Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

JE REPAREX PODVOD

OBSAH

Použití Reparexu pro ženy

Reparex pro ženy je vlasová kosmetika, která se používá proti šedivým vlasům u žen. Navrátí šedivým vlasům jejich původní barvu. Barví šedivé vlasy zevnitř, při pravidelném používání má dlouhodobý účinek.

Zdroj: Reparex pomáhá zakrýt šedivé vlasy

Diskuze

V diskuzi JEDEN VELKÝ PODVOD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Je to PODVOD.

Lidi nekupujte to, je to PODVOD.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze JEDEN VELKÝ PODVOD

Jak Reparex funguje

Princip fungování přípravku Reparex proti šedinám spočívá v tom, že oxidovaný melanin, který je v šedivých vlasech, je redukován enzymem alfa-reduktázou, obsaženým v přípravku, čímž se melanin zbarví a šedivé vlasy nabudou ze svého vnitra původní barvu. Získaný kyslík enzym naváže na dusičnan stříbrný, který se v malých částkách z vlasů vymyje anebo vyčeše. Jiné barvy na vlasy barví šedivé vlasy zvenčí, kdežto Reparex zevnitř.

Reparex:

  • obnovuje původní barvu vlasů, která vypadá opět jako přírodní;
  • je snadno použitelný, není nutná žádná pomoc s jeho aplikací;
  • nanáší se lokálně pouze na šedé vlasy, je velmi efektivní;
  • barva vlasů je obnovena zevnitř, proto jsou všechny vlasy obarvené stejně;
  • šetří peníze, jedna láhev Reparexu vydrží téměř 2 měsíce;
  • nikdo si nevšimne, že ho používáte.

Zdroj: Reparex pomáhá zakrýt šedivé vlasy

Poradna

V naší poradně s názvem AKO ODSTRÁNIŤ ŠKVRNY Z REPAREXU NA TRIČKU ČERVENEJ FARBY ? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

Dobrý deň,začala som používať váš prípravok-reparex a som nadmieru spokojná.Čo mi robí problém,je to že pri používaní reparexu som si zašpinila červené tričko a slabo zelené tričko,určite by som to nechcela čistiť savom a ani peroxidom.Veľmi by som vás prosila,aby ste mi poradili čím by mi zišli tie škvrny z takýchto farebných tričiek.Zatiaľ dakujem a prajem pekný deň.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča .

Bohužel, skvrny od Reparexu z textilu vyčistit nejdou. Reparex totiž předává trvalý pigment nejen vlasům, ale i bavlně. Časem se skvrny trochu vyperou, ale až tak za 50 až 100 praní.

Zdroj: diskuze Ako odstrániť škvrny z reparexu na tričku červenej farby ?

Reparex – cena

Zde je uveden seznam nejnižších cen přípravku Reparex.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu

Diskuze

V diskuzi DETOXIKAČNÍ NÁPLASTI PODVOD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Kořánová.

Detoxikační náplasti od Detox Pharma,PO Box 135,Ostrava 30 je velký podvod.Nejenže to vůbec nepomůže,ale když jsem část náplastí vrátila,tak jsem několikrát urgovala vrácení peněz a do dneška je nemám.Nenechte se nikdo napálit.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Anna.

Dobrý večer, velice ráda přidávám svůj komentář. Zboží jsem po převzetí obratem vrátila....bohužel do dnešního se mi i přes opakované urgence nikdo neozval. Patrně jsem o své peníze přišla. DOPORUČUJI NENALETĚT!!!

Zdroj: diskuze Detoxikační náplasti podvod

Reparex – video

Zde je video, na kterém je možné vidět aplikaci přípravku Reparex.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu

Diskuze

V diskuzi VÝTAŽEK ZE SEMEN ZELENÉ KÁVY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zina.

Vydírače peněz a je to!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Monika.

Vyhozené peníze !!!! Souhlasím s předešlými příspěvky - je to jen další reklamní podvod a způsob jak vytáhnout z lidí nemalé peníze! Green - Coffe a "zázračné" zhubnutí = po měsíci ani kilo a vrácení peněz - podvod. Naletěla jsem a stydím se.

Zdroj: diskuze Výtažek ze semen zelené kávy

Reparex pro ženy

Reparex pro ženy je kosmetický přípravek, který vrací vlasům jejich přirozenou barvu pomocí enzymu a-reductase. Reparex na rozdíl od jiných přípravků působí na vlas zevnitř, a tak je přirozená barva vlasům vrácena po celé jejich délce, nevznikají tedy různé barevné přechody. Reparex nemá žádný zápach ani škodlivé složky. Ženy na rozdíl od mužů mají jemnější a křehčí vlasy, proto je pro ně speciálně Reparex upraven. Přípravek se nanáší jednou denně v malých dávkách ke kořínkům vlasů a jemně se vmasíruje.

Zdroj: Reparex pro muže a ženy

Poradna

V naší poradně s názvem SLOŽENÍ REPAREXU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lada.

Zajímala by mě koncentrace dusičnanu v přípravku a jestli byly provedeny testy na vstřebatelnost této látky kůží a její toxicitu. Je prima nemít šedivé vlasy, ale je takto častá aplikace takovéto látky opravdu zdraví neškodlivá?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Reparex obsahuje dvě látky zodpovědné za obnovu barvy vlasů, a to octan stříbrný a octan měďnatý.
Octan stříbrný je žíravina a při vyšších koncentracích způsobuje při styku s pokožkou podráždění kůže. Při zasažení očí způsobí jejich vážné poškození nebo podráždění. Při vdechnutí může způsobit podráždění dýchacích cest.
Octan měďnatý je toxický při požití a hrozí nebezpečí akutní otravy. Při styku s pokožkou je rovněž toxický a hrozí akutní dermální toxicita. Octan měďnatý způsobuje těžké poleptání kůže a vážné poškození očí.
Z výše uvedeného se dá dovodit, že Reparex rozhodně nebude bez vedlejších nežádoucích účinků a jeho dlouhodobé používání sebou ponese nebezpečí, která jsou zde zmíněná. Jak hodně bude Reparex škodlivý záleží na koncentraci těchto dvou látek. Výrobce však údaje o koncentraci neuvádí.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Složení Reparexu

Reparex na vousy

Reparex na vousy neobarví vous jen zvenku jako barva, ale působením na melanin barví vous zevnitř. Pravidelným používáním docílíte obnovení původní barvy vašich vousů. Nanášejte jednou denně v malých dávkách ke kořínkům vousů a jemně vmasírujte.

Zdroj: Reparex pro muže a ženy

Poradna

V naší poradně s názvem ZELENE VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana .

dobry den po pripravku reparex mi zezelenaly vlasy.nepomaha mi nic.nejdo to ani prebarvit.babske rady nepomahaji.co s tim??

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Zkušená kadeřnice si s tím poradí. Druhá možnost je ostříhat a nechat dorůst nové zdravé vlasy.

Zdroj: diskuze Zelene vlasy

Co je Reparex?

Reparex sám o sobě je bezbarevná tekutina, jejíž složení je patentováno. Je jednoznačně zřejmé, že produkční řada Reparexů tvoří bezbarvá tekutina, která je v průsvitných flakonech z umělé hmoty. Jednotlivé typy Reparexu – pro muže, pro ženy a na kníry a vousy – se navzájem neliší různými barvami, jsou tedy všechny stejně bezbarvé. Liší se jenom složením, a to podle toho, k jakému účelu si Reparex zakoupíte.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu

Diskuze

V diskuzi ARTHRONEO RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Václav.

Plně s Vám souhlasím.Mám s tím stejné zkušenosti. Je to jeden velký podvod. Václav P.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tomáš V..

Poctivě jsem užíval (postřikoval) jak říká návod a po spotřebování ŽÁDNÉ výsledky.
Neutrácejte zbytečně !!!

Zdroj: diskuze Arthroneo recenze

Reparex pro muže

Reparex pro muže je vlasová voda, která barví šedivé vlasy zevnitř a navrací vlasům jejich původní barvu. Princip fungování přípravku spočívá v tom, že oxidovaný bezbarvý melanin, který je v šedivých vlasech, je pomocí enzymu obsaženého v přípravku Reparex redukován a zbaven kyslíku. Přípravek nanášejte na pokožku ke kořínkům vlasů v malých dávkách a ihned vmasírujte do pokožky konečky prstů.

Zdroj: Reparex pro muže a ženy

Diskuze

V diskuzi AKO ODSTRÁNIŤ ŠKVRNY Z REPAREXU NA TRIČKU ČERVENEJ FARBY ? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

Dobrý deň,začala som používať váš prípravok-reparex a som nadmieru spokojná.Čo mi robí problém,je to že pri používaní reparexu som si zašpinila červené tričko a slabo zelené tričko,určite by som to nechcela čistiť savom a ani peroxidom.Veľmi by som vás prosila,aby ste mi poradili čím by mi zišli tie škvrny z takýchto farebných tričiek.Zatiaľ dakujem a prajem pekný deň.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alena.

Skvrny z Reparexu jdou vyčistit a lehce. Použiju pár kapek Vanishu hned před praním barevné textílie, pak ji vyperu v pračce a všechny skvrny zmizí po 1 praní. Z kůže odstarníte taky velice lehce a to pleťovým mlékem.

Zdroj: diskuze Ako odstrániť škvrny z reparexu na tričku červenej farby ?

Funguje – nebo nefunguje?

Reparex je opravdu výborný přípravek, který funguje. Ovšem nečekejte, že po první aplikaci se vaše vlasy zbarví do původní barvy. Pravidelným používáním Reparexu se však vaše vlasy skutečně probarví do původní barvy.

Zde se můžete podívat na video s Reparexem.

Zdroj: Reparex pro muže a ženy

Diskuze

V diskuzi PODVOD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel M.V..

Také jsem si zakoupila 60 ks náplastí za 1 199,- Kč.
Po aplikaci všech jsem zjistila, ne že by mne pomohly, ale naopak, potíže se ještě zhoršily.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze PODVOD

Použití Reparexu pro muže

Reparex pro muže je speciální neškodný kosmetický preparát, který dokáže šedivým vlasům vrátit jejich původní barvu. Přípravek se nanáší na pokožku ke kořínkům v malých dávkách a ihned vmasíruje do pokožky. První účinky výrobku se obvykle projeví po 1–3 týdnech. U velmi tmavých nebo již dlouho šedivých vlasů se začíná zabarvování projevovat později.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu

Diskuze

V diskuzi ZELENÁ KÁVA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kateřina.

Taky mám nedobrou zkušenost,je to povod

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dadlina1.

je to podvod ,zase jsem vyhodila prachy za blbost

Zdroj: diskuze Zelená káva

Detoxikační náplasti – podvod nebo pravda

Je jen na vás, zda si tuto techniku očisty organismu chcete vyzkoušet. Každý jsme jedinečný a každému zabírá něco jiného. Ovšem jak říká stará východní medicína, vše souvisí se vším. Tak proč to nevyzkoušet. Jde přeci o očistu bez chemie a zatížení organismu.

Zdroj: Detoxikační náplasti

Reparex – recenze

Podle recenzí je jisté, že většině lidem tento produkt pomohl, proto by ho rádi doporučili i dalším uživatelům s předčasným šedivěním vlasů. Tento produkt je celkově velmi dobře hodnocen, jeho percentuální úspěšnost činí 60 %. Ale jako každý přípravek má i tento své pro a proti. Výhodou je zakrývání šedin. Naopak nevýhodou je zbarvení vlasů do červena. Ale záleží na každém uživateli, jakou dříve měl a nyní chce mít barvu vlasů.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu

Kolik stojí

Zde můžete vidět, jaká je cena Reparexu na šedivé vlasy.

Zdroj: Reparex pomáhá zakrýt šedivé vlasy

Reparex pro muže

Reparex pro muže se používá na vlasy, vousy a knír. Přípravek Reparex pro muže se nanáší na pokožku ke kořínkům šedivých vlasů a vmasíruje se do pokožky konečky prstů. Přípravek zároveň odstraňuje lupy a vlasům navrací jejich přirozený lesk. První účinky výrobku se projeví po 1–3 týdnech. U velmi tmavých brunetů nebo u lidí, kteří jsou již delší dobu šediví, případně u albínů, začíná zabarvování později.

Nanášejte ke kořínkům vlasů 1x denně a omezte jejich umývání. Nenanášejte na jedno místo nadměrné množství přípravku. Zabráníte tak vzniku urychlené redukce, při níž příslušné místo dostane načervenalý nádech. Ten je však možno následně odstranit umytím vlasů. Přípravek nenanášejte na vlasy bezprostředně před uložením se ke spánku. Mohl by způsobit zašpinění ložního prádla. Nejkratší doba pro nanášení je jedna hodina před spánkem. Jestli je to nutné, můžete si vlasy vysušit fénem. Doporučuje se uschovávat výrobek na tmavém místě. Fotoreakce v důsledku prudkého světla může snížit jeho účinnost.

Zdroj: Reparex pomáhá zakrýt šedivé vlasy

Jak se užívá zelená káva

Užívání přípravků s obsahem výtažku ze zelené kávy podvod není. Jedná se o podporu hubnutí a součást celkového hubnoucího programu, kam nezbytně patří i dietní a pohybový režim. Takže pokud někdo užije jen tabletku s výtažkem ze zelené kávy a nedělá nic jiného, tak opravdu nezhubne.

Dávkování tobolek: 1 tobolka 2x denně 20 minut před jídlem.

Dávkování koktejlu: 1x denně 2 kávové lžičky prášku dobře rozpustit ve 300 ml vody a vypít.

Zdroj: Zelená káva na hubnutí

Šedivění a stres

Šedivění vlasů je mnohem vážnější problém, než se mnozí domnívají. Šedivění je buď příznakem stárnutí, anebo choroby, přinejmenším bývá průvodním znakem stresu anebo systematického potýkání se s problémy.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP