Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

FORFEMINA ZKUŠENOSTI

OBSAH

Forfemina – příbalový leták

Zde můžete vidět příbalový leták potravinového doplňku Forfemina.

A tady je vidět cena, za kolik se dá koupit: Forfemina cena.

Zdroj: Forfemina

Diskuze

V diskuzi REFLUX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Janka.

Dobrý den. Prosím Vas chcem sa opýtat može sa forfemina používat na reflux, Dakujem za odved. Jana

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Reflux

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze

Diskuze

V diskuzi FORFEMINA SLIM RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sasa.

Koupila jsem si Forfeminu Slim a dočetla jsem se že to není vhodné brát při vysokém krevním tlaku.Léčím se už spoustu let a mám vše v normě.Nyní mi otýkají kotníky tak mi v lekárně poradili Forfeminu.Mohu vyskoušet?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Forfemina slim recenze

Zkušenosti

Forfemina na odvodnění obsahuje výtažky z klikvy velkoplodé, extrakty z kopřiv, jablečný ocet a zinek. Spojení výtažků má příznivý vliv při léčbě onemocnění močových cest, udržuje normální chuť k jídlu a spaluje přebytečné tuky. Forfemina přispívá také k posilování pohybového aparátu a udržení svalů, kloubů a šlach.

Zdroj: Forfemina - příbalový leták

Diskuze

V diskuzi FORFEMINA PŘÍBALOVÝ LETÁK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mamka.

Dobrý den.Nenašla jsem v příbalovém letáku info,mohu používat forfeminu ,když kojím už jen na uspání a přes noc?Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kristina..

DOBRY DEN MAM PROZBU MUŽU UŽIVAT FORFEMINAL KDYŽ BERU LEKY NA VYSOKY TLAK A NA ŘEDENI KRVE WARFARIN MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚD
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Forfemina příbalový leták

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze

Diskuze

V diskuzi ODVODNĚNÍ NATEKLÝCH NOHOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bára.

Dobrý den ,mého dědu trápí oteklé a zčernalé dolní končetiny,chtela jsem se zeptat jestli to může pomoct i mu .pokud ano (nevadí že má problémy s tlakem a cukrem?)nemá to na to nějaký zlí vliv?děkuji za odp.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dana.

beru již 6 týdnu tyto léky ale otoky nezmizely. prosí o radu děkuji

Zdroj: diskuze Odvodnění nateklých nohou

Cena

Zde můžete vidět cenu přípravku Forfemina.

Zdroj: Forfemina přípravek na odvodnění

Diskuze

V diskuzi PODĚLTE SE O SVÉ ZKUŠENOSTI SE ZELENOU KÁVOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Markéta Š..

Podělte se o své zkušenosti se zelenou kávou. Sama začínám a hodlám své statistiky postupně zveřejňovat na www stránkách. Zatím tomu totiž příliš nevěřím. Pokud máte zájem, pošlete mi své recenze na www.zelena-kava.nazo… Moc děkujuuu :)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Podělte se o své zkušenosti se zelenou kávou

Prodej a cena

Potravinový doplněk Forfemina je možné koupit běžně v lékárnách i v obchodních řetězcích, jako je například Dr. Max. Cena na trhu je rozdílná a pohybuje se okolo 150 Kč. Aktuální cenu, za kterou se Forfemina prodává, můžete zjistit tady: Forfemina cena.

Zdroj: Forfemina - příbalový leták

Diskuze

V diskuzi DOKONALÉ PROČIŠTĚNÍ ORGANISMU -COLONIX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel E..

Dobrý den,

musím souhlasit s paní Boženkou, mám téže vynikající zkušenosti s In Pure od firmy Sunkins, stojí podstatně méně, vše je v bio kvalitě, jde o český výrobek, navíc je vynikající i pro alergiky:-).

Máte-li zájem napište email pošlu Vám zkušenosti ...

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva.

Díky za váš příspěvek. Jsem alergická hodně, bohužel i na některé potraviny. Měla bych zájem o InPure, protože jsem již 4 týdny nemocná, nejprve viroza, pak střevní problémy, bolesti břicha, plynatost, krvácení, ted opet kašel, atd. nemohu se z toho dostat . Vyšetření ukázalo jen vyšší AST O,91, cholesterol ( jím zdravě ! nekouřím, nepiju ani kavu), a hodne vysoké ECP.

Můžete mi prosím poradit, kde ho koupím ?

Díky moc, Eva

Zdroj: diskuze Re: Dokonalé pročištění organismu -COLONIX

Forfemina a celulitida

Forfemina pomáhá při odstraňovat přebytečnou vodu z těla, přičemž zároveň dochází k odplavení škodlivých látek z organismu, a tak právě tímto pomáhá i proti celulitidě. Primárně však Forfemina slouží na odvodnění a celulitida je způsobená zvětšením objemu podkožních tukových buněk. Proti celulitidě vyzkoušejte i lymfomasáž, cvičení nebo krém. Důležité je podpořit krevní oběh v místě celulitidy.

Zdroj: Forfemina - recenze

Diskuze

V diskuzi OČNÍ KLINIKA HORNÍ POČERNICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miloš.

Ja jsem byl na této operaci minulý rok v dubnu, měl jsem -5 a -6, na klinice v Horních Počernicích, a jsem spokojený, i přes ty kritické tři dny po operaci by jsme neváhal na to jít znovu, kdybych se měl rozhodnout. Měl jsem na jednom oku poměrně vysoký astigmatismus a tak jsem měl ještě pár týdnů trochu problém se zaostřováním na to oko, hlavně při práci na PC, ale i to se upravilo.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Renata.

Já mám zkušenosti s kliniku horní počernice dobrou… Měla jsem problémy se zrakem asi rok a na klinice jsem se problému zbavila. Takže já jsem spokojená…

Zdroj: diskuze Oční klinika horní počernice

Jak funguje Forfemina na hubnutí

Při dodržování pitného režimu a užívání Forfeminy lze zhubnout, a to především v důsledku odbourání zadržování vody v organismu. Forfemina se používá k odstranění nadbytečné vody z těla, takže by neměla uživatele „vycucnout na kost“. Předpokladem správného účinku je samozřejmě dostatečný příjem tekutin. Forfemina primárně neslouží na hubnutí, pouze odvodňuje, čímž snižuje váhu. Odstraní nadbytečnou vodu, ale nemusí vyřešit příčinu jejího hromadění v těle, proto se váha po dokončení užívání přípravku může vrátit zpět.

Zdroj: Forfemina - recenze

Diskuze

V diskuzi MÁTE NEKDO ZKUŠENOSTI Z BĚLÍCÍ PÁSKAMI? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renata Králová.

Našla jsem prodávat bělící pásky na stránkach www.bilychrup.cz a zajímá mě jestli má někdo s podobnou procedůrou zkušenosti.. Zdá se mi to jako dobrá nabídka.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Máte nekdo zkušenosti z bělící páskami?

Zkušenosti

Forfemina jsou prášky na odvodnění bez receptu. Produkt Forfemina je začleněn do sekce prášky na odvodnění organismu bez receptu. Přípravek Forfemina cps.30 je registrovaný jako doplněk stravy, nemá tedy schváleny léčivé účinky a nejedná se o lék.

Dle zkušeností je přípravek Forfemina vhodný na otoky. Bez pohybu a vyvážené stravy však nelze čekat zázraky. Dámy se značnou nadváhou a špatným životním stylem nemohou čekat, že po tomto přípravku veškerá kila navíc odtečou do WC. Výrobek obsahuje samé „dobré“ věci – kopřivu, brusinku, jablečný ocet a zinek. Kdo se trošku o složení doplňků zajímá, jistě ví, že dané složení nemůže rozhodně nikomu uškodit, spíše naopak. Forfemina má velice rychlý nástup účinku. Účinnost je však individuální.

Forfemina obsahuje bylinky na odvodnění těla, jedná se o přípravky na odvodnění organismu, tudíž umí zbavit tělo otoků, detoxikovat a má i takzvaný diuretický účinek, který s sebou samozřejmě nese i efekt úbytku váhy. Jedná se ovšem o doplněk stravy, který je pouze berličkou a je potřeba vždy myslet na zdravý životní styl, přiměřený pohyb a zejména dostatečný příjem tekutin.

Zdroj: Forfemina - recenze

Poradna

V naší poradně s názvem JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karol.

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s přípravkem White Pearls, a také by mne zajímalo, jak moc jste zuby měli zažloutlé? Jelikož já mám velice ŽLUTÉ ZUBY a už mě nebaví, když se mi každý směje ( za to já se ani smát nemůžu) ... Moc mne to mrzí, protože např. na fotkách se všichni smějí dokořán, ale já se jen tak pousmívám ... Jinak dík za info. :-)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Čau Karol, od čeho máš žluté svoje zuby?

Zdroj: diskuze Jaké máte zkušenosti?

Forfemina na hubnutí

Primárně je Forfemina určena k odvodnění těla. Také v rámci takzvaného detoxu je užívání Forfeminy vhodné, protože podporuje odstraňování toxinů z organismu spolu s vodou. Pokud budete dodržovat dostatečný příjem tekutin, což je při užívání Forfeminy nezbytné, bude se tělo čistit. Forfemina primárně neslouží na hubnutí, pouze odvodňuje, čímž zmenšuje otoky, a tak můžete být „slim“. Forfemina tedy primárně neslouží na snížení váhy, ale na odstranění otoků způsobených nadměrným hromaděním vody v těle. Celulitida je způsobená zvětšením objemu podkožních tukových buněk. Recenze na potravinový doplněk Forfemina v rámci redukce vody jsou pozitivní.

Zdroj: Forfemina - příbalový leták

Diskuze

V diskuzi OČNÍ KLINIKA HORNÍ POČERNICE - ZKUŠENOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milena Plachá.

já jsem to teda neměla, po operaci jsem druhý den normálně fungovala, jak kdyby nic, ale podle mých zkušeností jsou na klinice Horní Počernice hodně svědomití a určitě kdyby byl problém, tak Ti to řeknou a vyřeší to, ale je to strašně čerstvé, dala bych tomu taky čas. :)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mirek Tomann.

Operaci očí jsem nepodstoupil, ale myslím, že vše potřebuje svůj čas, takže bych prozatím byl v klidu.

Zdroj: diskuze Oční klinika horní počernice

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Zdroj: Forfemina - recenze

Nežádoucí účinky

Nežádoucí účinky nebyly popsány. Dle recenzí může Forfemina způsobit nevolnost, která může být vyvolána nedostatkem tekutin, protože přípravek působí močopudně. Rovněž může způsobit přechodné snížení krevního tlaku a nedoporučuje se ani lidem, kteří užívají léky na odvodnění, kortikoidy a Warfarin.

Zdroj: Forfemina - příbalový leták

Dávkování

Doporučuje se dávkování jedna tableta denně, a to dlouhodobě.

Zdroj: Forfemina - příbalový leták

Dávkování

Podává se 1 kapsle denně, která se zapije vodou.

Zdroj: Forfemina přípravek na odvodnění

Na co se používá Forfemina

Při užívání Forfeminy se po 14 dnech dle recenzí uživatelek dostavuje pocit spokojenosti. Uživatelky nemají pocit stálého běhání na toaletu a k odvodnění dochází pozvolna. Po 1. týdnu se objevuje úbytek na váze cca 1,5 kg, což je nadbytečná voda. Na rozdíl od ostatních odvodňovacích tablet na našem trhu má tento produkt rozumnější složení. Obsahuje brusinku, kopřivu, jablečný ocet a zinek. Brusinka je na močové cesty, kopřiva čistí, ocet slouží na snížení hmotnosti, zinek je dobrý na vlasy a nehty.

Zdroj: Forfemina přípravek na odvodnění


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP