Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

MEDVĚDICE NA BĚLENÍ KŮŽE

OBSAH

Bělení zubů hypermanganem

Na bělení zubů je možné použít i hypermangan, ale jeho použití může být trochu nebezpečné. Chcete-li se dozvědět více, o bělení zubů hypermanganem, podívejte se na náš článek o moderních způsobech použití hypermanganu.

Zdroj: Domácí bělení zubů

Poradna

V naší poradně s názvem JAK ZESVĚTLIT KŮŽI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavlína.

Nevíte někdo, jak se dají zasvětlit pigmenotvé skvrny na kůži po opálení?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zesvětlení kůže je možné dosáhnout pomocí několika různých látek. Například z domácích zásob je možné použít citronovou šťávu. Jak se používá citronová šťáva na zesvětlení kůže a další látky, jako například kyselina kojic, vitamín B3 nebo medvědice lékařská se blíže píše zde: www.ceskenemoci.cz/s…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Jak zesvětlit kůži

Jak často provádět domácí bělení zubů?

Záleží na vás, ale nejčastěji se může toto čištění provádět jednou týdně. Obvyklá doba je měsíčně nebo kdykoliv se vám to bude hodit.

Zdroj: Domácí bělení zubů

Diskuze

V diskuzi KRÉMY NA BĚLENÍ KŮŽE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lukáš.

Dobrá den, chci se zeptat jestli je to opravdu odzkoušené a zda zuby něco neutrpí jako třeba drolení, vypadávání atd pří častém bělení, a za jak dlouho uvidím výsledky ? uvidím je opravdu hned po vybělení ? děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Krémy na bělení kůže

Medvědice na bělení kůže

Medvědice obsahuje látku arbutin, což je derivát hydrochinonu. Účinky arbutinu zatím nebyly dostatečně prozkoumány, tudíž nelze předpokládat výsledek bělení pigmentových skvrn. Natírání krémů s obsahem medvědice na bělení kůže je celkem zbytečné.

Zdroj: Bělení kůže

Diskuze

V diskuzi DOMÁCÍ BĚLENÍ ZUBŮ DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kikousek.

domácí bělení není nic pro mě já toho zkusila teda už taky dost, ale dávám spíše přednost pastám na bělení s nimiž má již někdo zkušenosti. :)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Verča.

Ahojky, já mám super zkušenost s bělící pastou od ROCS, dlouho jsem hledala něco účiného a za mě fakt doporučuji.

Zdroj: diskuze Domácí bělení zubů diskuze

Bělení kůže citronem

Citron je účinný zesvětlovací prostředek. Použití citronové šťávy na bělení kůže představuje opravdu bezpečnou metodu. Skvrny by se měly potírat denně neředěnou citronovou šťávou, například pomocí jemného štětečku. Výsledek by se měl dostavit během tří měsíců.

Zdroj: Bělení kůže

Diskuze

V diskuzi UCINE PRIPRAVKY NA BELENI ZUBU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kateřina.

Dobrý den,poradí mi prosím někdo,jaký používat přípravek na bělení zubů?děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Ucine pripravky na beleni zubu

Na bělení kůže pomoc z přírody

Při této výrobě nových přípravků na bělení kůže výrobci čerpají z přirozených bělících účinků lékořice a kyseliny kojic a alfa-Arbutinu. Kombinací těchto ingrediencí se dají dosáhnout často výsledky, které ještě předčí hydrochinon, ale bez souvisejících rizik.

Zdroj: Čím vybělit kůži

Diskuze

V diskuzi BĚLENÍ ZUBŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavlinapet.

Dobrý den. Já doporučuji kouknout na tento článek dsmile.cz/jak-se-zba…
V bělení nejsou potřebné žádné radikální zákroky...

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Bělení zubů

Bělení zubů – video

Na tomto videu je možné vidět správné bělení zubů.

Zdroj: Bělení zubů

Diskuze

V diskuzi BLEACHING se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hans.

Prosím jaký přípravek na bělení kůže pro Indickou či Romskou pleti je doporučující. S pozdravem.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hans.

Mýdlo ke zbělení pleti byla vyzkoušena, to první mýdlo mělo barvu oranžová, pak jedno mýdlo černá a 6ks bílé mýdlo gluthatione vše nezabíraly, celkem všechny druhy zboží na zbělení pleti mně již více než 10 let ani jedna zmínka změny nezlepšily. Nyní nic nevím, už mně celá obličej poškodila, používám ASDM Beverly Hills, stejně je to platný na nic. Kožní doktorka na mne nemá čas.

Zdroj: diskuze Bleaching

Nebezpečný hydrochinon na bělení kůže

Nebezpečnost používání hydrochinonu je tak velká, že v poslední době se různé spotřebitelské organizace snaží odstranit výrobky s obsahem hydrochinonu z pultů obchodů a omezit jejich použití pouze na lékařský předpis. Proto mnozí výrobci přešli na výrobu přírodní alternativy hydrochinonu, která napodobuje jeho vlastnosti při bělení kůže.

Zdroj: Čím vybělit kůži

Poradna

V naší poradně s názvem ZESVĚTLENÍ KŮŽE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Na rychlé vybělení pleti (během dvou týdnů) bezvadně funguje mýdlo s kyselinou Kojic, které se bohužel v ČR neprodává, ale půjde koupit v Japonsku, odkud tato kyselina pochází. Do ČR zasílá mýdlo s kyselinou Kojic tento obchod: www.amazon.com/s/ref…
Před cestou do Japonska pomůže kůži vybělit speciální sérum s Alfa Arbutinem, které se jmenuje Medik8 white balance. Je trochu dražší, ale mohlo by během dvaceti dnů skutečně kůži zesvětlit. Aplikuje se kapátkem buď přímo na pigmentové skvrny a nebo plošně na kůži, kde se pigmentace vyskytuje. Důležité je při této léčbě chránit kůži krémy s vysokým SPF ochranným faktorem, ihned po nanesení tohoto bělícího séra.
Medik8 White Balance se dá koupit v ČR. Zde je seznam obchodů, kde sérum Medik8 White Balance mají, a je zde také vidět i nejlevnější cena: www.zbozi.cz/?q=medi…

Napiš pak jak ti to dopadlo, jestli se nějaké bělící účinky povedly.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dante.

Už žádná technika ke bělení přípravků za celých xx let mně nezabíraly....Já si už vůbec neporadím a ani kožní lékařka, protože má z toho obavu, že mně víc poškodí. Jakmile si natřu krémem, okamžitě mně ztmaví. Nyní mám krém z Francie na bělení a jmenuje se Max White S1 whitening cream 500 ml a stejně je to naprd. Prostě si na co sáhnu drahý cokoliv, je ze mně suchá vylezlá hlína po záplavech.

Zdroj: diskuze Zesvětlení kůže

Průběh bělení konečníku

Rozhodně si nemůžete vybělit konečník doma, ale potřebujete na to pomoc odborníka. Omytí a osušení je ještě v pořádku, pak ale následuje epilace voskem a samotné bělení speciálním krémem na barvu, kterou si zvolíte. Krém se nanáší štětečkem, podobně jako při malování na plátno.

Zdroj: Bělení řitního otvoru

Poradna

V naší poradně s názvem NA ČERNE PIGMENTY MASTIČKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena.

porat temi jak se mám zbavit černých fleku na obličejí

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Heleno, černé flíčky se dají dobře a rychle zakrýt pudrem nebo makeupem. Zajděte do drogérky, kupte si tam Dermacol krycí pudr nebo krém v odstínu vaší pleti a pak to s ním zakryjte. Trvale se dají různé barevné odlišnosti pleti odstranit například laserem a nebo přípravky na bělení kůže. Více o přírodním bělení pleti je napsáno zde: www.ceskenemoci.cz/s…

Zdroj: diskuze Na černe pigmenty mastička

Metody bělení

Existuje několik způsobů, jak provádět bělení řitního otvoru. Nejběžnější, bezpečný a spolehlivý způsob je pomocí osvětlovacího krému, který se nanese na oblast řitního otvoru. Existují však i jiné metody, které se používají pro zesvětlení pokožky.

Zdroj: Bělení řitního otvoru

Diskuze

V diskuzi BĚLENÍ ZUBŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel LauraSt.

Někdo vyzkoušený fajn tip na bělení zubů?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jitka.

Doporučuji zkusit pastu z krasnyusmev.cz, mne před svatbou pomohla moc.

Zdroj: diskuze Domácí bělení zubů diskuze

Bělení zubů Plzeň

Zde se dozvíte více informací o bělení zubů v Plzni.

Zdroj: Bělení zubů

Diskuze

V diskuzi BELENI ZUBU PRIRODNI CESTOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kaja.

Přírodních past na bělení zubů je teď spousta. :)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Beleni zubu prirodni cestou

Jak na bělení kůže

Při léčbě zesvětlení kůže byl v minulosti velmi oblíben hydrochinon. Až do nedávna bylo použití hydrochinonu považováno za nejbezpečnější a nejefektivnější léčbu nejen hyperpigmentace, ale i pigmentových a stařeckých skvrn, melasma a podobného zabarvení kůže. Dnes ale nový výzkum naznačuje, že tato léčba může mít vážné nežádoucí účinky spojené s dlouhodobým užíváním syntetického hydrochinonu. Proto se výrobci zesvětlovačů kůže od této látky odklánějí a hledají inspiraci v přírodních látkách, jako například citronová šťáva, výtažek z lékořice a nebo japonská kyselina Kojic. Účinek spojení citronové šťávy a skořice pro bělení kůže není znám, ale existuje několik účinných a bezpečných látek, které mohou kůži vybělit. Více se o nich dočtete zde: Nové trendy v bělení kůže.

Zdroj: Jak vybělit kůži?

Bělení zubů – cena

  • Bělicí zubní pasty s karbamid peroxidem se pohybují v ceně od 200 do 500 Kč.
  • Bělicí sety s pryžovým aplikátorem pro domácí použití (karbamid peroxid 10%) se pohybují v ceně cca 1 500 Kč za jeden kus.
  • Jednorázové bělicí proužky stojí od 1 000 do 1 500 Kč.
  • Bělicí tyčinky (pera) stojí od 700 do 1 000 Kč.
  • Ordinační bělení se pohybuje v ceně od 4 000 do 16 000 Kč.

Zdroj: Bělení zubů

Co je bělení kůže?

Bělení kůže je kosmetické ošetření potlačující kožní zbarvení a vyrovnávající barevný tón pleti. Bělicí krémy jsou k dispozici na předpis nebo jsou volně prodejné. Někteří lidé chtějí zesvětlení celého těla a změnu typu pleti, ale to může být velmi riskantní. Účinnou látkou v některých bělicích produktech je totiž rtuť, toxická látka způsobující vážné psychiatrické, neurologické a ledvinové problémy. Používají-li kožní zesvětlovače s obsahem rtuti těhotné ženy, mohou poškodit své nenarozené dítě.

Zdroj: Zesvětlení kůže

Rizika bělení řitního otvoru

Chemické zesvětlování pokožky v oblasti rozkroku a řitního otvoru s sebou zákonitě přináší zdravotní rizika, jako je podráždění, puchýře, či dokonce popálení citlivé pokožky. Pokud už se rozhodnete pro bělení svých intimních partií, pořiďte si bělicí krémy speciálně vyrobené pro intimní oblast.

Zdroj: Bělení řitního otvoru

Domácí bělení zubů nežádoucí vedlejší účinky

Jestli chcete zkusit toto bělidlo, tak si pamatujte, že pokud máte otevřené rány v dutině ústní, zánět dásní nebo jiné onemocnění dásní, mohou na krátkou dobu vaše dásně vypadat bíle. Také toto bělidlo nemusí být ideální pro úplně každého. Jestli se vám při bělení nebude něco zdát, tak se poraďte se svým lékařem nebo stomatologem, který vám může pomoci zvolit jiné alternativy bělení.

Zdroj: Domácí bělení zubů

Hydrochinon

Hydrochinon je organická sloučenina, která patří mezi fenoly. Hydrochinon se používá v medicíně k povrchové aplikaci na kůži k odstraňování zbarvení kůže. Toto použití je v některých státech zakázáno, včetně členských států Evropské unie, a to z důvodu zjištěných alergických reakcí.

Zdroj: Bělení kůže


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP