Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

POPIS AHH BRA PODPRSENKY

OBSAH

Popis Ahh Bra podprsenky

Každá Ahh Bra podprsenka je vyrobena z hedvábně měkkého materiálu, který se nepřetáčí, netáhne nebo neomezuje svou uživatelku. Speciální směs nylonu a spandexu drží ňadra ženy po celý den i noc. Zároveň umožňuje plný rozsah pohybu, a to bez ohledu na druh aktivity. K dokonalé podpoře ňader slouží čtyřcestně pletená tkanina, zároveň v podprsence nejsou použity žádné dráty a každá podprsenka má široké popruhy, které dělají podprsenku ještě pohodlnější a bezpečnější. Tyto podprsenky můžete prát a sušit v sušičce bez jakéhokoli problému. Podprsenky Ahh Bra jsou navrženy a dimenzovány tak, aby vypadala nejen jakákoli velikost, ale i tvar ňader naprosto dokonale. Díky této podprsence budete mít krásná ňadra 24 hodin denně.

Zdroj: Podprsenka Ahh Bra

Diskuze

V diskuzi JAK OBLÉKAT PODPRSENKU AHH BRA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Šárka.

No já tedy nevím, jsou divné, mám velikost 85F, objednala jsem si tedy xl/xxl a podprsenky opět na nic, ramínka můžu navlíknout ještě na uši, aby mi tedy prsa držely na hoře jako u normální podprsenky, košíčky by šly, ale jinak je na nic, je velká i vzadu to natáhnu

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Jak oblékat podprsenku ahh bra

Nákup Ahh Bra podprsenky

Originální Ahh Bra podprsenku koupíte na oficiálních stránkách: AhhBra podprsenky

www.ahhbra.com

Zdroj: Podprsenka Ahh Bra

Diskuze

V diskuzi PES ČÍVÁVÁ POPIS A POTRAVINY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Antonin Vaněk.

Mám stěně čívavu 7měsícu nevim jaké potraviny jsou pro něj nejlepší již jsem vyskoušel nekolik chřupek i kapsiček ale vetšínou mu nic nechutna

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiri Sticka.

Dobry den napiste mi do mailu poradim na 100% Jirka

Zdroj: diskuze Pes čívává popis a potraviny

Ahh Bra podprsenka a velikost

Důmyslné Ahh Bra podprsenky jsou k dispozici v různých velikostech, aby byly vhodné pro každou ženu. Výběr podprsenky začíná od extra malé až pro získání správné podpory a pohodlí pro ženy s velkými ňadry. Velkou výhodou Ahh Bra podprsenek je, že jsou pružné, elastické, takže kupujícímu zaručí spokojenost i v případě špatného výběru velikosti. Podprsenka se může natáhnout až o dvě velikosti, je tedy vhodná i na dny, kdy dochází k nárůstu ženské hmotnosti například z důvodu menstruačního cyklu. Ahh Bra podprsenky jsou ideálním spodním prádlem pro ženy, které požadují naprosté pohodlí a optimální podporu. Velikost Ahh Bra podprsenky si prostě zvolte podle velikosti svých svršků, pokud nosíte upnutá trička, zvolte menší Ahh Bra, jestli potřebujete větší, volnější halenky, kupte si větší velikost podprsenky.

Zdroj: Podprsenka Ahh Bra

Diskuze

V diskuzi VAKCINA SILGARD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Katerina Amiourova.

Ovšem do května zemřely v USA 3 pacientky a do 6. září dalších 8. obeslala jsem celou kauzu, jíž se zabývá Judicial Watch českým organizacím gynekologů a pediatrů a jediná odpověď, která přišla, byla výhružná. Na vyžádání zašlu celý článek s odkazy na zdroje i s odpovědí SUKLu a hlavním argumentem vypovídajícím o nepoctivosti výrobce.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Martina.

Uveďte, prosím, více informací o okolnostech a časové souslednosti, jakož i podrobnější popis příznaků. Děkuji.

Zdroj: diskuze Re: vakcina Silgard

Vzhled podprsenky

Nepoužívejte podprsenky, které vám nevyhovují, raději si vyberte design, který je příjemný, nikde netlačí, netáhne a nedráždí vaši citlivou pokožku. Právě díky podprsenkám Ahh Bra dosáhnete zmiňovaného pohodlí a příjemného pocitu. Tato podprsenka nebude tvořit neestetické obrysy pod oblečením ani nepěkný vzhled zadní části zad. Podprsenka Ahh Bra – to je vynikající funkčnost, unikátní a inovativní design.

Zdroj: Podprsenka Ahh Bra

Sally Hansen Xtreme Wear

Popis:

Lak na nehty Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear má zpevňující účinky a v nabídce je v tolika barvách a odstínech, že jste snad ani netušili, že takové barvy a kombinace existují.

Přednosti:

Tento lak posiluje a zpevňuje vaše zdravé i poškozené nehty, dodává jim nejen dlouhotrvající pevnost, ale také intenzivní a zářivý vzhled. Lak je jednoduše aplikovatelný pomocí štětečku, který je součástí každého výrobky.

Zdroj: Sally Hansen

Poradna

V naší poradně s názvem STŘÍBRNÝ MŮSTEK Z ALOBALU NÁVOD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

PROSÍM o zobrazení stříbrného mustku, popis není moc srozumitelný.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Tady je video návod, podle kterého lze vytvořit můstek z alobalu pro bělení zubů. youtu.be/7J_zQqNGC-w

Zdroj: diskuze Stříbrný můstek z alobalu návod

Popis extraktu

Extrakt z dubové kůry je doplněk stravy, který je vyroben z kůry bílého dubu. Extrakt je k dostání ve formě bílého prášku nebo tobolek. Existuje několik způsobů použití dubového extraktu.

Řada vitamínů a minerálů nacházejících se v kůře je používána k výrobě dubového extraktu. Kůra obsahuje vysoké množství vápníku, jakožto i dostatečné množství manganu. Přítomno je také malé množství selenu, železa a síry, menší množství vitamínů C, A a několika vitamínů skupiny.

Zdroj: Extrakt z dubové kůry

Poradna

V naší poradně s názvem CIPRALEX A MILOVÁNÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Dobrý den, využívám anonymity a posílám dotaz ohledně problémů v intimní oblasti. Už dva roky beru Cipralex, přes rok Triticco (středně těžká deprese), psychika je nyní stabilní, bohužel, s užíváním AD téměř vymizely přirozené touhy, pocity atd. které má čas od času každý. Zpočátku mi to nevadilo, byla jsem sama. Teď mám však svůj první vážnější vztah (jeden kratičký byl, ale v platonické rovině), sedíme si, přitahujeme se, bohužel, pokus o první milování (po téměř půl roce), skončil nezdarem. Další pokusy nedopadly o nic lépe. Myšlenky by byly, nějaká touha se na chvíli podaří vzkřísit, ale tělo prostě nereaguje a mozek po chvíli také ne. Takže se nevzruším, neuvolním, tento okamžik je pak pro mne bohužel fyzicky opravdu nepříjemná a bolestivá záležitost - dále se není možné dostat (zkoušeli jsme i povzbuzující l. gel - žádný účinek) a nadto se jako reakce na bolest dostaví znechucení z takové činnosti. Nečekám, že poprvé to bude hned úžasné, ale trápí mne absence "pomocných projevů." S přítelem hodně komunikujeme, je velmi chápavý a trpělivý, hledáme, co by dokázalo pomoct. Vztah oba chápeme trochu jinak, milování je pro nás není základ vztahu, ale samozřejmě jeho přirozenou součástí, takže tragédii z mé "nemohoucnosti" :) neděláme. Budu se ptát své ženské lékařky i psychiatričky, bohužel se k nim dostanu až za dlouho. Byla bych ráda za radu v této oblasti, sháním pomoc, kde se dá. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Váš dotaz je velice zajímavý, a zaslouží si detailnější popis, než v prosté diskusi, takže odpověď na Vaši otázku naleznete zde: www.ceskaordinace.cz…

Zdroj: diskuze Cipralex a milování

Mladý ječmen – popis

Mladý ječmen je k dostání ve formě instantního nápoje. Ten lze získat usušením a semletím výhonků mladého ječmene či lisováním výhonků na šťávu. Velmi kvalitní výhonky ječmene jsou získávány ze sopečných půd v Austrálii a USA. Užívání mladého ječmene není sezónní záležitostí. Vědci studují pozitivní účinky mladého ječmene více než 30 let. Mladý ječmen obsahuje široké spektrum živin, které přispívají k ozdravění organismu a k prevenci před nežádoucími vlivy prostředí. Je vhodný pro osoby každého věku a pohlaví. Neobsahuje lepek, a proto jej mohou užívat i celiatici. Pro vysoký obsah enzymů je oblíbený i u diabetiků.

Zdroj: Mladý ječmen

Diskuze

V diskuzi HŘEBÍČKOVÝ OLEJ NA SVRAB se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gábina.

Dobrý den,můžete mi poradit jak použit hřebíčkovi olej proti svrabu? prosím popis na ředění a jak částo a jak to používat.děkují pěkně za odpověď.Gábina

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Gábina.

Dobrý den,vzhlederm k tomu, že jsme se nakazili svrabem,moc prosím poradit jak namýchat řebíčkoví olej a jak léčt svrab tímto olejem.Moc prosím poraďte nám,jsme z toho velice nešťastní.Užíváme krém od lékařky,ale rádi bychom to chtěli léčit i timto olejem.děkují moc za pochopení a za radu.
S přáním hezkého dne Gábina

Zdroj: diskuze Hřebíčkový olej na svrab

Sally Hansen zesvětlovač

Popis:

Zesvětlovač Sally Hansen je přípravek, který vám napomůže k tomu, aby vaše tmavé chloupky v obličeji, na pažích i nohou zesvětlili a tím se přiblížili vaší barvě pokožky, nebudou pak tak výrazné a viditelné, především co se týče obličeje vám tento přípravek může napomoci k nárůstu vašemu sebevědomí.

Přednosti:

Tento přípravek je vysoce účinný a jeho použití rychlé a bezbolestné, na rozdíl od depilace. Nemusíte navštěvovat kosmetické salóny a nechávat si odstraňovat knírek v obličeji nebo tmavé chloupky na kterékoliv části těla, nyní vše zvládnete v pohodlí domova a to za pár minut. Navíc obsahuje kolagenovou bílkovinu, aby nedocházelo k podráždění vaší pokožky.

Zdroj: Sally Hansen

Diskuze

V diskuzi STŘÍBRNÝ MŮSTEK Z ALOBALU NÁVOD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan Klas.

Popis na výrobu stříbrného můstku je totálně nesrozumitelný. Jestli takto i funguje tak to potěš koště.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Stříbrný můstek z alobalu návod

Sally Hansen sada na nehty

Popis:

Sada na nehty od Sally Hansen je určena pro všechny, kteří chtějí mít nehty jako od profesionála ze salonu a přitom to zvládnu samy doma. Tato sada obsahuje led lampu, podkladový gelový lak, barevný gelový lak, vrchní gelový lak, čistící ubrousky, odlakovač, pilník, pomerančové dřívko na nehtovou kůžičku a návod k použití.

Přednosti:

Předností kterou leckdo z vás uvítá je, že nemusíte chodit do salonu a přesto vaše nehty budou krásné, můžete je obměňovat jak se vám zlíbí a v neposlední řadě je, že ušetříte peníze. Úprava nehtů se sadou Sally Hansen je jednoduchá, pravděpodobně si vystačíte jen s obrázkovým návodem, nebudete-i si jisti, samozřejmě je součástí balení podrobně psaný návod. A co je další a určitě ne poslední výhodou je odstranění gel laku, použijete-li speciální odstraňovač a alobal, jak je uvedeno v návodu, půjdou vám nehty po 15 minutách odstranit téměř sami a nemusíte nic pilovat.

Zdroj: Sally Hansen

Diskuze

V diskuzi DOMÁCÍ DESTILACE SILICE - RECEPT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarda.

K domácí destilaci silice potřebujete dvě varné baňky o obsahu 1000 ml, dále pak chladič, baňku na jímání destilátu 200 ml, skleněné trubice na propojení, alonž, dělící nálevku, stojany, svorky, držáky, síťky, kahany a hadičky.
Aparatura pro destilaci silice s vodní parou se skládá z vyvíječe páry, reaktoru, sestupného chladiče a cílové kádinky. Vyvíječ páry je tvořen frakční baňkou naplněnou 500 ml vody a v ústí také opatřenou svislou pojistnou trubicí. Ta má zabránit nasátí destilačního zbytku do vyvíječe páry při poklesu teploty a také výbuchu destilační aparatury při přehřátí. Pojistná trubice musí být dlouhá 40 cm. Z vyvíječe se pára vede do reaktoru, což je druhá frakční baňka, ve které je rozmixovaná máta s 80 ml vody. Spojovací trubička od vyvíječe páry musí končit u dna reaktoru, tak aby procházející pára byla přivedena pod hladinu směsi vody a drtě z máty. Z reaktoru je odpar dále veden do sestupného chladiče a nakonec do cílové kádinky. Na začátku destilace je vhodné předehřát kahanem i reaktor na teplotu varu. V průběhu destilace se pak už zahřívá k varu jen vyvíječ páry. Výsledný destilát se přelije do dělicí nálevky a po několika minutách stání se oddělí pravá domácí silice, která je v horní vrstvě.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tonda.

Děkuji za dokonalý popis. AH

Zdroj: diskuze Oleum menthale piper

Sally Hansen lak na nehty

Popis:

Jak již bylo uvedeno laky na nehty jsou světovou jedničkou na trhu. Jejich velký výběr různých odstínů vám bude pravděpodobně způsobovat největší a jediný problém, se kterým se u těchto laků setkáte, nebude jednoduché si vybrat, nabídka je opravdu obrovská, ale až tento krok překonáte, pak už bude jen radost s těmito přípravky pracovat. V jedné lahvičce naleznete kompletní péči o vaše nehty, jako od profesionála.

Přednosti:

Velkou předností laků Sally Hansen je jejich nanášení, při nanášení vám štěteček nezanechává šmouhy a to především díky specielně vytvarovanému štětečku. Co ale oceníte u těchto laků úplně nejvíce a co bude skutečně na vašich nehtech vidět je, že z jedné lahvičky dosáhnete stejných výsledků, jako byste použili lak podkladový, posilovač nehtů, lak podporující růst nehtů, barevný lak a vrchní lak s leskem. Se Sally Hansen budou vaše nehty dokonalé.

Zdroj: Sally Hansen

Diskuze

V diskuzi DOKONALÉ PROČIŠTĚNÍ ORGANISMU -COLONIX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Boženka.

Pokud chceš složení Colonixu, tak mi napiš na e-mail, mám ho a pošlu Ti ho.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vlasta.

dobrý den,také bych ráda věděla složení Colonixu,nikde není podrobnější popis,vypadá to,jak když ho výrobce tají.



díky

Zdroj: diskuze Re: Dokonalé pročištění organismu -COLONIX

Sally Hansen Miracle gel lak

Popis:

U těchto gel laků Miracle od Sally Hansen se výrobce snažil přiblížit gel lakům tvrzených v UV lampě, kde by jejich předností měla být poměrně rychlá aplikace a podstatně delší vytrvalost krásných nehtů než u běžných laků. U těchto gel laků se dokonce obejdete i bez UV lampy, postačí vám denní světlo, na úkor toho nebude životnost upravených nehtů úplně tak dlouhá, ale podle kondice vašich nehtů by vám 1 až 2 týdny vydržet měly. K aplikaci budete potřebovat barevný gel lak Miracle a vrchní gel lak Miracle Top Coat.

Přednosti:

Velkou a hlavní výhodou těchto gel laků Miracle je, že se neubudete muset svým nehtům věnovat každý den, aby byly upravené, ale skutečně vám postačí aplikace jednou za týden až čtrnáct dní. Nehty budou vypadat, jako byste právě opustila nehtový salon a navíc s jejich úpravou strávíte minimum času,gel laky dobře schnou, výborně se aplikují pomoci štětečku, který je součástí a skvěle kryjí, dvě vrstvy mám bohatě postačí k dokonalé aplikaci. Tento Miracle gel lak od Sally Hansen vým ušetří spoustu času, ale i peněz.

Zdroj: Sally Hansen

Popis a chemické vlastnosti dubu

Duby rostou v mírném podnebí. Bílý dub není bílý, je jen popelavě šedý, obvykle 20 až 25 metrů vysoký, poměrně masivní a široký. Listy dubu jsou střídavé, přibližně 5 cm dlouhé, krátké, řapíkaté, protáhlé, zvlněné a hrubě pilovité. Plody dubu jsou 4 cm dlouhé, válcovité, leskle hnědé.

V lékařství se využívají kůra a hálky. Hálky jsou výrůstky, které strom produkuje reakcí na plísně a hmyz. Aktivní složkou dubu je tříslovina, přičemž nejdůležitějším prvkem při léčbě je tanin, který má mírně stahující a antiseptické vlastnosti. Bílá dubová kůra obsahuje 15–20 % třísloviny, která má blahodárné účinky. Obsah taninu hraje důležitou roli, protože se váže na proteiny z tkání, posiluje je a zabraňuje bakteriálním infekcím. Tříslovina je protizánětlivá, antimikrobiální, antikarcinogenní a antioxidační. Proto je spíše vhodná pro žaludeční a zažívací potíže. Bílý dub obsahuje také mangan, draslík, hořčík, vápník, železo, zinek, vitamín B a C. Kůra obsahuje také vysoké množství vápníku. V malém množství je přítomen i selen a síra, déle vitamíny C a A a několik vitamínů skupiny B.

Zdroj: Dubová kůra jako lék

Popis vředů

Dekubity jsou rány (poškození tkáně) vyvolané tlakem, vznikají většinou v místech s malou vrstvou tukové či svalové tkáně, a to tlakem z vnějšího prostředí proti kosti (čím je slabší vrstva těchto podkožních tkání, tím je větší nebezpečí vzniku dekubitů). Proleženiny se tvoří velmi rychle a v některých případech vznikají řádově během desítek minut až hodin (nejvíce u čerstvých úrazů, při postižení míchy, po operacích), někdy i za delší dobu působení tlaku. Do rizikové skupiny osob s častým výskytem dekubitů patří ležící pacienti, paraplegici s poškozením míchy, lidé ve vážném celkovém stavu a v bezvědomí (po úrazech a podobně) a osoby starší 70 let – zhoršuje se soběstačnost, stoupá riziko úmrtnosti (nebezpečí vzniku infekcí). Převážná většina dekubitů se vyskytuje nejčastěji v pánevní oblasti – křížové oblasti (na zadku), v oblasti kyčelního kloubu a kostrče, někdy také na patách. Méně často se dekubity vyskytují i v jiných oblastech, například zadní část hlavy, lícní kost, ramena, kolem lopatek, boční strany kolen, kotníky, v oblasti palce u nohy, plosky chodidel a podobně.

Zdroj: Proleženiny

Popis ptačince

Ptačinec se vyskytuje nejen ve střední a severní Evropě a v Severní Americe, ale i v severní Asii a jiných částech světa. Patří do „rodiny“ karafiátů, i když tak nevypadá. Speciální vlastností ptačince je, že přežívá i v mrazech. Další specifickou vlastností je, že dochází ke klíčení i při velmi nízkých teplotách, a to i pod sněhovou pokrývkou, takže můžete mít čerstvou sklizeň i během zimního období. Jednoletá rostlina ptačince je v podstatě plevel, protože roste na obdělávané půdě velmi bujně a po krátké době připomíná „koberec“. Výhodou ptačince však je, že zabraňuje erozi půdy. Libuje si v dusíkaté půdě s dobrou závlahou, zvláště v takovýchto podmínkách se velmi rychle šíří a můžete se těšit na jeho velkou sklizeň. Ptačinec je plazivá, půdopokryvná rostlina, stonky mohou dorůstat až délky 40 cm. Listy ptačince jsou velmi malé, vroubkované po okraji. Ptačinec kvete od března do října drobnými květy, které vypadají jako bílé hvězdičky. Květ je složen z 5 bílých lístků, které jsou rozděleny na dvě části, takže vypadají jako dva plátky. K rozvinutí lístků dochází během suchého počasí, zejména ráno, a kvetou až do večera. Pokud je vlhké počasí, kvítky jsou zavřené. Květy ptačince následně tvoří kapsle, které obsahují velké množství semen (ptačinec ročně vyprodukuje až 10 tisíc semínek).

Zdroj: Ptačinec

Popis vzniku rozštěpu

Slovo rozštěp je vlastně tak trochu zavádějící. Nejedná se totiž o rozštěpení, ale nesrostení. Obličej se vyvíjí již v prvních týdnech těhotenství a zpočátku je toto nesrostení zcela normálním vývojovým jevem, kterým každý prochází v přesně určeném období. Tedy každé dítě má po čas svého vývoje v těle matky nesrostlý ret i patro. Ale už po 6. týdnu těhotenství dochází ke spojování jednotlivých tkání a k jejich srůstání. Rozštěp vznikne v momentě, kdy ke spojení nedojde, srůstu je nějakým způsobem zabráněno nebo není kvalitní.

Embryo má tedy zpočátku na obou stranách nesrostlý ret a dáseň. Mezera pokračuje až do tkaniva, ze kterého se vytvoří nos. Až se tyto tkáně spojí a srostou, vytvoří prostor mezi nosem a přední částí úst. V případě, že nesrostou na jedné nebo obou stranách, narodí se dítě s rozštěpem rtu, který může nebo nemusí pokračovat až na dáseň a čelist.

V ten samý čas má dítě nespojené i patro. Patrové výběžky se začínají spojovat o něco později a to mezi 8. – 12. týdnem. Nedošlo-li ke spojení a správnému srůstu patrových výběžků, narodí se dítě s rozštěpem patra. I rozštěp patra může mít různý rozsah.

Celý proces spojování a srůstání je ukončen po 12. týdnu.

Ojediněle se mohou také objevit rozštěpy dalších částí obličeje, atypické rozštěpy. Incidence rozštěpů obličeje je asi 1 až 2 případy na 1000 nově narozených dětí.

Zdroj: Rozštěp obličeje

Popis nemoci

Akutní bronchitida je akutní zánět průdušek a průdušnice vyznačující se úplným uzdravením a obnovením funkce. Obvykle bývá mírná, u oslabených pacientů s chronickým plicním nebo srdečním onemocněním však bývá průběh závažný. Těžkou komplikací může být zápal plic.

Chronická (vleklá) bronchitida je chronický zánět průdušek spojený s dlouhodobým vystavováním se nespecifickým látkám dráždícím jejich sliznici, provázený hypersekrecí hlenu a některými změnami struktury průdušek. Je charakterizována chronickým kašlem s vykašláváním hlenu. Nejčastěji je spojena s kouřením cigaret, může však vzniknout i jako odpověď na alergizující látky u osob, které nejsou náchylné k astmatu. Chronická obstrukční bronchitida (bronchiolitida) je onemocněním malých dýchacích cest (průdušinek), které vede k významné neprůchodnosti (obstrukci) dýchacích cest. Často bývá spojena s příznaky chronické bronchitidy. Plicní rozedma (emfyzém) je zvětšení prostorů periferně od průdušinek, spojené s destruktivními změnami stěn plicních sklípků. Chronická astmatická bronchitida se vyznačuje významnou chronickou neprůchodností dýchacích cest u pacientů s astmatem, navzdory protiastmatické léčbě. Zpravidla jsou přítomny i příznaky chronické bronchitidy.

Tyto stavy se vyskytují často v kombinaci, a v jednotlivých případech bývá těžké rozhodnout, co je hlavní příčinou neprůchodnosti. Platí to zejména pro kombinaci chronické obstrukční bronchitidy a plicní rozedmy, často označované jako chronická obstrukční choroba bronchopulmonální. Je třeba pokud možno vždy odlišit osoby s chronickou astmatickou bronchitidou od pacientů se zúžením průdušek při rozedmě, protože průběh, prognóza a odpověď na léčbu se u nich výrazně liší.

Zdroj: Chronická bronchitida


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Nina Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP