Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

PŘÍPRAVEK

OBSAH

Kloubní výživa Klokan

Přípravek na klouby Klokan představuje unikátní revoluční formu kolagenu, neboť jako jediný přípravek v ČR kombinuje 3 typy kolagenu a vitamín C pro normální tvorbu kolagenu přirozeně obsaženého v chrupavkách, vazech a šlachách. Kloubní výživa Klokan je unikátní a efektivní kombinací 7 složek v jednom přípravku: tři kolageny, vitamín C, glukosamin, chondroitin a kyselina hyaluronová z bezpečného přírodního zdroje. Kloubní přípravek Klokan je také jediný kolagen na trhu, který není z jatečního dobytka. Klokan na klouby je doplněk stravy.

Zdroj: Klokan na klouby, šlachy a vazy

Poradna

V naší poradně s názvem PŘÍPRAVEK NA PLÍSEŇ V TŘÍSLECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kaspr76@seznam.cz.

Dobrý den.Potřebuji prosím poradit jaký volně prodejný přípravek použít na plísen v tříslech? Je to červeně ohraničený žlutý flek. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Čau, nejvhodnější volně prodejný přípravek na plíseň v tříslech je buď LAMISIL gel 15g 1% nebo pak roztok Canespor, což je širokospektré antimykotikum. Osobně si ale myslím, že to co Tě trápí není plíseň, ale spíše zapářka a na tu je njlepší tekutý pudr a vyvarovat se rozškrábání při svědění. Kdyby to přetrvávalo déle než dva týdny, tak doporučuji navštívit dermatovenorologa, aby to zrevidoval a určil vhodnou péči.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Přípravek na plíseň v tříslech

Nejčastější chyby při odvšivování

  • Šetří se na množství přípravku. Jestliže jsou vlasy delší než pod ramena, tak jeden přípravek bývá málo.
  • Odvšivení proběhne jen v první fázi. Žádný přípravek nezabije 100 % hnid. Proceduru je nutné zopakovat za 7 až 10 dnů, až se z přežitých hnid začnou rodit nové vši.
  • Neřešení problému v celé rodině naráz.
  • Přímý hlavový kontakt s infikovanou osobou.
  • Nedodržení návodu k použití přípravků.

Zdroj: Přírodní prostředky na vši a hnidy

Poradna

V naší poradně s názvem RADA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Igi.

beru walfarin a potřebovala bych vědět jestli mohu brát přípravek KANKUSTA DUO na redukci váhy je to přípravek na přírodní bázi děkuji za radu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Výrobce udává, že Kankusta Duo ve svém složení obsahuje Garcinia cambogia a indickou kopřivu. Společně s Warfarinem je možné tento přípravek užívat jen za podmínky, že se zjistí jeho účinek na srážlivost vaší krve. Krevní odběr je potřeba provést v prvních dnech po začátku léčby. Dohodněte se se svým lékařem na přesném postupu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin

Kdo může používat sérum s melatoninem?


ASATEX® sérum je kosmetický přípravek volně dostupný v lékárnách určený k vnějšímu použití na suchou pokožku hlavy - nejlépe před spaním. Doporučuje se aplikovat po dobu minimálně 3 měsíců. Sérum je vhodné pro muže i ženy v různých stadiích řídnutí vlasů. Přípravek nemá vedlejší účinky, je bezpečný a mohou ho používat těhotné či kojící ženy. Přípravek je vhodný i pro lidi trpících Seborrhoeou (Seborrhoická dermatitida), jelikož snižuje produkci séba ve vlasové pokožce.

Zdroj informací: www.asatex.cz
PR prezentace

Zdroj: Patentovaný přípravek s melatoninem zastavuje padání vlasů

Diskuze

V diskuzi ZKUŠENOSTI S CGA800 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika Růžičková.

Tak bohužel,přípravek mi nepomohl. Beru ho už 25 dní. Nejdříve jsem 1 kg schodila,ale pak zase nabrala. A to jsem zařadila do mého režimu i dostatek pohybu a pestrou stravu - po menších,ale za to častějších dávkách. Tudíš tento přípravek opravdu nefunguje a budu ho reklamovat.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jarda bureš.

no já se přiznam že sem začal hubnout až po 2 týdnech a taky sem to chtěl reklamovat tak sem volal na zákaznickou linku a tam mi doporučili ještě pokračovat no a první měsíc jsem dal dolu jen 3 kg ale další měsíc rovných 10 takže celkem 13 kg za 2 měsíce řikali mi že u někoho se může stát že nehubne hned ale s několikatýdenim opožděnim a tak to bylo právě u mně musíš být trpělivá jako já a uvidíš zasloužený efekt

Zdroj: diskuze Zkušenosti s cga800

Homeopatikum Engystol

Engystol jsou bílé, až nažloutlé kulaté ploché tablety se zkosenými hranami. Mají nasládlou chuť a jsou bez zápachu.

Jedna tableta homeopatika Engystol obsahuje: vincetoxicum hirundinaria trit. D6, vincetoxicum hirundinaria trit. D10, vincetoxicum hirundinaria trit. D30 (75 mg), sulfur trit. D4, sulfur trit. D10 (37,5 mg), stearan hořečnatý, laktózu.

Indikační skupina: Homeopatický přípravek.

Charakteristika: Kombinovaný přípravek Engystol je homeopatická specialita.

Kontraindikace: Nejsou známy.

Nežádoucí účinky: Nejsou známy.

Interakce: Nejsou známy.

Způsob použití: Přípravek je určen k vnitřnímu použití. Tablety se před jídlem nechají rozpustit v ústech. Používejte dle rady odborníka.

Upozornění: U přípravku nebyl požadován důkaz účinnosti.

Varování: Přípravek nesmí být používán po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu. Přípravek musí být uchováván mimo dosah dětí.

Uchovávání: Uchovávejte při teplotě do 25 °C.

Balení: 50 a 250 tablet.

Držitel registračního rozhodnutí: Biologische Heilmittel Heel GmbH, Baden-Baden, SRN.

Distribuce: Dr. Peithner KG, Vídeň, Rakousko.

Zdroj: Engystol

Diskuze

V diskuzi JINÉ ŘEŠENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gabriel.

dobry den chci se zeptat jestli vam ten enzycol pomaha

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Karel.

Dobrý večer, omlouvám se za opožděnou odpověď snad si jí ještě přečtete. Přípravek mi pomohl a to dost! Dá se říct, že mám nový život. Na první výsledky jsem si, ale počkal asi snad 3 týdny. Zatím jsem ještě přípravek nevysadil a jsem stále spokojen.

Zdroj: diskuze Jiné řešení

Cena

Zde můžete vidět cenu přípravku Forfemina.

Zdroj: Forfemina přípravek na odvodnění

Diskuze

V diskuzi FIBROM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava.

Jednou jsem na PC při čtení různých článků narazila na přípravek, který by měl zamezit množení fibromů a stávající postupně zmenšovat až třeba do úplného zmizení. Jednalo se určitě o zahraniční přípravek, který není zrovna levný, ale snad účinný. Nepoznamenala jsem si ihned údaje a už na to nemohu narazit. Poraďte.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Fibrom


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jana Fábryová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP