Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

PLNÁ MOC NA PŘEPIS VOZU VZOR

OBSAH

Vzorové smuteční řeči

Následující smuteční řeči mohou sloužit jako vzor, samozřejmě každý si smuteční řeč může vytvořit po svém. Někdo chce, aby v ní bylo mnoho vzletných slov, jiný dá přednost více informativnímu charakteru. Jistě je možné požádat pohřební službu, aby Vám pomohla se zhotovením smuteční řeči.

Zdroj: Smuteční řeč na pohřeb

Diskuze

V diskuzi PORODNÍ PLÁN VZOR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina.

porodní plán komplikuje porodníkům život a a určitě komunikaci komlikuje

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Porodní plán vzor

Razítka na nehty Konad

V současné době jsou trendy razítka na nehty Konad, pomocí kterých vytvoříte krásné a stejně vypadající obtisky s nejrůznějšími obrázky. Razítka na nehty Konad představují originální způsob, jak zdobit nehty zcela jednoduše a rychle. Zdobicí destičky se vzory jsou jedním ze základních prvků zdobení nehtů metodou KONAD, jsou vyrobené z nerezové oceli, která je extrémně odolná. Záruční doba je 20 let! Jsou laserově gravírované, mají jedinečný design a vzory, které není možné vytvořit klasickým způsobem malování.

Postup: Naneste přiměřené množství zdobicího laku KONAD na destičku. Pomocí škrabky KONAD odstraňte přebytečný lak z destičky. Pomocí razítka na zdobení KONAD naberte lak z destičky. Jemným houpavým pohybem přeneste vzor na nehty. Vzor zafixujte pomocí fixačního lešticího laku.

Zdroj: Zdobení nehtů

Diskuze

V diskuzi OČIŠTĚNÍ ORGANISMU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Linda.

Mě na pročištění organismu pomohla goldenyacca,cítím se velmi dobře a plná energie.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Očištění organismu

Sušení

Listy rýmovníku je těžké usušit, protože tato rostlina je plná vody, a tak většinou při sušení chytne plíseň, pak je samozřejmě již není možné použít. Vhodnější je tedy využívat rovnou čerstvé listy (jak již bylo zmíněno, rostlina se rychle rozrůstá, a tak bývá listů dostatek).

Zdroj: Čaj z rýmovníku

Diskuze

V diskuzi SUCHÉ RUCE DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zuzka.

Za mě úplně super krém Chaganela. Hezky voní a nezanechává pocit suchých rukou.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucy.

Moje babička si ji objednává a použíává pravidelně, tuším z Naturbites. Je prý plná minerálů a ona má taky trochu atypickou kůži.

Zdroj: diskuze Suché ruce diskuze

Fígl při dechové zkoušce

Podle posledních poznatků je vhodné tvrdit, že jste právě před chvílí opakované použili ostřikovač předního skla. Zimní směs do ostřikovačů obsahuje alkohol a ten se při stírání předního skla dostává větráním do vozu a prokazatelně zvyšuje hladinu alkoholu v dechu. Tyto dopady použití zimní směsi do ostřikovačů byly skutečně prokázány Institutem soudního lékařství a řidič má v takovém případě právo před dechovou zkouškou se hluboce prodýchat na čerstvém vzduchu vně auta, aby výpary z ostřikovače vydýchal. Tohoto práva je možno využít právě když víte, že jste před jízdou pili a potřebujete snížit hladinu alkoholu v dechu. Takže bezprostředně před dechovou zkouškou a přímo před policisty venku mimo vůz po dobu jedné minuty se co nejvíce hluboce nadechovat a vydechovat a po tomto venkovním prodýchání OKAMŽITĚ a se stejnou razancí nafoukat do policejního alkoholového testeru.

Zdroj: Jak zamaskovat alkohol v dechu

Diskuze

V diskuzi ČLÁNEK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Prokop.

Článek je dobrá slátanina plná prázdných slov, která si protiřečí a nedává smysl.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Článek

Calvin Klein Euphoria

Euphoria je opojná orientální vůně, plná exotického ovoce, svádivých květin s bohatým smetanovým podpisem. Design flakonu byl inspirován orchidejí v rozkvětu. Hlava parfému obsahuje granátové jablko, tomel, zelenou nótu. Srdcem Euphorie je černá orchidej, lotosový květ. Základ tvoří jantar, mahagonové dřevo, černá fialka, pižmo, smetanový akord.

Zde můžete vidět cenu vůně Calvin Klein Euphoria.

Zdroj: Nejoblíbenější parfémy pro ženy

Diskuze

V diskuzi LISKANTIN BEZ DOPLATKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarmila.

Dobrý de.
Dnes jsem také pro svého invalidního syna vyzvedávala lék Liskantin,a velmi jsem se divila,že od května ,kdy jsem nedoplácela nic,jsem dnes doplácela 475kč.
Již jeden čas se doplácelo kolem 200,ale nyní je to síla.Ale nedá se nic dělat,bez léků být nemůžem.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marek.

To není doplatek ale plná cena léku...

Zdroj: diskuze Liskantin bez doplatku

Vzor smuteční řeči

Smuteční řeč se přednáší během smutečního obřadu či pohřbu. Měla by dokazovat, že zájem o pozůstalé a jejich problémy přetrvává, stejně jako pochopení a dobrá vůle stát jim v těžkých chvílích po boku.

Smuteční řeč nemá svou specifickou délku, záleží na každém řečníkovi, jak dlouhý a procítěný proslov má v plánu vyjádřit. Měl by ale být přímý, jednoduchý a výstižný.

Smuteční řeč je vzdáním úcty zemřelému a jeho pozůstalým. Může být pronesena knězem, profesionálním řečníkem krematoria či rodinou a přáteli. Smuteční řeč může být pronesena i více osobami.

Profesionální řečník přesně ví, jak má dokonalý smuteční proslov vypadat. Pokud si sami netroufáte na smuteční projev, řečník je ten pravý člověk, který vám podá pomocnou ruku. Profesionální řečník ví, jak se tvářit, co říkat, jak na se na smutečním obřadu chovat a působit.

Zdroj: Smuteční řeč a její ukázky

Poradna

V naší poradně s názvem OČNÍ KAPKY MAXITROL DOPLATEK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Věra Dohnalová.

Maxitrol kapky mám předepsány před operací šedého zákalu, jsou jen na předpis.je nějaký doplatek ?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Na kapky Maxitrol se doplácí přibližně 45 Kč. Plná cena je 88 Kč.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Oční kapky maxitrol doplatek

Kdy stříhat

Smrky se stříhají, než začne nový růst na jaře nebo během semidormantního období v polovině léta. Při prořezávání dodržujte obecný vzor větvení, aby byl zachován přirozený tvar. Mrtvé, nemocné nebo zlomené větve můžete odstranit kdykoliv. Se stříháním začněte koncem jara nebo začátkem léta, kdy začíná nový růst. To umožňuje zahojení řezů a vytvoření nových pupenů pro příští rok. Ve většině případů je selektivní prořezávání (jedna větev najednou) lepší než stříhání. Stříhání vytváří formální, geometrický tvar, který v krajině vypadá nepřirozeně a jeho údržba je náročnější, protože rostlina stále roste. Chcete-li zmenšit velikost větve, ustřihněte ji na boční větev nebo za viditelným spícím pupenem. To lze provést kdykoli.

Barva na zakrytí ran není nutná, protože smola rychle zacelí všechny rány.

Zdroj: Stříhání smrčku

Poradna

V naší poradně s názvem ISOPRINOSINE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Isoprinosine je lék na posílení imunity a účinkuje tím, že zvyšuje zrání a množení lymfocytů. Občas bývá na tento lék akce, kdy je distribuován pacientovi zdarma, aby se dosáhlo vyššího následného prodeje. Lék Isoprinosine je poměrně drahý, stojí téměř 500 Kč za 50 tablet a pacient doplácí přibližně 10%, zbytek hradí zdravotní pojišťovna.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Medlinkar.

Dobrý den, Isoprinosine je v balení 50 tbl a 100 tbl s doplatkem 89, resp. 130 Kč. Jinak plná cena (když Vám lékař chce upřít Vaše právo na hrazenou léčbu - mimochodem, všechny pojišťovny ho hradí) je 500, resp. 1000 Kč v lékárně.

Zdroj: diskuze ISOPRINOSINE

Účinky

Březová míza neboli březová voda je u nás běžně známa pro své vnější užití na podporu růstu vlasů a proti lupům. Pokud se tato látka vmasíruje do pokožky hlavy, ta je pak lesklejší a plná energie. Její vnitřní užívání, tedy pití čerstvé březové mízy, u nás vesměs známo není. Míza, která proudí ze stromu během několika týdnů časného jara jako voda, je jedním z nejzdravějších a nejčistších nápojů. Je plná minerálů, které strom načerpal z půdy. Březová voda má úžasné léčivé a vitalizující účinky, čistí organismus od toxinů. Chutná jemně a lahodně. A navíc je to čistě přírodní produkt. Březová míza je bohatá na cukr, organické kyseliny, enzymy, vápník, magnesium, železo a další cenné látky. Její konzumace může pomoci při léčbě močových kamenů, žaludečních potíží, vředů na dvanácterníku. Je vhodným pomocníkem při potížích s játry, ledvinami, při anémii, bolestech hlavy, při opakovaných zánětech průdušek, tuberkulóze, dráždivém kašli. Úlevu díky ní mohou pocítit lidé, které trápí artritida nebo zánět míšního kořene, a skutečně také revmatici. Produkty z březové mízy jsou vhodné především pro ženy, protože mají mimo jiné i omlazující účinky a zvyšují plodnost.

Zdroj: Březová míza

Diskuze

V diskuzi LUPY VE VLASECH CO POMUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Rayleen.

nepovidej! to jsi me docela navnadila.. ten mesic utekl.. jdu tam uz tenhle tyden v Ct a jsem plna ocekavani, tak snad budu moct taky mluvit o pokroku

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Lupy ve vlasech co pomuze


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jitka Konášová

Mgr. Jiří Dvořák

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP