Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

HOMEOPATIKA NA POCENI RUKOU

OBSAH

Homeopatika Boiron

Společnost BOIRON je největším světovým výrobcem homeopatických přípravků. Léčivé přípravky zaregistrované společností Boiron v naší republice naleznete zde: homeopatika Boiron.

Zdroj: Homeopatika

Diskuze

V diskuzi POCENÍ RUKOU A OBLIČEJE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vladan.

Já jsem si na pocení rukou i obličeje pořídil Electro Antiperspirant z www.iontoforeza.cz a zatim pecka! To pocení úplně zmizelo, ruce jsou suchý a teplý, předtim byly studený jako led a z obličeje už mi necrčí pot jak blázen, a to už 4 měsíce!!!. Toho ozáka jsem měl doma chvíli, ale vždycky to vydrželo jen 1-2 dny:-(

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdeněk.

Taky mám electro antiperspirant, manželka mi jej koupila k narozeninám. Byl jsem trochu skeptický ale pocení ustoupilo za týden používání!

Zdroj: diskuze Pocení rukou a obličeje

Homeopatika v lékárně

Homeopatika jsou ve většině případů dostupná v lékárně.

Zdroj: Homeopatika

Diskuze

V diskuzi POCENÍ RUKOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alice.

Jsem kadeřnice a pocení rukou byl v práci docela problém. Na mokré dlaně se mi všechno lepilo. Jednou se zákaznice bavili o nějaké iontoforéze. Moc jsem toho neslyšela, ale doma jsem mrkla na net, přečetla si pár diskuzí a objednala Antipe. Od té doby je s pocením amen.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pocení rukou

Homeopatika AKH

Homeopatika AKH jsou určena naprosto pro všechny, jsou to homeopatika pro děti i pro celou rodinu. Homeopatika jsou vhodná při nachlazení, alergii, otocích, bolestech kloubů, mykóze, pálení žáhy, zánětech, stresu, depresi, ospalosti i zapomínání. Nejčastěji používané léky jsou: Acidum, Allium, Apis, Artemisia, Bella-Donna, Dulcamara, Hypericum, Kalium, Silicea, Sulfur.

Zdroj: Homeopatika

Poradna

V naší poradně s názvem NADMĚRNÉ POCENÍ HLAVY A OBLIČEJE V HOMEOPATII se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Soňa.

Dobrý den. Trpím nadměrným pocením v oblasti hlavy a tváře. Můžete mi prosím poradit která homeopatika by byla vhodná na řešení tohoto velmi nepříjemného problému.
Děkuji za odpověď.
Jelínková

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Bohužel žádná. Zkuste aplikaci botoxu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Nadměrné pocení hlavy a obličeje v homeopatii

Homeopatika pro děti

Homeopatika pro děti jsou tím nejlepší lékem, neboť jsou čistě přírodní. Homeopaticky se léčí téměř všechny potíže. Stačí jen správně určit správné homeopatikum pro dané dítě. Zkušený homeopat může objektivně posoudit nejen zdravotní stav dítěte, ale především původ jeho nemoci. Pak bývá léčba velmi úspěšná.

Zdroj: Homeopatika

Diskuze

V diskuzi LÉKY PROTI NADMĚRNÉMU POCENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef.

Myslim si že ty připravky jsou jen tahani peněz, použil jsem toho už dost a nic nefunguje, koupil jsem elektroantiperspirant- škoda vyhozenych peněz, poslal jsem několik recenzi na sveat stop ti zveřejni jen kladne recenze ale učinek žadny, ještě chci skusit homeopatika ale už tomu moc nevěřim.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel David.

Zdravím. Též jsem vyzkoušel úplně vše. I electro antiperspirant a nic. Naštěstí mi vrátili prachy. Máte od té doby nějaké lepší řešení?

Zdroj: diskuze Léky proti nadměrnému pocení

Homeopatika na hubnutí

Homeopatie ve smyslu moderní medicíny není lékem na hubnutí. Homeopatika vám mohou ve vašem snažení o snížení váhy značně pomoci, a to tím, že upraví poruchy látkové výměny nebo nastartují váš metabolismus. Jiná vám zas pomohou vyléčit poruchy trávení nebo vás zbaví nadměrného zadržování vody v těle a o to přeci jde.

Zdroj: Homeopatika

Diskuze

V diskuzi HOMEOPATIKA -MONILIA ALBICANS 30 CH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renáta.

Dobrý den,

podařilo se Vám tato homeopatika zde v ČR sehnat? A pokud ano, můžete mi prosím říct kde? Nemohu je nikde najít.

Děkuji!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Frederike.

Dobrý den, podařilo se Vám homeopatikum sehnat? Děkuji za případnou odpověď frederikeb@seznam.cz :)

Zdroj: diskuze Homeopatika -Monilia albicans 30 ch

Homeopatika na seboreu

Na léčbu seborey se mohou použít tato homeopatika: Lycopodium, Arsenicum Album, Acidum phosphoricum. Staphysagria, Thuja occidentalis, Capillus Veneris.

Zdroj: Seborea ve vlasech

Diskuze

V diskuzi NEUROPATIE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr.

Dobrý den! Mohu Vás poprosit o seznam užitých homeopatik. Moc děkuji. Petr

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jarmila Michalkova.

Dobrý den poprosim mám neuropatii nohou a jaké bych potřebovala homeopatika moc děkuji Jarmila

Zdroj: diskuze Neuropatie

Co je homeopatie

Homeopatie používá různé přírodní látky, rostliny, minerály a živočišné produkty, avšak v silně zředěném stavu, do něhož jsou uvedeny zvláštními postupy. Homeopatika jsou neškodné přípravky, neobsahují žádné škodlivé látky a působí na organismus tím nejjemnějším způsobem. Pokud jsou homeopatické léky správně zvoleny, způsobují nenásilné a přirozené zlepšení či vyléčení akutních i chronických potíží. Homeopatika jsou dostupná v lékárnách a bez receptu je lze koupit také v internetových obchodech.

Zdroj: Homeopatika

Diskuze

V diskuzi POCENÍ DLANÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Verča.

Zdravotní sestra a mokré dlaně to nejde dohromady. A utírat si ruce pořád do ubrousků taky není ideální. A mít rukavice na mokrých rukou taky není to nejlepší. Nemáte pak v rukách potřebný cit. Ale od doby, co používám OZO-OZO, je všechno v pořádku. Díky šefová.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pocení dlaní

Homeopatika na dnu

Dna je metabolické onemocnění, které se vyznačuje nadměrnou produkcí kyseliny močové. Homeopatie poskytuje šetrnou léčbu dny bez vedlejších účinků. Homeopatická léčba u dny je vhodná pro akutní i chronické stavy onemocnění. Pokud trpíte dnou, je nutné zajít k homeopatovi, který určí vhodné homeopatikum.

Zdroj: Homeopatika

Diskuze

V diskuzi HOMEOPATIKA -MONILIA ALBICANS 30 CH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Frederike.

Dobrý den, podařilo se Vám homeopatikum sehnat? Děkuji za případnou odpověď frederikeb@seznam.cz :)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Renáta.

Dobrý den, homeopatika jsem nikde v ČR nesehnala. Ale mám to pár kilometrů do sousedního Polska a tam je mají v lékárnách.

Zdroj: diskuze Homeopatika -Monilia albicans 30 ch

Co znamená pocení nohou a rukou

Pocení nohou a rukou je většinou spojeno se studenými končetinami. Studené ruce a studené nohy jsou samostatnou kapitolou přímo související s nadměrným pocením těchto partií. Mnoho lidí s nadměrným pocením končetin si myslí, že za studené ruce a studené nohy může v jejich případě nedostatečné prokrvení končetin. Pokud však trpíte nadměrným pocením rukou a nohou, jedná se o něco jiného. Je známo, že všechny tekutiny, tedy i pot, jsou velmi dobrými tepelnými vodiči. A to tak dobrými, že přenášejí okolní teplotu přibližně 20x rychleji než vzduch. Pokud jsou vaše nohy a ruce neustále pokryté potem, budou se velmi rychle přizpůsobovat okolní teplotě. Okolní teplota však málokdy přesáhne teplotu vašeho těla, tedy 37 °C. V takovém případě budete pociťovat na rukou a nohou nepříjemný chlad. Jakmile se však okolní teplota přiblíží hodnotě 37 °C, budete se sice potit, ale studené ruce i nohy zmizí.

Zdroj: Pocení nohou

Diskuze

V diskuzi HOMEOPATIKA PODPORA SRDCE,VYSOKÝ KREVNÍ TLAK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Štíbrová.

Prosím jaká homeopatika mi pomohou též na cukrovku a neuropatii,děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Homeopatika podpora srdce,vysoký krevní tlak

Noční pocení jako příznak rakoviny

Noční pocení bývá také příznakem některých druhů rakoviny. Rakovina se kromě pocení projevuje i pocity únavy, hubnutí a zvětšení lymfatických uzlin, je načase navštívit lékaře.

Zdroj: Noční pocení bez horeček

Noční pocení a alkohol

Pocení ovlivňuje také požití alkoholu nebo acylpyrinu. Stejně tak provází i horečku, v takovém případě je pocení léčebným procesem, který dokáže omezit množení patogenu a ukazuje, jak je silný imunitní systém.

Zdroj: Noční pocení bez horeček

Homeopatika na bradavice

S bradavicemi má zkušenost každý desátý člověk naší populace. Léčba je u těchto kožních onemocnění často zdlouhavá a pacienti si často připadají v boji s bradavicemi bezmocní. Homeopatie se stává výhodou u mnohočetných bradavic, u bradavic virového původu, a to zejména u dětí. Pomáhá zabránit opakovanému výsevu těchto nepříjemných výrůstků. Při výskytu bradavic navštivte svého homeopata, který určí správné homeopatikum na daný druh bradavic. Léčba je zdlouhavá, ale pomáhá. Homeopatika na bradavice, která vám doporučí homeopat, koupíte v lékárně.

Zdroj: Homeopatika

Babské rady proti pocení

Proti pocení celého těla pomáhá pití čaje ze šalvěje. Šalvějový čaj je třeba připravit vždy čerstvý maximálně na jeden den. Šalvějový čaj proti pocení se popíjí během dne v celkovém množství asi jeden až dva litry za den. Důležité je věřit, že šalvěj skutečně proti pocení pomáhá, protože po ní se budete potit buď stejně a nebo míň, ale nikdy ne více.

Zdroj: Léky proti pocení

Pocení hlavy

Nadměrné pocení hlavy je nejvíce viditelným a obtěžujícím typem nadměrného pocení, které vás může potkat. Nejčastěji se vyskytuje v přední obličejové části, konkrétně v oblasti čela, takzvané T-zóny a okolí nosu. Projevy jsou vždy stejné, jakmile přijde sebemenší situace, ve které se necítíte absolutně v klidu, začnete se potit tak, že vám pot po obličeji doslova stéká dolů. Situace je o to horší, že hlavu na rozdíl od zpocených rukou nebo nohou nikam neschováte. Proto je nadměrné pocení hlavy ze společenského hlediska naprostou katastrofou a působí doslova devastujícím účinkem na sebevědomí takto postižených jedinců. Hlava se nepotí jen při kontaktu s okolím, ale i při běžných činnostech, jako je sledování televize, řízení motorových vozidel, vaření a mnoho dalších. Tato skutečnost znesnadňuje sociální působení a výrazným způsobem zhoršuje kvalitu života postižených jedinců.

Zdroj: Pocení

Nemoc štítné žlázy

Důležité je nezapomínat na to, že nadměrné pocení je často způsobeno poruchou funkce štítné žlázy. Její snížená funkce, především ale funkce zvýšená vedou k nadměrnému pocení ve dne i v noci.

Zdroj: Co způsobuje noční pocení bez horeček

Léky

Nespavost a pocení bez zjevných příčin bývají vedlejším účinkem užívání léků, a to především antidepresiv. Pocení vyvolávají též hypoglykemické látky či hormonální terapie, přičemž se obvykle projevují i další vedlejší účinky v závislosti na konkrétním léku.

Zdroj: Co způsobuje noční pocení bez horeček


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jitka Konášová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP