Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

KOSMETIKA Z JABLEK

OBSAH

Cien kosmetika v e-shopu

Cien kosmetika je dostupná na e-shopu Amazon.

Zde můžete vidět další hodnocení kosmetiky.

Zdroj: Krémy Cien

Poradna

V naší poradně s názvem NEHTY OD JABLEK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anina.

Ahoj, včera jsem dělala jablečnou výživu pro děti a po čištění jablek mi zůstaly nepěkné žluto červeno hnědé nehty. Ruce se mi podařilo vyčistit, ale ty nechty ne. Existuje na to něco účinné?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Mě na hnědé nehty od ovoce pomáhá buď vymačkaná šťáva z citrónu a nebo ve vodě rozředěná kyselina citronová, koupená v sámošce. Prsty v tom chvíli koupu a pak jsou nehty zpět krásně přirozeně světlé. Ale doba koupele se nesmí přehnat, jinak se začne z nehtu stírat horní vrstva a to by nehet ztenčilo. Ovšem nejlepší recept na pěkné nehty je, nehty si nezašpinit vůbec! K tomu ti bezvadně poslouží tenké gumové rukavice, koupené v drogérce za pár korun. Jsou to takové ty chirurgické rukavice. Pak nebudeš muset řešit, jak odbarvit své nehty.

Zdroj: diskuze Nehty od jablek

Kosmetika Essence

Kosmetika Essence představuje trendy, neustálé inovace a kvalitní kosmetické produkty za neskutečně nízkou cenu. Při této kombinaci není divu, že je Essence tak oblíbená mezi mladými. Díky širokému spektru barev a odstínů si můžete vybrat ten pravý výrobek podle své momentální nálady nebo svého outfitu.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Poradna

V naší poradně s názvem PŘÍRODNÍ KOSMETIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenča.

A přímo jaká přírodní kosmetika je dobrá? Která se vám osvědčila?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

U mě je to kokosový olej na pleť i vlasy a na pokožku těla pak panenský olivový olej.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Recept na povidla z letních jablek

Ingredience

  • 4 kg letních jablek,
  • 1 l octa,
  • 1 kg cukru.

Postup

Oloupaná letní jablka bez jadřinců vaříme s trochou vody a octem asi 30 minut. Pak přidáme 1 kg cukru a ještě vaříme 15 minut. Nakonec vmícháme sáček Petolu a po přejití varem plníme do sklenic a zavíčkujeme. Takto připravená povidla z letních jablek vydrží až 4 roky.

Zdroj: Jablečná povidla od babičky pečená v troubě

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika.

Pro mě to priody kosmetika, přírodní. Nadupaná výtažky z rostlin a největším důkazem je moje pleť.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Dobrý den,
souhlasím, také jsem milovníkem přírodní kosmetiky (Ringana). Ale také online marketingu. Ty to dvě vášně jsem spojila a pomáhám ženám, které prodávají kosmetické produkty. Ať už kosmetičky nebo MLM. Na webu janafucikova.cz najdete infografiky, které se týkají fungování kůže a vlivu chemických látek na pleť. Na FB a IG mě najdete jako KosmetikaJF. Snažím se, aby prioritou bylo hledat řešení na problém zákazníka, nikoliv prodej. Poskytuji argumenty a podporu.
Krásný den, Jana

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Kosmetika MAC

Kosmetika MAC je Kanadská značka. V anglickém jazyce jde o zkratku slov make-up art cosmetics. Firma vznikla v roce 1984 jako výsledek nedostatku kvalitní dekorativní kosmetiky na tamním trhu. Vizážista Frank Toscany společně s kadeřníkem Frankem Angelem vytvořili kolekci podkladových krémů a líčení, která by splňovala ty nejnáročnější požadavky na poli módní fotografie. Díky své kvalitě se dekorativní kosmetika MAC brzy rozšířila z módních přehlídek mezi denní líčení celebrit. Tuto špičkovou kosmetiku si můžete zakoupit jen ve vybraných parfumeriích a nyní také na notino.cz. Kosmetika MAC není testovaná na zvířatech.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Poradna

V naší poradně s názvem CO NEJÍST PŘI UŽÍVÁNÍ WARFARINU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr Hanuš.

Dobrý den,prosim o dotaz.Mohu pri užívání Warfarinu švestky, švestkové knedliky a křížaly z jablek.Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Při léčbě Warfarinem můžete jíst prakticky všechno, až na pár výjimek, jako je kapusta a bílé zelí. Musíte však dodržet přiměřené množství, které se stanoví podle obsahu vitamínu K v jednotlivých potravinách. Vitamín K totiž ovlivňuje účinky Warfarinu. Hlídat musíte jen potraviny rostlinného původu, kde je vitamín K obsažen v hojné míře. Čím zelenější, tím více vitamínu K. Bez omezení můžete jíst například maso, knedlíky, rýži. Důležité je udržet stále stejnou hladinu vitamínu K každý den na úrovni 120 mikrogramů (pro muže). K tomu je potřeba mít neměnný jídelníček a ten dodržovat několik týdnů.
Švestky obsahují vitamín K a proto je potřeba sledovat jejich konzumaci. Jedna švestka obsahuje 4,5 mikrogramů vitamínu K i ta v knedlíku. Sníte-li jich 22. tak jste vyčerpal veškerý limit pro příjem vitamínu K v tom konkrétním dni a nesmíte pak již nic, co je rostlinného původu. Sušené švestky obsahují o něco více vitamínu K a sice 5,5 mikrogramů vitamínu K. Sníte-li nárazově několik švestek, musíte ten den omezit jinou potravinu s podobným obsahem vitamínu K, kterou máte zařazenou ve svém jídelníčku.
Křížaly, což jsou sušená jablka, taktéž obsahují vitamín K. Jedno kolečko usušeného jablka obsahuje 0,2 mikrogramů vitamínu K. Křížal si tedy můžete dopřát opravdu hodně. Ale stále platí, že musíte udržet příjem vitamínu K na stejné úrovni 120 mikrogramů za den, ne víc ani ne méně.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Co nejíst při užívání Warfarinu

Doba použitelnosti

Zavařená jablka podle našich návodů lze uchovat několik měsíců. Recepty bez zavařování jen s horkou směsí jablek vydrží měsíce. Nalitím horkých jablek a následném zchlazením směsi ve sklenicích vzniká podtlak, kterým je víčko na sklenici pevně přitlačeno, takže se do jablečné zavařeniny nemohou dostat žádné choroboplodné zárodky.

Pokud strouhaná jablka zavaříte v troubě nebo v horké vodě, vydrží mnohem déle a často si je můžete bezpečně vychutnat i po několika letech. Platí, vždy po otevření zavařených jablek, zkontrolovat pohledem jejich nezávadnost.

Zdroj: Zavařování strouhaných jablek v troubě

Poradna

V naší poradně s názvem PŘÍRODNÍ KOSMETIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

U mě je to kokosový olej na pleť i vlasy a na pokožku těla pak panenský olivový olej.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Simča.

Přírodní kosmetika - např. Saloos, nebo Wileda, stručně to co se dá najít v biokrámcích. Po labioplastické operaci ( www.labioplastika-pr… ) pouze biokosmetika výtečně podporovala hojení.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Kosmetika Ryor prodejny

Zde naleznete prodejny Ryor kosmetiky.

Zdroj: Kosmetika Ryor

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka.

Já jsem objevila luxusní, 100% přírodní rakouskou kosmetiku RINGANA. Mohu jen doporučit. Vše se dozvíte na www.rakouskezdravi.com.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Kosmetiku Ringana můžu jen doporučit - věnuji se složení kosmetiky i fungování pleti a tato certifikovaná přírodní kosmetika má skvělé výsledky.
www.janafucikova.cz/…

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Co je v nabídce

Je přirozené, že od prodavače, který má provize z prodeje, jen těžko můžeme očekávat objektivitu a doporučení produktu, který doopravdy potřebujeme. Při výběru bychom se měli řídit zdravým rozumem a obsahem naší peněženky. Někteří dávají přednost luxusnější a dražší kosmetice, jiní se spokojí s levnější variantou z drogerií či lékáren. Pamatujte, že na výběr máte celou škálu výrobků: nabízí se dermokosmetika, přírodní a BIO kosmetika, luxusní a profesionální kosmetika atd.

Zdroj: Nenechte si vnutit nejlepší kosmetiku na trhu!

Diskuze

V diskuzi PÉČE O VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Naděžda.

Já si všímám, co dnes obsahuje kosmetika.Jsou to samé sulfáty, parabeny a chlorid sodný, tyhle látky jen vysušují vlasy.Proto jsem se rozhodla používat už jen výhradně přírodní kosmetiku, teď se mi osvědčila kosmetika od řady Alloxi.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Péče o vlasy

Kosmetika Catrice

Dekorativní kosmetika Catrice nadchne každou ženu, která se ráda líčí. Prvotřídní produkty, luxusní obaly a atraktivní ceny nabízí kosmetika Catrice, která je inspirovaná aktuálními světovými trendy v líčení. Díky širokému výběru odstínů hravě vykouzlíte extravagantní líčení i klasický styl. Filozofií značky Catrice je prezentovat nespoutanost, mnohotvárnost a pestrost, kterou si může dopřát každá žena. Značka Catrice je také velmi oblíbená pro své exkluzivní limitované edice, které jsou navržené v souladu s momentálním stylem prezentovaným na módních molech. Díky tomu můžete se značkou Catrice neustále objevovat a zkoušet něco nového. Všechny výrobky Catrice mají mimořádně kvalitní složení, které je neustále inovováno. Dekorativní kosmetika Catrice je pravidelně kontrolována a dermatologicky schválena. Produkty Catrice nejsou testované na zvířatech, což platí nejen pro jednotlivé výrobky, ale také pro jednotlivé složky, které jsou používané při jejich výrobě.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Diskuze

V diskuzi IVERMEKTIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lorena.

Klidně si kup Ivermectin pro koně. Ze zkušenosti vím, že ty léky pro zvířata jsou čistější než ty pro lidi. Musíš si to ale dobře rozpoćítat. Kůň váží ca.600 kilo a já jen 60, tudíž jsem vzala jen jednou desetinu dávky. Docela ta pasta i chutnala. Měla příchuť jablek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kurt.

Dobrý den. Děkuji za odpověď. Jen pro jistotu jsem nakonec na Ali**** zakoupil 2x100 tabletek Ivermectine 5mg, s dávkováním 1tbl.na 16.5kg hmotnosti. Dokonce se mi podařilo dohledat čínského výrobce tohoto preparátu, který produkuje i lidskou verzi. Sales manager společnosti mě ujistil(?), že se oba produkty(human a vet.)liší pouze množstvím účinné látky. V případě nakažení covidem jsem připraven tabletky užít, ale budu radši když to nebude třeba.
Děkuji a zdravím.

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Ivermectin pro lidi

Přírodní kosmetika

V posledních letech lze pozorovat nárůst spotřeby kosmetických produktů označovaných pojmy bio kosmetika nebo také přírodní kosmetika (organická kosmetika). Důvody tohoto nárůstu jsou například velké množství alergických reakcí způsobených vysokým obsahem chemických přísad klasické komerční kosmetiky nebo také etické hledisko. Stále více lidí v posledních letech propaguje zdravý životní styl s odkazem na návrat k přírodě. Výrobci se snaží omezovat množství syntetických látek, které nás obklopují, a hledají jejich přirozené alternativy. V kosmetickém světě na tento trend reaguje přírodní a bio kosmetika striktním omezováním množství chemických látek, které náš organismus přijímá z kosmetických produktů skrz kůži. Přírodní kosmetika ve svých produktech výrazně redukuje množství syntetických látek, zatímco certifikovaná bio kosmetika (nebo také organická kosmetika) takové látky zcela vylučuje a nahrazuje je přírodními složkami, což zpravidla dokazují některým z certifikátů. Pro získání příslušného certifikátu umožňující označit produkt jako bio kosmetiku nesmí být finální produkt ani jeho jednotlivé složky testovány na zvířatech.

Některé speciální kosmetické přípravky lze vyrobit i svépomocí po domácku z běžně dostupných přírodnin (léčivých bylin a podobně). Lze je vyrobit i z konopí, ale je zde omezení zákonem.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Diskuze

V diskuzi AKNÉ. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Vyzkoušejte www.tepezcohuite.cz/… je to čistě přírodní mexická kosmetika, mám vyzkoušeno a fakt mi pomohla. nejlepší je čistící mýdlo.
M.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Akné.

Kosmetika NYX

Kosmetika NYX byla pojmenována podle antické řecké bohyně, která byla bohyní noci, stejně jako současné značky, které udávají trendy. Řada dekorativní kosmetiky, kterou založila v roce 1999 umělecká maskérka a mladá podnikatelka Toni Ko ve slunném Los Angeles, zůstává dodnes věrná zásadě nabízení „nejnovějších trendů v oblasti make-upu a nejlepší kvality v optimálním poměru cena versus výkon. Obsáhlý sortiment sestávající z profesionálních produktů v oblasti make-upu a neopomenutelných kosmetických štětců a pomůcek se těší oblibě i u profesionálních vizážistů. Stylově upravené obaly dotvářejí image značky, která se důsledně zříká pokusů na zvířatech.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Diskuze

V diskuzi KOSMETIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Denisa.

Kosmetika od Alverde je skvělá v tom, že obsahuje velké množství přírodních ingrediencí, dá se dobře sehnat, protože DM je v každém větším městě a na svoji cenovou dostupnost funguje tak, jak má :) Z ostatní kosmetiky mohu doporučit tu z tohoto
eshopu, která je teda sice dražší, na druhou stranu je ale kvalitnější než Alverde a většinou balena i v recyklovatelných obalech.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kosmetika

Tělové mléko s kakaovým máslem

Zvláčňující tělové mléko s obsahem kakaového másla a vůní čokolády, podporuje ochranu pokožky před vysoušením. Vyvolává osvěžující pocit. Slouží pro každodenní použití.

Objem: 500 ml / cena kolem 60 Kč

Zdroj: Představujeme: Kosmetika Naturalis

Příprava jablek na zavařování

Stejně jako u zavařování jakéhokoli ovoce začněte zralým, neposkvrněným a dobře omytým ovocem. Poté jablka oloupejte, zbavte jádřince a nastrouhejte podle pokynů v receptu na konzervování.

Pamatujte si, že po oloupání a nastrouhání se jablka začnou zbarvovat. Aby vám jablka nezhnědla, ošetřete je proto přípravkem kyseliny askorbové podle návodu na obalu nebo můžete alternativně použít citronovou vodou. Chcete-li si vyrobit citronovou vodu, smíchejte 1 litr vody s 50 ml citronové šťávy, vložte jablka do roztoku a před pokračováním sceďte.

Zdroj: Zavařování strouhaných jablek v troubě

Kde se dá Mary Kay levně koupit

Tuto kosmetiku můžete levně koupit online zde: ceník kosmetiky Mary Kay.

Zdroj: Kosmetika Mary Kay

Jablečná marmeláda

Ingredience

  • 1 kg zralých jablek,
  • 200 ml vody,
  • 500 g cukru krystal,
  • 1 citron,
  • 50 ml rumu,
  • 1–2 ks celé skořice,
  • 1 želírovací přípravek 2 : 1.

Postup

Jablka oloupeme, nakrájíme na menší kostky a v hrnci zalijeme vodou. Přidáme nakrájený citron, skořici a rum. Vaříme asi 20 minut. Skořici a zbytky citronu vyjmeme. Přidáme cukr a vaříme ještě asi 5 minut. Poté přimícháme želírovací přípravek. Opět vše přivedeme k varu a vaříme dalších 5 minut. V marmeládě budou kousky jablek. Ještě horkou marmeládu nalijeme do sklenic, zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru. Necháme vychladnout.

Zdroj: Jablečná povidla od babičky pečená v troubě

Ryor Arganový olej

Ryor Arganový olej dodává pokožce vláčnost, hebkost a mladistvý vzhled, zajišťuje hlubokou hydrataci, nedráždí, zklidňuje, promašťuje a zlepšuje stav citlivé, zarudlé a šupinaté pokožky, působí přímo na tvorbu kolagenu a elastinu, zlepšuje stav vrásek, dermatologicky testován.

Zdroj: Kosmetika Ryor


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Jiří Dvořák


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP