Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

MOTOL

OBSAH

Porodní plán v Motole

Personál porodnice Motol je zvyklý zacházet s porodními plány. Nepovažuje je však za závazné. Podrobné informace o porodu v Motole naleznete zde.

Pokud hledáte jiné porodnice z jiných regionů, tak informace o nich naleznete zde.

Zdroj: Porodní plán

Poradna

V naší poradně s názvem SVĚDĚNÍ V UCHU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Monika.

Od června mě začali bolesti levého ucha, bez příčiny, bolest přišla zničehonic a zhruba za pět hodin odezněla. Bolesti byly kruté.Od té doby jsem tyto bolesti bez příčiny měla několikrát, navštívila jsem dva ušní lékaře a bylo mi zděleno, že mám uši naprosto v pořádku. Byla jsem doporučena na neurologii, po CT mozku také vše v pořádku. Nikdy jsem netrpěla na migrény, nebývám nemocná.K tomu všemu se přidalo svědění v uchu, nepravidelné,od června mám ucho pořád citlivé, přestoupilo to i do druhého ucha. Byl mi předepsaný neurotop, užívám jej několik měsíců, uši mám pořád citlivé, ale tu silnou bolest jsem neměla při užívání léků. Před deseti lety jsem měla těžký úraz na kole,po roce mě levé ucho začlo pobolívat, může to souviset?ˇMěla jsem patrně zlomenou levou čelist, prakticky hodně rozbambardovanou levou stranu obličeje. Také jsem teď měla tři roky rovnátka,pohla se mi celá čelist, může i to souviset s mým problémem? Moc prosím o radu, děkuji předem

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Moniko, obraťte se na nemocnici Motol v Praze. Tam je oddělení s názvem kofochirurgie a tam vám ucho vyšetří specialisti. Nejlépe se objednejte k docentu Skřivanovi nebo k doktoru Kluhovi. Dejte mi sem pak zprávu, jak jste tam dopadla.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Svědění v uchu


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP