Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

KNIHA

OBSAH

Kniha Jak žít dlouze a zdravě

Kniha vyšla v ruštině a polštině jako první ze série knih profesora Tombaka a v českém jazyce jako poslední. Kniha je rozdělena do jedenácti kapitol, některé pasáže z minulých dílů se zde opakují. Mottem celé knihy je, že zdraví má každý sám ve svých rukou. Kniha umožňuje čtenářům samostatnou a nezávislou léčbu doma, s využitím přírodních, lehce dostupných složek bez chemie.

Autor knihy vytvořil celistvý systém péče o vlastní zdraví. V knize nenaleznete zázračné diety, ale pouze jednoduché recepty na to, jak o své zdraví pečovat a jak je chránit. Velmi zajímavé jsou recepty na jednoduché stravování v souladu s přírodou.

Vědecky bylo zjištěno, že 15 % zdraví člověk dědí po rodičích, 15 % mu mohou vrátit lékaři, nicméně 70 % je spojeno se stylem života.

Kniha obsahuje 160 stran a stojí 147 Kč.

Zdroj: Jak žít dlouze a zdravě

Diskuze

V diskuzi JÍDELNÍČEK PŘI UŽÍVÁNÍ WARFARINU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Božena.

SHÁNÍM KUCHAŘKU PŘI LÉČBĚ WARFARINEM

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mirka.

Dobry den.prosim vas viete mi poradit ,ci existuje kniha kucharska z receptami pri uzivani warfarinu.Dakujem

Zdroj: diskuze Jídelníček při užívání Warfarinu

Kde se dá kniha koupit

Zde můžete knihu Vyléčit nevyléčitelné koupit.

Zdroj: Vyléčit nevyléčitelné

Poradna

V naší poradně s názvem KNIHA SKRYTO V PÁTEŘI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Knihu Skryto v páteři seženete již jen v antikvariátu a nebo v knihovně, protože byla vydána v roce 1987 vydavatelstvím Avicenum. Jméno autorky je Eva Rychlíková. Kniha je k dispozici v Národní knihovně ČR v Praze ve dvou exemplářích s možností vypůjčení na 30 dní. Seznam antikvariátů, kde lze tuto knihu koupit je zde: www.google.com/searc…

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ing. Josef Škoda.

Dík za info. J.Š.

Zdroj: diskuze Kniha Skryto v páteři

Kniha motivů zdobení nehtů

Kniha obsahuje vyobrazení destiček M 1–M 36 a názornou ukázku, jak se dá každým motivem pracovat. Najdete zde 21 designů ke každé destičce. Cena knihy je cca 494 Kč.

Zdroj: Zdobení nehtů

Poradna

V naší poradně s názvem DESETIDENNÍ OČISTA JAVOROVÝ SIRUP se k tomuto tématu vyjádřil uživatel PEPAN.

jAK SE JMENUJE KNIHA O 10-TI DENNÍ OČISTĚ A KDE JE MOŽNO JÍ ZAKOUPIT?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Kniha se jmenuje Desetidenní očista těla a jejím autorem je Peter Glickman. Prodává se v ČR a tady je její cena a seznam prodejen, kde ji mají: www.zbozi.cz/vyrobek…
Jinak kniha Desetidenní očista je věnovaná výhradně jen této desetidenní očistě, metodě vyvinuté a publikované Stanley Burroughsem již v roce 1976 pod názvem Master Cleanse. Kniha popisuje Desetidenní očistu jeko neuvěřitelně jednoduchý způsob, jak zhubnout a získat znovu ztracenou energii a radost ze života. Kniha nabádá svého čtenáře, aby udělal něco skvělého pro sebe a své tělo. Dále kniha naučí jak zhubnout a být zdravější, šťastnější a vitálnější podle programu Master Cleanse.

Zdroj: diskuze Desetidenní očista javorový sirup

Lifting obličeje – kniha

Zde je možné zakoupit knihu, která se věnuje liftingu obličeje.

Zdroj: Lifting

Kde se dá kniha koupit

Zde můžete knihu Cesta ke zdraví zakoupit.

Zdroj: Cesta ke zdraví

Kniha Antónie Mačingové

Kompletní seznam všech receptů podle Antónie Mačingové je k dispozici v její knize Zhubněte jednou provždy.

Zdroj: Hubnutí s Mačingovou

Diskuze

V diskuzi JÍDELNÍČEK PŘI UŽÍVÁNÍ WARFARINU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Božena.

SHÁNÍM KUCHAŘKU PŘI LÉČBĚ WARFARINEM

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alena.

Ráda bych se dozvěděla,jestli se dá koupit kniha,kde se dozvím vše o varfarinu, popřípadě stravě a jídelníčku při jeho užívání. děkuji

Zdroj: diskuze Jídelníček při užívání Warfarinu

Kde se dá kniha koupit

Zde můžete knihu Jak žít dlouze a zdravě koupit.

Zdroj: Jak žít dlouze a zdravě

Diskuze

V diskuzi BIBLE A MASO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin Macháček.

Kniha Mojžíšova III, kapitola 11/5:

Ani králíka, kterýž ač přežívá, ale kopyta rozdělená nemá, nečistý vám bude. To praví bible. A součaní odborníci na výživu králíka vřele doporučují. Tak kde je pravda?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Bible a maso

Jak žít dlouze a zdravě

Kniha Jak žít dlouze a zdravě je rozdělena do jedenácti kapitol. Kniha vyšla v ruštině a polštině jako první ze série knih profesora Tombaka a v českém jazyce jako poslední. Některé pasáže z minulých dílů se v knize opakují. Mottem celé knihy je, že zdraví má každý sám ve svých rukou. Kniha umožňuje čtenářům samostatnou a nezávislou léčbu doma, s využitím přírodních, lehce dostupných složek bez chemie.

Autor knihy vytvořil celistvý systém péče o vlastní zdraví. V knize nenaleznete zázračné diety, ale pouze jednoduché recepty, jak o své zdraví pečovat a jak je chránit. Velmi zajímavé jsou recepty na jednoduché stravování v souladu s přírodou.

Vědecky bylo zjištěno, že 15 % zdraví člověk dědí po rodičích, 15 % mohou vrátit lékaři, nicméně 70 % je spojeno se stylem života.

Zde můžete knihu Jak žít dlouze a zdravě koupit.

Zdroj: Michail Tombak

Diskuze

V diskuzi JÁTRA CITRON se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kyra.

Cempírku musím oponovat, doktoři předepisují léky antimykotické (protiplísňové), ale mývají vedlejší účinky a jsou záhul na játra, je to chemie. Dá se sehnat tisíce jiných podpůrných přípravků, které plísně v těle velmi účinně likvidují a je jedno o jaký jde druh. Např. kokosový olej (kyselina kaprylová i jako kapsle), česnekový olej v kapslích, candimin kapky (oregáno - tj. dobromysl obecná), citrogrep kapky, ostropestřec na játra, ty jsou zatížená velmi při zbavování se plísně v těle, vhodná strava, která nepodporuje plíseň, ale spíše ji vyhladoví. Vyhnout se cukru úplně i sladidům i přírodním cukrům, z cukrů a kvasnic plíseň žije nejvíce. Vyhladovění může stav na chvíli zhoršit, chce to vydržet. Na vnější léčbu, tea tree olej, sůl z mrtvého moře (nejlépe koupele, tj. i detox). Je toho opravdu mnoho, ale to bych tu byla do rána. Kupte si knihu Candida, základní kniha a kuchařka, tam je hodně rad, ale na netu už dnes také, dříve moc nebylo, teď je jich hodně, ale hodně se jich také vylučuje, někde něco doporučují a někde to zakazují, takže ta kniha je vodítkem pro stravu, které věci raději ignorovat a které jsou povolené. Přeji hodně štěstí.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Játra citron

Kniha Cesta ke zdraví

V knize nenajdete žádné příkazy nebo zákazy. Cestu ke zdraví si pomocí této knihy můžete najít sami. Díky nepatrným změnám ve způsobu vlastního života docílíte lepšího zdraví. Autor knihy je přesvědčený, že lidský organismus je schopen žít dvakrát déle, než je náš průměrný současný věk.

Kniha Cesta ke zdraví je krátkou kompilací předešlých knih Je možné žít 150 let, Vyléčit nevyléčitelné (první díl) a Vyléčit nevyléčitelné (druhý díl). V knize nenaleznete konkrétní schéma léčby daného jedince, z toho důvodu, že neexistuje univerzální recept na zdraví. Všechny rady a doporučení je třeba vidět komplexně v rámci individuálních problémů.

Kniha je rozdělena do devíti kapitol:

  1. Co je nemoc?
  2. Nepochopení vlastního organismu
  3. Nedostatek pozitivního přístupu k životu
  4. Zanedbaná páteř
  5. Příčiny onemocnění pohybového ústrojí
  6. Očista organismu
  7. Nedokysličení organismu
  8. Voda – jed, nebo lék?
  9. Nesprávné stravování

Kniha nabízí 215 stran poutavého čtení pro ty, kteří chtějí změnit svůj životní styl a své potravinové návyky.

Zdroj: Cesta ke zdraví

Diskuze

V diskuzi JAKÉ HROZÍ NEBEZPEČÍ PŘI VNITŘNÍM POŽITÍ? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Haluz.

Jaké hrozí nebezpečí ? Obrovské ! Ovšem né pro dotyčného který tuto fenomenální látku požije, nýbrž pro zisky farmaceutického průmyslu, pro to je to obrovské nebezpečí.

Jestli můžete poradit. Co je tetraboritan sodný dekahydrát, ve srovnání o tom jedu o kterém mluvíte ? Slyšel jsem že i soda bicarbona nebo kuchyňská sůl je "toxičtější" než borax.. Co vy na to ? Borax užívám vnitřně, prozatím mám velmi málo zkušeností ale ty jsou více než skvělé.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alois.

Na www.uspesna-lecba.cz se dovíte, proč byl farmaceutickým lobby zakázán, protože se osvědčil jako levný, daleko úspěšnější lék pro léčbu artrózy než jejich vysoce předražené preparáty. Taky jsem používal Borax, přece jen může být znečištěn je technický, koupil jsem si proto Acidum Boricum 500g, kyselinu boritou, přidávám si ji do Tepperweinovy směsi na odkyselní - na špičku nože do dávky na 2 vrchovaté lžičky směsi (dostane se koupit v pár lékárnách hotová (500g za cca 360Kč), sám si ji vyrábím ze surovin v potravinářské kvalitě, s pětinovou cenou) viz kniha Tepperwein Pryč s kyselostí. Hrozil mi umělý kolení kloub a mám léky nezvladnutelnou polyneuropatii (spaní jen s oblblbujicimi prášky) a držím se od nich uz dál chodidla v noci nepálí, a klouby nebolí bez BRUFENU A NEURONTINU!

Zdroj: diskuze Jaké hrozí nebezpečí při vnitřním požití?

Kniha Antónie Mačingové

Kompletní seznam všech receptů podle Antónie Mačingové je k dispozici v její knize Zhubněte jednou provždy.

Zdroj: Zdravý jídelníček podle Mačingové

Poradna

V naší poradně s názvem KNIHA SKRYTO V PÁTEŘI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ing. Josef Škoda.

Sháním knihu " Skryto v páteři" Jméno paní doktorky - autorky této knihy neznám.
Mohl by mi někdo poradit, kde mohu tuto knihu koupit.
Děkuji.
J.Škoda

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Knihu Skryto v páteři seženete již jen v antikvariátu a nebo v knihovně, protože byla vydána v roce 1987 vydavatelstvím Avicenum. Jméno autorky je Eva Rychlíková. Kniha je k dispozici v Národní knihovně ČR v Praze ve dvou exemplářích s možností vypůjčení na 30 dní. Seznam antikvariátů, kde lze tuto knihu koupit je zde: www.google.com/searc…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kniha Skryto v páteři

Kniha Antónie Mačingové

Kompletní seznam všech receptů podle Antónie Mačingové je k dispozici v její knize Zhubněte jednou provždy.

Zdroj: Stravování podle Mačingové

Poslání knihy

Svůj smysl bude kniha mít i pro ty, kdo na přírodní praktiky nevěří. Úžasný je například autorčin olejíček na bříško nebo zubní olej na bolesti při růstu zoubků. Novorozenecký pupík se krásně hojí s růžovo-čajovníkovým hydrolátem. A co více, autorka zde popisuje nejvoňavější ze všech voňavých olejů proti striím.

Kniha je také kompletním pojetím péče o novorozence se vším všudy, takže po přečtení je člověk teoreticky vzdělán téměř jako profesionál. Výborná je i inspirace, co se týče aromatických olejů. Je to kniha, která nedělá z těhotenství byznys, jak to vidíme dnes všude, ale vládne v ní úplně jednoduchý a přirozený přístup k mateřství.

V knize nenajdeme jen informace o účincích vůní a homeopatik, o čajích, o ricinovém koktejlu, ale také o sexu s partnerem během těhotenství (zajímavé například je, že sperma obsahuje stejné látky, jako jsou ve vyvolávacích tabletách při porodu). Pokud chcete zjistit více o všem výše uvedeném, kupte si knihu „Zdravé těhotenství, přirozený porod“. Věřte, že tuto investici oceníte.

Zde můžete knihu koupit.

Zdroj: Přirozený porod

Kniha Vyléčit nevyléčitelné

Kniha Vyléčit nevyléčitelné je rozdělena do sedmi kapitol. První kapitola se zaobírá tématem Nebojte se civilizačních chorob. Druhá kapitola Šance na vítězství je zaměřena na osteoporózu. Třetí se zabývá problémy s páteří. Ve čtvrté kapitole se autor zaměřuje na přírodu a neexistenci špatného počasí. Pátá část popisuje problematiku odstranění nádoru. Šestá kapitola se věnuje vypadávání vlasů a má název Sbohem lysino. Poslední, sedmá kapitola je zaměřena na recepty našich babiček.

Kniha v jednotlivých kapitolách popisuje danou problematiku a uvádí rozličné rady a recepty na zlepšení stavu. Velmi zajímavá je kapitola o nádorech, ve které autor nabízí recepty, návody a doporučení, jak se nemoci zbavit.

Celá kniha se opírá o základní myšlenku: Příroda má ráda ty, kteří žijí v souladu s jejími zákony. Při narození je člověk poléván vodou, následně se nadechuje, vdechuje vzduch. Šimrá jej první sluneční paprsek a podpírá jej země. Umírající člověk se loučí se slunečním světlem, přestává dýchat, sestupuje pod zem. Proto je vždy mezi narozením a smrtí život, který je zcela závislý na slunci, vzduchu, vodě a zemi. Slunce nám dává životní energii, vzduch poskytuje našemu tělu kyslík, voda vyplňuje buňky našeho těla a země nás krmí. Takové jsou zákony přírody. Jsou neměnné a věčné.

Zdroj: Vyléčit nevyléčitelné

Je možné žít 150 let

Je možné žít 150 let? – tuto otázku si pokládá ve stejnojmenné knize její autor, Michail Tombak. Člověk se tím, že je líný, odnaučil přirozeně hýbat, a to je důvod většiny jeho zdravotních problémů. Tuto knihu by si měl přečíst každý, nejenom ti, kteří se trošku hýbou, především ti, kteří se chystají učinit první kroky k nápravě svého zdraví. Kniha Je možné žít 150 let? se stala bestsellerem.

Zde můžete knihu Je možné žít 150 let koupit.

Zdroj: Michail Tombak

Cesta ke zdraví podle Tombaka

Kniha Cesta ke zdraví je krátkou kompilací předešlých knih Je možné žít 150 let, Vyléčit nevyléčitelné (první díl) a Vyléčit nevyléčitelné (druhý díl). V knize nenaleznete konkrétní schéma léčby daného jedince, a to z toho důvodu, že neexistuje univerzální recept na zdraví. Všechny rady a doporučení je třeba vidět komplexně v rámci individuálních problémů.

Zde můžete knihu Cesta ke zdraví zakoupit.

Zdroj: Michail Tombak

Konstatování

Co dodat na závěr. Je jen na vás, jak budete o svou tělesnou schránku pečovat. Nenechte se zbytečně ovlivňovat a traumatizovat reklamou o ideálu krásy nebo o zázračných dietách. Zde je kniha, která vám umožní zdravé stravování bez hladovění, a to je podstatné. Publikace je ze dvou třetin věnována receptům, které jsou doplněny fotografiemi a přesným postupem. Má 207 stran a stojí za to mít ji doma.

Zde si můžete objednat novou knihu od Mačingové Zhubněte jednou pro vždy 2.

Zdroj: Jak se projíst do štíhlosti podle Mačingové


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP