Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

IDEÁLNÍ PRODUKT STŘEV

OBSAH

Jak by měl vypadat výsledek ideální funkce střev?

Ideálním produktem střev je středně hnědá stolice, přibližně barvy obyčejného kartonu, která opouští tělo snadno, bez námahy nebo nepohodlí. Konzistence by měla být podobná zubní pastě. Přibližně 8 až 16 centimetrů dlouhá stolice by měla do vody sklouznout hladce a pomalu klesat, jakmile dosáhne hladiny. Měly by ji doprovázet jen minimální plynatost a zápach.

Zdroj: Druhy stolice

Diskuze

V diskuzi IDEÁLNÍ VÝSLEDKY ŠTÍTNÉ ŽLÁZY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jiřina.

Prosím o sdělení jaké jsou ideální výsledky krve na štítnou žlázu.

děkuji.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Ideální výsledky štítné žlázy

Přírodní produkt

Společnost Danare vytvořila čistě přírodní produkt, který pomáhá při snižování hmotnosti a to bez pocitu hladu. Obezin v sobě skrývá směs rostlin, které jsou patentovány pro svou jedinečnost společností Danare. Obezin je výživový doplněk vytvářející pocit nasycení a tím snižuje chuť k jídlu. Užívají se dvě tobolky Obezinu půl hodiny před jídlem. Tobolky se zapijí vodou. Obezin se v žaludku rozpouští a stonásobně zvětšuje svůj objem. To má za následek poloviční konzumaci jídla. Žaludek po dvaceti minutách vyšle signál, že jste nasyceni a nemáte potřebu s přejídáním. Směs patentovaných rostlin výrazně eliminuje chuť na sladké a navíc udržuje cholesterol v normě.

Zdroj: Obezin na hubnutí

Diskuze

V diskuzi OTEKLÉ NOHY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mirka.

Moje nejlepší zatím koupě byl produkt H2out. Dlouho mi nic nesedělo a většinou když jsem dobrala balení tak jsem byla pořád oteklá. Produkt mi výrazně pomohl.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Oteklé nohy

Bylinky na odvodnění Liftea

Liftea je doplněk stravy obsahující jedinečnou směs bylinek, které přispívají k odvodnění organismu. Dle recenze produkt zmenšuje otoky končetin, detoxikuje tělo a snižuje pocity vyčerpání a únavy. Účinné složení obsahuje extrakt z jalovce, břízy, kopřivy, petržele.

Zdroj: Bylinky na odvodnění organismu

Diskuze

V diskuzi DOPLŇKY STARVY NA OTEKLÉ NOHY A JEJICH CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Magdababu.

Hezký večer, nemáte náhodou někdo zkušenosti s produkty na přírodní bázi?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mirka.

Moje nejlepší zatím koupě byl produkt H2out. Dlouho mi nic nesedělo a většinou když jsem dobrala balení tak jsem byla pořád oteklá. Produkt mi výrazně pomohl.

Zdroj: diskuze Doplňky starvy na oteklé nohy a jejich cena

Zauzlení střev v těhotenství

Zauzlení střev v těhotenství je vzácnou komplikací těhotenství, které se vyskytne cca jednou na 20 000 těhotenství. Mívá stejnou příčinu jako zauzlení střev v období mimo těhotenství.

Mechanický ileus se vytváří v důsledku uskřinutí kliček tenkého střeva ve srůstech u žen, které byly předtím operovány, nebo se jedná o otočení kličky tenkého střeva na okruží. Esovitá klička může být stlačena v malé pánvi inkarcerovanou (zaklíněnou) těhotnou dělohou nebo nádorem.

Funkční ileus se vyvine druhotně jako symptom jiného onemocnění (mimoděložního těhotenství, zánětu pánevní pobřišnice, zánětu ledvinné pánvičky, trombózy žil okruží a podobně). Jsou však i případy, kdy se ileus vyvine bez zmíněných stavů, čistě jako projev snížení funkce střevního svalstva. Takový těhotenstvím vyvolaný ileus je nazýván „ileus e graviditate“.

Příznaky a léčba: Příznaky střevní neprůchodnosti jsou stejné jako mimo těhotenství, stejně tak i léčba. Zauzlení střev v těhotenství není léčitelné jinak než ukončením těhotenství.

Zdroj: Zauzlení střev

Poradna

V naší poradně s názvem REGALEN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eliška.

Dobrý den. Mohu prosím vás užívat Regalen zhároveň s Křemelinou?
Děkuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Regalen má podle výrobce sloužit k detoxikaci jater a střev. Křemelina zase k doplnění křemíku. Jeden produkt čistí a druhý zase potřebuje usazení. Z tohoto důvodu by mohlo být společné užívání kontraproduktivní. Nejlepší by bylo absolvovat kůru pomocí Regalenu a po dokončení začít užívat Křemelinu. Vzájemné interakce potravinových doplňků nebývají vědecky ověřené a nezbývá tedy, než vycházet z prostého rozumu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Regalen


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP