Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

TYPY LÉČBY

OBSAH

Výsledky léčby botoxem

Injekce botulotoxinu začíná fungovat několik dní po ukončení léčby. V závislosti na problému léčby může účinek trvat 3 až 12 měsíců. Chcete-li zachovat trvalý efekt, budete muset podstupovat injekce s botulotoxinem v pravidelném intervalu.

Zdroj: Injekce botoxu

Diskuze

V diskuzi TYPY ZÁMKŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Thoroid.

Né všechny zámky jsou úplně bezpečné - tady se můžete podívat, které přesně jsou dostatečně bezpečné na to, aby nebyly prolomitelné: www.key-service.cz/k…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Typy zámků

Glioblastom

V porovnání s ostatními typy rakoviny je glioblastom poměrně vzácný. Ročně jím onemocní 3–4 lidé na 100 000 obyvatel a většina pacientů je starší padesáti let. Vyššího věku se už ale většinou nedožijí. Glioblastom je totiž neléčitelný a smrtelný. Většina pacientů umírá do tří měsíců, správná léčba jim dokáže prodloužit život až na rok. Jen velmi malé procento lidí s touto diagnózou se dožívá více než několika let. Lepší vyhlídky je nečekají. Nádor operativně odstranit nelze a chemoterapie jej porazit nedokáže. Stále bohužel existují takové typy rakoviny, které nelze léčit vůbec. Jedním z těch nejagresivnějších je právě glioblastom, při kterém lékaři nebojují o záchranu života, ale o zvýšení naděje na přežití několika dalších týdnů.

Zdroj: Ceník protonové léčby

Diskuze

V diskuzi LÉČBA NAEVUS FLAMMEUS ZKUŠENOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva z..

Dobrý den,
od narození mám na obličeji oheň, asi 3krát 3 cm.
Na laseru jsem byla asi 25 krát. Různé typy, VERSA PULSE, V beam candela perfekta. Zcela bez efektu. Barva je stejně tmavá, jako před zahájením léčby. Investoval jsem mnoho peněz a výsledek žádný. Jestli to bude číst někdo, kdo se s tímto problémem setkal a má zkušenost s laserem, budu ráda za odpověď. jen by mě zajímalo, jestli je ještě někdo, komu lasery po tolika zákrocích vůbec nepomohly. Děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Léčba naevus flammeus zkušenosti

Rozdíl mezi warfarinem a novějšími antikoagulanty

Existuje několik rozdílů. Hlavním rozdílem je nutnost častých krevních testů zaměřených na měření rychlosti srážení krve při užívání warfarinu. Warfarin interaguje s mnoha jinými léky a potravinami. To znamená, že může docházet k rychlejší srážlivosti krve, nebo v opačném případě k příliš pomalé srážlivosti krve. Na rozdíl od warfarinu nedochází u novějších antikoagulantů ke změně dávkování v průběhu léčby, není potřeba měnit dávky. Výhodou starších typů antikoagulantů je to, že se používají několik desetiletí a fungují dobře. Zároveň je známa většina vedlejších účinků. Novější typy antikoagulantů se předepisují méně, protože se používají méně let a stále nejsou známy možné vedlejší účinky.

Zdroj: Antikoagulanty, léky proti srážení krve

Diskuze

V diskuzi SEMAFOR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena Rapanová.

Ráda bych se zeptala na několik typů snídaní, po detoxikaci začínám ,, semaforem ,, jsem kravní skupina O, A také zda je vhodné pití rozpustné kávy se sojovým mlékem.Za případné typy moc děkukuji.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Semafor


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP