Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

CHEMICKÉ SLOŽENÍ WOBENZIMU

OBSAH

Argumenty pro výběr chemických bělících produktů

  • Jsou pohodlné.
  • Dají se nalézt ve většině lékáren a na internetu.
  • Profesionální chemické bělicí produkty mohou mít rychlejší výsledky.

Zdroj: Čím vybělit pihy

Diskuze

V diskuzi WOBENZIM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Fanda.

Po endoprotéze kolena s Wobenzimem perfektní stav,bez otoku a bez modřin,po 5 letech endoprotéza kyčle,po prvním požití Wobenzimu ještě v nemocnici zvracení a průjem, doma po čase opět, ještě 3x vždy asi po měsíci se to opakovalo - zvracení a průjem. Proč? Chtěla jsem to využívat,když to bylo tak drahé a když to má mít jen dobré účinky. Děkuji za odpověď.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Wobenzim

Složení Obenzinu

Výživový doplněk má čistě přírodní složení, které není škodlivé lidskému zdraví. Na sestavení Obezinu se podílel tým specialistů. Obezin se skládá z patentovaného rostlinného komplexu přírodních viskózních polysacharidů. Významnou složkou je látka Spirulina (řasa), která obsahuje fenylalanin. Tato aminokyselina působí na chuťové centrum v mozku a tím snižuje chuť k jídlu. Produkt neobsahuje žádné alergeny a díky obsahu přírodních látek udržuje přirozenou hladinu cholesterolu v krvi.

Zdroj: Obezin na hubnutí

Poradna

V naší poradně s názvem VIŠŇÁK MAST se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Višněvského balzám se nehodí na léčení popálenin ani spálenin od slunce. Uplatnil by se zde jen tehdy, když by se při hojení tkáň zanítila nějakou infekcí, tak pak by višňák pomohl na zhojení toho zánětu. Na popáleniny zabírá výborně Panthenol, který kůži rychleji regeneruje a zrychlí její obnovu po spálení.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Drahomira.

Pozor i na chemické popáleniny, louh a čistící prostředky.

Zdroj: diskuze Višňák mast

Propolis

Propolis, lidově nazývaný „včelí kyt“, je látka oranžové barvy s mnoha odstíny. Jedná se o pryskyřici, kterou včely obohatí sekrecí svých žláz, čímž ji přemění na propolis. Propolis se získává seškrabáním ze stropu úlu a z rámků, které na podzim včely bohatě tmelí právě propolisem. Propolis nemá stálé chemické složení. Ve vodě je velmi špatně rozpustný, ale rozpouští se v organických rozpouštědlech. Při teplotě 36 °C je měkký a tvárný, pokud je ochlazen, stává se křehkým a drobivým. Propolis je obsažen i v medu a vosku. Propolis je mezinárodně užívaný výraz.

Zdroj: Tinktura z propolisu

Diskuze

V diskuzi NOS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Rosa.

Jak se ta jmenuje janko? Nechci už používat ty chemické spreje.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Nos


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP