Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

PRODUKT

OBSAH

Přírodní produkt

Společnost Danare vytvořila čistě přírodní produkt, který pomáhá při snižování hmotnosti a to bez pocitu hladu. Obezin v sobě skrývá směs rostlin, které jsou patentovány pro svou jedinečnost společností Danare. Obezin je výživový doplněk vytvářející pocit nasycení a tím snižuje chuť k jídlu. Užívají se dvě tobolky Obezinu půl hodiny před jídlem. Tobolky se zapijí vodou. Obezin se v žaludku rozpouští a stonásobně zvětšuje svůj objem. To má za následek poloviční konzumaci jídla. Žaludek po dvaceti minutách vyšle signál, že jste nasyceni a nemáte potřebu s přejídáním. Směs patentovaných rostlin výrazně eliminuje chuť na sladké a navíc udržuje cholesterol v normě.

Zdroj: Obezin na hubnutí

Diskuze

V diskuzi OTEKLÉ NOHY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mirka.

Moje nejlepší zatím koupě byl produkt H2out. Dlouho mi nic nesedělo a většinou když jsem dobrala balení tak jsem byla pořád oteklá. Produkt mi výrazně pomohl.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Oteklé nohy

Co je to Vlasové hnojivo

Produkt Maxivitalis Vlasové hnojivo 60 tbl představuje maximální péči o vlasy. Obsahuje pečlivě zvolenou kombinaci látek s komplexním účinkem na stav vlasů. Z recenzí vyplývá spokojenost uživatelek, které na základě svých pozitivních zkušeností doporučují výrobek i ostatním.

Zdroj: Hnojivo na vlasy

Diskuze

V diskuzi DOPLŇKY STARVY NA OTEKLÉ NOHY A JEJICH CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Magdababu.

Hezký večer, nemáte náhodou někdo zkušenosti s produkty na přírodní bázi?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mirka.

Moje nejlepší zatím koupě byl produkt H2out. Dlouho mi nic nesedělo a většinou když jsem dobrala balení tak jsem byla pořád oteklá. Produkt mi výrazně pomohl.

Zdroj: diskuze Doplňky starvy na oteklé nohy a jejich cena

Cena

Zde naleznete již hotový produkt i cenu vavřínové masti.

Zdroj: Mast z bobkového listu

Diskuze

V diskuzi ANOPYRIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Soukupová Jaroslav.

Dobrý den,ráda bych věděla ,proč mi v lékárně nechtějí prodat lék anopyrin bez předpisu?Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Helena Thinová.

Dobrý den,
chtěla bych pro svoji sestru (65 let) zakoupit jako dárek přírodní produkt Bílý slon - Močové cesty. Sestra má problémy s močovými cestami a je zároveň diabetik. Je pro ni tento produkt vhodný? Děkuji.

Zdroj: diskuze Anopyrin

Cena

Produkt Gurmar DIAMizin je běžně dostupný jak v kamenných, tak v internetových lékárnách a řetězcích, jako je například Dr Max. Zde můžete vidět cenu produktu.

Zdroj: Gurmar

Diskuze

V diskuzi CGA800 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jürgen.

AHOJ VŠEM! TENTO PRODUKT MOHU JEDINĚ DOPORUČIT!!! JIRKA, CHEB

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze CGA800

Upozornění

Tento produkt je určen pro použití zdravotníky. Prodejce od vás může vyžadovat důkaz, aby ověřil, že jste certifikovaný dodavatel a že jste způsobilí k nákupu a používání těchto položek ve vaší zemi.

Zdroj: Cementové lepidlo na zuby

Diskuze

V diskuzi SILNÉ VYPADÁVÁNÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Darina.

dobrý den mám stejný problém,je mi teprve 25 a padají mi vlasy přímo strašně,,za den načesu vlasu jako tenisový míček i více bojím se si je umývat nebo si je česat jsem už skoro plešatá a je to velmi nepříjemné mé vlasy jsou všude,na oblečení,na zemi,dokonce i na mých dětech ty je mají na sobě pokud jsem s nimi ve styky což je každodenně,mé vlasy najdete ůplně všude tam kde jsem já.už tím trpí i můj manžel a mé děti.byla jsem na testech jestli netrpím štítnou žlázou ale výsledek byl negativní.mé vlasy jsou pro mě noční můra už opravdu nevím co dělat a nejvíc tím trpím já!prosím poradte

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Simona.

Dobrý den,
tuto situaci jsem také zažila. Vlasy padaly a padaly. Koupila jsem si poté produkt od Clinical Hair-care. Těmto produktům vůbec nevěřím, ale zkusila jsem to.
Produkt měl posílit pokožku hlavy, aby se vlasy udržely v pokožce, zároveň to mělo dodat ještě nějaké vitamínu vlasům.
Ze začátku žádný účinek. Ale po 14 dnech, jsem začala pociťovat, že na kartáči, mám stále méně vlasů.
Nemůžu si tento produkt vynachválit. Vlasy mi vypadávají zdravě, jak mají, ale chumáče, již s kartáče netahám. Hezký den

Zdroj: diskuze Silné vypadávání vlasů

Způsob použití

Několikrát denně masírujte postižená místa krémem Antižilka. Výrobek Antižilka je roky ověřený produkt, který pomohl už desítkám lidí s kožnými problémy.

Zdroj: Krém Antižilka

Poradna

V naší poradně s názvem JAKÝ VYBRAT PRODUKT? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Monika.

Dobrý den.Prosím o radu,jaký si mám vybrat produkt.Chci jej hlavně na pleť a nevím zda kolagen forte ,kolagen 2000 nebo snad colafit?Predem dekuji .

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Kolagen dokáže vylepšit stav pokožky jen když se užívá dlouhodobě - týdny i měsíce. Pokud se nemůžete rozhodnout pro ten či onen přípravek, tak klidně vyzkoušejte všechny postupně po sobě. Jeden doužíváte a začněte jiný. Kolagen je lehce dosažitelné přírodní pojivo a pro výrobce by nebylo přínosem, kdyby v jejich přípravku byl neúčinně nahrazen. Účinkovat budou všechny zmíněné produkty.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Jaký vybrat produkt?

Bylinky na odvodnění Liftea

Liftea je doplněk stravy obsahující jedinečnou směs bylinek, které přispívají k odvodnění organismu. Dle recenze produkt zmenšuje otoky končetin, detoxikuje tělo a snižuje pocity vyčerpání a únavy. Účinné složení obsahuje extrakt z jalovce, břízy, kopřivy, petržele.

Zdroj: Bylinky na odvodnění organismu

Diskuze

V diskuzi PRIMULUS RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Roman.

Ďalšie tipy podporujúce zvýšenie testosterónu nájdete tu : www.tadalafil.cz/tip…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pavel.

Ahoj, já mám osobní zkušenost s produktem Primulus na který jsem náhodou narazil na stránkách dokonalaerekce.cz/pr… . Jelikož produkt není drahý a já nemám ani hluboko do kapsy, jsem si produkt zakoupil. Co se týče únavy tak po pár dnech jsem se cítil výrazně lépe, avšak nevím zda jsem si to nepřivodil sám :) Když to shrnu tak Primulus jsou výborné vitamíny pro muže, já byl osobně hodně potěšen.

Zdroj: diskuze Primulus recenze

Zkušenosti z diskuze

Gurmar DIAMizin pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi při užívání 1 kapsle vždy po jídle. Rozsah a nástup účinku jsou individuální, nicméně již po několika dnech je možno pomocí glukometru pozorovat pozitivní účinek. Doporučuje se užívat dlouhodobě, užívání tohoto přípravku je zcela bezpečné.

Chcete-li užívat Gurmar DIAMizin, i když nepotřebujete udržovat normální hladinu cukru v krvi, můžete, v žádném případě vám neuškodí. Pokud máte hladinu glukózy zcela v normě a chcete užívat produkt jen k potlačení chuti na sladkosti, pak je účinnější, když si těsně před jídlem vysypete obsah kapsle na jazyk a zapijete jej. Nepolykejte tedy celou kapsli, požadovaný efekt by se dostavil až po určité době užívání, zatímco při užití volné látky již po několika málo dnech.

Produkt Gurmar DIAMizin lze užívat současně s antidiabetickými léčivy včetně inzulínu, přičemž jeho užívání je vhodné konzultovat s ošetřujícím lékařem. Snížení dávkování léků včetně inzulínu je nutné konzultovat s odborným lékařem.

Produkt Gurmar DIAMizin pomůže snížit váhu, pokud není primárně určený ke snížení hmotnosti, nýbrž k regulaci hladiny cukru v krvi. Faktem je, že k hubnutí napomáhá.

Gurmar DIAMizin může užívat i člověk s diabetem 1. stupně, i když není ideálním uživatelem, protože přínos nemusí být příliš velký.

Nežádoucí účinky Gurmar DIAMizinu nebyly zaznamenány.

Produkt Gurmar DIAMizin se doporučuje užívat dlouhodobě pro dosažení těch nejlepších výsledků.

Produkt Gurmar DIAMizin se může užívat i preventivně, důležitou součástí preventivního režimu je zdravá strava a dostatek pohybu. Ideální pro užití tohoto doplňku stravy je stav, kdy hladina glukózy v krvi začíná překračovat hranici normy.

Produkt Gurmar DIAMizin je vhodný i pro ženy v menopauze. Dokáže zajistit vyváženou hladinu cukru, která v tomto období značně kolísá.

Produkt Gurmar DIAMizin je kvalitní doplněk stravy, který skutečně snižuje chuť na sladké.

Účinek se projeví až za delší dobu.

Zdroj: Gurmar

Diskuze

V diskuzi DCERA MA ROUPI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gabina.

Dobry den,rada bych se zeptala...? Dcera ma roupi,koupili jsme prasky Vermophyt...bere je treti den... Jenze mi neji,nepije a stale zvraci...ikdyz nema vlastne co....,? Zvraci uz jen stavy..nevim co mam delat... Prosim o radu...

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kotec.

Zkuste přírodní - bylinný produkt Vernikabon - objednávky na vernikaboncz@seznam.cz

Zdroj: diskuze Dcera ma roupi

Recenze podle zkušeností uživatelů

Gurmar DIA Mizin dle zkušeností (zkušenosti) uživatelů perfektně zabírá na udržení normální hladiny cukru. Zvláště ve vyšším věku dochází ke snížení metabolismu a zvyšuje se chuť na sladké. A právě zde produkt Gurmar DIAMizin pomáhá tím, že drží hladinu cukru v krvi v normě. Pro ty, kdo mají slabou vůli a milují čokoládu a sladkosti, je tento pomocník doslova zázrakem. Potlačí chuť na sladké a tím napomáhá redukci váhy.

Zdroj: Diamizin Gurmar zabiják cukru

Poradna

V naší poradně s názvem PETROLEUM D5 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslav Hýna.

Dobrý den. Hledám produkt Petroleum d5. Dá se u vás sehnat? Můžete mi poslat nějaké informace? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Lékařský petrolej PETROLEUM D5 je homeopatický lék, který se primárně používá při oslabeném, překyseleném organizmu a pŕi onkologických problémech, kde se využívá jeho významné posily imunity.

Užívá se perorálně 3x denně 15 kapek na lžíci vody nalačno (1 hodinu před nebo 2-3 hodiny po jídle). Doba léčby bývá zpravidla 4 až 5 týdnů.

Užívá se i zevně, kdy se postižené místo potírá 3x denně.

V Česku se Petroleum D5 běžně koupit nedá. Dostupná je pouze alternativa
PETROLEUM 3CH-200CH, což je granulovaný lékařský petrolej. Jeho výdej není vázán na předpis a je tedy možné ho koupit v lékárně.
Lékárny ho běžně nemají, protože jeho volný prodej byl schválen teprve nedávno, takže počítejte s nutností objednání a s určitou mírou neznalosti. Bližší informace k výdeji tohoto druhu lékařského petroleje najdete na stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv, zde: www.sukl.cz/leciva/z…

Pokud trváte a chcete koupit pouze PETROLEUM D5, tak ho můžete volně koupit na internetu, kde 100 ml stojí kolem 16 amerických dolarů plus poštovné do České republiky, což obvykle činí dalších 20 dolarů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Petroleum d5

Kde koupit horský jalovec

Vážení zákazníci, jsme rádi, že vám v našem portfoliu vybraných výrobků můžeme nabídnout produkt značky Just - Nahrin Horský jalevec. Prosíme, abyste nejdříve zvážili možnost nákupu u vašeho poradce a v případě, že vám způsob prodeje přes poradce nevyhovuje, či nemáte ve svém okolí možnost objednání, rádi vašemu požadavku vyhovíme. Výrobky této značky dodáváme do 10 pracovních dnů. V případě potřebné konzultace jsme vám přirozeně k dispozici. Pro vaše dotazy využijte kontaktní formulář.

Zdroj: Just Horský jalovec 500 g

Diskuze

V diskuzi PYGEUM PRO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vlasta Rybová.

Dobrý den,prosím o zaslání produktu pygeum pro 1balení.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vlasta Rybová.

Mám zájem o Váš produkt.

Zdroj: diskuze Pygeum pro

Složení Obenzinu

Výživový doplněk má čistě přírodní složení, které není škodlivé lidskému zdraví. Na sestavení Obezinu se podílel tým specialistů. Obezin se skládá z patentovaného rostlinného komplexu přírodních viskózních polysacharidů. Významnou složkou je látka Spirulina (řasa), která obsahuje fenylalanin. Tato aminokyselina působí na chuťové centrum v mozku a tím snižuje chuť k jídlu. Produkt neobsahuje žádné alergeny a díky obsahu přírodních látek udržuje přirozenou hladinu cholesterolu v krvi.

Zdroj: Obezin na hubnutí

Upozornění

Jde o doplněk stravy. Produkt není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Pokud si nejste jisti, zda můžete užívat samostatně nebo v kombinaci s jiným lékem, poraďte se se svým lékařem či lékárníkem. Neobsahuje lepek, konzervační látky, barviva ani cukr. Není určen jako náhrada pestré vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Skladujte při teplotě 15–25 °C na suchém a tmavém místě v původním balení, mimo dosah dětí.

Cena za 120 tablet Vlasového hnojiva.

Zdroj: Hnojivo na vlasy


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP