Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

JAK NA POTENCI

OBSAH

Oscillococcinum v lékárně

Oscillococcinum je volně prodejné homeopatikum, které se užívá při chřipkových stavech. Je běžně v prodejné ve všech kamenných i internetových lékárnách. Oscillococcinum je v podstatě jediný z volně prodejných homeopatických léků s vysokou potencí. Léčivou látkou je Anas barbariae, hepatis et cordis extractum 200 K. Pomocnými látkami jsou sacharóza a monohydrát laktózy. Přípravek neužívejte při alergii na léčivé látky nebo na kteroukoli další složku přípravku.

Cena tohoto přípravku.

Zdroj: Zkušenosti s lékem Oscillococcinum

Poradna

V naší poradně s názvem OMEGA 3 FORTE DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mirek.

dobry den chtel jsem se zepat jetli ma nějaky vliv na potenci dekuju

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Omega 3 podporuje regeneraci krve a cévního aparátu a zároveň vyživuje mozek. Díky tomu může podpořit i potenci - zdravě vyživený mozek si lépe uvědomí vzrušení a dobrý stav cév umožní dostat krev do penisu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Omega 3 forte diskuze

Proč je guarana lepší než káva?

Guarana má mnoho prospěšných účinků, podobně jako káva, ale oproti kávě má tyto výhody:

  • Nepřekyseluje žaludek a nedráždí ho.
  • Kofein se uvolňuje postupně po dobu 4-5 hodin a tedy působení guarany je delší než u kávy.
  • Zvyšuje fyzickou i duševní výkonnost a snižuje pocit vyčerpanosti.
  • Omezuje pocit hladu, zrychluje metabolismus, trávení a spalování tuků.
  • Je účinná proti migréně, snižuje bolesti snižuje únavu svalů.
  • Mírně zvyšuje krevní tlak.
  • Má příznivé účinky na potenci a mozkovou činnost.
  • Má afrodiziakální vlastnosti.

Zdroj: Guarana silný životabudič z Amazonie

Diskuze

V diskuzi POTENCE U MUŽŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr Kubáček.

má problém s potencí,co týden,něsíc,tím horší.žádná změna.pořád spí něco popíjí a o sex nemá chut.ale co mám dělat já.mě je 50 jemu 70,já si ještě nepřipadám sexualně mrtvá.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Potence u mužů

Eregma složení

Jedna tableta Eregmy v sobě obsahuje:

  • 500 mg maca gelatinizovaná (extrakt),
  • 200 mg L-arginin hydrochlorid,
  • 60 mg kotvičník zemní (Tribulus terestris, extrakt), patří mezi bylinky na potenci,
  • 60 mg ženšen (Panax ginseng, extrakt),
  • 35 mg ostropestřec mariánský (Silybum marianum, extrakt),
  • 35 mg smetanka lékařská (Taraxacum officinale, extrakt),
  • 33,5 mg vitamín E,
  • 10 mg jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba, extrakt),
  • 8 mg smilax lékařský (Smilax officinalis, extrakt),
  • 7,2 mg zinek,
  • 5 mg koenzym Q10,
  • 300 µg měď,
  • 20 µg selen.

Pomocné látky: stearan hořečnatý, polyvinylpyrrolidon a mikrokrystalická celulóza. Eregma neobsahuje lepek.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Diskuze

V diskuzi OPERACE PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel LVL.

Jsem po radikální prostatektomii 7 roků a je mi 66 let. Zcela se splnila předpověď mého operatéra. Ze začátku potečete jako necky, pak se to na 99,9% spraví. S potencí to už nikdy nebude jako předtím, intenzivní ruční manipulace bude asi nutná. Budete mít takový rozvleklý, ženský orgasmus.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hakl.

Dobrý den, mohu poprosit o sdělení jak se po delší době cítíte? Děkuji.´za odpověď. Hakl hakl@cmail.cz

Zdroj: diskuze Operace prostaty

Eregma na potenci, je to pravda?

Odpověď na naši původní otázku bude, že Eregma dokáže podpořit sexuální aktivitu a chuť na sex, ale až po jejím dlouhodobém užívání. Je třeba Eregmu užívat minimálně po dobu jednoho měsíce, aby mohly být pozorovány účinky na nadrženost a sexuální výkon. Pokud očekáváte od Eregmy, že si vezmete jednu nebo dvě tablety a budete hned sexuchtivý nadržený samec, tak v tom vám Eregma takto okamžitě nepomůže. V takovém případě si raději dejte směs kofeinu, taurinu a cukru (typicky RedBull), protože to vás dokáže okamžitě nabudit, Eregma nikoliv.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Dávkování

V akutní fázi kvasinkového onemocnění se doporučuje začít potencí 5 CH v dávkách 5 kuliček 3x denně. V další fázi léčby lze přejít na vyšší potenci, a sice na 30 CH. Na počátku homeopatické léčby se problémy mohou přechodně zhoršit, na místě je proto disciplinovanost a zodpovědná spolupráce s homeopatem.

Pokud je léčba kandidózy opravdu účinná, může se na krátkou dobu objevit vyrážka, průjem, bolesti hlavy či stav podobný opilosti. Jedná se o jev zvaný Jarischova-Herxheimerova reakce, kdy tělo reaguje na toxické látky z rozpadajících se těl kvasinek. Těmto reakcím lze předejít dodržováním pitného režimu (nejméně 2 litry tekutin denně) a doporučené fungicidní diety.

Zdroj: Homeopatikum Monilia albicans 30 CH

Diskuze

V diskuzi HOMEOPATIKUM MONILIA ALBICANS 30 CH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ilona.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda tyto homeopatika mohu použít i pro naší fenku, právě jí zjistili z testu kvasinky v uších. Máme kapky, ale obávám se že se to může vracet.
A ještě bych se ráda zeptala, u sebe jak dlouho brát potenci 30ch, nemám představu, např až zmizí příznaky, tak přestat, nebo brát např 2 týdny i po odeznění příznaků ?

Děkuji Ilona

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Homeopatikum Monilia albicans 30 CH

Eregma cena

Zde je vidět cena v internetovém obchodě: Eregma cena.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Eregma zlepšuje metabolismus tuků a ochraňuje játra

Silymarin a extrakt z pampelišky zlepšují činnost jater a přispívají k jejich regeneraci, detoxikaci a očistě. Užíváním Sylimarinu a extraktu z pampelišky se zlepšuje zažívání a stabilizuje se hladina nezdravého cholesterolu ve složce LDL. Snížením hladiny nezdravého cholesterolu se dosáhne také snížení únavnosti a zemdlenosti.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Ovlivnění činnosti centrálního nervového systému

Extrakt z panax ginseng zlepšuje činnost centrálního nervového systému a navozuje lepší náladu. Užívání ženšenu je doporučováno při oslabení organizmu,při jeho vyčerpání nebo únavě. Extrakt z ginkgo biloba (Jinan dvoulaločný) zlepšuje periferní prokrvení nejen mozku, ale též všech končetin i penisu a tím zlepšuje jejich výživu a funkci.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Eregma podporuje životně důležité enzymatické procesy

Selen, zinek, měď jsou prvky, které tvoří významnou funkční součást řady enzymů důležitých pro životní funkce v organismu. Zejména pro antioxidační stabilitu, pro celistvost buněčných membrán, ale i pro enzymy podílející se na imunitě. Tyto prvky jsou obsaženy také v Eregmě a navíc v biologicky dobře dostupné formě, velmi dobře využitelné pro lidský organismus.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Horský jalovec účinky

Extrakt z horského jalovce (20 %) má silně močopudné účinky, dezinfikuje močové cesty a uvolňuje plyny. Má příznivý účinek na žaludek a střeva. Podporuje činnost ledvin, odvodňuje organismus a prokrvuje všechny měkké sliznice. Proto se doporučuje při špatné funkci ledvin, při léčbě dny, revmatismu, kašle, bronchitidy, nachlazení a také pro vyšší potenci. Čistí krev a celkově posiluje, zlepšuje imunitní systém celého těla.

Zdroj: Just Horský jalovec 500 g

Eregma a nežádoucí účinky

Eregma při dlouhodobém užívání zvyšuje hladinu testosteronu a s tím se tedy objevují nežádoucí účinky spojené s vysokou hladinou tohoto hormonu, které jsou popsané výše. Eregma může snižovat krevní tlak. Dále Eregma může snižovat hladinu krevního cukru v krvi. Osoby s poruchou krevní srážlivosti a osoby se závažným onemocněním by měly užívání přípravku konzultovat se svým obvodním lékařem. Eregma není vhodná pro děti a mladistvé do 15 let, a ani pro těhotné a kojící ženy.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Eregma a dávkování

Pro nejlepší účinek se užívá 1 tableta Eregmy 2x denně, a to jednou dopoledne mezi jídly a pak večer nejlépe 3 hodiny před spaním. Tableta Eregmy se zapíjí dostatečným množstvím tekutiny, přičemž k tomuto účelu nejsou vhodné alkoholické nápoje a mléko. Eregmu je vhodné užívat dlouhodobě - po dobu několika měsíců. Po využívání dvou balení, což je taková regenerační kúra, tak účinek Eregmy přetrvá asi tak po dobu jednoho měsíce. Po této době je vhodné opakovat další regenerační kůru, aby se udržela stálá nadrženost, dobrá nálada a chuť na sex.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Eregma jako účinný antioxidant

V lidském organismu neustále vznikají reaktivní formy kyslíku a dusíku, tak zvané volné radikály. Jsou-li v našem těle dlouhodobě a v nadbytečném množství, tak organismus poškozují. Množství volných radikálů se zvyšuje například kouřením, konzumací alkoholu, nadměrným příjmem potravy, ale také i stresem. Látky, které snižují množství oxidantů, jsou především vitamíny A, C, E, dále pak Koenzym Q10, silymarin a selen, říkáme jim souhrnně antioxidanty. Antioxidanty snižují hladinu volných radikálů a reaktivních molekul, což je velmi důležité pro zlepšení metabolizmu a pro zmírnění pocitů unavenosti.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Proč je Eregma účinná?

Užívání Eregmy zlepšuje energetické procesy v buňkách, což vede ke zrychlení oběhu energie v těle. Díky přítomnosti Koenzymu Q10 se Eregma velmi intenzívně podílí na regeneraci buněk a zvýšení energetických zásob, respektive buněčné energie pro mitochondrie a pro zdravý vývoj spermií. Efektivní vstřebávání obsaženého koenzymu Q 10 je v Eregmě podpořeno speciální technologií výroby – mikronizací. Harmonizace energetických drah je podpořena přítomností extraktu z byliny smilax officinalis. Zvýšená hladina testosteronu je dosažena extraktem z bulharské rostliny tribulus terrestris (Kotvičník zemní), což je známý perorální aktivátor tvorby testosteronu.

Zdroj: Eregma - lék na potenci, je to pravda?

Sexuální dysfunkce

Muži se často vyhýbají léčbě vysokého tlaku s obavy, že by poté mohli mít problémy s erekcí. Léky snižující tlak totiž mohou nepříznivě působit na potenci. Je možné to vyřešit metodou pokus omyl. Pokud se u mužů objeví problémy s erekcí, měli by se poradit s lékařem, protože jsou další možná léčiva, které vám mohou předepsat. Pokud nemáte jiné problémy se srdcem, může vám pomoci i Viagra.

Někdy příčinou problémů s erekcí můžou být cévní onemocnění, a ne léky na tlak. Muži mohou trpět vysokým tlakem mnoho let a poté co se začnou léčit, začnou mít problémy s erekcí. To ale nemusí být důsledkem léků, ale cévním onemocněním, které je zase důsledkem neléčeného vysokého krevního tlaku v minulosti.

Zdroj: Léky na vysoký tlak a jejich vedlejší účinky

Vliv odstranění varlete na potenci

Pokud bylo odstraněno jedno varle, často neexistuje důvod, proč by měla být ovlivněna vaše schopnost zplodit dítě, nebo dokonce sexuální výkonnost a sexuální apetit. Zbývající varle obvykle produkuje více testosteronu (mužský pohlavní hormon) a spermií. Z počátku po zákroku můžete mít ztrátu libida, ovšem tento stav se postupně upraví. Pokud máte odstraněna obě varlata, bude vám testosteron nahrazován substituční terapií. Ta je nutná z toho důvodu, aby zůstal normální sexuální apetit a erekce. Nízká hladina testosteronu může také způsobit změny nálady a únavu. Náhrada testosteronu může být podávána ústy, injekcí, gelem nebo náplastí.

Zdroj: Život po odstranění varlat


Autoři obsahu

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP