Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

BÍLÝ CERVIK V GENITALIICH

OBSAH

Folikulitida na genitáliích

Jedinou možností, jak zabránit jejímu vzniku na genitáliích, je přestat se holit v daném místě. Možností by eventuálně byla změna způsobu holení.

Zdroj: Co je to folikulitida

Poradna

V naší poradně s názvem BÍLÝ OCET NA PRÁDLO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana.

Prosím o radu, kde se dá koupit bílý ocet?Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Bílý ocet je u nás běžně k dostání v obchodech s potravinami. Vyskytuje se ve dvou variantách a to jako bílý ocet kvasný a bílý ocet destilovaný. Vyzkoušejte, který bude pro váš účel použití ten lepší. Zde jsou vidět ceny, za které je bílý ocet v prodeji: www.zbozi.cz/potravi…

Zdroj: diskuze Bílý ocet na prádlo

Příznaky

Většina lidí nakažených HPV nemá žádné příznaky, nebo se objeví, ale mohou být tak slabé, že ani nevíte, že jste nakaženi. Zjevné příznaky zahrnují bolest, svědění, krvácení nebo se mohou vytvořit viditelné genitální bradavice. Symptomy se projevují dva až tři měsíce po infikování, ale existují i případy, kdy se objevily již ve třetím týdnu, nebo naopak až po několika letech od nakažení. Viditelné genitální bradavice se objevují pouze během aktivní infekce. Ale je možné šíření viru, i když nejsou tyto bradavice viditelné. Jak bradavice na genitáliích vypadají je vidět tady: kondylomata foto.

Zdroj: Kondylomata aneb genitální bradavičky

Poradna

V naší poradně s názvem BRADAVIČKY NA GENITÁLIÍCH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

To co popisuješ, tak určitě nejsou genitální bradavičky. To je dobře! Na svědění pomůže tekutý pudr se zinkem. Natři to s tím a nech to zahojit.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Luděk.

Díky!!! ;o)

Zdroj: diskuze Bradavičky na genitáliích

Genitální bradavice foto

Tady je několik fotografií, na kterých jsou vidět bradavičky na genitáliích.

Zdroj: Genitální bradavice

Poradna

V naší poradně s názvem FOLIKULITIDA NA GENITÁLIÍCH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nikol.

Děkuji mnohokrát,
a je možné to mazat něčím, co není antibiotikum?
Nechci je užívat, ale když nebude zbytí...
Něco přírodního, nebo třeba višněvského balzám?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Višněvského balzám bude účinkovat jen na folikulitidu. Na močové cesty zaberou ty brusinky.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Folikulitida na genitáliích

Prodej a cena

V současné nabídce naleznete mnoho druhů bílých čajů:

  • Bílý čaj sypaný - jedním z nich je i čaj Pai mu tan bio 40 g, který slibuje zážitek v podobě luxusní chuti.
  • Bílý čaj sáčkový - porcované čaje jsou oblíbené kvůli komfortu při přípravě. Vyzkoušejte například London HERB čistý bílý 20 sáčků, který je charakteristický svou delikátní a jemnou chutí, nebo bílý čaj od TEEKANNE.
  • Bílý čaj ochucený - bílé čaje s příchutí dodávají tomuto vzácnému nápoji ještě výjimečnější aroma.

Zde naleznete další varianty bílého čaje.

Zdroj: Bílý čaj

Poradna

V naší poradně s názvem KDE SE PRODÁVÁ BÍLÝ OCET V PRAZE? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mamyna.

Dobrý den ,prosím o radu -kde koupím bílý ocet v Praze?.

Děkuji za Vaši reakci,Stehlíková

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Bílý ocet je k dostání v kterémkoli supermarketu. Je to naprosto běžná věc.

Zdroj: diskuze Kde se prodává bílý ocet v praze?

Kofein a tein

V bílém čaji se oproti zelenému a černému nachází nejmenší množství kofeinu. Pro srovnání: bílý čaj obsahuje zhruba 15 mg kofeinu, zelený čaj 20-30 mg, černý čaj 40-60 mg a káva 120-150 mg.

Zdroj: Bílý čaj

Bradavice na genitáliích

Genitální bradavice (kondylomata) se přenášejí výhradně pohlavním stykem. Postihují vlhké prostředí pohlavních sliznic, kde jsou nejprve menšími narůžovělými útvary, jež se rychle rozrůstají a splývají do větších květákovitých útvarů. Objevit se mohou jak u mužů, tak u žen, a to v celé oblasti pánevního dna. U nás patří k nejrozšířenějším pohlavně přenosným chorobám. Častěji se objevují u osob se sníženou imunitou (například v průběhu nemoci) nebo u těhotných žen.

Zdroj: Bradavice

Plíseň na kůži – příznaky

Mykóza je infekce způsobená například kvasinkami. Přenáší se pohlavním stykem, ale objevit se může i jako důsledek oslabené imunity nebo nesprávné životosprávy.

Mykóza se nejčastěji léčí antimykotiky ve formě mastí. Někdy pacient musí také upravit životosprávu: jedná se především o omezení cukrů ve stravě. Nestyďte se navštívit svého lékaře, jelikož neléčená mykóza se může šířit nebo se z ní může stát chronické onemocnění.

Zdroj: Šupiny na genitáliích

Diskuze

V diskuzi SVRAB se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Fruhaufova.

dobrý den,
nakazila jsem se svrabem v jednom nejmenovanem masážním zařízení.. Bohužel to že to je svrab mi pan dr potvrdil až po týdnu, kdy už jsem byla osypaná úplně všude s obrovskou alergickou reakci na parazita samotného. Dostala jsem mast INFECTOSCAB která mi nepomohla a zabraly až kortikoidy. Udělala jsem doma totální deratizaci ale bohužel po 14 dnech se svrab objevil i u zbytku rodiny (2malé deti a manžel) dostaly stejnou mast a já také aby jsme to tedy zničily v rodině. Opět jsem udělala optření k tomu určená nic méně i na sobě i na dětech pozoruji že se nám pupínky objevují pořád. Byt se snažíme dodržovat maximální hygienu mám pocit že i když jsme mast aplikovaly už 2x že to nepomohlo..
Ráda bych věděla jestli přísady k domácí masti seženu v každé lékárně a zajímalo by mne v jakém momentě jsme nejvíc infekčí, pan dr totiž tvrdí že po aplikaci INFECTOSCABU už infekční nejsme čemuž mám problém věřit..
děkuji za odpověd..
Eva F

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Daniel.

Dobrý den chci se optat , když mám po svrabu na genitáliích červené bouličky za jak dlouho zmizí...pár dnů mě už nic nesvědilo až teď zase lehce začalo.. Je možné že v bouličkách byli zapóřené zákožky ? A popřípadě čím to ještě zle hojit krom infectoscabu

Zdroj: diskuze Svrab

Kde se dá koupit

Bílý ocet se dá koupit v různých kamenných nebo internetových obchodech. Prodej je například možný v obchodním řetězci Tesco či Kaufland, kdy se jeho cena pohybuje od 16 do 50 korun v závislosti na objemu a výrobci.

Zdroj: Destilovaný bílý ocet

Poradna

V naší poradně s názvem BÍLÝ SLON NA KLOUBY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vystrčilová.

Kde se dá koupit Bílý slon na klouby, nenašla jsem odkaz. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Výrobek je dostupný na internetu pod názvem Artroregen premium kloubní výživa. Internetový obchod a aktuální cenu můžete vidět zde: www.prozdravi.cz/zdr…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Bílý slon na klouby

Příprava bílého čaje

Příprava bílého čaje je obřad, který byl dříve pouze výsadou mocných. Jeho výroba je tak náročná, že byl pro obyčejné lidi nedostupný a směli jej popíjet jen čínští císaři. Dnes si na bílý čaj můžete zajít do čajovny, ale také si jej můžete připravit doma. Stačí zalít čajové lístky vodou o teplotě 80 °C a nechat louhovat přibližně 3-5 minut. Kvalitní bílý čaj lze zalít až pětkrát. Jen při každém dalším zalití je nutné prodlužit dobu louhování. K dokonalé přípravu čaje je možné ve specializovaných prodejnách nebo v lékárně koupit varnou konvici s nastavením teploty či bambusové sítko s držákem na přípravu sypaných čajů. Pro pohodlnější servírování poslouží skleněná konvice na čaj Simax.

Zdroj: Bílý čaj

Diskuze

V diskuzi WWW.BÍLÝ SLON POMÁHÁ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslav Trna.

bílý slon na močové cesty,pomáhá při zánětech močových cest?Děkují za odpověd'
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alois Švrček.

Objednal jsem postupně 3+3 lahve (lahev 777 kč ) Bilý slon klouby a úžíval pul roku s vírou že bolestí ustoupí.Ale opak je pravdou.Žádný účinek. Před tím jsem bral dle návodu pravidelně preventivně dlouhodobě bez přerušení preparáty na klouby od jiných výrobců (Colafit,GS Condro,Proenzi,Kamzik, od mých 40 let. Přesto se bolesti dostavily. Nyní je mi 66 let.Na Šlágru uváděli zázračný přírodní preparát Bilý slon na klouby tak jsem ho chtěl zkusit.Recenze na preparát od společnosti White Elephant nevím kde napsat, takto píšu tady.Toto je moje zkušenost !!! Mužu pak preparátům věřit ???

Zdroj: diskuze Www.bílý slon pomáhá

Bílý ocet na praní

Zkuste použít ocet místo aviváže – změkčuje totiž vodu, a navíc vám pomáhá odstranit zbytky prášku a vyčistit pračku. Dávkování octa záleží na objemu pračky a je nutno jej vyzkoušet, při testování začněte s podobnou dávkou jako u běžné aviváže, prádlo by po uschnutí nemělo být octem vůbec cítit.

Ocet využijete i při praní prádla. Dokáže totiž prádlo změkčit, a dokonce i vybělit. Perfektně se proto hodí například při praní špinavých záclon.

Zdroj: Destilovaný bílý ocet

Poradna

V naší poradně s názvem FOLIKULITIDA NA GENITÁLIÍCH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nikol.

Chtěla bych se zeptat,
je možné mít folikulitidu a cítit bolest okolo močové trubice a svědění v oblasti genitálií?
Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Folikulitidu způsobují bakterie, které můžou zároveň infikovat i močovou trubici. Takže příznaky folikulitidy a zánětu močových cest se mohou objevit společně. Doporučuji užívat extrakt z brusinek a kdyby se to zhoršovalo a řezalo vás to při čůrání, tak bych doporučil zajít s tím na gynekologii nebo urologii.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Folikulitida na genitáliích

Výrobce

Green idea s.r.o., Vodova 40, 612 00 Brno

Země původu

Česká republika

Zdroj: Bílý slon na klouby

Co znamená bílý jazyk a červené tečky

Bílý jazyk a červené tečky mohou signalizovat počínající infekci. Na jazyku se nacházejí celkem 4 typy výstupků (papil), jedny z nich jsou drobné a červené, jiné zase delší, nitkovité (řasovité). Při nachlazení nebo horečnatém onemocnění se mohou oba typy papil zvýraznit a jazyk může být bělavě povleklý. Je to zcela obvyklá reakce organismu na onemocnění. Pomoci lze čištěním jazyka kartáčkem, dostatkem tekutin, ideálně pitím bylinkových čajů.

Zdroj: Červené pupínky na jazyku

Příznaky

  • Bílé nebo krémově žluté skvrny v ústech, na dásních, měkkém patře a jazyku, ale pozor na možnou záměnu se zbytky mlíčka.
  • Dítě je neklidné, plačtivé.
  • Odmítá potravu.

Zdroj: Bílý povlak na jazyku u kojence

Bílý ocet

Ocet vzniká kvašením tekutin obsahujících etylalkohol, který se přemění v kyselinu octovou. Nejběžnější kvasný lihový ocet se obvykle vyrábí z destilovaného alkoholu získaného z brambor, žita nebo cukrové řepy. Běžný lihový ocet se prodává nejčastěji v 8% koncentraci. U koncentrovanějších octů, případně octových esencí, je třeba dbát zvýšené opatrnosti stejně jako při práci s kyselinami.

Ocet jako slabá kyselina vzniká v různých situacích i běžně v přírodě. Poměrně nízká koncentrace používaných potravinářských octů tedy nepředstavuje po rozředění v odpadních vodách pro životní prostředí nebezpečí. V čističkách odpadních vod nezpůsobuje žádné problémy a beze zbytku se odbourá.

Zdroj: Destilovaný bílý ocet

Cena na měsíc

Cena na měsíc činí 499 Kč. Výrobek je dostupný na internetu pod názvem Artroregen premium kloubní výživa. Internetový obchod a aktuální cenu můžete vidět zde: Artroregen premium cena.

Zdroj: Bílý slon na klouby

Bílý slon na klouby

Receptura White Elephant obsahuje látky (glukosamin, chondroitin, MSM, kyselina hyaluronová), které jsou v obdobných účinných kloubních preparátech vcelku běžné. Unikátnost přípravku je však garantována bylinným komplexem.

Šišák bajkalský

Šišák je díky své schopnosti eliminovat zánětlivé procesy předmětem mnoha klinických studií.

Bršlice kozí

Bršlice kozí noha dokáže rozpouštět uráty (krystalky kyseliny močové), jejichž zvýšený obsah vyvolává revmatismus a dnu.

Přeslička rolní

Přeslička rolní obsahuje vysoký podíl kyseliny křemičité, která napomáhá při procesech hojení.

Rdesno

Rdesno se používá při revmatických potížích.

Zdroj: Bílý slon na klouby


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Nina Vinšová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP