Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

PŘÍRODNÍ PRODUKT

OBSAH

Přírodní produkt

Společnost Danare vytvořila čistě přírodní produkt, který pomáhá při snižování hmotnosti a to bez pocitu hladu. Obezin v sobě skrývá směs rostlin, které jsou patentovány pro svou jedinečnost společností Danare. Obezin je výživový doplněk vytvářející pocit nasycení a tím snižuje chuť k jídlu. Užívají se dvě tobolky Obezinu půl hodiny před jídlem. Tobolky se zapijí vodou. Obezin se v žaludku rozpouští a stonásobně zvětšuje svůj objem. To má za následek poloviční konzumaci jídla. Žaludek po dvaceti minutách vyšle signál, že jste nasyceni a nemáte potřebu s přejídáním. Směs patentovaných rostlin výrazně eliminuje chuť na sladké a navíc udržuje cholesterol v normě.

Zdroj: Obezin na hubnutí

Diskuze

V diskuzi ANOPYRIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Soukupová Jaroslav.

Dobrý den,ráda bych věděla ,proč mi v lékárně nechtějí prodat lék anopyrin bez předpisu?Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Helena Thinová.

Dobrý den,
chtěla bych pro svoji sestru (65 let) zakoupit jako dárek přírodní produkt Bílý slon - Močové cesty. Sestra má problémy s močovými cestami a je zároveň diabetik. Je pro ni tento produkt vhodný? Děkuji.

Zdroj: diskuze Anopyrin

Složení Obenzinu

Výživový doplněk má čistě přírodní složení, které není škodlivé lidskému zdraví. Na sestavení Obezinu se podílel tým specialistů. Obezin se skládá z patentovaného rostlinného komplexu přírodních viskózních polysacharidů. Významnou složkou je látka Spirulina (řasa), která obsahuje fenylalanin. Tato aminokyselina působí na chuťové centrum v mozku a tím snižuje chuť k jídlu. Produkt neobsahuje žádné alergeny a díky obsahu přírodních látek udržuje přirozenou hladinu cholesterolu v krvi.

Zdroj: Obezin na hubnutí

Diskuze

V diskuzi DCERA MA ROUPI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gabina.

Dobry den,rada bych se zeptala...? Dcera ma roupi,koupili jsme prasky Vermophyt...bere je treti den... Jenze mi neji,nepije a stale zvraci...ikdyz nema vlastne co....,? Zvraci uz jen stavy..nevim co mam delat... Prosim o radu...

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kotec.

Zkuste přírodní - bylinný produkt Vernikabon - objednávky na vernikaboncz@seznam.cz

Zdroj: diskuze Dcera ma roupi

Meladerm

Přírodní složky v Meladermu jsou velmi účinné pro bezpečné bělení pleti se zaručenými výsledky. Tento produkt přináší řešení vašich problémů s pigmentací, dokáže zesvětlit pokožku a zároveň zvyšuje zdraví pokožky.

Meladerm se používá na:

  • tmavé skvrny;
  • pihy;
  • sjednocení barevného tónu pleti;
  • potíže s pigmentací;
  • melasma;
  • tmavé podpaží;
  • stařecké skvrny.

Složky v Meladermu jsou mnohem účinnější než ty, které jsou obsaženy v bělicích krémech. Meladerm se zatím na českém trhu nenabízí a sehnat jde jen na internetu v zahraničí s možností zaslání do ČR. Objednat Meladerm je možné tady: Meladerm cena.

Výhody použití přírodních metod

Pokud se rozhodnete používat Meladerm, získáte tyto výhody:

  1. Přírodní bělení pokožky krémy, které lze používat bez obav doma.
  2. Všechny ingredience jsou bezpečné a přirozené.
  3. Žádné škodlivé nebo zakázané chemikálie.
  4. 100% záruka spokojenosti.

Zdroj: Čím vybělit pihy

Poradna

V naší poradně s názvem CELULITIDA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Denisa.

Dobry den, je potreba zabal pripravovat vzdy cersty nebo se da pripravit na vic dnu najednou? Dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Domácí kofejnový zábal je nejlepší vždy čerstvý nebo maximálně dva dny starý. Jde totiž o přírodní produkt bez konzervantů a hrozí zde přemnožení mikroorganismů při delším skladování. Ty pak můžou způsobit podráždění pokožky nebo exém.

Zdroj: diskuze Celulitida

Bylinky na odvodnění Liftea

Liftea je doplněk stravy obsahující jedinečnou směs bylinek, které přispívají k odvodnění organismu. Dle recenze produkt zmenšuje otoky končetin, detoxikuje tělo a snižuje pocity vyčerpání a únavy. Účinné složení obsahuje extrakt z jalovce, břízy, kopřivy, petržele.

Zdroj: Bylinky na odvodnění organismu

Diskuze

V diskuzi STAFYLOKOK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Iva.

Dobrý den, mohla byste mi prosím napsat jaký přírodní produkt vám pomohl? Mám syna, který má stejný problém. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lenka Tréšková.

Dobrý večer.
Stafylokoka jsem se zbavila díky českým přírodním produktům OKG. Dlouho jsem tomu nemohla uvěřit ale opravdu mám klid. Dokonce jsem dříve mívala i častý zánět dutin a dneska nemívám ani rýmu. Použila jsem OK Alfu, kterou jsem se vysloveně prolévala (vypila jsem ji asi za 10dní) a také jsem si udělala kapky z OK Gelu, které jsem si kapala do nosu i uší. Už třetí den jsem cítila velkou úlevu. Hlavně díky této zkušenosti jsem se registrovala a produkty si kupuji občas preventivně, nejen tyto :)). Když by jste chtěla ještě cokoliv vědět a nebo si něco objednat, napište mi: Treskova.L@seznam.cz . Na těchto stránkách se můžete dozvědět něco víc o produktech: www.okg-fit.cz/lenka Přeji krásný večer. Lenka

Zdroj: diskuze Stafylokok

Přírodní diuretika na hubnutí

Přírodní diuretika vám nepomohou s odstraněním ošklivého tělesného tuku, ale pomohou vám s odstraněním přebytečné vody nebo tekutin z těla. Přírodní diuretika jsou přírodní potraviny a byliny, které umožňují větší průtok moči a tím pomáhají s odstraněním tekutin z těla.

Zdroj: Potraviny na odvodnění

Diskuze

V diskuzi COLAVITAL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Silvie.

Pokud jsi aktivní sportovec a chceš sportovat i nadále a hlanvě skoro až do důchodu :) Tak ti radím začít preventivně užívat nějakou kloubní výživu. Já třeba užívám českošvýcarský Colavital. Obsahuje kolagan I.typu. Je vhodný pro všechny a hlavně je pohodlné užívání – polknout nebo nechat rozpustit v puse.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kristýna.

Tak jsem si přečetla typ na přírodní produkt Colavital a koupila jsem si jej k Vánocům přes internet. Začínám opravdu pociťovat úlevu na kloubech, taky mi vyhovuje, že nemusím polykat.

Zdroj: diskuze Colavital

Přírodní antibiotika na angínu

Mezi přírodní antibiotika na angínu patří: merlík a picao preto.

Zdroj: Přírodní antibiotika

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN A UŽÍVÁNÍ PŘÍPRAVKŮ NA PODPORU PAMĚTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milena.

Maminka užívá dlouhodobě warfarin.Protože začíná občas zapomínat, tak bychom jí chtěli opatřit nějaký přípravek na podporu paměti.Potřebovala bych s tím poradit.
Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Nejlepší přírodní produkt na posílení paměti je Ginkgo Biloba. Bohužel ginkgo inhibuje faktor aktivující krevní destičky, což ve spojení s Warfarinem může zapříčinit krvácení. Přírodní léčba na posílení paměti se soustředí především na to, jak dostat k mozku více krve a tím zvýšit jeho výkon. To znamená, že žádné běžně dostupné prostředky na posílení paměti nebudou společně s Warfarinem bezpečné. Bohužel to v tomto případě platí stejně tak i pro lecitin, což je další přírodní produkt podporující mozek.
Místo potravních doplňků zkuste společně zajít za lékařem geriatrem, který provede potřebná vyšetření a doporučí vám vhodný další postup. Počítejte s tím, že na posílení paměti nejlépe funguje trénink a strava. Ta by měla být vyvážená s dostatkem pomalých sacharidů a kvalitních tuků.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin a lipový čaj,šípkový čaj

Přírodní antibiotika na boreliózu

Mezi přírodní antibiotika na boreliózu patří: eleuterokok ostnitý, topol.

Zdroj: Přírodní antibiotika

Diskuze

V diskuzi OTEKLÉ NOHY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mirka.

Moje nejlepší zatím koupě byl produkt H2out. Dlouho mi nic nesedělo a většinou když jsem dobrala balení tak jsem byla pořád oteklá. Produkt mi výrazně pomohl.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Oteklé nohy

Co jsou kortikoidy

Kortikoidy v lécích jsou uměle vyrobené chemické látky. Jedině v našem těle lze nalézt přírodní kortikoidy. Přírodní kortikoidy produkuje jen kůra lidských nadledvinek a nazývají se kortikosteroidy. V žádné z bylin, kromě brambor nelze přírodní kortikoidy nalézt. V domácích podmínkách ale není možné vyrobit si domácí mast s domácími kortikoidy.

Zdroj: Přírodní kortikoidy v bylinách

Diskuze

V diskuzi BOLEST KOLEN PŘI TRÉNINKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vanda.

Já trpěla hodně na bolest kolen při svém milovaném fittness. Pak mi kamarád doporučil koupit Colavital. Což je přírodní produkt, který obsahuje kolagen a růži šípkovou a pomáhá nejen na klouby, ale i vazy a šlachy. Překvapilo mne jak rychle bolest odezněla. Koukněte na www.colavital.cz

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Bolest kolen při tréninku

Přírodní antibiotika na zánět

Na léčbu zánětu jsou vhodné tyto přírodní léky: agáve, aloe, bedrník, blahokeř, borůvka, bukvice lékařská, cibule kuchyňská, citrón, černý bez, fíkovník, penízovka, jalovec obecný, kadidlovník, kalanchoe, lékořice, mutanba, měsíček, netík, picao preto, tymián.

Zdroj: Přírodní antibiotika

Diskuze

V diskuzi DOPLŇKY STARVY NA OTEKLÉ NOHY A JEJICH CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Magdababu.

Hezký večer, nemáte náhodou někdo zkušenosti s produkty na přírodní bázi?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mirka.

Moje nejlepší zatím koupě byl produkt H2out. Dlouho mi nic nesedělo a většinou když jsem dobrala balení tak jsem byla pořád oteklá. Produkt mi výrazně pomohl.

Zdroj: diskuze Doplňky starvy na oteklé nohy a jejich cena


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP