Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

PŘEHLED MOŽNOSTÍ NA ZVĚTŠENÍ PRSOU

OBSAH

Přehled možností zvětšení prsu

Chcete-li zvětšit objem prsou, budou vám v současnosti nabídnuty silikonové gelové implantáty. Implantáty se chirurgicky vkládají do „kapes“ nad nebo pod hrudní sval. Pooperační jizva je pět až šest centimetrů dlouhá, ale je sotva viditelná. Operaci provádí specialista v oboru plastické chirurgie, nebo jiný kvalifikovaný lékař, v celkové anestezii. Dojde k naříznutí kůže a nadzvednutí prsní tkáně, čímž se vytvoří kapsa pro implantát. Pak lékař tlačí implantát buďto pod prsní sval, nebo nad prsní sval, ale prsní tkáň zůstává z větší části nedotčena. Řez na kůži je nezbytný, ale je tak malý, že není téměř vidět.

Zdroj: Zvětšení prsou

Poradna

V naší poradně s názvem NARKOZA ANARKOZA JEJI VLASNOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Katerina.

Dobry den muj dotaz je 29.6 jdu na zvetseni porsi zniceho nemam stach jen s narkozy vubec nevim jak to bude mam 6 deti a mam strach jsem zdrava nemoce nemam ale co kdyz se neco obeví aniž bych vedela ?Na co se pan doktor pta nez mu podepisu papír ze souhlasem?Děkuji Katerina

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Když už jste se k zákroku zvětšení prsou rozhodla, tak se toho nebojte. Narkóza, neboli celková anestezie, se dnes aplikuje tak, aby nepoškodila žádné funkce mozku ani jiných důležitých orgánů. Před zákrokem vám bude provedeno vyšetření krve, ze kterého lékař pozná, zdali jste zdravá a zeptá se vás na prodělané nemoci, na alergie a na to jestli užíváte nějaké léky. Operace zvětšení poprsí nepatří mezi příliš rizikové zákroky. Proto není třeba se obávat.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Narkoza aNarkoza jeji vlasnosti

Rizika operativního zvětšení prsou

V minulosti došlo na veřejnosti k živé diskuzi o možných vedlejších účincích silikonových gelových prsních implantátů. K dnešnímu dni však nejsou zjištěny žádné korelace (spojitosti) s rozvojem rakoviny prsu nebo revmatoidním onemocněním. Nicméně jakákoli operace má svá rizika a možné komplikace, jako jsou infekce, krvácení, riziko anestezie nebo potřeba dalších, korektivních chirurgických zákroků.

Operace zvětšení prsou není bezproblémová, až v 15 % případů došlo ke ztvrdnutí tkáně kolem implantátů nebo k deformaci prsu a bolestem. A až 2,5 % pacientek muselo bojovat po operaci s infekcí. Infekce se mohou objevit i měsíce nebo roky po operaci. Bez povšimnutí takovéto infekce může dojít k zapouzdření implantátu. Implantáty jsou obvykle vyměňovány po deseti nebo patnácti letech.

Zdroj: Zvětšení prsou

Diskuze

V diskuzi DERMATOVENEROLOGIE KARLOVO NÁMĚSTÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Kolínská.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli u Vás odstrańujete metličkové cévky, jakým způsobem, zda je možné se objednat na konzultaci a ceník výkonu. Děkuji předem za odpověď. Přeji krásný den.
Kolínská Eva

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdena Sobotková.

Je mi 67 let a mám četné senilní pihy kolem prsou , v podpaží ,na zádech.
Poraďte prosím, kdo mě toho může zbavit ?
Děkuji Sobotková

Zdroj: diskuze Dermatovenerologie karlovo náměstí

Rady na zvětšení objemu jemných vlasů

  • Důležité je, aby došlo ke zvětšení objemu vlasů. Zvětšení objemu vlasů dosáhnete „opačným vysušováním“ vlasů, to znamená, že se máte při vysoušení předklonit.
  • Vyzkoušejte nové výrobky pro zvětšení objemu, v současnosti je na trhu k dispozici široké spektrum těchto výrobků.
  • Další možností pro zvětšení objemu je používání natáček.
  • Velmi účinné je si vlasy tupírovat.
  • Ideálním způsobem pro zvětšení objemu přirozenou cestou je spaní s vlhkými vlasy.

Zdroj: Jemné vlasy

Poradna

V naší poradně s názvem NA PRSOU -POD PRSY ŠUPINATÁ ZANÍCENÁ SVĚDIVÁ KŮŽE -CO S TÍM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel A.Krystofová.

Jak posáno výše červená zanícena kůže pod prsy a na briše šupinatá. Jak léčit? LUPÉNKA TO NENÍ!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Může jít o kvasinky. Zkuste 10 dní používat volně prodejný Clotrimazol krém. Pokud nepomůže, budete muset ke kožnímu lékaři.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Na prsou -pod prsy šupinatá zanícená svědivá kůže -co s tím

Anestezie při operačním zvětšení prsou

V celkové anestezii je pacientka ve stavu bezvědomí, takže je pro ni celá operace bezbolestná. Během anestezie jsou anesteziologem sledovány životně důležité funkce (srdeční frekvence, krevní tlak a hladina kyslíku v krvi). Celková anestezie je v dnešní moderní anestezii pro tělo jen minimálně stresující a velmi bezpečná. Ale i u celkové anestezie mohou nastat rizika, která mohou být způsobena některými alergiemi, obezitou nebo závislostí na cigaretách.

Pro menší, kratší zásahy se často používá lokální anestezie. Lokální anestezie se provádí pomocí injekce, kdy dojde k aplikaci anestetika do příslušné části těla. Anestetikum působí přímo na nervy a inhibuje přenos bolestivých impulsů. Pacientka je během zákroku při vědomí, takže může být velmi brzy po zákroku odvezena domů.

Zdroj: Zvětšení prsou

Diskuze

V diskuzi MYKÓZA NA PENISU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karel.

Dobrý večer.

Na penisu se mi udělal bílí puchýř,který při močení nebo zvětšení penisu mě způsobuje pálení v močové trubici. Chtěl bych vědět jaké mám možnosti léčby.


Děkuji za odpověd.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Mykóza na penisu

Video návody na zvětšení objemu jemných vlasů

Zde naleznete několik rad pro zvětšení objemu vlasů.

Návod na zvětšení objemu fénováním

Návod na zvětšení objemu žehlením

Návod na zvětšení objemu natáčkami

Zdroj: Jemné vlasy

Modelace rtů

Drobné nedokonalosti lze perfektně zakrýt estetickými a chirurgickými zákroky. Příliš úzké rty lze dočasně anebo trvale rozšířit. Dočasné zvětšení docílíme například vstříknutím vlastního tuku do rtů, jenže ten se časem, asi po roce, vstřebá. Poté je nutné zákrok opakovat. Trvalé zvětšení je komplikovanější. Jako materiál se použije buď vlastní tkáň anebo silikonový implantát. Zákroky se provádějí ambulantně na klinikách estetické medicíny.

Zdroj: Božské rty aneb přirozené zvětšení rtů

Diskuze

V diskuzi TABLETY KTERÉ OBSAHUJÍ ESTROGEN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena Stichova.

Mohli byste mi doporučit nebo poradit jaké se dají koupit tablety které obsahují estrogeny pro ženy děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dana.

Z estrogenu vznika rakovina v prsou pozor na to.

Zdroj: diskuze Tribulus terresis tablety pro zeny

Umělé prsní implantáty

Plášť implantátu je téměř ve všech případech tvořen z měkkého silikonu, jen zřídka se používá takzvaný polyuretanový obal. Vyznačuje se skořepinovou texturou, takže je dokonale spojen s okolní tkání, čímž se zabraňuje jeho následnému posunutí. Tvar implantátu je buď symetrické kolo, nebo anatomický (asymetrický tvar), který simuluje přirozený tvar ženského prsa.

Novější silikonové implantáty již mají stabilnější povrch (pevnější obal), který snižuje riziko defektu. Existují rovněž křemíkové implantáty, kdy je náplň obvykle chemicky zesílena tak, aby byla v případě trhliny v plášti tekutina zadržena a nedošlo k úniku do okolní tkáně.

Dalším druhem jsou implantáty vyplněné fyziologickým roztokem. Tento roztok je však zdraví škodlivý, a jde o kapalinu, takže tvar implantátu není estetický. Tyto implantáty vyžadují speciální postup – implantát je v průběhu operace naplněn až po zavedení do prsu.

Zdroj: Zvětšení prsou

Diskuze

V diskuzi JAK SI PORADIT SE SVĚDĚNÍM KŮŽE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jan.

Dobry den mám pořád svědění těla nejvic na zádech a na nohou , sem ohlupacenej na zádech i na prsou a břiše a jednou začas si to oholim nevím jestly to muže bejt od toho děkují za odpověd

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Jak si poradit se svěděním kůže

Co může být příčinou

Ostrá bolest mezi lopatkami může, ale nemusí signalizovat ischemickou chorobu srdeční. Přibližně 30 % lidí, které postihne infarkt, necítí onen všeobecně známý a popisovaný tlak na prsou. Bolest mezi lopatkami se objevuje podobně jako ztížené dýchání, nevolnost či bolest čelisti. Jestliže se tyto příznaky u vás objeví (objeví se víc než jedna bolest), je dobré vyhledat pomoc co možná nejdříve. Svalová bolest bývá bolest tupá, naopak infarkt představuje spíše ostrý a překvapivý útok na tělo. V případě infarktu je důležité dostat se k lékaři včas, ideálně s doprovodem. Sami rozhodně neřiďte.

Zdroj: Bolest mezi lopatkami a nevolnost

Poradna

V naší poradně s názvem GLYCEROL CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Připravila jsem pro vás přehled cen, kde je vidět aktuální nejlevnější cena glicerinu nebo také glycerolu na českém trhu. Přehled cen je zde: www.zbozi.cz/?q=glyc…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Glycerol cena

Vybírejte si rozmanitou stravu

Buďte odvážní. Vyberte si v každé skupině potravin různé potraviny. Nemusíte jíst pořád ty stejné potraviny, snažte se je střídat, protože jedině tak vám mohou pomoci získat všechny potřebné živiny.

Zdroj: Přehled zdravého stravování

Poradna

V naší poradně s názvem CELKOVÁ ANESTEZIE A UZIVANI LETROXU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Markéta.

Zdravim,za mesic me ceka operace zvetseni poprsi,chtela bych se timto zeptat,zda nejak vadi ze denne uzivam rano 1celou tabletu letroxu kvuli zvysene funkci stitne zlazy?Dekuji za odpoved

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Letrox a anestezie se spolu snesou, ale je třeba, aby to bylo zapsáno ve Vaší dokumentaci, že lék užíváte. V případě nějaké náhlé příhody při operaci prsou, to může mít význam pro akutní péči. Sdělte to svému plastickému lékaři.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Celková anestezie a uzivani letroxu

Virus hepatitidy typu C

Jedná se o hypotetický virus spojený s hepatitidou. Byl objeven na Dálném východě a nejedná se o hepatitidu typu B nebo C, skládá se z dvouvláknové DNA.

Zdroj: Přehled žloutenek (hepatitid)

Diskuze

V diskuzi KAM JÍT? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nelly.

Na jakou estetickou kliniku a Praze jít, když mám zájem o zvětšení rtů, ale ráda bych předešla tomu, abych vypadala jako kachna.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel KláraSed..

ahoj, pokud sama nebudeš chtít příliš velké zvětšení a svěřiš se do rukou odborníka, tak se nemusíš ničeho bát. Sama jsem podstoupila mírné zvětšení rtů pomocí kyseliny hyaluronové na estetické klinice dermastar u MUDr. Páralové. Mají i webovky, nebo si je hoď pouze do googlu.

Zdroj: diskuze Kam jít?


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jana Fábryová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP