Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

METIONIN NA VLASY

OBSAH

Péče o chemlonové vlasy

I chemlonové vlasy je třeba pěstit. Chemlonové vlasy jsou suché mrtvé vlasy, kterým chybí především tuk. Takže hlavní péčí o chemlonové vlasy bude jejich pravidelné promašťování kokosovým olejem. Kokosový olej je na chemlonové vlasy vhodnější než olivový olej, protože nezanechává po sobě typický olivový zápach a zanechává vlasy jemně hydratované a nezplihlé.
 

Zdroj: Slabé chemlonové vlasy

Diskuze

V diskuzi VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Rita.

Clip in znám.Objednávám si je u vlasy-levne. Mají kvalitní materiál z pravých lidských vlasů.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vika.

Zjistila jsem,že vlasy prodlužují přímo na pobočce vlasy-levne.

Zdroj: diskuze Vlasy

Chemlonové vlasy

Slabé chemlonové vlasy jsou typickým příznakem, když se vlasy barví neodborně nebo příliš často. V tomto případě již došlo k přeskládání kolagenové struktury vlasů, která již není rovná, jako dříve, ale různě kostrbatá. To pak vede k častému cuchání vlasů, také k lámání vlasů a k třepení konečků, což obecně identifikujeme jako chemlonové vlasy.
 

Zdroj: Slabé chemlonové vlasy

Diskuze

V diskuzi PÉČE O KRÁTKÉ VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marketa.

Dobrý večer, mám mikádo, ale mám jemné vlasy a nevím si rady i když používám kvalitní šampon, tužidlo, lak, masku, stejně mi vydrží vlasy hodinu pěkně a pak splihnou a udělám culík. Prosim o radu jak zvětšit objem vlasů. Dekuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tea.

Ahoj, na zplihlé vlasy je vážně skvělá tahle objemová pěna od Aloxxi - eshop.aloxxi.cz/styl… Vlasy krásně pozvedne :) Já mám teda vlasy dlouhé, takže těžší a drží perfektně :)

Zdroj: diskuze Péče o krátké vlasy

Šampon pro jemné vlasy – cena

Zde je seznam cen šamponů na jemné vlasy.

Zdroj: Jemné vlasy

Diskuze

V diskuzi POŠKOZENÉ VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lidka.

pěkný den,
mám strašně zničené vlasy, šíleně suché lámavé a roztřepené, vlasy mám horší než nějaky chemlon.
Poradte mi prosím co stím dělat

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Erika.

Tak já bych určitě zkusila nějaké přírodní zábaly (pro suché vlasy asi nějaké oleje, medy, žloutky atd...) ale určitě bych nešla do nějakých drogerkových šuntůů. Mám taky takové vlasy, ale tyto přípravkdy moje vlasy spíše ještě ničí nežli by jim pomáhaly.. Takže zkoušej, na netu je plno receptů..... anebo zajít ke kadeřnici kde ti poradí, ale tam si myslím, že ti dají nějaké drahé přípravky a já na tyto věci moc nejsem.mnohem radši si něco vyrobím a napatlám si to na vlasy a myslím, že to býá často účinnější než ty kosmetické chemikálie na vlasy. Mnoho štěstí :-)

Zdroj: diskuze Poškozené vlasy

Jak se používá botox na vlasy?

Aplikace botoxu na vlasy by měla být provedena proškoleným odborníkem a jedna taková aplikace botoxu na vlasy stojí kolem 350 Kč za jednu aplikaci. Účinky omlazení vlasů vydrží po botoxu až deset umytí. Více informací o tom, jak botox na vlasy funguje, jaká je jeho cena a video s postupem aplikace naleznete tady: Informace o botoxu na vlasy.

Zdroj: Botox pro vlasy opraví dlouhodobě odbarvované, foukané, narovnávané nebo

Diskuze

V diskuzi KERATIN NA VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petina.

Vlasy prodlužují i na pobočce vlasy-levne. Nechám si je u nich prodloužit metodou Tape.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Keratin na vlasy

Jemné vlasy

Jde o vlas, jehož průměr na řezu je mnohem menší než u vlasu průměrného, běžného či chcete-li normálního (existuje-li takový). Díky této tenkosti jsou jemné vlasy mnohem křehčí a náchylnější k lámavosti, vysušování, trhání či třepení. Je to také důvod, proč vlasy plihnou a culík za gumičkou místo ladného oblouku mrtvě visí – vlasy postrádají hmotu působící jako „výztuha“.

Zdroj: Jemné vlasy

Diskuze

V diskuzi KERATIN NA VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Simona.

Nejvíce využívám prodloužení v léět, kdy chci mít suprové vlasy. Takže taky padla volba na vlasy-levne, protože dodávají do druhého dne.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Sára.

Já si většinou prodlužuji vlasy na společenské události. Takže si určitě pořídím Clip in u www.vlasy-levne.cz.

Zdroj: diskuze Vlasy

Botox na vlasy postup video

Video, na kterém je vidět postup aplikace botoxu na vlasy, je vidět tady: video botox na vlasy
 

Zdroj: Botox na vlasy zahladí praskliny a roztřepené konečky vlasů

Poradna

V naší poradně s názvem SUCHÉ A ROZTŘEPENÉ VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kris..

Ten reccept na vlasy mam nanést na suché nebo mokré vlasy?
Děkuju

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Maska na suché vlasy a na roztřepené konečky se dá aplikovat jak na úplně suché čisté vlasy, tak i na právě umyté a vysušené ručníkem.

Zdroj: diskuze Suché a roztřepené vlasy

Botox na vlasy

Botox, stejně tak, jako vyhlazuje vrásky, tak i krásně zaceluje poškozené vlasy, které jsou pak silnější a nemají na koncích roztřepené konečky. Více informací o botoxu na vlasy, jeho ceně a kde ho koupit, se dozvíte tady: Botox na vlasy informace.

Autor: JK pro www.vlasy.cz

Zdroj: Poškozené vlasy a roztřepené konečky

Botox na vlasy cena

V domácích podmínkách je možné použít sérum Loreal serie Expert Fiberceutic sérum, což je intenzivně posilující sérum na vlasy, které ovlivňuje přímo struktury vlasových aminokyselin a obsahuje 15 ampulí s 15ml botoxového séra. Cena za domácí botox na vlasy je zde: Botox na vlasy doma cena.

Zdroj: Botox na vlasy zahladí praskliny a roztřepené konečky vlasů

Gely na vlasy – cena

Zde jsou uvedeny ceny gelů na vlasy.

Zdroj: Jak nagelovat vlasy

Diskuze

V diskuzi KERATIN NA VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Saška.

Už si někdo prodlužoval vlasy u nich na pobočce jak nabízí?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Keratin na vlasy

Péče o rovné vlasy

O každé vlasy se musíte starat a pečovat, ať jsou rovné, či kudrnaté. Máte-li rovné nebo narovnané vlasy, pak se na trhu zaměřte na přípravky pro rovné vlasy, které jim dodají sílu, zdravý lesk, budou vám je udržovat hladké. Čím více zákroků vaše vlasy podstupují, tím více péče jim věnujte. Je na vás, zda se rozhodnete pro balzámy, vyživovací masky, nebo ampule, ale určitě byste měla regeneraci vlasům dopřávat pravidelně, pak svou píli a pečlivost uvidíte při pohledu do zrcadla.

Zdroj: Jak mít rovné vlasy

Diskuze

V diskuzi ELEKTRIZUJÍCÍ VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josefínka.

kde koupím ionizační kartáč na vlasy?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Elektrizující vlasy

Řídké vlasy – foto

Tady je možné vidět fotografie řídkých vlasů.

Zdroj: Řídké vlasy

Co je botox na vlasy?

Základem přípravku s botoxem na vlasy je vysoce regenerační sérum, které skutečně společně s posilující maskou nebo regenerační péčí dle typu vlasů, vlasy opravdu zaceluje a posiluje. Po aplikaci botoxu na vlasy nastává totiž okamžitá hloubková regenerace uvnitř vlasů, jejich vnitřní struktura je obnovena, vyplněna, zpevněna a zacelena. Vlasy jsou po botoxu na vzhled přirozené, pevné a sametově hebké na dotek, jako by byly znovuzrozené.

Zdroj: Botox pro vlasy opraví dlouhodobě odbarvované, foukané, narovnávané nebo

Zábal z kiwi na křehké vlasy

  • 1 kiwi
  • šťáva z jednoho citronu

Kiwi oloupejte a pořádně rozmixujte do hladka. Poté přidejte šťávu z jednoho citronu. Pořádně smíchejte. Masku naneste na vlasy, zabalte igelitem a přes to ručníkem. Nechte působit alespoň jednu hodinu. Pak vlasy pořádně propláchněte.

Zdroj: Domácí zábaly na poškozené vlasy

Půjdou kudrnaté vlasy narovnat

Možná vás zajímá, zda půjdou narovnat opravdu kudrnaté vlasy. Stejně tak jako jdou každé vlasy zvlnit, tak jsou i každé vlasy narovnat. Čím více vlnité vlasy máte, tím déle vám pravděpodobně bude rovnání vlasů trvat. Velkým faktorem, který rovnání vlasů ovlivňuje, je jejich hustota a zdraví. Snáze se vám bude pracovat se zdravým a pružným vlasem než se suchým a zničeným.

Zdroj: Jak mít rovné vlasy

Jak na chemlonové vlasy

Chemlonové vlasy se již opravit nedají. Pro úplné odstranění chemlonových vlasů je třeba počkat, až vlasy odrostou a budou nahrazeny novými. Tento proces můžete urychlit, když vlasy ostříháte hodně nakrátko. Pokud nechcete měnit svůj účes, tak je možné chemlonové vlasy maskovat, aby nebyly tak nápadné. Jde to udělat vhodným stylem účesu, při kterém se dají vlasy utáhnout gelem na vlasy, například sčesat dozadu nebo ulíznout gelem na patku a podobně. Žehlení vlasů, různá chemická narovnávání nebo trvalá jsou již marnou snahou a povedou jen ke zhoršení celkového stavu chemlonových vlasů.
 

Zdroj: Slabé chemlonové vlasy

Zábal z vaječného žloutku pro suché a lámavé vlasy

  • 1 žloutek
  • 1/2 lžíce kokosového oleje
  • 1/2 nebo celá lžíce olivového oleje
  • 1–2 lžíce kávy

Vše společně smíchejte a naneste na vlasy. Nechte působit alespoň 20 až 25 minut. Poté vlasy pořádně opláchněte, ale pozor, jen vlažnou vodou, vajíčko by se mohlo srazit. Pokud by k tomu přece jen došlo, nechte ho zaschnout a poté vyčešte.

Zdroj: Domácí zábaly na poškozené vlasy


Autoři obsahu

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš

Nina Vinšová

Gabriela Štummerová

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP