Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

SPALOVAČE TUKŮ V LÉKÁRNÁCH

OBSAH

Tinnitus stop v lékárnách

Tinnitus stop rychle bojuje proti hučení v uších, a to bez pocitu nepohodlí. Nepříjemné zvuky zmizí mnohem rychleji, než byste čekali, a konečně můžete zapomenout na neustálé hučení. Tinnitus stop však není běžně k dostání v lékárnách.

Zdroj: Tinnitus stop

Diskuze

V diskuzi HUBNUTÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jankosi.

Jedli jste nějaké dobré silné spalovače tuku nebo nějaké doplňky stravy? Já si nějaké našla na netu a nevím jak vybrat.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ondřej.

Nenabízíme jen další dietu, ale osvědčené programy zdravého hubnutí, zeštíhlení
problematických partií a celkové zpevnění postavy. Programy založené na správné výživě a
odborné vedení Vám pomohou nejen zhubnout, ale především si váhu i udržet. vice www.hubnete.cz/satra…

Zdroj: diskuze Hubnutí

Tablety s reishi

Tablety s reishi jsou k dostání v lékárnách. Většinou obsahují 500 mg čisté biomasy, pojiva (u tablet) – mikrokrystalická celulóza, oxid křemičitý, rostlinný stearan hořečnatý, rostlinná kyselina stearová. Dávkování je 2 až 6 tablet denně. Velikost jednoho balení je obvykle 90 tablet.

Zdroj: Reishi

Diskuze

V diskuzi DIETA NA VYSOKÉ TUKY V KRVI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Paula .

Prosím ....máte někdo jídelníček na dietu vysokého cholesterolu .....a tuku v krvi .....vyzkoušený ???

děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Stanislav Dlouhý.

Léčím se na diabetes2. Při kontrole mě lékařka zjistila větší množství tuku v krvi. Alkohol nepiji. Cholesterol mám v normě. Jak se tuku zbavit ? Děkuji S.D.

Zdroj: diskuze Dieta na vysoké tuky v krvi

Jak hypermangan nabízí běžná lékárna

Hypermangan (lidově řečeno hypermangán) se v lékárnách prodává v podobě drobných tmavofialových krystalů. Používá se ve značném ředění vodou jako dezinfekční prostředek k oplachování nebo koupelovým lázním postižených míst. Hypermangan je dostupný ve všech lékárnách formou volného prodeje.

Cena za 200 g manganistanu draselného koupíte přibližně za 45 Kč.

Zdroj: Kde koupit hypermangan

Poradna

V naší poradně s názvem RECEPTY PŘI JATERNÍ CIRHOZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin Toman.

Byl jem týden na kapačkách,když mě propouštěli dali mi jen jednoducý seznam co mů a co nemůžu jíst. Tak hledám nějaké recepty. Mám dietu č.4
Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dieta č. 4 je šetřící stravovací režim zaměřený na omezení škodlivých tuků a upřednostnění tuků zdravých. Dieta číslo 4 se používá právě pro nemocná játra. Jak a co vařit a čemu se vyhnout, se dočtete v těchto článcích:

VHODNÉ POTRAVINY
www.ceskenemoci.cz/j…

JATERNÍ DIETA
www.ceskenemoci.cz/j…

JÍDELNÍČEK
www.ceskenemoci.cz/j…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Recepty při jaterní cirhoze

Borová voda

Borová voda je známým pomocníkem při lehčích zánětlivých procesech očí. Jedná se o oční vodu s  3% kyselinou boritou. Kape se do spojivkového vaku, dále lze použít k výplachu oka či obkladům víček. Má významné dezinfekční vlastnosti. Do uší se ve veterinární medicíně nepoužívá – na trhu je řada přímo veterinárních ceruminolytických čistících přípravků, které dezinfikují a rozpouští ušní maz. K sehnání je běžně v lékárnách bez předpisu. Zde je vidět cena borové vody.

Zdroj: Borová voda pro psa

Diskuze

V diskuzi DETRALEX 60 TABLET CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lanzendorf.

prosím o nejnižší cenu v lékárnach v Plzni

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Detralex 60 tablet cena

Princip tukové diety.

Tuková dieta je velmi podobná dietě sacharidové, někdy nazývané katogenní dieta. V případě tukové diety se z jídelníčku úplně vyřadí sacharidy. Tuková dieta je založená na konzumaci bílkovin a tuků a vyřazení sacharidů. Tuková nebo katogenní dieta je založena na přiměřeném příjmu bílkovin a tuků, ale S NULOVÝM příjmem sacharidů. Výhodou tukové katogenní diety je to, že hubneme i když jíme například bůček s tatarkou, ale bez chleba! Ovšem nesmíme to s příjmem tuků přehnat.

Zdroj: Co je tuková dieta?

Diskuze

V diskuzi TUKOVÁ DIETA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina.

Co je tuková dieta? Tuková dieta funguje na podobném principu jako dieta nízkosacharidová, tedy dieta bez cukrů. Tuková dieta je založena na přiměřeném příjmu bílkovin a tuků ale S NULOVÝM příjmem sacharidů. Výhodou tukové diety je to, že hubneme i když jíme například bůček s tatarkou, ale bez chleba! Ovšem nesmíme to s příjmem tuků přehnat. Při tukové dietě je třeba za den sníst celkem 2g bílkovin na kg váhy, které chcete dosáhnout a 2g tuků na kg váhy, které chcete dosáhnout.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dalibor.

Všechny diety jsou k ničemu! Rozbourají Vám tak maximálně metabolismus! Zkusil jsem snad všechny tipy diet a úplně k ničemu to bylo! Tak jsem přešel na prášky a to je konečně vono! Chce to, ale taky najít takový, který jen neslibuje, ale opravdu funguje. Koupil jsem Obethin užíval ho a zhubl za 2 měsíce 13,7 kilo!

Zdroj: diskuze Tuková dieta

Ophtal

Jedná se o oční roztok obsahující taktéž kyselinu boritou. V balení jsou dvě lahvičky a vyplachovací vanička pro oko. U psů lze využít při mírných zánětech či k odstranění výtoku. Má značné antiseptické vlastnosti. Používá se při pálení/ řezání očí, při lehčích zánětech spojivek či víček, k odstranění cizích těles ze spojivkového vaku, atd. Vždy dodržujte dobu použitelnosti. Více viz. příbalový leták, který je k dispozici pod článkem ke stažení.

O aktuální dostupnosti obou přípravků se informujte v lékárnách.

Zdroj: Borová voda pro psa

Poradna

V naší poradně s názvem KDE KOUPIT HYPERMANGAN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Stanislava.

v lékárnách ho neznají kde můžu koupit malé množství

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Manganistan draselný neboli hypermangán se dá sehnat v prodejnách s výrobky na úpravu pitné vody, jako jsou vodní filtry a podobně. Hypermangan se zde prodává k desinfekci vody. Jeho cena není vysoká, kilogram se pohybuje okolo 400 Kč. Některé obchody, i ty internetové, akceptují minimální objednané množství v objemu 300 gramů, kde by cena měla být pod 100 Kč. Nabídku internetových obchodů na prodej hypermanganu najdete zde: www.zbozi.cz/hledani…

Zdroj: diskuze Kde koupit hypermangan

Tekutá strava

V současnosti je v obchodech s potravinami, supermarketech i lékárnách k dispozici pestrá nabídka umělé stravy. Nabízí se buď v prášku, nebo v tekuté formě. Pokud pořídíte prášek, postupujte při přípravě dle pokynů výrobce. Dítě by si mělo zvyknout na tekutou stravu po prvních dnech, ale pokud se objeví nadměrná plynatost nebo problémy s trávením, zkuste jinou značku náhradní stravy.

Zdroj: Umělá strava pro kojence

Diskuze

V diskuzi PROČ NENÍ DOSTUPNÝ MODURETIC se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Antala.

Lékař mi předepsal lék Moduretic a v lékárnách ho nemají prý z výpadku výroby.
Chci se proto optat co je na tom pravdy a pokud ano, kdy bude tento lék opět dostupný.
Díky za info.
S pozdravem

Dušan Antala

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Blažena Mašková.

Kdy bude lék Moduretic zase v lékárnách?




Prosím o odpověď.

Zdroj: diskuze Proč není dostupný moduretic

Vyhněte se „nesprávným“ tukům

Transmastné kyseliny se nacházejí v mnoha polotovarech. Transtuky jsou nejen spojeny s rizikem kardiovaskulárních onemocnění, ale zároveň se usazují v břiše. Nedávná studie zjistila, že transtuky způsobují nadbytečné množství viscerálního tuku v břiše a že zároveň dochází k ukládání tuku z jiných částí těla přímo do břicha.

Zdroj: Osm rad na břišní tuk

Diskuze

V diskuzi SVÍČKOVA Z VEPŘOVÉHO MASA S HALALI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Václav.

Zřejmě používáte špatnou smetanu. Měla by mí 31 nebo 33 procent tuku.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Decima.

Doroučuji tu halali z nálevu vymačkat... někdy je hořký... dochucuji raději citronem

Zdroj: diskuze Svíčkova z vepřového masa s halali

L-Carnitin na pěknou postavu

L-Carnitin se uplatňuje při růstu a formování svalstva. Je nezbytný při získávání energie z tuků a to i z tuků uložených v podkožních vrstvách. L-Carnitin předchází předčasné únavě svalstva a zvyšuje aktivitu nervové soustavy, takže toho při cvičení zvládnete více a intenzivněji. Proto i tuky půjdou rychleji dolů.

Zdroj: Karnitin a chróm na zrychlení metabolizmu

Poradna

V naší poradně s názvem LÉK EBRANTIL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Luboš.

Je zde nápsáno že lék je plně hrazen pojišťovnou,ale já vždy doplácím na krabičku 300,-kč.V jiných lékárnách je doplatek stejný nebo malinko menší.Co s tím?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Seznam plně hrazených léků pojišťovnou se stále mění, respektive zmenšuje a v současné době již lék Ebrantil není plně hrazen a pacient vždy doplácí při jeho výdeji. Doplatek za lék EBRANTIL 60 RETARD je přibližně 330 Kč za 50 tablet. Dokonce není ani žádná náhradní varianta se stejnou účinnou látkou, která by byla bez doplatku. Bohužel.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Lék ebrantil

Cvičení a správné jídlo

Jedna studie za druhou dokazují, že konzumace vyvážené stravy, tedy ovoce a zeleniny, celozrnných výrobků, potravin s nízkým obsahem tuku a rafinovaných cukrů, a pravidelné cvičení vám mohou pomoci nejen s odstraněním podkožního tuku, ale také s odstraněním hlubšího viscerálního tuku. Viscerální tuk se usazuje kolem břišních orgánů a zvyšuje riziko vzniku vysokého cholesterolu, srdečních chorob nebo diabetu druhého typu. Pravidelné cvičení vám nejen pomůže zhubnout, ale především zmenšuje počet tukových buněk ve vašem organismu.

Zdroj: Osm rad na břišní tuk

Diskuze

V diskuzi BYLINKY SPALOVÁNÍ TUKŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Manka.

L-taurina, taky nic mi neřiká takže s tím nepomůžu, ale piilulky to Piperine Forte:)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Martina.

Dík moc! slyšela jsem už o těch tabletech a asi si tohle koupím, ale nejdřív si musím najit nějakou dobrou dietu.

Zdroj: diskuze Bylinky spalování tuků

Lipo-6 cena

Zde je seznam nejnižších cen, za které se dá Lipo-6 koupit: cena

Zdroj: Jak na špatné spalování tuků


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová

MVDr. Michaela Hrachová Čupová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP