Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

KDE SI NECHAT UDĚLAT VYŠETŘENÍ CÉV A ŽIL

OBSAH

Cukrový peeling pro citlivou pokožku

Lidé s citlivou kůží, by neměli vonné oleje přidávat a raději by je měli nahradit s uklidňujícími protizánětlivými látkami, jako je například odvar z heřmánku, nebo řapíku a nebo použít gel z rostliny aloe vera.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Diskuze

V diskuzi GOOGLE COM MUZSKE CHOROBY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaro.

Mojemu manzelovi veteka z pohlavniho uda taka biela hmota
neviem co mame robit ked chce aby sme maly spolu milovanie mne sa nechce ked si zmyslim ze mu vyteka ta hmota.
Prosim porate co mame robyt.

Velmi pekne dakujeme Jaro

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lojza.

tak v první řadě musite dat přez držku manželovi aby přestal nořit do jinejch ....no a pak jit k doktorovi na venerologicke oddělení a nechat si udělat vyšetření které určí doktor , nejlépe však kompletní venerologické vyšetření ale to asi neklapne poněvač lekaři bejvají líní a neochotní něco řešit ale tohle snad vyřešíte...přeji hodně zdraví :)

Zdroj: diskuze Google com muzske choroby

Cukrový peeling cena

Zde je seznam obchodů a také nejlevnější cena, za kterou se dá koupit profesionální cukrový peeling: cukrový peeling cena.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Poradna

V naší poradně s názvem SEX PO MENSTRUACI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina.

Dobry den mam dotaz mela jsem nechraneny styk s kamaradem ale neudelal se do me vcas prestal ale jak se udelal tak jsme pak pokracovali.mela jsem den po menstruaci.je mozne ze bych otehotnela?uz 4 dny me tak divne boli bricho dekuji za odpoved

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

4 dny po menstruaci nemůžete přijít do jiného stavu. V tu dobu není ještě připraveno nové vajíčko, aby mohlo být oplodněno. Kvůli té bolesti doporučuji zastavit se u gynekologa a nechat si udělat preventivní vyšetření. Tím se můžete ujistit, že nic nezanedbáte.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Sex po menstruaci

Jak udělat drdol z dlouhých vlasů

Na drdol z dlouhých vlasů postačí hřeben a gumička – nějaká pevnější. Vlasy si vyčešte, jako když si chcete udělat vysoký culík. Pak vlasy přeložte napůl a začněte je kroutit, až se stočí do sebe. Pak stočené vlasy vezměte a zahněte je ještě kolem dokola, do tvaru drdolu. Poté stačí zagumičkovat.

Zdroj: Návod, jak udělat drdol

Poradna

V naší poradně s názvem KŘEČOVÉ ŽÍLY NA VARLATECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin.

Dobrý den,na šourku zespoda se mi udělali slné tmavé žíly a dvě hrudky jako sražená krev,k jakému lékaři mám jít,muže to mít vliv na erekci? s erekci začínal mít problémy. Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Křečové žíly ze spodu na pytlíku jsou normální a přicházejí s věkem. Na erekci nemají vliv. Pokud si je chcete nechat vyšetřit, tak se obraťte na lékaře urologa. Ten vám může udělat vyšetření varlat ultrazvukem a zároveň vám může předepsat léky na podporu erekce.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Křečové žíly na varlatech

Video, jak udělat drdol na hlavě

Zde můžete vidět návod, jak si učesat na hlavě krásný drdol.

Zdroj: Návod, jak udělat drdol

Diskuze

V diskuzi PREZIMOVANI PREVISLYCH JAHOD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vladka.

Mam jahody na zimu zapustit do zahonu i s nadobou nebo bez? Muzu je umistit do sklepa? Dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jaroslava.

Prosím o radu co udělat se šlahouny u př evislých jahod na zimu! nechat nebo ostříhat ?Děkuji za radu!

Zdroj: diskuze Prezimovani previslych jahod

Jak si udělat kompost z trávy

Travní hmotu sebranou do koše, kterou nevyužijeme na mulčování, bychom měli zkompostovat. Živiny se pak navrátí do zahrady.

  • Trávu je před kompostováním vhodné smísit s jiným hrubějším rostlinným materiálem, například s naštěpkovanými větvemi z prostřihu ovocných stromů, s pilinami nebo se vzdušnou zeminou. Samotná posečená tráva v kompostu totiž po čase vytvoří kompaktní hnijící vrstvu, ve které se nedaří organismům schopným trávu rozložit na kompost.
  • Před kompostováním je vhodné trávu nechat mírně naschnout.
  • Kompostování zefektivníme a zrychlíme, když do směsi přidáme takzvané urychlovače kompostu, které jsou k dostání v obchodech, nebo i rostlinné výluhy či výluhy z hnoje. V případě nouze je možné k urychlení rozkladu použít i některé z dalších dusíkatých hnojiv (močovinu, rohovku).

Zdroj: Kompost

Diskuze

V diskuzi KLYSTÝR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jiří.

Dobrý den,
mám jen jednu otázku.
Je možné si někde nechat ten klystýr udělat? Třeba někde v nemocnici?
Zatím jsem žádnou podobnou službu nenašel mimo hydrocolon terapie.
Žádná nemocnice to nenabízí a řekl bych, že se tomu i některé nemocnice vyhýbají i v případě, že pacient nemá možnost si tuto proceduru udělat sám. Děkuji za odpověď.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Klystýr

Jak udělat drdol s drátěnkou

Na drdol s drátěnkou vám postačí obyčejná drátěnka na nádobí, jedna silná a jedna tenká gumička, pérka a sponky (vlásenky), lak na vlasy a kartáč na vlasy. Vyčešte si vysoký culík a zagumičkujte silnější gumičkou. Nasaďte na culík drátěnku a rozprostřete vlasy po drátěnce, ty upevněte slabou gumičkou. Přebývající vlasy otočte okolo drdolu, připněte sponkou a upevněte k hlavě vlásenkami. Celý účes zafixujte. Vlasy na kovové drátěnce velmi dobře drží.

Zdroj: Návod, jak udělat drdol

Diskuze

V diskuzi MELADERM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zuzana.

Dobry den,chtela bych se zeptat,kde si ho muzu objnedat dekuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamila.

S Meladermem je to bída. Je moc silný a může poškodit pokožku a proto není běžně k dostání. Jde ho objednat na internetu a nechat si ho poslat ze zahraničí. Objednávka Meladermu se dá udělat tady: www.civantskincare.c…

Zdroj: diskuze Meladerm

Jak udělat drdol s vycpávkou

Na drdol s vycpávkou potřebujete podložku, pinetky a sponky, či cokoliv na zpevnění, hřeben, gumičku, je jedno jakou barvu, nebude vidět, a konečně lak na vlasy pro lepší výdrž a efekt. Nejprve si vlasy důkladně, pečlivě rozčešeme. Je velice důležité, aby vlasy byly pořádně rozčesané, jinak by ničily výsledný efekt drdolu. Vlasy vyčešeme do vysoko posazeného culíku a zagumičkujeme. Podložkou provlíkneme culík. Vlasy rozprostřeme okolo vycpávky. Postupně budeme strkat vlasy pod podložku a připevňovat sponkami. Výsledný drdol přelakujeme lakem na vlasy a máme hotovo.

Zdroj: Návod, jak udělat drdol

Poradna

V naší poradně s názvem LÉČBA SVĚDIVÉ VYRÁŽKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

Neustále mě svědí a pálí oči. Také mi z nich pořád teče jako když brečim..

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Svědění a pálení očí nasvědčuje na alergickou reakci. Na to pomáhá oční roztok Zaditen, který je jen na předpis. Doporučuji nechat si oči prohlédnout očním lékařem a případně také udělat alergické testy na alergologii.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Léčba svědivé vyrážky

Hlavní ingredience

Tradiční gulášová polévka obsahuje maso, cibuli a vařené brambory. Má charakteristickou červenou barvu, kterou docílíme mletou paprikou. Polévka má výraznou chuť a měla by být dostatečně hustá.

Zdroj: Zkuste si udělat bezvadnou gulášovou polévku

Poradna

V naší poradně s názvem VARIKOKÉLA?? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

Na pravém varleti mám žílu je potažené téměř celé varle z pravé strany. Když si lehnu tak varle je normální není poznat, že tam je křečová žíla. Pobolívá to.. Co to je? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

To, že je na varleti žíla je normální a není vidět jen je možné ji nahmatat. Obvykle to není ani žíla v pravém slova smyslu, ale spíše chámovod. To, co popisujete, bude spíše žíla na šourku - pytlíku, ve kterém jsou varlata uložena. Na něm se skutečně mohou tvořit žíly podobné křečovým žilám a nejsou nebezpečné. Co je ale alarmující, je to pobolívání. To dopořučuji nepodcenit a nechat si varlata vyšetřit ultrazvukem (sono). Toto vyšetření může údělat buď přímo urolog a nebo může vypsat žádanku na speciální diagnostické oddělení. Vyšetření nebolí a je naprosto průkazné. Před vyšetřením varlat ultrazvukem je lepší vyholit ochlupení na pytlíku.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Varikokéla??

Kdy nechat psa utratit

V souvislosti s mnoha stařeckými nemocemi psů nastává otázka, kdy psa nechat utratit. Na začátku je třeba zdůraznit, že uspání pejska je rychlé a bezbolestné. Majitel se nemusí bát, že by jeho miláček v posledních chvílích trpěl.

Řada majitelů starších psů si klade otázku, jestli je lepší nechat psa dožít tak, jak je, nebo jej nechat uspat. Veterináři v takových případech radí, aby byl pejsek uspán, pokud trpí nějakou nevyléčitelnou a hlavně bolestivou nemocí. Je to pro něj důstojnější a lepší, než ještě několik měsíců trpět nesnesitelnými bolestmi. Platí tedy, že pokud zdravotní stav psa není dobrý a není naděje na jeho zlepšení, měl by majitel utracení psa zvážit.

Euthanasie obvykle probíhá u veterináře v ordinaci, ale na přání majitele k ní může dojít i doma. Psu je do těla vstříknuta velká dávka anestetik, které psa velmi rychle uspí, a pak je mu vpíchnuta další dávka, která postupně pak zastaví jeho životní funkce.

Zdroj: Nemoci starých psů

Diskuze

V diskuzi SNIMATELNA ZUBNI NAHRADA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdena.

Dobry den .Mam dotaz jsem obcanka Irske republiky a chtela bych si u vas nechat udelat snimatelnou zubni nahradu z dvema implantaty zubni nahrady.take bych chtela udelat zuby na hore tem mam udelany mustek mam tam sve 4zuby jinak mam taky snimatelnou nahradu a chtela bych vedet co by to stalo.dekuji za odpoved

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Snimatelna zubni nahrada

Cukrová pasta na depilaci

Recept na výrobu domácí cukrové pasty pro oholení nohou je tady: Cukrová pasta návod na její výrobu.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Diskuze

V diskuzi CENA HORNÍ ZUBNÍ PROTÉZY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Andrea Macková.

dobrý den,
mám zacovalé horní 4 řezáky, na zbytek bych si chtěla nechat udělat náhradu, protože mám zuby špatné z léků, plomby i korunky odpadávají. Mám pojišťovnu ZPMV a chtěla bych se zeptat kolik by takový zákrok stál, jsem v současnosti v insolvenci . Je mi 52 let. Děkuji



S pozdravem Andrea macková

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana Pavelková.

Dobrý den,chtěla bych si nechat udělat horní zubní protézu po dětech se mi zkazilo hodně zubů je mi 52 let mám pojištovnu ČZPP.Hradí zubní protézy(náhrady) tato pojištovna?Děkuji za pochopení. S pozdravem Jana Pavelková

Zdroj: diskuze Cena horní zubní protézy

Jak udělat octový obklad

Ocet snižuje teplotu a působí protizánětlivě. Octové obklady se dávají na končetiny, či přímo na otok, protože snižují horkost a oteklost. Obklady můžete tedy s úspěchem použít na kotník nebo na koleno. A jak na to: Namočte látku do octa nebo octové vody a přiložte si ji na nohy. Nechte půl hodiny působit.

Zdroj: Octový zábal

Nejdříve si udělejte klasický culík, který vyčešte úplně nahoru, okolo gumičky culíku omotejte vlasy a sepněte je sponkami nebo dejte další gumičku. Vypadá to sice složitě, ale je to úplně snadný a taky rychlý postup. Pro přípravu vám stačí jen dvě gumičky a sponka.

Zdroj: Návod, jak udělat drdol

Cukrový peeling proti vráskám

Pokud jsou hlavním cílem vašeho boje vrásky, tak do cukrové pasty přidejte éterické oleje, které mají vysoký obsah antioxidantů, jako jsou éterický olej z rozmarýnu (rozmarýnový olej) či ze šalvěje.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Skladování cukrového peelingu

Mějte na paměti, že pokud je domácí cukrový peeling uchováván příliš dlouho, tak často rád žlukne, nebo se zkazí vlivem bakterií a vzdušné vlhkosti. Prodloužit životnost domácího cukrového peelingu lze přidáním vitamínu E (rozříznutím vitamínové kapsle) anebo také mořská sůl dokáže prodloužit trvanlivost peelingu. Nejlepší je si svůj cukrový peeling připravit vždy čerstvý.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Vůně do cukrového peelingu

Pro lepší relaxaci a hýčkání při aplikaci cukrového peelingu, přidejte do cukrové pasty pár kapek éterických olejů, jako levandulový, citrusový nebo mandlový. Tyto pohádkové vůně skvěle obohatí váš domácí cukrový peeling a umocní zdravotní účinky této domácí péče.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling

Cukrový peeling domácí výroba video

Video, na kterém je vidět několik různých postupů domácí výroby cukrového peelingu, je tady: cukrový peeling video.

Zdroj: Jak si udělat domácí cukrový peeling


Autoři obsahu

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jitka Konášová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP