Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

PRIMULUS CENA

OBSAH

Cena

Cena produktu Primulus je 549 Kč vč. DPH, balení 60 tablet je na 1 měsíc. Zde je možné koupit Primulus.

Zdroj: Primulus

Diskuze

V diskuzi PRIMULUS JE SUPER se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Radim.

jj primulus uživám a je to super. všem doporučuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Primulus je super

Dávkování

Pouze 2 tablety denně, nejlépe ráno a večer. Doplněk stravy Primulus není k dostání přes lékárny.

Zdroj: Primulus

Diskuze

V diskuzi NEDOSTATEK TESTOSTERONU - PRIMULUS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel David.

Dobrý den,
V případě nedostatku testosteronu u mužů doporučujeme přírodní doplněk stravy vyrobený v ČR - PRIMULUS
Více informací na webu : www.primulus.cz

Tipy zdarma ke zvýšení testosteronu přírodní formou najdete na www.primulus.cz/blog

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Nedostatek testosteronu - PRIMULUS

Účinky

Primulus je určen pro aktivní muže dneška, kteří jdou s dobou a dbají o své zdraví. Jde o unikátní složení vitamínů a minerálů, které pomáhají (nejen) udržet u mužů optimální hladinu testosteronu. Produkt obsahuje jedny z nejdůležitějších vitamínů a minerálů pro lidské tělo, jako je vitamín D, hořčík, zinek, vitamín C, vitamín B6 a selen. Dále je složení obohaceno o extrakty z pískavice řeckého sena a kotvičníku zemního.

Výhody užívání produktu: Navrací ztracenou energii, zbaví vás přebytečného tuku a obnoví váš metabolismus, budete tak vitálnější a vrátí se vám zpátky chuť na sex jako ve 20 letech. Primulus díky svému složení posiluje imunitu a pomáhá udržet optimální hladinu testosteronu.

Primulus je vyráběn v České republice, splňuje ohlašovací povinnost na Ministerstvu zemědělství a je také laboratorně testován. Výroba podléhá přísným kritériím a jsou při ní používány nejmodernější technologie.

Zdroj: Primulus

Diskuze

V diskuzi PRIMULUS RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Roman.

Ďalšie tipy podporujúce zvýšenie testosterónu nájdete tu : www.tadalafil.cz/tip…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pavel.

Ahoj, já mám osobní zkušenost s produktem Primulus na který jsem náhodou narazil na stránkách dokonalaerekce.cz/pr… . Jelikož produkt není drahý a já nemám ani hluboko do kapsy, jsem si produkt zakoupil. Co se týče únavy tak po pár dnech jsem se cítil výrazně lépe, avšak nevím zda jsem si to nepřivodil sám :) Když to shrnu tak Primulus jsou výborné vitamíny pro muže, já byl osobně hodně potěšen.

Zdroj: diskuze Primulus recenze

Zkušenosti

Za balení a zaslání po ČR neplatíte nic navíc. Jedná se o čistě přírodní produkt vyráběný v České republice. Denní dávka stojí 18 Kč. Produkt je laboratorně testován. Nejedná se o placebo, je to kvalitní produkt, který dle recenzí u mužů funguje. Většina mužů uvádí, že při pravidelné konzumaci Primulusu jsou méně unavení, aktivnější, sebevědomější a dosahují daleko lepších tréninkových výsledků a v neposlední řadě udávají, že se jim zvýšilo libido. Také se jim zlepšila kvalita spánku.

Zdroj: Primulus

Diskuze

V diskuzi PRADAXA A DOPLNĚK STRAVY PRIMULUS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan Stránský.

Dobrý den

Užívám lék Pradaxa 150mg a nyní jsem chtěl zařadit také doplněk stravy Primulus.

Vybral jsem si ho na základě kladných doporučení.

Ovšem na přípravku primulus je přímo napsáno "nevhodné při současném používání přípravků proti srážlivosti krve"

Z hlediska složení
Pískavice
Kotvičník
Hořčík
Vitamin C
Zinek
Černý pepř
Vitamin B6
Biotin
Vitamin D3
Selen

Nepřijde mi, že by tam bylo něco škodlivého, zvlášť pokud s Pradaxou není žádná předepsaná dieta a jiná omezení.

Myslíte, že je možné doplněk používat?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pradaxa a doplněk stravy Primulus

Náhrada za Undestor

Možnou náhradou za Undestor je steroid methyltestosteron, který byl vyvinut v orální formě a v medicíně se používá především jako lék pro muže trpící oligozoospermií (nedostatek spermií). Testosteron však sám o sobě není účinný při orálním podání, protože převážná část této látky je metabolizována a deaktivována při prvním průchodu játry a do krve tak vstupuje maximálně 5–10 % účinné látky.

Doporučuje se užívat 3 až 8 tablet za den.

Jedním z vedlejších účinků je výrazné zvýšení agresivity, čehož často využívají sportovci v silových a bojových sportech. Powerlifteři nebo vzpěrači přípravek s oblibou užívají před těžkým tréninkem nebo soutěží, protože zvýšený androgenní efekt lze zaznamenat už cca 1 hodinu po použití a zvýšená agresivita, sebedůvěra a motivace mohou sportovcům umožnit lepší výkon. S androgenním působením je však spjata celá řada nežádoucích účinků jako zvýšené riziko padání vlasů, akné, hypertrofie prostaty a podobně. Je třeba zmínit také riziko jaterní toxicity. Dlouhodobé užívání methyltestosteronu může způsobit výrazné poškození jater, nemělo by tedy překročit dobu 6, maximálně 8 týdnů a následovat by měla minimálně stejně dlouhá pauza.

Methyltestosterone-GENESIS obsahuje 100 tablet po 25 mg. Cena je 800 Kč.

Methyltestosterone-HUBEI obsahuje 50 tablet po 10 mg. Cena je 400 Kč.

Další možnou náhradou za Undestor je produkt Primulus, který díky svému složení posiluje imunitu a pomáhá udržet optimální hladinu testosteronu. Jedná se o potravinový doplněk stravy, který obsahuje zinek, hořčík, selen, vitamín D3, vitamín B6, vitamín C, biotin, fenugreek – pískavice řecké seno, Tribulus Terrestris, extrakt z černého pepře. Všechny uvedené složky jsou v produktu Primulus zastoupeny v optimálním množství a funguje zde jejich vzájemná synergie.

Doporučené dávkování: Stačí 2 tablety denně – jedna ráno a jedna večer.

Zdroj: Náhrada za Undestor

Hypermangan cena

Cena za 200 g manganistanu draselného je přibližně 45 Kč. Tady je přehled aktuálních nejlevnějších nabídek na prodej hypermanganu.

Zdroj: Hypermangan cena

Diskuze

V diskuzi RE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel René.

článek hezký, ale zapomínat na Primulus není zrovna hezké, jsou to také vitamíny na zvýšení hladiny testosteronu u muže..

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Re

Milgamma tablety cena

Cena: 143 Kč, tato částka již zahrnuje DPH.

Zdroj: Lék Milgamma N

Diskuze

V diskuzi OTÁZKA NA MULTIVITAMÍN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Fade.

Rozhoduji se poslední dobou, že pořídím primulus. Je to opravdu tak dobrý multivitamín?:)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Otázka na multivitamín


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP