Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

TANTRICKÁ MASÁŽ VIDEO PROSTATY

OBSAH

Tantrická masáž

Tantrická masáž je pozvánka do světa tělesné smyslnosti, něžné péče i vzrušujícího objevování extatických zážitků. Má podobu intimního rituálu mezi dávajícím a přijímajícím, přičemž je spojuje energie, prvky starodávných tantricko-taoistických technik a klasické masáže. Tantrická masáž se provádí při světle svíček a za zvuku orientální hudby. Součástí masáže jsou možné doteky od jemných až po dynamické. Zažijete přikládání horkých ručníčků, hlazení peříčky, kožíškem a masáž celého těla s použitím oleje. Tantrická masáž na rozdíl od jiných masáží zahrnuje i masáž intimních partií, v tantře nazývaných joni a lingam.

Účinky tantrické masáže

Tantrická masáž nejen uvolní, ale také naplní vzrušením, něhou i pocitem síly a inspirací. Neustále proudící energie výrazně přispívá k regeneraci celého těla a posiluje vitalitu a chuť do života. Její příznivé účinky byly prokázány i při problémech s otěhotněním, dosahováním orgasmu či znovuobjevení vlastní sexuální energie. Tantra se však zaměřuje i na psychiku člověka. Příznivě ovlivňuje stavy depresí, stresu či napětí. Pomáhá přijmout vlastní sexualitu, nahotu, intimitu a překonat stud či jiné překážky.

Pokud se nechcete vrhnout do tantrického milování, můžete vyzkoušet polohy, které upřednostňují muži, a které naopak ženy. Více o této problematice zjistíte zde.

Zdroj: Jemné milovaní bez antikoncepce

Diskuze

V diskuzi MASÁŽ PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tomáš.

Pokud by to někoho zajímalo, našel jsem článek o nejlepších kapslích/tabletkách na léčbu prostaty.
prostata.regen50-nut…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pet5974.

Zdravím,
já chodím na masáž prostaty do jednoho erotického studia. Jedná se jak o příjemný zážitek, tak i pro zdraví prospěšný. Rozhodně bych o to neprosil přítelkyní, ale takhle anonymně mi to je příjemné. Nechám zde odkaz, kdyby to někdo chtěl zkusit redmassage.cz/masaze…

Zdroj: diskuze Masáž prostaty

Masáž varlat

Tady je video, na kterém je vidět masáž na prokrvení varlat.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Diskuze

V diskuzi MASÁŽ PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pet5974.

Dobrý den,
na masáž prostaty chodím do jednoho salonu (redmassage.cz/masaze… a musím říct, že kromě příjemných a uspokojujících pocitů to mělo vliv i na zdraví. Opravdu mi to pomáhá a i celkově mi dopřává větší uvolnění.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Masáž prostaty

Video návod na masáž prostaty

Zde se můžete podívat na videonahrávku masáže prostaty.

Zdroj: Masáž prostaty

Tantra masáže

Masáž prostaty se provádí jako součást tantrické masáže, jejíž součástí je uvolňující masáž celého těla, které se tak krásně uvolní a pro tuto masáž připraví. Tantra masáž je unikátním a propracovaným rituálem, vycházejícím z tantrické filosofie a principů, který si získává stále větší oblibu u mužů, žen i párů po celém světě. Je pozvánkou do světa tělesné smyslnosti, něžné péče i vzrušujícího objevování extatických prožitků. Je způsobem, jak vystoupit z hranic každodennosti a plně se oddat přítomnému okamžiku. Tantrická masáž má podobu intimního rituálu mezi dávajícím a přijímajícím, ve kterém se spojují prvky starodávných tantricko-taoistických technik a klasické masáže s osobním přístupem, citlivou pozorností a hlubokými znalostmi práce s energií, které způsobí, že vás tantrická masáž nejen uvolní, ale také naplní vzrušením, něhou i pocitem životní síly a inspirace. Dávající je při ní citlivým průvodcem, který pomáhá přijímajícímu rozvíjet a objevovat vlastní sexualitu.

Zdroj: Masáž prostaty

Diskuze

V diskuzi DISKUZE MASAZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarda8.

Zdravím, já chodím na masáž prostaty a jsem zcela spokojen a to s prostatou problém žádný nemám. Beru to tak, že jdu za zábavou což je i fakt a taky pro prevenci. Možná je to i tím netradičním přístupem. Rád totiž zajdu sem - erotic-massage-praha…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Janča.

Díky za tipy :)

Zdroj: diskuze Diskuze masaze

Pomůcky na masáž prostaty

Při masáži prostaty se klasicky se používá prst, lubrikační gely a speciální sexuální pomůcky:

Vibrátor Rocks-Off Rude Boy černý: je tvarovaný pro současné dráždění mužské prostaty (G-bodu) a varlat.

Dildo Nexus Glide: je speciálně tvarován pro masáž mužské oblasti prostaty a anální hráze.

Vibrátor Nexus Max 5: je speciálně tvarován pro masáž mužské oblasti prostaty a varlat.

Zdroj: Masáž prostaty

Poradna

V naší poradně s názvem VIDEO ČIŠTĚNÍ SUCHÉ PLETI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

chci se zeptat,jaká masáž obličeje,je nejlepší púro zralou plet.A jaký je vhodný pletový krém na zralou,suchou plet.Děkuji .Maruška.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dobrý den Marie. Na zralou suchou pleť je nejlepší krém s obsahem Koenzymu Q10, který zbržďuje další stárnutí pleti a omezuje prohlubující se vrásky. Krém naneste na pleť a krouživými pohyby prstů ho rozmasírujte od nosu směrem k okrajům obličeje. Pro domácí čištění suché pleti je vhodné postupovat podle návodu, který popisujeme v tomto článku: www.zdravi-lecba.cz/…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Video čištění suché pleti

Rizika při masáži

Masáž prostaty by pro riziko vzniku bakteriémie neměla být prováděna mužům, kteří trpí akutní prostatitidou.

Při rakovině prostaty může být masáž prostaty až nebezpečná.

Další zdravotní rizika jsou v podstatě identická jak pro příjemce, tak pro „dárce“ masáže. Hlavní roli vždy sehrává dodržování osobní hygieny a opatrnost. Velmi vhodné je používat při masáži prostaty jako ochrannou pomůcku latexové rukavice a lubrikační gely. Latexové rukavice jsou běžně k dostání ve zdravotnických potřebách a jsou na jedno použití.

Při používání masážních pomůcek se doporučuje používat výhradně takové typy, které jsou svojí konstrukcí a tvarem bezpečné a nemohou způsobit zranění, případně vklouznutí do konečníku a tlustého střeva.

Zdroj: Masáž prostaty

Diskuze

V diskuzi DOMACI PLETOVA MASKA PRO OKAMZITE VYPNUTI PLETI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Kdo mi poradí pleťovou masku doma vyrobenou pro vypnutí pleti . Díky za radu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Linda.

Dobré je také mužské sperma. Funguje ještě silněji než vaječný bílek. Musíš ale svého milence hodně vzrušit, aby ho měl hodně a pěkně husté a bílé. Nejlepší je na to masáž penisu a až se udělá, tak pak proveď odběr semene, které si rozetři po obličeji. Ale pozor, nesmíš si sperma dát do očí. Mužské semeno v očích způsobuje silnou reakci a oko po něm zčervená. Na spermatem zasažené oko je jediná pomoc vydržet to. Tady je nějaké video, kde je vidět masáž penisu: www.pornhub.com/view…

Zdroj: diskuze Domaci pletova maska pro okamzite vypnuti pleti

Co je operace rakoviny prostaty?

Při operaci rakoviny prostaty chirurg odstraní celou žlázu prostaty. Název této operace je radikální prostatektomie. Tato operace se provádí v případě, když si lékař myslí, že rakovina prostaty se nerozšířila do dalších částí těla.

Zdroj: Jak se připravit na operaci prostaty

Poradna

V naší poradně s názvem CVIKY PO ZÁNĚT ŠLACH NA NÁRT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdenka p.

Po zánětu šlach na nártu mám stále bolesti. Může mi někdo poradit nějaké cviky? Trpím již měsíc.Děkuji Zdenka

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Rekonvalescence po tomto onemocnění je na dlouhou dobu. Nejlepší způsob, jak se zbavit bolestí je postupné cvičení, protahování a speciální masáž. Sama to zvládnete jen s pevnou vůlí. Je lepší tyto procedury absolvovat se zkušeným fyzioterapeutem a nebo v rehabilitačním zařízení. Poraďte se se svým ortopedem, určitě vám doporučí nejlepší způsob rehabilitace. Pro představu přikládám odkaz na video, kde jsou znázorněny rehabilitační techniky: youtu.be/eaJXJa3ZR4A
Video je v anglickém jazyce, ale je z něho dobře patrné, jak provádět jednotlivé rehabilitační úkony.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Cviky po zánět šlach na nárt

Příprava před masáží prostaty

Před masáží je důležité se běžným způsobem vyprázdnit a osprchovat se. Pro omytí okolí řitního otvoru a hýždí se doporučují sprchové gely pro intimní hygienu, které mají tělu blízké pH a jsou nedráždivé. Žádná další příprava není nutná.

Zdroj: Masáž prostaty

Poradna

V naší poradně s názvem VYHŘEZLÁ PLOTINKA KRČNÍ PÁTEŘE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

jak cvičit na vyhřezlá plotenka akrční pateř dekuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Posílám vám odkaz na video s cviky při vyhřezlé ploténce na krční páteři: youtu.be/0SLairHEutE
Video je v angličtině, ale cviky jsou velmi dobře vidět a pochopíte je i když anglicky nerozumíte.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Vyhřezlá plotinka krční páteře

Účinky masáže prostaty

Masáž prostaty, nebo spíš kontrola jejího tvaru a velikosti, je součástí rektálního vyšetření při diagnostikování karcinomu prostaty a slouží i k získání sekretů prostaty k dalšímu vyšetření v laboratoři. Několik lékařů se v 90. letech 20. století pokoušelo pomocí masáže prostaty a antibiotik léčit chronickou bakteriální prostatitidu a benigní hyperplazii prostaty. Novější výzkumy ukázaly, že masáž prostaty má mít své pevné doplňkové místo při léčbě antibiotiky: zlepšuje prokrvení prostaty a tím i účinnost antibiotik. Léčivý účinek masáže prostaty se projeví především tehdy, když je prováděna opakovaně (tj. 2–3× týdně v akutní fázi, později 1× týdně). Masáž prostaty je v některých zemích přímo doporučována lékaři a je dokonce i hrazena ze zdravotního pojištění. Jedná se však o masáž prostaty, ne o erotickou službu. Samotná ejakulace ani masáž prostaty však nezabrání vzniku rakoviny prostaty.

Nejpřirozenější masáží prostaty je klasický sex. U sexu se muž pohybuje, stahuje a uvolňuje hýžďové svalstvo a vtahuje břicho, a tím prokrvuje celou pánevní oblast. Příznivě působí i hormony, které se při sexu vyplavují do krve, včetně endorfinů, jež uvolňují a navozují pocit euforie a štěstí. Pocity vnitřního uvolnění a relaxace přispívají k uvolnění spasmatického účinku stresového napětí.

Sexuální masáž prostaty je branou k novým, často neznámým a vzrušujícím sexuálním prožitkům. V kombinaci s masáží lingamu (penisu) přináší hluboký a bouřlivý orgasmus. Její stimulace má za těchto podmínek doslova léčivé účinky. Pomáhá předcházet rakovině prostaty, poruchám erekce a obtížím při močení způsobeným zbytněním prostaty. Její pravidelná stimulace je cestou k dlouhodobě kvalitnímu sexuálnímu životu a zdraví. Navíc vede muže k hlubokému fyzickému i psychickému uvolnění a schopnosti rozvíjet prožívání přijímající role.

Zdroj: Masáž prostaty

Diskuze

V diskuzi JAK DÁLE V ŽIVOTĚ PO OPERACI PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Malja.

Absolvoval jsem v prosinci 2011 radikální odstranění celé žlázy předstojné včetně semenných váčků.Před operací jsem absolvoval 2x biopsii,odběr vzorků ,jelikož se mi neustále zvyšovala hĺadina PSA,rozhodl jsem se po předchozím pohovoru s primářem urologiie na tento zákrok.I když jsem byl upozorněn,že mohu mít následné problémy a to úniku moči,impotence,nepočítal jsem ,že se dostanu do této kategorie.Po roce z hlediska PSA není téměř žádný problém,což je zhlediska života asi to hlavní.Mám ale pořád mírný únik moči při různých sportovních ,společenských a pracovních aktivitách,tudíž pořád používám absorční vložky.Pro zlepšení funkce močového svěrače,jak mi bylo doporučeno pravidelně čvičím ,jsem aktívní ,snažím se maximálně zadržovat moč a jiné,,je fakt ,že se to podstatně zlepšilo,ale používání zhlediska své hygieny je nutné.Horší situace ale nastala po této operaci a to že nedosáhnu potřebné erekce pro sexuální styk .Nezabírají pořádně ani předepsané léky na podporu erekce,není to pro sexuální styk.Po doporučení pravidelně provádím masáže penisu ,popřípadě i s erotickým podtextem,i když dosahuji pravidelně orgasmu,erekce je maximálně na 60%
,místo sperma mi z penisu vystřikuje směs z močového měchýře.Poraďte mi,moc se mi líbí ženy i když je mi 66 let.Děkuji za Vaše případné rady a návrhy . Malja

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tomáš.

No co tak čtu tak to asi není nic příjemného, popravdě si nedokážu si takovou situaci. A doufám že si tím také nebudu muset projít, ale někde jsem četl že je dobré na prastaří taková spaformen.cz/cs/mass… masáž ale nevím co je na tom pravdy. Jinak i to že by si člověk po 30.letech měl dojít na nějakou kontrolu prostaty. Aby se předcházelo do budoucna nějakým problémům. A ještě mě nenapadá jestli by nemohl pomoct nějaký doplněk stravy jakože testosteron ten přece erekci podporuje. I když nevím jak je to pri takových problémech.

Zdroj: diskuze Jak dále v životě po operaci prostaty

Léčba

Při léčbě akutního i chronického zánětu prostaty se používají antibiotika, která musí dosahovat dostatečných koncentrací v prostatě a jejich užívání musí trvat dlouho, alespoň 30 dní. U chronického zánětu prostaty se uplatňují režimová opatření jako dieta s vynecháním dráždivých jídel, která zvyšují prokrvení ve žláze, dále je nutné vynechat některé aktivity, jako je například jízda na kole. Další možností, kterou je výhodné kombinovat s antibiotiky, je masáž prostaty, a to 2x až 3x týdně. Masáž totiž zvyšuje prokrvení a usnadňuje průnik antibiotik do tkáně. Podobného efektu lze dosáhnout častou ejakulací. V prevenci zánětu prostaty se uplatňuje předcházení rozvoji infekce dolních cest močových, jako je intimní hygiena, nezadržovat dlouhodobě moč a podobně. Pokud se onemocnění rozvine, dodržujte užívání antibiotik. Komplikace, které se mohou rozvinout, jsou závažné, jde například o zánět parenchymu ledvin, který může vést až ke ztrátě jejich funkce, zánět nadvarlete a další.

Zdroj: Zánět prostaty

Diskuze

V diskuzi SEX PO OPERACI PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sexchtíč.

Dobrý den,
Je možné ještě souložit po operaci prostaty

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Věra.

Můj přítel prodělal robotickou operaci prostaty a ozařování.
Stále věřil , že se vše urovná do normálu - měl jen uzavřený malý nádor v prostatě a tak si dělal naděje . Bohužel má po 3 letech od operace únik moči - 4 pleny za den a o erekci jen sní. Jsem ráda , že zhoubný nádor se nešíří a je tu s námi , ale jeho mužské ego tvrdě narazilo. A povídačkám a slibům lékařů už taky nevěří.
Dle jeho slov by si už dnes rozmyslel , zda chodit jen na kontroly a nebo se nechat zblbnout na operaci. Snažím se mu pomoci tím , že si povídáme o všem , ale dlouho trvalo , než se svěřil.

Zdroj: diskuze Sex po operaci prostaty

Bolest nohou ne vždy ukazuje jen na začátek rakoviny prostaty!

Bolest nohou může být příznakem teprve počínající rakoviny prostaty, ale může být i důsledkem již rozvinuté rakoviny prostaty, kdy již dochází k šíření metastáz do dolních končetin. A to může způsobovat značnou bolest dolních končetin.

Zdroj: Bolest nohou a rakovina prostaty

Bolest nohou u mužů nepodceňovat!

Rakovina prostaty je jeden z nejběžnějších druhů rakoviny u mužů. Navzdory rutinnímu vyšetření na PSA u starších mužů, stále existují tisíce případů úmrtí ročně na rakovinu prostaty, z důvodu pozdní diagnózy. Bolest nohou může být důležitým signálem pro všechny lékaře, aby u takto postiženého člověka provedly testování na onkomarkery (onkomárkry) rakoviny prostaty, na přítomnost tak zvaného specifického antigenu prostaty – PSA.

Zdroj: Bolest nohou a rakovina prostaty

Operace prostaty robotem versus klasický řez

Celosvětová tendence v poměru odoperovaných karcinomů prostaty roboticky nebo klasicky je ve prospěch robotických operací. Dá se říci, že klasické operace karcinomu prostaty provádějí již jen starší generace lékařů, kteří to s robotem neumějí. Ti mladší se adaptovali a využívají výhradně robotické léčby. Robotická operace karcinomu prostaty vyjde v České republice v dnešní době na 130.000 Kč a zatím je v plné výši hrazena ze zdravotního pojištění.

Zdroj: Léčba rakoviny prostaty

Lázně po ozařování prostaty

Lázně po ozařování prostaty nejprve musí doporučit onkolog. Pokračujete u praktického lékaře, který vám na základě tohoto doporučení vystaví návrh na lázeňskou léčbu. Nakonec přichází na řadu revizní lékař pojišťovny, který musí pobyt schválit.

Zdroj: Rakovina prostaty lázně

Příznaky karcinomu prostaty

Hlavním příznakem rakoviny prostaty je bolavá prostata, kde při onemocnění prostaty může docházet k palčivým bolestem při ejakulaci, případně i několik minut po ní či před ní. Dále dochází k pozvolným a později výrazným potížím při močení, kdy se bolestivá prostata zduří a ucpe močovou trubici. Konkrétně jde o častý pocit nutkání k vymočení, ale přitom množství vypuštěné moči je zanedbatelné. Frekvence takovýchto odskočení je čím dál vyšší.

Zdroj: Léčba rakoviny prostaty

Zdravotní účinky masáže hráze

Masáž hráze napomáhá uvolnění a elasticitě oblasti, která je namáhána zejména při porodu. Na tuto masáž se používají oleje, které mají příznivé účinky. Tato příprava je důležitá pro prvorodičky, které mají oblast hráze ještě velmi pevnou a málo pružnou. Ale i maminky, které se chystají na druhý či třetí porod a při tom předchozím porodu musely nástřih podstoupit, mohou zkusit tuto proceduru. Druhý porod může probíhat jednodušeji a právě masáž hráze může jeho průběh ještě usnadnit.

Masáž hráze u mužů se provádí v oblasti mezi intimními partiemi a análním otvorem, čímž se intenzivně stimuluje prostata. Právě prostata bývá považována za mužský bod G a její masáž vyvolává v mužích velice vzrušivý a intenzivní pocit. Často se stává, že masáž hráze končí vyvrcholením. Také můžete přejít k jemné přímé masáži prostaty přes anální otvor, díky které dojde k dokonalému uvolnění. Po masáži se budete cítit odpočatí a zbavíte se nahromaděného stresu.

Zdroj: Masáž hráze


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP