Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

MILIE NA PENISU FOTO

OBSAH

Mílie v obličeji

Mílie je zrohovatělé zrnko rohoviny, které se tvoří v podkoží většinou okolo očí, ale i jinde na obličeji. Pozor, mílie se nerovná akné, vyžaduje tudíž jinou péči než akné. Někdy jsou mílie označovány jako nějaká forma podkožního akné.

Mílie v obličeji – foto

Zde je několik fotografií, na kterých je možné vidět mílie v obličeji.

Zdroj: Domácí rady na mílie

Poradna

V naší poradně s názvem MILIE PO OPERACI HORNÍCH VÍČEK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zina.

Dobrý den, podstoupila jsem plastiku horních víček, téměř okamžitě po operaci se mi vytvořily v místech stehů malé puchýřky a zůstaly i po jejich vyjmutí, lékař tvrdí, že to jsou milie, které jsou běžnou pooperační komplikací a jdou lehce odstranit, bohužel mi je odstranit odmítl. Za jak dlouho po operaci si mohu dát tyto velmi nepříjemné a nevzhledné bouličky dát odstranit a jaká je cena za odstranění, mám jich na každém víčku alespoń 10.
Děkuji za odpověď Zina

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Zajděte na kožní a nechte si tento projev pořádně vyšetřit nezávislým lékařem. Pokud to jsou milie, tak je možné je odstranit měsíc po operaci víček. Pokud to nejsou milie a jde o následek plastické operace, tak je na místě reklamace.

Zdroj: diskuze Milie po operaci horních víček

Mílie na rtu

Mílie jsou ve skutečnosti malé cysty, které se objevují ve formě kuliček pod kůží. Existují dva typy mílií, a to primární a sekundární. Některé rtěnky, balzámy na rty a výrobky, které mají pomoci s rozpraskanými rty, mohou být příčinou malých bílých mílií, které se objevují kolem rtů. Existuje mnoho přípravků určených na odstranění mílií kolem rtů. Velmi vhodné je vystavování se slunečnímu záření, které působí pozitivně při odstranění milií.

Mílie na rtu – foto

Zde je možné vidět mílie na rtu.

Zdroj: Domácí rady na mílie

Poradna

V naší poradně s názvem PROBLEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jiri.

Tak rok urcite muzete me priblyzit co to je? Dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Myslím si, že to jsou neškodné mílie. Přikládám seznam několika článků, ve kterých se dovíte co jsou mílie, proč vznikají a jak je odstranit: www.ceskyprehled.cz/…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Problem

Mílie

Maličké podkožní kuličky, které nejdou vymáčknout, to jsou mílie. Mílie je zrohovatělé zrnko rohoviny, které se tvoří v podkoží většinou okolo očí, ale i jinde na obličeji. Pozor, mílie nejsou klasické akné a potřebují jinou péči než akné. Někdy jsou mílie označovány jako nějaká forma podkožního akné.

Zdroj: Mílie, tvrdé kuličky pod kůží

Diskuze

V diskuzi MYKÓZA NA PENISU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karel.

Dobrý večer.

Na penisu se mi udělal bílí puchýř,který při močení nebo zvětšení penisu mě způsobuje pálení v močové trubici. Chtěl bych vědět jaké mám možnosti léčby.


Děkuji za odpověd.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Mykóza na penisu

Mílie na očním víčku

Pokud se mílie objeví na vnější části očního víčka, je pravděpodobné, že jsou těsně pod povrchem kůže, protože kůže očních víček je velmi tenká. Díky tomu se zdá, že se dají snáze odstranit, a mnoho lidí je pak odstraňuje pinzetou. To je však asi jedna z nejhorších metod, která je možná udělat, protože takto dochází ke vzniku nebezpečí a poškození či zánětu. A už vůbec nikdy by se neměly odstraňovat mílie, které se nacházejí na vnitřní straně víčka.

Mílie na očním víčku – foto

Zde je několik fotografií, kde je možné vidět mílie na očním víčku.

Zdroj: Domácí rady na mílie

Poradna

V naší poradně s názvem NEJLEPŠÍ KRÉM NA ROZŠÍŘENÉ ŽILKY OBLIČEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Tak zkuste jinou bázi opalováku. Některé nosiče ochranného faktoru můžou ucpávat póry a pak se dělají bílé pupínky. Zkuste místo krému třeba olejovou formu nebo jiný druh krému. Také je třeba rozlišit, jestli bílé pupínky nejsou třeba mílie. Mílie jsou takové bílé kuličky pod kůží a krémy nezpůsobují jejich tvorbu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel IRČA.

Děkuji za radu. Milie to určitě nejsou. Spíš to chce lehčí bázi opalovacího prostředku. Vyzkouším jinou formu.

Zdroj: diskuze Nejlepší krém na rozšířené žilky obličej

Rakovina penisu foto

Zdroj: Rakovina penisu a jak jí předcházet

Plísňová infekce penisu – foto

Zde je vidět několik fotografií s plísňovou infekcí penisu.

Zdroj: Mykóza na penisu

Poradna

V naší poradně s názvem AMPUTACE PENISU A JEHO NAHRAZENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Absolvovat obřízku v dospělém věku je holý nesmysl a na svém případu vidíte následky takové hloupé volby. Obřízka je nepřirozený zásah do lidského těla, ať se udělá v jakémkoliv věku. Pokud není indikována fimózou, tak je její provádění absolutně proti přírodě a hyzdí mužské penisy.
Náhrada ztracené předkožky není možná, protože není z čeho brát potřebnou tkáň, kterou by se nahradila původní předkožka. Vaše představa uříznout kus vašeho obřezaného penisu a nehrazení za penis někoho jiného, nebo jinou tkání z vašeho těla, je volba hodná šíleného masochisty, která nepovede k ničemu jinému, než k úplné ztrátě penisu a jeho sexuální funkčnosti.
Buďte rád, že vám penis dobře stojí a vše funguje a nesnažte se si ho více poničit dalšími chirurgickými zásahy.
Pokud máte na žaludu bílé fleky, tak je potřeba vyšetřit jejich příčinu, protože obřízka jako taková nemá vliv na jejich vznik. Domluvte se s lékařem v kožní ambulanci na optimálním řešení vaší situace.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milan Lhoták.

Obřízka mého penisu nebyla jaksi s frajeřiny, ale ze zdravotních prblémech.

Zdroj: diskuze Amputace penisu a jeho nahrazení

Mílie u novorozenců

Mílie postihují 30–50 % novorozenců. Vznikají retencí keratinu a mazu v pilosebaceózní jednotce. Jde o epidermální cystičky odvozené z pilosebaceózního folikulu, která jsou většinou lokalizovány při jeho ústí. Během několika týdnů jsou samovolně odloučeny a dochází k jejich úplnému vyhojení. Klinicky se mílie jeví jako jednotlivé nebo mnohočetné, 1–2 mm velké, bílé nebo žlutavé hladké papuly, lokalizované na tvářích, nose, bradě a čele. Vzácněji se mohou vyskytovat na trupu a končetinách. Někdy je obtížné odlišení mílií od novorozenecké hyperplázie mazových žláz.

Mílie u novorozenců – foto

Zde je několik fotografií, kde je možné vidět mílie u novorozenců.

Zdroj: Domácí rady na mílie

Diskuze

V diskuzi MYKÓZA NA PENISU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Libor Mach.

Zdravím mohl bych se zeptat mám takový malý pupínky na penisu co by to mohlo být děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Mykóza na penisu

Fotografie mílie

Zde je několik fotografií, na kterých jsou vidět mílie.

Zdroj: Bílé kuličky pod kůží jsou mílie

Diskuze

V diskuzi BÍLÉ FLEKY NA PENISU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarda.

Vytvorili jse mi na spicce penisu a a predkozce takove bile fleky. Neboli ro ale pri moceni ro obcas pali. Nevite co to je? Diky
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Emil.

Mám bílý flek na kůži penisu.Nesvědí to ani nepálí.Prostě jsem se spotil.

Zdroj: diskuze Bílé fleky na penisu

Mílie na tváři

Mílie jsou malé, tvrdé, bílé hrbolky, které se objevují na obličeji. Mohou se objevit u dětí, dospělých i dospívajících. Jedná se o benigní hrbolky, které jsou neuvěřitelné tvrdé a jsou na obličeji po dobu několik týdnů až měsíců, může se stát, že i po delší dobu. Dalo by se říci, že nejsou škodlivé, ale jejich odstranění je velmi nesnadné. V podstatě se vůbec jejich odstranění nedoporučuje, protože by mohlo dojít k poškození pokožky. Většina lidí si je plete s akné, ale není to totéž. Jedním z nejjednodušších způsobů určení, zda jde o mílie, je jejich citlivost. Na rozdíl od akné jsou mílie poměrně pevné a tvoří se především kolem očí nebo v těch částech obličeje, kde nejsou aktivní mazové žlázy.

Mílie na tváři – foto

Zde je několik fotografií, na kterých je možné vidět mílie na tváři.

Zdroj: Domácí rady na mílie

Poradna

V naší poradně s názvem NA BRADAVIČKY NA PENISU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin.

Dobry den ..udelali se mi bradavičky na penisu muzete mi poradit mastičku ktera by mě pomohla sbavit se toho . Děkuji za radu
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Bradavičky na obrázku nejsou kondylomata, můžete být klidný. Dokonce tyto útvary nejsou ani nakažlivé. Pokud byste se toho chtěl zbavit, tak jedině mechanicky - odříznout to cutterem a nebo lejzrem, popřípadě použít tekutý dusík. Ani jeden postup však nebude možné provést v domácích podmínkách a budete se muset svěřit do rukou odborníka. Předejdete tak vzniku nepěkných jizev a komplikací z neodborného zásahu. Blíže vám pomůžou v ordinaci kožního lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Na bradavičky na penisu

Amputace penisu foto

Zde najdete fotografie týkající se problematiky amputace penisu.

Zdroj: Amputace penisu

Poradna

V naší poradně s názvem ANATOMICKÉ ZMĚNY NA PENISU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vokatý Petr.

Dobrý den,
před třemi týdny jsem si nahmatal bouličku na močové trubici v polovině penisu. Je to jako kroužek kolem celé trubice. Nebolí, žádné potíže nemám.
Děkuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Bude třeba provést ultrazvukové vyšetření penisu, aby se zjistilo jakého charakteru je kroužkovitý výrůstek. Zajděte s tím na urologii, kde vám udělají všechna potřebná vyšetření, abyste mohl být klidný, že se nejedná o nic nebezpečného.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Anatomické změny na penisu

Jak odstranit mílie

Zde je video, které se zaměřuje na odstranění mílií.

Zdroj: Bílé kuličky pod kůží jsou mílie

Mílie na tváři

Zde je několik fotografií, na kterých jsou vidět mílie na tváři.

Zdroj: Mílie

Mílie na očním víčku

Zde je několik fotografií, na kterých jsou vidět mílie na očním víčku.

Zdroj: Mílie

Mílie a kosmetické studio

V kosmetickém studiu běžně dokážou pomoci a mílie odborně a pod lupu napíchnou, vymáčknou je a pak místo desinfikují. Vše probíhá naprosto sterilně a i hojení bývá rychlejší, než při domácím preparování milií. Mílie se tak často netvoří, takže než si vytvořit na obličeji nepěkné boláky, tak je lepší jednou za čas si to nechat odborně vyndat v kosmetickém studiu.

Zdroj: Mílie, tvrdé kuličky pod kůží

Mílie

Mílie se vyskytují v těch oblastech těla, kde jsou žlázy. Mílie jsou podobné akné. Cysty jsou 1 až 2 milimetry velké a jedná se o výrůstky na keratinu, který způsobuje jejich tvorbu zejména v oblasti očí. Mohou se vyskytovat i v jiných částech těla, například na genitálu.

Zdroj: Bílé kuličky pod kůží jsou mílie

Foto

Priapismus foto

Zdroj: Nemoci penisu


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP