Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

NEJÚČINNĚJŠÍ PŘÍPRAVEK NA VŠI

OBSAH

Kloubní výživa Klokan

Přípravek na klouby Klokan představuje unikátní revoluční formu kolagenu, neboť jako jediný přípravek v ČR kombinuje 3 typy kolagenu a vitamín C pro normální tvorbu kolagenu přirozeně obsaženého v chrupavkách, vazech a šlachách. Kloubní výživa Klokan je unikátní a efektivní kombinací 7 složek v jednom přípravku: tři kolageny, vitamín C, glukosamin, chondroitin a kyselina hyaluronová z bezpečného přírodního zdroje. Kloubní přípravek Klokan je také jediný kolagen na trhu, který není z jatečního dobytka. Klokan na klouby je doplněk stravy.

Zdroj: Klokan na klouby, šlachy a vazy

Poradna

V naší poradně s názvem GENITALNI BRADAVICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr.

U Mudr. Lacinové jsem byl a odstraňovala mi bradavice dusíkem. Jsem k ní zase objednán, ale bohužel má čas až v dubnu. Takže tato léčba je tedy nejúčinnější?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Ano je nejúčinnější.

Zdroj: diskuze Genitalni bradavice

Nejčastější chyby při odvšivování

  • Šetří se na množství přípravku. Jestliže jsou vlasy delší než pod ramena, tak jeden přípravek bývá málo.
  • Odvšivení proběhne jen v první fázi. Žádný přípravek nezabije 100 % hnid. Proceduru je nutné zopakovat za 7 až 10 dnů, až se z přežitých hnid začnou rodit nové vši.
  • Neřešení problému v celé rodině naráz.
  • Přímý hlavový kontakt s infikovanou osobou.
  • Nedodržení návodu k použití přípravků.

Zdroj: Přírodní prostředky na vši a hnidy

Diskuze

V diskuzi NEJÚČINNĚJŠÍ PROSTŘEDEK NA HUBNUTÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr.

Přestat žrát!! To je nejúčinější prostředek na hubnutí!

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Nejúčinnější prostředek na hubnutí

Kvasinky na kůži

Kvasinková nákaza se na kůži projevuje hlavně obtěžujícím svěděním. Povrch kůže je bělavý a často šupinatý nebo se tvoří malé puchýřky.

Zdroj: Nejúčinnější mast na kvasinky u mužů

Poradna

V naší poradně s názvem LUPY VE VLASECH - NEJÚČINNĚJŠÍ A NEJLEVNĚJŠÍ RECEPT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Dobrý den Jano, četl jsem Vaši zkušenost s použitím másla při léčbě lupů. Myslím si, že je to možné použít v případě, kdy je lupovitost vlasové pokožky způsobena nadměrně se olupující suchou pokožkou. Mám na mysli, kdy je kůže ve vlasech natolik vysušená, že její vrchní vrstva popraská, vzniknou malé ostrůvky na povrchu, které se pak mechanickým působením odlupují po vrstvách. Významným indikátorem jsou suché vlasy. V tomto případě bych běžné máslo skutečně doporučil na ošetření takovéto pokožky.
Aplikaci bych doporučoval po umytí vlasů a prosušení ručníkem. Máslo by mělo být změklé, tedy je třeba ho nechat několik hodin při pokojové teplotě. Pak si nabrat zhruba velikost lískového ořechu a rozetřít si ho mezi konečky prstů a takto zamaštěnými prsty si masírovat pokožku hlavy. Je dobré si rozdělit plochu hlavy na několik menších částí, například dva boky, vršek a týlní oblast hlavy a každou z těchto oblastí si pěkně promasírovat. Není třeba se zabývat množstvím spotřebovaného másla, ale spíše se soustředit na přijemné pocity při masírování a máslo průběžně doplňovat na prsty. Pokud byste měla pak problémy s vizuálně mastnými vlasy, tak provádějte masáž navečer, na noc si nasaďte na hlavu pletenou čepici a ráno si jemně omyjte vlasy. Jen vlasy! Pokožku co nejvíce ochraňte před stykem se šampónem. Po umytí a osušení vlasů pak použijte jemný kartáč s přírodními štětinami, kterým své vlasy krásně uhladíte do zářivého lesku.
Máslo vám pomůže doplnit vlasům významný antioxidant vitamin E v přírodní formě a tím předejdete i případnému třepení konečků.
Budu velice rád, když vyzkoušíte můj postup a napíšete mi sem své zkušenosti s touto máslovou terapií pro suché vlasy.

Zdraví Cempírek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva Malá.

Ještě lepší je bambucké máslo.

Zdroj: diskuze Lupy ve vlasech - nejúčinnější a nejlevnější recept

Srovnání cen

  • DETRALEX 500MG TBL FLM 120: cena 707,17 Kč; doplatek 524,95 Kč - stav v roce 2017.
  • CYCLO 3 FORT 150MG/150MG/100MG CPS DUR 30 II: cena cca 165 Kč - stav v roce 2017.
  • GLYVENOL 400MG 60 TOBOLEK (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • CILKANOL 30X300MG TOBOLKY (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • GINKOR FORT 14MG/300MG/300MG CPS DUR 30 l: cena cca 184 Kč - stav v roce 2017.
  • ASCORUTIN 50 POTAHOVANÝCH TABLET (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • VENORUTON FORTE 60X500MG TABLETY (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • VENORUTON 300 50X300MG TOBOLKY (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • MOBIVENAL MICRO 120 TBL. (volně prodejný lék): aktuální cena.
  • ZENTIVA DIOZEN 60X500MG TBL. (volně prodejný lék): aktuální cena.

Zdroj: Náhrada za Detralex

Poradna

V naší poradně s názvem PŘÍPRAVEK NA PLÍSEŇ V TŘÍSLECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kaspr76@seznam.cz.

Dobrý den.Potřebuji prosím poradit jaký volně prodejný přípravek použít na plísen v tříslech? Je to červeně ohraničený žlutý flek. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Čau, nejvhodnější volně prodejný přípravek na plíseň v tříslech je buď LAMISIL gel 15g 1% nebo pak roztok Canespor, což je širokospektré antimykotikum. Osobně si ale myslím, že to co Tě trápí není plíseň, ale spíše zapářka a na tu je njlepší tekutý pudr a vyvarovat se rozškrábání při svědění. Kdyby to přetrvávalo déle než dva týdny, tak doporučuji navštívit dermatovenorologa, aby to zrevidoval a určil vhodnou péči.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Přípravek na plíseň v tříslech

Kvasinky na žaludu

Kvasinková infekce způsobí, že penis je zarudlý, svědí, pálí a může být dokonce i pokrytý puchýřky. Chronickou kandidózou trpí čtvrtina mužů. Jedná se o systémové onemocnění, což znamená, že je postiženo celé tělo, nejenom pohlavní orgány, a tak je potřeba přistupovat i k léčbě – systémově. Kvasinky mohou přejít v nespecifickou uretritidu (zánět močové trubice) s bolestivým močením.

Zdroj: Nejúčinnější mast na kvasinky u mužů

Poradna

V naší poradně s názvem RADA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Igi.

beru walfarin a potřebovala bych vědět jestli mohu brát přípravek KANKUSTA DUO na redukci váhy je to přípravek na přírodní bázi děkuji za radu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Výrobce udává, že Kankusta Duo ve svém složení obsahuje Garcinia cambogia a indickou kopřivu. Společně s Warfarinem je možné tento přípravek užívat jen za podmínky, že se zjistí jeho účinek na srážlivost vaší krve. Krevní odběr je potřeba provést v prvních dnech po začátku léčby. Dohodněte se se svým lékařem na přesném postupu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP