínskou medicínu, která vychází z akupresury. Vyhledejte body na zevních koncích obočí. Účinná je i masáž míst za ušima v prohloubenině pod kostním výběžkem, je to velmi citlivé místo, které intuitivně poznáte. V případě, že to nepomůže, vyzkoušejte masírování šíje a oblasti okolo páteře. Pokud jsou bolesti hlavy závislé na počasí, mačkejte bod mezi lopatkami.

Zdroj: Akupresura

Akupresura na hubnutí

Správné body na hubnutí najdete mezi nosem a horním rtem, na ušním lalůčku a na malíčku v ohybu mezi 1. a 2. článkem. Stačí, když jeden z těchto bodů krátce zmáčknete.

Zdroj: Akupresura

Bodová dieta tabulka

Počet bodů je pro každou váhu jiný.

  • do 67 kg 18–25 bodů
  • 68–79 kg 20–27 bodů
  • 80–90 kg 22–29 bodů

Potraviny počet bodů:

  • 100 g kuřecího masa - 3 body
  • 100 g vepřového masa - 6 bodů
  • 1/2 grilovaného kuřete - 7 bodů
  • 100 g uzené ryby - 7 bodů
  • 100 g pangasia, filé - 3 body
  • 100 g tuňáka ve vlastní šťávě - 2 body
  • 100 g kuřecí šunky - 3 body
  • 100 g párků - 8 bodů
  • 100 g suchého salámu - 11 bodů
  • 100 g slaniny - 20 bodů
  • 1 hamburger - 5 bodů
  • 1 cheeseburger - 6 bodů
  • 200 g hranolků - 6 bodů
  • 200 g bramborového salátu - 6 bodů
  • 50 g bílého pečiva, chleba - 2 body
  • 50 g celozrnného pečiva, chleba - 1 bod
  • 1 vejce - 2 body
  • 100 g vařených těstovin - 2 body
  • 100 g vařené rýže - 2 body
  • 100 g brambor - 1 bod
  • gulášová polévka - 5 bodů
  • hovězí guláš - 6 bodů
  • sýrová pizza - 12 bodů
  • 50 g eidamu, mozzarelly - 3 body
  • 125 g nízkotučného tvarohu - 3 body
  • 150 g nízkotučného jogurtu - 2 body
  • 250 ml mléka - 2 body
  • 100 g bábovky - 9 bodů
  • lžíce medu, oleje - 1 bod
  • 100 g zákusku - 9 bodů
  • 100 g mléčné čokolády - 9 bodů
  • 500 ml coly, tonicu - 5 bodů
  • 100 g ovoce - 1 bod
  • zelenina - 0 bodů

Dieta ABC

Dieta ABC je zaměřena na dovážení nízkokalorických jídel firmou abc Dieta. K zákazníkovi se distribuuje v 16 městech ČR 6x týdně na domluvené místo (zaměstnání, domov aj.) ve sjednaném čase, nebo si balíček pečlivě připravených pokrmů z čerstvých surovin můžete vyzvednout osobně. Obsahuje pět vakuovaných krabiček (snídaně, přesnídávka, oběd, svačina a večeře s popisem obsahu a jeho kalorickou hodnotou). Sedmý den v týdnu je vyhrazen dietnímu odpočinku, aby si konzument mohl v tento den obměnit dietní způsob stravy dle svého gusta, s doporučením kalorické opatrnosti. Skladba i množství jídla se přizpůsobuje vašemu tělu i chuti. Pravidelná strava prospěje vašemu zdraví – udržíte si optimální váhu a budete se cítit svěže. Zároveň ušetříte čas a peníze, protože vám odpadne starost o nákup a vaření.

Zdroj: Bodová dieta

Testované produkty podle dTestu

  • La Roche Posay Hydreane BB Creme – hodnocení: dobře (67 %).
  • Nivea BB Cream 5 in 1 – hodnocení: dobře (67 %).
  • Yves Rocher BB Créme 6 in 1 – hodnocení: dobře (66 %).
  • Vichy Idéalia BB Créme – hodnocení: dobře (63 %).
  • Clarins BB Skin Perfecting Cream – hodnocení: uspokojivě (58 %).
  • Dermacol BB Cream 8 in 1 Beauty Benefit Glow – hodnocení: uspokojivě (57 %).
  • L´Oréal Paris Nude Magique BB Cream 5 in 1 – hodnocení: uspokojivě (54 %).
  • Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector – hodnocení: uspokojivě (53 %).
  • Maybelline BB Cream Dream Fresh 8 in 1 – hodnocení: uspokojivě (49 %).
  • Biotherm Aquasource BB Cream – hodnocení: uspokojivě (48 %).
  • Clinique Age Defense BB Cream – hodnocení: uspokojivě (44 %).
  • Erborian BB Crème Au Ginseng 5 in 1 – hodnocení: uspokojivě (44 %).
  • Clinique Superdefense CC Cream – hodnocení: uspokojivě (41 %).

Zdroj: Nejlepší BB krém

Výbavička pro miminko seznam

V miminkovské výbavě by vám určitě neměly chybět tyto kousky oblečení:

  • bavlněné body – 3 ks
  • overal – 2 ks
  • dupačky – 4 ks
  • ponožky – 5 ks
  • trička s dlouhým rukávem – 5 ks
  • svetřík – 1 ks
  • bavlněná čepička – 1 ks
  • bačkůrky – 2 ks
  • látkové nebo fleesové botičky – 1 ks
  • rukavičky – 2x
  • zimní kombinéza – 1 ks
  • letní kraťásky nebo šatičky – 2 ks
  • rychlozavinovačka – 1 ks
  • bavlněné plenky – 10 ks
  • ortopedické kalhotky – 2 ks

Při pořizování výbavičky pro miminko se musíte řídit ročním obdobím, ve kterém se má miminko narodit.

Zdroj: Výbavička pro miminko

Výrobky proti celulitidě

Christian Dior Plasticity Gel Lipo-Correcteur Anti-Cellulite

Kladem gelového výrobku Christian Dior Plasticity Gel Lipo-Correcteur Anti-Cellulite je, že se dobře roztírá a má velmi dobrou snášenlivost.

Záporem výrobku Christian Dior Plasticity Gel Lipo-Correcteur Anti-Cellulite je, že výrobce slibuje výrazné zlepšení celulitidy za čtyři týdny.

Zde se můžete podívat na cenu výrobku Christian Dior Plasticity Gel Lipo-Correcteur Anti-Cellulite.

dm Balea / Body Cellulite Gel Creme

dm Balea / Body Cellulite Gel Creme je gelový krém, který se dobře roztírá a má dobrou snášenlivost.

Záporem výrobku dm Balea / Body Cellulite Gel Creme je, že výrobce slibuje výrazné zlepšení příznaků celulitidy za jeden měsíc.

Zde se můžete podívat na cenu výrobku dm Balea / Body Cellulite Gel Creme.

Florena Cellulite Cremegel

Florena Cellulite Cremegel je krémový gel, který se dobře roztírá a má dobrou snášenlivost.

Záporem výrobku Florena Cellulite Cremegel je, že výrobce slibuje prokazatelnou redukci projevů celulitidy po 4 týdnech.

Zde se můžete podívat, jaká je cena výrobku Florena Cellulite Cremegel.

Frei Cellulite MassageÖl

Výrobek Frei Cellulite MassageÖl je masážní olej, který se dobře nanáší a má dobrou snášenlivost.

Záporem výrobku Frei Cellulite MassageÖl je, že výrobce slibuje viditelné napnutí kožního vaziva a hladší pleť po několika týdnech.

Zde se můžete podívat na cenu výrobku Frei Cellulite MassageÖl.

Garnier bodytonic Cellulite Massage Roller

Garnier bodytonic Cellulite Massage Roller je gel s masážním roll-on, dobře se aplikuje a má dobrou snášenlivost.

Záporem výrobku Garnier bodytonic Cellulite Massage Roller je, že výrobce slibuje viditelné zeštíhlení a vyhlazení pokožky.

Zde se můžete podívat na cenu výrobku Garnier bodytonic Cellulite Massage Roller.

ipb SLIM TENS Elektronisches Anti-Cellulite WL-2402

ipb SLIM TENS Elektronisches Anti-Cellulite WL-2402 je elektrostimulační přístroj, se kterým se dobře manipuluje, zanechává dobrý pocit na kůži a má dobrou snášenlivost.

Záporem výrobku ipb SLIM TENS Elektronisches Anti-Cellulite WL-2402 je, že výrobce slibuje účinné odstranění tukových polštářků.

Zde se můžete podívat na cenu výrobku ipb SLIM TENS Elektronisches Anti-Cellulite WL-2402.

L'Oréal Paris Body Expertise Perfect Slim Pro

L'Oréal Paris Body Expertise Perfect Slim Pro je gel s masážním roll-on, který se dobře aplikuje, zanechává dobrý pocit na kůži a má dobrou snášenlivost.

Záporem výrobku L'Oréal Paris Body Expertise Perfect Slim Pro je, že výrobce slibuje snížení projevů pomerančové kůže po 2 týdnech.

Zde se můžete podívat na cenu výrobku L'Oréal Paris Body Expertise Perfect Slim Pro.

Lanaform StopCell

Lanaform StopCell je vibrující masážní roller, který zajistí dobrou aplikaci, zanechá dobrý pocit na kůži a má dobrou snášenlivost.

Záporem výrobku Lanaform StopCell je, že výrobce slibuje snížení až zamezení usazování tuků a tvorby pomerančové kůže.

Zde se můžete podívat na cenu výrobku Lanaform StopCell.

Nivea Body Good bye Cellulite

Nivea Body Good bye Cellulite je gelový krém, který zajistí dobrou aplikaci, zanechá dobrý pocit na kůži a má dobrou snášenlivost.

Záporem výrobku Nivea Body Good bye Cellulite je, že výrobce slibuje viditelnou redukci vnějších projevů celulitidy po 4 týdnech.

Zde se můžete podívat na cenu výrobku Nivea Body Good bye Cellulite.

Rossmann Isana Body Roll-on vyhlazující účinek

Rossmann Isana Body Roll-on vyhlazující účinek je gel s roll-on, který zajistí dobrou aplikaci, zanechá dobrý pocit na kůži a má dobrou snášenlivost.

Záporem výrobku Rossmann Isana Body Roll-on vyhlazující účinek je, že výrobce slibuje intenzivní ošetření problémových partií a redukci příznaků celulitidy.

Zde se můžete podívat na cenu výrobku Rossmann Isana Body Roll-on vyhlazující účinek.

Podle dTestu všechny tyto výrobky měly účinnost 10 %, což je v hodnocení nedostatečně. Vliv přípravků na celulitidu nebyl prokázán.

Zdroj: Co je nejúčinnější proti celulitidě

Co je to akupresura

Akupresura byla původně čínská léčebná metoda, dnes existuje několik různých druhů akupresury a většina současných terapeutů vychází z japonských masážních technik. Mezi nejrozšířenější metody akupresury u nás jistě patří japonská Shiatsu. Poměrně nová je léčebná metoda Jin Shin Do. Akupresura využívá konkrétních míst na těle, tzv. tlakových bodů, pro stimulaci jednotlivých orgánů a funkcí organismu. Nejznámější a nejvyužívanější jsou tlakové body na dlaních a akupresurní body na chodidlech. Akupresura se využívá ke zmírnění mnoha symptomů u lidí všech věkových kategorií, od dětí až po starší ročníky, a to nejčastěji k úlevě v případě alergie, artritidy, astmatu, bolesti zad, při oběhových potížích, depresích, nespavosti, migréně a stresu. Akupresura může pouze zmírnit příznaky a měla by být používána ve spojení s jinými typy léčby. Každý odborník bude mít pravděpodobně svůj vlastní způsob práce a bude vytvářet tlak na body různými způsoby. Můžete se setkat s technikou tlaku prsty, palcem, dlaní, koleny, lokty, někteří dokonce používají i nohy (chodidla). Ke stimulaci akupresurních bodů se někdy také využívají speciální akupresurní pomůcky. Jedno sezení obvykle trvá od 30 do 60 minut.

Zdroj: Akupresura


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP