Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

TANTRA MASAZ VAGINY NAVOD

OBSAH

Výroba domácí vagíny

Nemáte dostatek peněz a chtěli byste mít svou osobní umělou vagínu? Pak vám můžeme pomoct, návod je trošku složitější a je zapotřebí mít zručné ruce. Výsledkem však bude kvalitní pánský masturbátor, který vám zpříjemní intimní chvilky.

Zdroj: Jak vyrobit doma vagínu

Diskuze

V diskuzi JAK SPRÁVNĚ LÍZAT VAGÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Robert.

Tady je detailní video návod na to, jak správně lízat vagínu: www.xvideos.com/vide…
Jinak platí při lízání vagíny nechat klitoris až na konec a spíše nejdříve jazykem dráždit jen okolí poštěváčku. Dobré je přejíždět jazykem přes kundičku cikcak z prava do leva a postupně nahoru až skoro na klitoris. Když pak chcete u ženy dosáhnout orgasmu, tak se teprve pak začněte věnovat klitorisu. Který nejdříve dokola lízejte a pak si ho vemte do rtů a sajte ho.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva B..

Tak to je popsáno perfektně! Nezbývá než souhlasit. Já mám ještě ráda, když mi partner drží nohy hodně od sebe a chvilkama se jen dívá a lízne, pohladí, lízne, pocucá, líbá, saje,...a kamarád mi laská prsa a já jim můžu hladit a cucat penisy a lízat kouličky. To je perfektní!!!

Zdroj: diskuze Jak správně lízat vagínu

Tantrická masáž

Tantrická masáž je pozvánka do světa tělesné smyslnosti, něžné péče i vzrušujícího objevování extatických zážitků. Má podobu intimního rituálu mezi dávajícím a přijímajícím, přičemž je spojuje energie, prvky starodávných tantricko-taoistických technik a klasické masáže. Tantrická masáž se provádí při světle svíček a za zvuku orientální hudby. Součástí masáže jsou možné doteky od jemných až po dynamické. Zažijete přikládání horkých ručníčků, hlazení peříčky, kožíškem a masáž celého těla s použitím oleje. Tantrická masáž na rozdíl od jiných masáží zahrnuje i masáž intimních partií, v tantře nazývaných joni a lingam.

Účinky tantrické masáže

Tantrická masáž nejen uvolní, ale také naplní vzrušením, něhou i pocitem síly a inspirací. Neustále proudící energie výrazně přispívá k regeneraci celého těla a posiluje vitalitu a chuť do života. Její příznivé účinky byly prokázány i při problémech s otěhotněním, dosahováním orgasmu či znovuobjevení vlastní sexuální energie. Tantra se však zaměřuje i na psychiku člověka. Příznivě ovlivňuje stavy depresí, stresu či napětí. Pomáhá přijmout vlastní sexualitu, nahotu, intimitu a překonat stud či jiné překážky.

Pokud se nechcete vrhnout do tantrického milování, můžete vyzkoušet polohy, které upřednostňují muži, a které naopak ženy. Více o této problematice zjistíte zde.

Zdroj: Jemné milovaní bez antikoncepce

Diskuze

V diskuzi JEMNÉ MILOVANÍ BEZ ANTIKONCEPCE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karel90.

Super díky za článek, tohle je pořád aktuální téma, doma to taky často řešíme jelikož už děti máme a žena měla s hormonální antikoncepci v minulosti problémy. Tak se chráníme dužniny způsoby, ale musím říct že tantra a pouhé doteky dokáží fakt hodně, a ženě se to líbí až říkala že by chtěla zajít někam na párovou tantru třeba do takového salonu www.erotic-massage-i… že by to mohl být pro oba super zážitek.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Jemné milovaní bez antikoncepce

Tantra masáže

Masáž prostaty se provádí jako součást tantrické masáže, jejíž součástí je uvolňující masáž celého těla, které se tak krásně uvolní a pro tuto masáž připraví. Tantra masáž je unikátním a propracovaným rituálem, vycházejícím z tantrické filosofie a principů, který si získává stále větší oblibu u mužů, žen i párů po celém světě. Je pozvánkou do světa tělesné smyslnosti, něžné péče i vzrušujícího objevování extatických prožitků. Je způsobem, jak vystoupit z hranic každodennosti a plně se oddat přítomnému okamžiku. Tantrická masáž má podobu intimního rituálu mezi dávajícím a přijímajícím, ve kterém se spojují prvky starodávných tantricko-taoistických technik a klasické masáže s osobním přístupem, citlivou pozorností a hlubokými znalostmi práce s energií, které způsobí, že vás tantrická masáž nejen uvolní, ale také naplní vzrušením, něhou i pocitem životní síly a inspirace. Dávající je při ní citlivým průvodcem, který pomáhá přijímajícímu rozvíjet a objevovat vlastní sexualitu.

Zdroj: Masáž prostaty

Diskuze

V diskuzi MIKOZA VAGINY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin.

Dobrý den,prosím o pomoc a radu,přítelkyně má už 5měsíců bolesti vagíny výtoky,pálení,bolest břicha je to od té doby co jsme se poznaly,párkrát jsme se spolu pomilovaly a od té doby to má,myslí si že to může být mnou ale mě se nikdy nic takového nestalo a jí taky ne.Byla u svého doktora udělal jí vyšetření a odběry krev má v pořádku a na nic nepřišel a dál jí prášky které nepomáhají a řekl jí že to chce čas ale už to trvá moc dlouho.Už jsme s toho oba dva na prášky a nevíme si rady.Hrozně moc děkuji za každou radu???MARTIN.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Mikoza vaginy

Video návod na masáž prostaty

Zde se můžete podívat na videonahrávku masáže prostaty.

Zdroj: Masáž prostaty

Diskuze

V diskuzi JAK SPRÁVNĚ LÍZAT VAGÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslav.

Znáte tady někdo osvědčený způsob na to, jak provést orální sex ženě? Jakou máte rádi přípravu a techniku lízání vagíny? ;-)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Robert.

Tady je detailní video návod na to, jak správně lízat vagínu: www.xvideos.com/vide…
Jinak platí při lízání vagíny nechat klitoris až na konec a spíše nejdříve jazykem dráždit jen okolí poštěváčku. Dobré je přejíždět jazykem přes kundičku cikcak z prava do leva a postupně nahoru až skoro na klitoris. Když pak chcete u ženy dosáhnout orgasmu, tak se teprve pak začněte věnovat klitorisu. Který nejdříve dokola lízejte a pak si ho vemte do rtů a sajte ho.

Zdroj: diskuze Jak správně lízat vagínu

Oční masáž

Tato masáž se začíná u kořene nosu. Kdy vedete ukazováčky bez tlaku podél oční kosti a kůže, aniž by došlo k narušení vnějšího a vnitřního koutku oka. Oční masáž se opakuje, v jednom plynulém pohybu, bez nějakého velkého tlaku. Oční masáž se provádí buď jedním prstem, nebo vnitřním okrajem ukazováčku. Oční masáž předchází tvorbě vrásek.

Zdroj: Masáž obličeje

Poradna

V naší poradně s názvem PROBLÉM V PŘECHODU SE SUCHOU VAGÍNOU. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jjana Novotná.

Prosím kdo mi poradí volně dostupnou léčbu suché vagíny? Mám velké pálení a bolest. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Na suchou vagínu doporučuji používat lubrikační gel se silikonovým základem. Jde volně koupit v lékárně tady www.zbozi.cz/?q=lubr…

Zdroj: diskuze Problém v přechodu se suchou vagínou.

Masáž úst

Masáž se provádí pomocí ukazováčku a prostředníčku, tyto dva prsty tvoří tvar „V“. Masíruje se horní a dolní část rtu. Nejprve se masáž provádí pravou ruku a následně levou. Ale pokud rty vytvoří tvar „O“, tak má masáž lepší účinek, protože se zvýší napětí. Cyklus masáže úst trvá 5 vteřin a opakuje se 10 krát.

Zdroj: Masáž obličeje

Poradna

V naší poradně s názvem STŘÍBRNÝ MŮSTEK Z ALOBALU NÁVOD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

PROSÍM o zobrazení stříbrného mustku, popis není moc srozumitelný.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Tady je video návod, podle kterého lze vytvořit můstek z alobalu pro bělení zubů. youtu.be/7J_zQqNGC-w

Zdroj: diskuze Stříbrný můstek z alobalu návod

Jak vyrobit vagínu – video

Na tomto videu je možné vidět výrobu domácí vagíny.

Zdroj: Jak vyrobit doma vagínu

Diskuze

V diskuzi JAK SPRÁVNĚ LÍZAT VAGÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena.

Důležité je při provádění orálního sexu nezapomenout také na bradavky. Současně s lízáním vagíny bradavky nejdříve jemně masírujte a ke konci tahejte, jako byste je sáli. Poslouchejte při tom reakci své partnerky a podle vzrušujícího vzdychání zvyšuje nebo snižujte intenzitu dráždění.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Hybner.

Myslím , že při lízání vagíny a laskání bradavek je také dost dobré občasné olíznutí análu , dráždění pochvy i análu zasunutím prstů za použití lubrikantu .

Zdroj: diskuze Jak správně lízat vagínu

Masáž obličeje

Masáž začíná tak, že si dáte pravou ruku přes čelo a jemně ji táhnete. Tímto způsobem se přizpůsobí i obočí. Potom otočíte ruce a to samé provedete i levou rukou. Tlak, který vyvinete, může být silnější nebo slabší, ale závisí na vás. Při masáži spánků si položíte ruce na spánky a děláte jemné krouživé pohyby. Tato masáž je bez tlaku. Masáž spánku vám pomůže zesílit relaxaci.

Zdroj: Masáž obličeje

Poradna

V naší poradně s názvem PODVAZAT BRADAVICI NITÍ V PODPAŽDÍ? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdeněk.

Je nebezpečné podvazovat bradavici nití v podpaždí?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Není to nebezpečné.
Zde je video návod, jak to provést rychle s podvázáním pomocí dentální nitě: youtu.be/Llpet-INOMQ
Zde je návod na odstřižení visací bradavice: youtu.be/O6GK40odxTc
A zde je návod na odstranění visacích bradavic pomocí zubní pasty za jeden den: youtu.be/yIaf7JVYVvM

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Odstranění bradavic na krku

Masáž hráze videonávod

Zde můžete vidět, jak se provádí masáž hráze.

Zdroj: Masáž hráze

Poradna

V naší poradně s názvem PRIZNAKY UNIKU MOCI DO POCHVY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdenka.

Dobry den,chtela byvh se informovat jake priznaky jsou uniku moci do pochvy tak zvana pistel,..jsem.po operaci gynekologicke vajecniku a vygynalni pistele slepe,pred 10letma my byla odoperovana deloha,operace dalsi byla letos v lednu,...mam stale mokro v pochve a pozoruji malinko unik moci s mocove trubyce,jinak zadne problemy nemam ani bolesti ,jen mokrko v pochve hned po operaci,byl mi delan rentgen ve vagine pred op jodem,je mi 50let,dekuji za informaci s pozdeavem Pfaflova

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Bude potřeba provést vyšetření u gynekologa, aby zjistil případné propojení vaginy s močovou trubicí. Bez tohoto vyšetření není možné určit další postup. Nebojte se a běžte co nejdříve na tuto prohlídku.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Priznaky uniku moci do pochvy

Pomůcky na masáž prostaty

Při masáži prostaty se klasicky se používá prst, lubrikační gely a speciální sexuální pomůcky:

Vibrátor Rocks-Off Rude Boy černý: je tvarovaný pro současné dráždění mužské prostaty (G-bodu) a varlat.

Dildo Nexus Glide: je speciálně tvarován pro masáž mužské oblasti prostaty a anální hráze.

Vibrátor Nexus Max 5: je speciálně tvarován pro masáž mužské oblasti prostaty a varlat.

Zdroj: Masáž prostaty

Diskuze

V diskuzi STŘÍBRNÝ MŮSTEK Z ALOBALU NÁVOD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel Ondreička.

Neviem sa vyznať v tom, ako vlastne vhotoviť mostík na širokej ? náplasti - 1 cm vodorovne a 1,5 cm zvisle ?
Môžete mi prosím poslať obrázok alebo podrobnejší návod. Chcem to použiť na koleno v IV. štádiu RA.
Ďakujem

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pavel.

Prosím o návod, resp. radu, ako vyhotoviť strieborný mostík z alobalu, ktorý chcem používať na obklady boľavého kolena s reumatoidou artritídou IV. stupňa.
Ďakujem za pomoc

Zdroj: diskuze Stříbrný můstek z alobalu návod

Cukrová pasta

Cukrovou pastu můžete nejlépe použít na depilaci (odstranění) chloupků na nohou. Zde je návod, jak se cukrová pasta připravuje levně doma. Potřeba na to bude bílý cukr, čerstvě vymačkaná citronová šťáva a čistá voda.

Budete potřebovat:

  • 9 odměrek bílého cukru,
  • 2 odměrky vody,
  • 2 odměrky citronové šťávy.

Zdroj: Cukrová pasta, návod na její výrobu

Začátečníci ocení papírové pletení podle předlohy. Zjednodušeně řečeno: zvolí si libovolný předmět, který budou oplétat. Může to být například krabička od čaje, ale také květináč nebo cokoli jiného, k čemu budeme moci osnovu bezpečně přichytit pomocí kolíčku na prádlo. Díky tomuto uchycení dokážete rovnoměrněji dotahovat ruličky a věrněji kopírovat tvary předlohy, takže výsledek bude rovnoměrný a pravidelný. Zde je návod pro začátečníky.

Zdroj: Pletení z papírových ruliček - návody

Obrázky

Pokud vám nestačí pouhá představivost, tak zde naleznete fotografie, jak takový „stříbrný můstek“ použít na alternativní léčbu problémů.

Zdroj: Stříbrný můstek z alobalu návod

Masáž hráze a těhotenství

Doporučuje se, aby nastávající maminky prováděly masáž přibližně 4–6 týdnů před termínem porodu. Pro některé ženy je to nepřijatelné, takže masáž odmítají provádět, jiné v ní najdou zálibu nebo se pro ně stane sexuální stimulací a tím vlastně jen získají. Pravidelná masáž hráze v oblasti mezi pochvou a konečníkem v pozdním těhotenství je prospěšná při přípravě k porodu. Hráz se stává pružnou a při porodu se dostatečně rozvine. Sníží se tak nutnost nástřihu, což je chirurgický zákrok, který má za úkol zvětšit poševní vchod, a provádí se těsně před porodem hlavičky. Zamezí se jím možnosti vážné trhliny, ke které by při porodu mohlo dojít. Masáž hráze může nastávající mamince přiblížit pocity, které bude mít, až se miminko začne objevovat. Také ji může využít k nácviku uvolnění hráze, které je při porodu tak žádoucí. Objeví-li se výtok, herpes nebo jiný vaginální problém, je dobré s masáží přestat do doby, než se problém vyřeší. Masáž by mohla situaci zhoršit, eventuálně rozšířit infekci. Masáž může provádět nastávající maminka sama nebo společně s partnerem.

Zdroj: Masáž hráze

Masáž varlat

Tady je video, na kterém je vidět masáž na prokrvení varlat.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Jak začít jemnou masáž obličeje?

Položíte si ruce na tvář a jemnými pohyby bez nějakého tlaku si masírujete obličej od ucha ke krku. Po třetím opakování můžete masírovat i ušní boltce, ale jemně, protože masírujete podél ucha. Závisí na tvaru ucha.

Zdroj: Masáž obličeje


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP