Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

LIDL PLEŤOVÉ KRÉMY

OBSAH

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší pleťové krémy

Diskuze

V diskuzi LIDL PLEŤOVÉ KRÉMY,,CIEN NATURE SENSITIVE KRÉM PRO CITLIVOU POKOŽKU S VÝTAŽKY Z MEDUŇKY A VILÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Věra Vaňková.

Prosím,kde bych tento krém sehnala? U nás v Jičíně ho měli jako vzorek a velmi mi na moji problematickou pleť
vyhovoval,teď ho nemůžu sehnat,děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Libuše.

Zdravím také sháním krém cien sensitive s vilínem, je to prostě senzační krém,. sehnala jse ho někde?? Nevím jak to na tom amazonu objednává, je to německy. díky

Zdroj: diskuze Lidl pleťové krémy,,Cien nature Sensitive krém pro citlivou pokožku s výtažky z meduňky a vilínu

Recenze

Z recenzí vyplývá, že kosmetické produkty značky Cien ze supermarketu Lidl jsou opravdu dobré a naši pozornost si určitě zaslouží. Vždyť i v hodnocení dTestu byla kosmetika Cien hodnocena lépe než věhlasné značky. Cien Day Cream Q10 vyhrál v kategorii krémů proti vráskám a v testování dTestu porazil i takové značky, jako je Clarins, Lancome nebo Clinique.

Portfolio výrobce značky Cien má opravdu široký rádius od dekorativní kosmetiky po kondicionéry, šampóny, krémy, sprchové gely, tělová másla a další produkty. Nabídka je široká, a pokud se podíváte na internet, tak o pozitivní a objektivní recenze nouze skutečně není.

Zdroj: Krémy Cien

Lidl Cien / Bodycare Sport

Lidl Cien / Bodycare Sport patří mezi unisex antiperspiranty. Deklarovaná doba působení je 48 h. Obsah je 200 ml. Zabraňuje zápachu nedostatečně, pocení snižuje také nedostatečně a označení je taktéž nedostatečné. Dle dTestu dostal tento antiperspirant celkové hodnocení dostatečně (konkrétně 20 %).

Zdroj: Nejlepší antiperspiranty

Diskuze

V diskuzi SALONDOMA CZ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dagmara.

Perfektní eshop, úžasné pleťové masky a krémy, nakupuji tam pravidelně a jsem fakt spokojená, zboží dorazí během pár dní a vždy tam mám nějaký dáreček zdarma.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Salondoma cz

Hodnocení denních krémů proti vráskám dle dTestu

  1. Lidl / Cien Day Cream Q10: dobře (63 %)
  2. Eucerin Hyaluron-filler: dobře (61 %)
  3. L´Oréal Revitalift: uspokojivě (56 %)
  4. Nivea Q10 Plus proti vráskám: uspokojivě (54 %)
  5. Vichy Liftactiv: uspokojivě (54 %)
  6. Garnier UltraLift: uspokojivě (52 %)
  7. Clarins Extra-Firming Day: uspokojivě (49 %)
  8. Nivea pure & natural: uspokojivě (49 %)
  9. Vichy Aqualia Thermal Legere: uspokojivě (49 %)
  10. Lancome Rénergie Multi-lift: uspokojivě (48 %)
  11. Olay Anti-Wrinkle: uspokojivě (48 %)
  12. Dermacol Botocell: uspokojivě (45 %)
  13. Weleda Granatové jablko: uspokojivě (45 %)
  14. Clinique Youth surge SPF 15: uspokojivě (43 %)
  15. RoC Retin-Ox Correxion: dostatečně (38 %)
  16. Yves Rocher Sérum Végétal3: dostatečně (38 %)

Zdroj: Nejlepší krémy proti vráskám

Diskuze

V diskuzi JSOU ZDE DOMÁCÍ PLETOVÉ MASKY? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petra Filoušová .

Dobrý den,chtěla bych se všech co se sem dívají prosím odpovězte.Jsou zde na tomto webu domácí pletové masky?Předem děkuji za odpověd,kdo bude tak hodný a odepíše mi.Děkuji Petra Filoušová.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mila šprtová.

Ano jsou zde pletove masky i jine kosmeticke produkty ale nenasla sem nic bez lanolinu na ktery mam alergii

Zdroj: diskuze Jsou zde domácí pletové masky?

Univerzální pleťové krémy

Univerzální pleťové krémy lze bez problémů používat na obličej. Všechny pečují o pleť dobře, krém z Lidlu dokonce dle dTestu velmi dobře. Pleť dobře hydratují a vydrží účinkovat několik hodin po aplikaci. V tomto není mezi univerzálními a dražšími speciálními krémy na obličej žádný výrazný rozdíl. To, co se u těchto krémů hodnotilo poněkud problematicky, byl individuální pocit po aplikaci na obličej. Některým testujícím vadila lesknoucí se pokožka obličeje, jiným její nižší vláčnost. Péče o ruce byla u všech krémů celkově hodnocena lépe než péče o obličej.

Lidl Cien / pleťový krém soft – hodnocení kvality podle dTestu je velmi dobře, což odpovídá 82 %

Lidl Cien / pleťový krém soft je nejlepším a zároveň nejlevnějším univerzálním pleťovým krémem. Typ emulze je olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť velmi dobře (84 %), aplikuje se dobře (76 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (70 %). Obsah je 250 ml.

CD hydratační krém – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 70 %

CD hydratační krém představuje typ emulze olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť dobře (68 %), aplikuje se dobře (78 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (60 %). Obsah je 200 ml.

Zde můžete vidět cenu výrobku CD hydratační krém.

Creme 21 – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 70 %

Creme 21 představuje typ emulze olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť dobře (70 %), aplikuje se dobře (78 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (64 %). Obsah je 150 ml.

Zde můžete vidět cenu Creme 21.

Dove intenzivní krém – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 68 %

Dove intenzivní krém představuje typ emulze olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť dobře (68 %), aplikuje se dobře (68 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (70 %). Obsah je 250 ml.

Zde můžete vidět cenu Dove intenzivní krém.

Nivea Soft – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 68 %

Nivea Soft představuje typ emulze olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť dobře (64 %), aplikuje se dobře (78 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (70 %). Obsah je 200 ml.

Zde můžete vidět cenu Nivea Soft.

Yves Rocher hydratační krém na obličej a tělo – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 68 %

Yves Rocher hydratační krém na obličej má složení olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť dobře (66 %), aplikuje se dobře (68 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (70 %). Obsah je 125 ml.

Zde můžete vidět cenu Yves Rocher.

Nivea Creme – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 66 %

Nivea Creme je osvědčeným pomocníkem zejména pro zimní období a na suchou pleť. Jde o emulzi vody v oleji. Tento krém se skládá z oleje, v němž jsou rozmíchány drobné kuličky vody. Je to poměrně hutný krém, který je mastnější, pomaleji se vstřebává do pokožky, která se může lesknout. Je vhodný pro suchou pokožku a na zimu jako ochrana proti mrazu. Krém pečuje o pleť dobře (70 %), aplikuje se uspokojivě (54 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (70 %). Obsah je 150 ml.

Zde můžete vidět cenu Nivea Creme.

dm Balea / Softpflege Creme – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 64 %

Výrobek dm Balea / Softpflege Creme má složení olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť dobře (62 %), aplikuje se dobře (74 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (70 %). Obsah je 250 ml.

Zdroj: Nejlepší pleťové krémy

Diskuze

V diskuzi ŠUPINKY NA PLETI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Furstová.

Dobrý den je mi 60 let a mám suchou pleť. Poslední obou se mi dělají fleky na obličeji a krku a pokožka mě pálí. Přechází to pak až na fleky k´jako bych je měla od něčeho spálené, takovou slabou kůžičkou scvrklou. přitom si obličej vůbec nemyji mýdlem ani nepoužívám pleťovou vodu s alkoholem. Pleťové mléko mám speciální na citlivou pleť s meruňkou zn. Syn Care i vodu a krémy. Tak já už nevím co používat. Drahé prostředky si taky nemohu dovolit asi začnu používat Indulonu. Děkuji za odpověď. Eva Furstová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marie.

Dobrý den, mám přítelkyni, která leta používala na pleť pouze indulonu. Jednou ji dcera vzala na kosmetiku -za drahé peníze- kosmetička se divila proč tam přišla, že má vynikající pleť a nepotřebuje žádné drahé přípravky.Velmi se divila, že používá pouze indulonu.
Za pokus to stojí, přeji úspěch. Marie

Zdroj: diskuze Šupinky na pleti

Jak používat pleťové oleje

Pleťové oleje jsou výbornou alternativou denních nebo nočních krémů a v podstatě dokážou krémy zcela nahradit. Můžeme si tak být jistí, že pleť zbytečně nezanášíme různými přídavnými syntetickými látkami a pleť má 100% výživu přírodního původu. Oleje se nanášejí na dobře vyčištěnou pleť ráno nebo večer. Několik kapek olejíčku rozehřejte v dlaních a pak naneste jemným přítlakem na obličej. Neroztírejte, jen jemně vklepejte. Pokud máte pocit mastné pleti, chvilku nechejte olejíček působit a pak na obličej přiložte například papírový kapesníček, který přebytečný olej odsaje. Nezapomeňte si sepnout vlasy, aby se vám neumastily.

Pleťové oleje zpomalují proces stárnutí pokožky, působí proti tvorbě vrásek, udržují pleť vláčnou a pružnou, zvyšují regenerační schopnost pleti, udržují hydratační schopnost pleti, chrání pleť před škodlivými účinky vnějšího prostředí, velmi rychle se vstřebávají, nezanechávají pocit mastnoty, jsou vhodné pro všechny typy pleti, velmi dobře působí i na problematickou a citlivou pleť.

Zdroj: Přírodní péče o pleť

Diskuze

V diskuzi JSOU ZDE DOMÁCÍ PLETOVÉ MASKY? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petra Filoušová .

Dobrý den,chtěla bych se všech co se sem dívají prosím odpovězte.Jsou zde na tomto webu domácí pletové masky?Předem děkuji za odpověd,kdo bude tak hodný a odepíše mi.Děkuji Petra Filoušová.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Redakce.

Jasně, články s recepty na domácí pleťové masky najdete na webu zdravi-lecba.cz. Například pomocí tohoto odkazu: www.zdravi-lecba.cz/…

Zdroj: diskuze Jsou zde domácí pletové masky?

Hodnocení nočních krémů proti vráskám dle dTestu

  1. Aldi Lacura, noční krém proti vráskám: dobře (74 %)
  2. Diadermine expert na vrásky 3D: dobře (74 %)
  3. Lidl Cien / Beauty Q10 noční krém proti vráskám: dobře (72 %)
  4. Helena Rubinstein Collagenist, noční krém proti vráskám: dobře (68 %)
  5. RoC Retin-OX + intenzivní noční krém proti vráskám: uspokojivě (56 %)
  6. Schlecker Rilanja Care Q10, noční regenerační pečující krém: uspokojivě (54 %)
  7. Eucerin Hyaluron-Filler, intenzivní pečující noční krém proti vráskám: uspokojivě (52 %)
  8. Neutrogena Visibly Young, omlazující noční krém proti vráskám – vyrovnaná pleť bez vrásek: uspokojivě (50 %)
  9. Nivea Visage Q10, pečující noční krém proti vráskám: uspokojivě (48 %)
  10. Biotherm Anti-Rides Line Peel Nuit: uspokojivě (46 %)
  11. Florena Q10, intenzivní péče o pleť, proti vráskám: uspokojivě (46 %)
  12. dm Balea / Face, noční krém proti vráskám: uspokojivě (44 %)
  13. Garnier Skin Naturals Jade Ultra Lift, noční pečující krém proti vráskám – vyrovnaná pleť bez vrásek: uspokojivě (44 %)
  14. Vichy Liftactiv, noční pečující krém proti vráskám a pro vyrovnání pleti s detoxikačním účinkem: dostatečně (38 %)

Zdroj: Nejlepší krémy proti vráskám

Diskuze

V diskuzi KRÉMY NEPOMOHLY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lucka.

Já jsem zkoušela na žilky různé krémy, ale žádný mi nepomohl. Vyřešil to až zákrok laserem tady: www.medicomvip.cz/la…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Krémy nepomohly

Vertikutátor Lidl

V obchodní síti Lidl je možné zakoupit vertikutátor Florabest 1300 W Turbo-power. Má motor s automatickou ochranou proti přetížení. Jedná se o přístroj 2 v 1 s jednoduše vyměnitelnými pracovními válci. Vertikutační válec má 16 nerezových nožů z ušlechtilé oceli na regeneraci travnatých ploch, centrální nastavení pracovní hloubky. Provzdušňovací válec má 24 ocelových pružinových hrotů na důkladné odstranění mechu a plsti. K dispozici je i odnímatelná 45 litrová sběrná nádoba s vyztuženým dnem. Vertikutátor je vybaven přepravní polohou pojezdu neotupující nože. Výhodou jsou velká přední kolečka s lehkým chodem a zadní kolečka proti převrácení. Příkon motoru je 1 300 W. Cena tohoto vertikutátoru se pohybuje kolem 2 500 korun.

Tento model vertikutátoru se hodí na travnatou plochu do 500 m2.

Zdroj: Vertikutace

Diskuze

V diskuzi LASER se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sabina.

Dobrý den, já sem zkoušela na stařecké skvrny různé krémy a vodičky a nakonec mi pomohl až laser: www.medicomvip.cz/la…
A krémy používám jako pevnci.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Laser

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší krémy na opalování

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší krémy na ruce

Diskuze

V diskuzi SÍROVÉ MÝDLO NA SVRAB 18% SIRY PRIPRAVENO LEKARNOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Irena Darmova.

Dobry den. Mgr.Svobodova pise, ze nam kazda lekarna namicha sirove mydlo. Staci rict ze musi mit 18%siry. Neni to pravda. Zadna to nedela. Jen jedna byla ochotna, pokud bude napsan presny recept o slozeni. Takze prosim sdelte nam ho. Moc bych to potrebovala. Dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Miro.

Možná by šlo i síru prostě rozmíchat do tekutého mýdla. Síru prodává Fichema
- fichema.cz/sra-jemn-…

nebo do nějakého krému či masti, zhruba v poměru zde popsaném..

taky by šla přidat třeba do Alpy - podobné "pleťové vody" se snad kdysi v lékárnách dělaly - zhruba mix 60 % líh, trocha éteru (osvěžovač) a nějaký ten gram síry
(odhadem 2-3 g na 100 ml "pleťové vody").

Zdroj: diskuze Sírové mýdlo na svrab 18% siry pripraveno lekarnou

Schlecker Rilanja Care Q10 

dTest: hodnocení dobře (64 %)

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí

Lidl Gibellini / Sport for Men

Lidl Gibellini / Sport for Men je určen pro muže. Deklarovaná doba působení je 48 h. Obsah je 200 ml. Zabraňuje zápachu dobře, ovšem snížení pocení je nedostatečné a také označení je nedostatečné. Dle dTestu dostal tento antiperspirant celkové hodnocení dostatečně (konkrétně 20 %).

I když se dTest zaměřil převážně na deodoranty pro muže, mezi testovanými značkami najdou kvalitní výrobky obě pohlaví. Garnier Mineral Ultra Dry je celkově nejlepší deodorant a zalíbení v něm naleznou především ženy. Zda je jeho účinek podpořen obsaženými minerály, netušíme, ovšem prakticky stejně dobře účinkuje proti potu i zápachu druhý umístěný pánský deodorant Rexona men Sport Defence (dobře, 78 Kč). Ten ovšem „zázračné“ minerály neobsahuje, z čehož lze usuzovat, že na 48hodinový účinek mají klíčový vliv především v obou výrobcích obsažené hliníkové soli.

Nejlevnějším, byť nijak výrazně oproti výše uvedeným, ale kvalitním antiperspirantem s velmi módním názvem je Fa Men 3-D Protect. Oproti výrobku, který jsme testovali, slibuje nové balení nikoliv 24, ale již 48hodinovou ochranu. Levné přípravky z řetězců drogerií a diskontů tentokrát propadly, při nákupu antiperspirantu se tedy šetřit příliš nevyplatí.

Kritéria hodnocení:

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší antiperspiranty

Rossmann Alterra Anti Age Orchidee Q10 

dTest: hodnocení dostatečně (38 %)

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí

dm Balea / Face

dTest: hodnocení uspokojivě (44 %)

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí

Nivea Visage Q10 Plus

dTest: hodnocení uspokojivě (58 %)

Zde se můžete podívat, jaká je cena očního krému Nivea Visage Q10 Plus.

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí

Vichy Myokine Yeux

dTest: hodnocení dobře (68 %)

Zde se můžete podívat, jaká je cena očního krému Vichy Myokine Yeux.

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Michal Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP