Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

ELEKTRICKÝ HŘEBEN PROTI VŠÍM

OBSAH

Jak použít hřeben proti vším

  • Používejte elektronický odvšivovací hřeben pouze na suchých vlasech. Dříve než použijete hřeben, vlasy rozpleťte a rozčesejte.
  • Přístroj zapněte přesunutím vypínače dopředu (nahoru). Vysoký bzučivý zvuk indikuje, že je přístroj zapnutý.
  • Držte hřeben pod úhlem 45–90° a pomalu jím pročesávejte vlasy.
  • Během pročesávání vlasů je bzučivý zvuk přerušen, když dojde k zneškodnění vši nebo vajíčka. Jakmile bzučení přestane úplně, jsou zuby hřebene plné. Vypněte hřeben a malým kartáčkem vyčistěte zuby hřebenu. Následně pokračujte v používání. Dopřejte si dostatek času k tomu, abyste vlasy řádně pročesali.

Zdroj: Elektronický odvšivovací hřeben

Diskuze

V diskuzi UV HŘEBEN NA LÉČBU PSORIÁZY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel PANDAOS.

Prosím, mám dotaz, k čemu lze používat uv hřeben na léčbu psoriázy /kromě na léčbu lupénky ve vlasech/.Děkuji Pandaos

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Uv hřeben na léčbu psoriázy

Na jakém principu to funguje

Elektronický odvšivovací hřeben účinně zneškodňuje vši bez použití chemických prostředků. Přístroj používá napětí mezi zuby, které při doteku okamžitě ničí jak vajíčka, tak i samotné vši. Použité elektrické napětí je natolik nízké, že ho uživatel necítí a je pro něj zcela neškodné. Používání elektronického odvšivovacího hřebene můžete kombinovat s jinými přípravky proti vším.

Zdroj: Elektronický odvšivovací hřeben

Poradna

V naší poradně s názvem CO DĚLAT KDYŽ ELEKTRIZUJÍ VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena Formanová.

dobrý den,často mi elektrizují vlasy a dost mně to trápí,mohla bych poprosit o radu, ja se z toho dostat? Děkuji za odpoved.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Helčo, použijte nesmývaný kondicionér, kondicionér, který se neoplachuje. Tím se vlasy obalí ochranným filmem a změní se i jejich schopnost absorbovat elektrický náboj. Občas dopřejte svým vlasům i některou olejovou masku, ta působí taky proti elektrizování vlasů.

Zdroj: diskuze Co dělat když elektrizují vlasy

Prevence proti vším

Účinnou prevencí proti vším by měl být šampon s přídavkem tea trea oleje. Jeho vůně vši odpuzuje a přidává se i do řady odvšivovacích prostředků.

Zdroj: Přírodní prostředky na vši a hnidy

Diskuze

V diskuzi KYSELÝ NEBO SMRADLAVÝ POT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zlata.

Já jsem se potila fakt hodně a taky to zapáchalo. Bylo mi řečeno že ten zápach je prostě z rozkladu bakterií ale primárním původcem je pocení. Tedy když se zbavím pocení tak zmizí i ten zápach. Doktorka mi doporučila vyzkoušet elektrický antiperpirant a ten mi pomohl zbavit se pocení i zápachu!!

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kyselý nebo smradlavý pot

Nové trendy v boji proti vším

Naprosto nový směr udávají přípravky působící čistě mechanicky - vši zadusí a navíc jim naruší lepkavou vazbu mezi hnidami a vlasy, čímž je uvolní a umožní tak jejich snadnější vyčesávání. K usmrcení vší dochází zadušením, které je zajištěno použitím olejů – nejčastěji Tea Tree Oil, Eucalyptus, Ylang–Ylang a dalších. Na tomto principu je založen přípravek Paranit (Omega Pharma). Je volně prodejný v lékárnách a svou účinností se řadí mezi nejlepší prostředky proti vším na trhu.

Paranit spray obsahuje tři druhy rostlinných olejů z kokosu, anýzu a Ylan-Ylangu. Součástí balení je praktický hustý kovový hřeben určený k vyčesávání vší a hnid. Manipulace s tímto prostředkem proti vším je obzvláště jednoduchá, což hodnotíme velice kladně. Přípravek je šetrný, založený na přírodní bázi a je vhodný i pro citlivou pokožku.

Zdroj: Vši, jak s nimi bojovat?

Diskuze

V diskuzi OPRAVNA SLUCHADEL V OSTRAVĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Radmila Demběcová.

Dobrý den,nevím,kde sídlíte v Ostravě,potřebovala bych elektrický vysoušeč sluchadel,měla jsem jen tablety,ty nejsou dobré.Minulý týden jsem o vás nevěděla,posílala jsem pravé i levé sluchadlo do opravy Praha sivantos.Prosím napište mi,kde sídlíte,ráda cvás navštívím,V Praze vysoušeče nemají, Děkuji Radmila Demběcová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdenka Svobodová.

Prosim o adresu, kde by mohli provest opravy a udrzby naslouchadel, dekuji Svobodova

Zdroj: diskuze Opravna sluchadel v ostravě

Destilovaná voda vodivost

Destilovaná voda neobsahuje žádné ionty na rozdíl od vody z kohoutku, která je obsahuje. Jsou to částice, které mají kladný nebo záporný elektrický náboj. Pokud k takové vodě připojíme elektrický proud, ionty způsobí protékání proudu. Destilovanou vodou elektrický proud vést nemůže, protože ionty neobsahuje.

Zdroj: Destilovaná voda

Diskuze

V diskuzi LIQUIDO FORTE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Beáta.

Sérum a šampon Liquido Forte mi doporučili v lékárně. Rychle jsme se má dcera vší zbavila. V balení je navíc i hřeben, kterým se vši pak dobře vyčesávají.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze LIQUIDO Forte

Elektrický mlýnek na kávu

Elektrické mlýnky na kávu jsou tím správným pomocníkem, který vám umožní vychutnat si kávu plnými doušky. Kvalitní elektrický mlýnek na kávu navíc umožní zvolit požadovanou hrubost mletí, a tak vybrat to správné aroma.

Zdroj: Mlýnek na kávu

Diskuze

V diskuzi ŠAMPON PROTI VŠÍM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Melanie.

Moje dcera přišla s tím, že ji svědí hlava, a podezření, že by mohla mít vši, se po prohlídce vlasů potvrdilo. Věděla jsem, že bude časově náročné jí hnidy z dlouhých vlasů dostat, ale zase mě povzbudila myšlenka, že se živými zvířátky “zatočí” účinný přípravek z lékárny. Lékárnice mi tedy doporučila šampon a sérum Liquido. Už během dvou mytí vši začaly mizet, po týdnu jsme měli úplný klid. Doporučuji.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Šampon proti vším

Laserový hřeben je nejlepší technologie

Hřeben nebo kartáč na vlasy je tradičně jednoduchý produkt, ale laserový hřeben na vlasy používá složitou technologii, která u některých lidí může vyřešit problém s jejich vypadáváním vlasů. Laserový hřeben má nízkou úroveň laserové terapie na laserovou technologii ve vlasech. U produktu dbejte na zaručenou výkonnost, odolnost, jednotnost výkonu a konzistenci vlnové délky. Toto jsou klíčové faktory v rozhodování o kvalitě a výkonu laserového zařízení. Měli byste se spolehnout na zařízení, do kterého jste investovali. Mělo by být vyrobené s nejvyšší kvalitou komponent a prodáno tak, aby mělo záruku.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Diskuze

V diskuzi OCTOVÝ ZÁBAL PROTI VŠÍM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Irena.

Nějak jsem tam nenašla ten ocet.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Redakce.

Návod na octový zábal máme tady www.ceskaordinace.cz…

Zdroj: diskuze Octový zábal proti vším

Vyberte si nejlepší laserový optický hřeben

Laserový hřeben je laserové zařízení, které je určené k domácímu použití. Vlasy často padají vlivem stresu, nemocí, léků a věku. Díky tomu jsou také tenké a bez života. Ale díky laserovému hřebenu by se mohly zase vrátit do původního stavu. Vlasy vám budou opět rychle růst a budou plné života. Laserový hřeben omladí neživé vlasy a řídnoucí vlasy budou mít svůj původní vzhled a stav. Ale závisí jen na vás, jestli uvěříte výrobcům a prodejcům. Tyto laserové hřebeny jsou používané na klinikách v Kanadě, Egyptě a v celých Spojených státech.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Délka léčby

Vzhledem k tomu, že elektronický odvšivovací hřeben usmrcuje především dospělé vši, musíte přístroj denně používat ještě cca dva týdny. Tím dojde k usmrcení všech vší.

Zdroj: Elektronický odvšivovací hřeben

Diskuze

V diskuzi PROSTŘEDEK PROTI VŠÍM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Michaela.

Taky! Liquido je super! Zkoušeli jsme i Paranit,ale ta cena neodpovídá vůbbec ničemu! Liquido bylo levnější, větší a hlavně účinné!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Nina.

Co jste ještě používali kromě liquida ? Tento přípravek nám vůbec nepomohl, dcera po něm měla akorát suchou pokožku a lupy :(

Zdroj: diskuze Prostředek proti vším

Přírodní prostředky proti vším

Velmi účinné přírodní prostředky proti vším jsou následující:

  • jemný hřeben
  • nimbový olej
  • jablečný ocet
  • kokosový olej
  • česnek
  • tymián
  • éterické oleje

Přírodní přípravky bývají často šetrné k pokožce hlavy, ne vždy jsou však schopny zahubit všechny škůdce. Sáhnete-li po nějakém chemickém přípravku, například Diffusil, pak jistojistě zabijete všechny lezoucí vši a zpočátku budete mít na hlavě příjemný pocit, který se však v následujících dnech změní v palčivou svědivost, jež se utlumí vždy jen umytím vlasů šetrným šamponem nebo louhováním v odvaru z řepíku.

Další účinnou léčbou vší je jejich odstranění pomocí kovového hřebenu a kondicionéru. Tato léčba by se měla opakovat alespoň jednou týdně. Kondicionér působí podobně jako olej, protože zanechává vlasy mastné, vši se tak začnou pohybovat a jejich odstranění není tolik namáhavé. Posléze je důležité kvalitní vyčesání vlasů. Bílý ocet je rovněž doporučovaným prostřdkem pro odstranění vší. Je důležité, aby došlo k opláchnutí vlasů právě bílým octem. I po této aplikaci by mělo dojít k vyčesávání pomocí hřebenu, protože je důležité, aby všechny vši byly z vlasů odstraněny.

Zdroj: Přírodní prostředky na vši a hnidy

Poradna

V naší poradně s názvem ČERVI V LIDSKÉM TĚLE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Na přírodní odčervení funguje syrový česnek. Používá se jeden velký oloupaný stroužek česneku, který se podélně rozkrojí a z prostředka se vyndá malé úzké srdíčko, které se vyhodí. Zbytek česneku se rozkouše a spolkne. Toto se provádí každý den, po dobu jednoho měsíce.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ivana.

Děkuji, Kamčo, za odpověď. Myslela jsem si to, ale nebyla jsem si jistá. Všude do člověka cpou drahé přípravky a přitom si naši předkové dokázali z přírody pomoci skoro se vším. Říkám, skoro...:-)))

Zdroj: diskuze Červi v lidském těle

Mlýnek na kávu s kameny

Chcete-li pohodlnější a rychlejší mletí, zvolte elektrický mlýnek na kávu, nejlépe s mlecími kameny, jelikož tyto mlýnky nabízejí oproti mlýnkům s mlecími noži rovnoměrné namletí a ještě vyšší komfort.

Zdroj: Mlýnek na kávu

Před použitím laserového hřebenu na vlasy se ujistěte, že jste si přečetli a pochopili pokyny z návodu. Nejlepšími laserovými hřebeny jsou bateriové, protože u nich není potřeba těžkopádného napájecího kabelu. Na laserový hřeben si nasadíte kartáč na vlasy a pomalu si češete vlasy ve všech oblastech. Toto česání provádíte 10 – 15 minut po dobu 3 dnů v týdnu. Díky tomu dosáhnete nejlepších výsledků, protože vlasy jsou restaurované. Štětiny nebo zuby hřebenu udrží laserový paprsek ve správné vzdálenosti od vaší pokožky. Laserový hřeben by měl být použit na suché vlasy.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Použití laserového hřebenu

Tento laserový hřeben má jedno tlačítko pro vypnutí a zapnutí. Také ho můžete používat i jako běžný kartáč. Pohodlí je pravděpodobně pro koupi laserového hřebenu nejdůležitější rozhodující faktor. Jedná se o jednoduché osobní zařízení, u kterého si nemusíte vybírat podle náročnosti ovládání. Pečovat o vlasy pomocí laserového hřebenu můžete i během sledování televize. Je to podobné jako starání se o zuby. Pravidelné používání laserového hřebenu pomáhá udržovat pěkný vzhled vlasů. Dodržujte pokyny od výrobce. Používejte laserový hřeben každý druhý den po dobu 15 minut pro maximální užitek.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Neostomosan pro koně

Neostomosan můžete použít i na koně, kdy ničí mouchy, hmyz, blechy, vši, roztoče a prašivinu.

Na koně se aplikuje roztok postřikem na celé tělo. Koncentrát by měl být v poměru 1 : 200, roztok nesmí zasáhnout oči a nozdry.

Lék má dlouhodobý preventivní účinek proti blechám, klíšťatům, vším i prašivině.

Zdroj: Neostomosan

Vyberte si laserový hřeben na internetu

Většina výrobců laserových hřebenů propaguje své výrobky on-line, nebo byly také často propagovány v masmediích, protože laserový hřeben je celosvětově populární zařízení na vlasy. Pokud naleznete prodejce, který má laserové hřebeny, tak se změřte na výkon laseru, na kvalitu a cenu. Některá zařízení jsou levnější, protože nemají dostatečný výkon, kvalitu a nemají záruku vrácení peněz. Většina internetových obchodů má servisní službu. Díky tomu se můžete informovat o daném produktu. Ale ne každá společnost má ochotné telefonické operátory, kteří nemusí být dobře proškoleni o produktech.

Kde koupit laserový kartáč na vlasy

Zde je uveden seznam českých internetových obchodů, kde se dá laserový kartáč koupit - laserový kartáč cena.

Mnohem lepší výběr laserových kartáčů proti vypadávání vlasů má zahraniční obchod Amazon, který posílá bez problémů i do Česka - kde koupit laserový kartáč.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Jak může laserový hřeben snížit vypadávání vlasů?

Laserový hřeben pracuje na principu fototerapie nebo světelné terapie. Správná laserová frekvence na hlavě, soustředěná kolem krevního oběhu vede ke zvýšení růstu vlasů. Jedná se o proces, který je velmi podobný fotosyntéze v rostlinách. Proces, který se používá na vlasy je známý jako fotobiologický stimulátor. V laserovém hřebenu jsou červené laserové paprsky nebo studené světelné vlny. Toto světlo způsobuje zvýšený molekulární účinek adenosintrifosfátu (ATP). Je zde zvýšení metabolismu buněk. Buňky jsou stimulovány, přijímají živiny a odstraňují odpad. V tomto procesu dochází k nahrazení poškozené tkáně rychlou opravou. Zároveň je zvýšen růst ochlupení a vlasů.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Michal Vinš

Mgr. Marie Svobodová

Gabriela Štummerová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP