Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

VIRONAL ZKUŠENOSTI

OBSAH

Vironal v těhotenství

V těhotenství neužívejte žádné regenerační přípravky, pouze po dohodě s lékařem. To se týká i produktu Vironal. Vironal ani další bylinné koncentráty se v těhotenství neužívají. Produkty, které mohou posílit kondici, a tím i imunitu v těhotenství, jsou Vitamarin 2–2–1 a Fytominerál 2x denně 15 kapek do sklenice vody. Oba jsou prospěšné matce i plodu.

Zdroj: Zkušenosti s Vironalem

Diskuze

V diskuzi VIRONAL LÉČÍ VITILIGO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vladimíra.

Já mám vitiligo.Jak Vironal léčí vitiligo?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Vironal léčí vitiligo

Cena

Zde naleznete srovnání cen produktu Vironal.

Zdroj: Zkušenosti s Vironalem

Diskuze

V diskuzi NOSNÍ POLYPY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tomas.

Ano lze. Aplikace par kapek vitaminu E do kazde nosni dirky kazdy vecer prinasi zmenseni polypu jiz za par dni. Lze ho koupit primo tekuty s kapatkem, nebo lze v nouzi nariznout a vytlacit obsah tobolky vitaminu E primo do nosu, vzdy v leze. Je pomerne jedno, zda je to vitamin E 200 nebo 400.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Barbora.

Dobrý den,zrovna zkouším vitamín E v kapkách a Vironal.
Mám díky nosním polypům pořád zalehlé ucho.
Lékař mi chce jen neustále psát kortikoidy , ale po těch je mi ještě hůř.
Má někdo taky problém s ušima???

Zdroj: diskuze Nosní polypy

Vironal v lékárně

Přípravek se dá zakoupit v lékárně nebo na internetu. Vinoral energy jsou kapky, jejichž cena se pohybuje kolem 380 korun za 30 ml.

Zdroj: Vironal pro psy

Diskuze

V diskuzi PODĚLTE SE O SVÉ ZKUŠENOSTI SE ZELENOU KÁVOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Markéta Š..

Podělte se o své zkušenosti se zelenou kávou. Sama začínám a hodlám své statistiky postupně zveřejňovat na www stránkách. Zatím tomu totiž příliš nevěřím. Pokud máte zájem, pošlete mi své recenze na www.zelena-kava.nazo… Moc děkujuuu :)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Podělte se o své zkušenosti se zelenou kávou

Nežádoucí účinky

Nebyly popsány nežádoucí účinky u doplňku stravy Vironal.

Zdroj: Zkušenosti s Vironalem

Diskuze

V diskuzi DOKONALÉ PROČIŠTĚNÍ ORGANISMU -COLONIX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel E..

Dobrý den,

musím souhlasit s paní Boženkou, mám téže vynikající zkušenosti s In Pure od firmy Sunkins, stojí podstatně méně, vše je v bio kvalitě, jde o český výrobek, navíc je vynikající i pro alergiky:-).

Máte-li zájem napište email pošlu Vám zkušenosti ...

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva.

Díky za váš příspěvek. Jsem alergická hodně, bohužel i na některé potraviny. Měla bych zájem o InPure, protože jsem již 4 týdny nemocná, nejprve viroza, pak střevní problémy, bolesti břicha, plynatost, krvácení, ted opet kašel, atd. nemohu se z toho dostat . Vyšetření ukázalo jen vyšší AST O,91, cholesterol ( jím zdravě ! nekouřím, nepiju ani kavu), a hodne vysoké ECP.

Můžete mi prosím poradit, kde ho koupím ?

Díky moc, Eva

Zdroj: diskuze Re: Dokonalé pročištění organismu -COLONIX

Jak a kdy použít Vironal pro děti

Vironal je nevhodný pro děti do 3 let. Děti od 12 let užívají 7 kapek denně, dětem od 3 let se doporučuje užívat 2 kapky denně. Po třech týdnech užívání následuje týdenní pauza.

Dle zkušeností je Vironal pro děti od 3 let vhodný v dávkování 1x 1 kapka denně. V akutní fázi (2 až 3 dny) je dávkování 1 kapka ráno a 1 kapka večer.

Vironal dokáže stimulovat i dětský imunitní systém natolik, že odolává bakteriím i virům. V případě, že je dítě opakovaně nemocné (ne alergické!), můžeme tento kruh zastavit. Další obrovskou výhodou Vironalu je jeho využití při akutních stavech. Silné detoxikační, antioxidační a regenerační účinky komplexu rostlin a bioinformací se dají využít nejen preventivně, ale i při různých virových, mikrobiálních a bakteriálních infekcích, jako jsou chřipky, angíny, teploty, nachlazení, rýma, virózy, sinusitidy, záněty plic a dýchacích cest, při poruchách činnosti sleziny, při dráždivém kašli, na vyvolání pocení a pro lepší činnost lymfatického a imunitního systému.

Zdroj: Zkušenosti s Vironalem

Diskuze

V diskuzi OČNÍ KLINIKA HORNÍ POČERNICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miloš.

Ja jsem byl na této operaci minulý rok v dubnu, měl jsem -5 a -6, na klinice v Horních Počernicích, a jsem spokojený, i přes ty kritické tři dny po operaci by jsme neváhal na to jít znovu, kdybych se měl rozhodnout. Měl jsem na jednom oku poměrně vysoký astigmatismus a tak jsem měl ještě pár týdnů trochu problém se zaostřováním na to oko, hlavně při práci na PC, ale i to se upravilo.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Renata.

Já mám zkušenosti s kliniku horní počernice dobrou… Měla jsem problémy se zrakem asi rok a na klinice jsem se problému zbavila. Takže já jsem spokojená…

Zdroj: diskuze Oční klinika horní počernice

Vironal

Vironal je vyrobený podle moderních poznatků fytoterapie, psychotroniky, krystaloterapie a biorezonance. Jedná se o vysoce koncentrovaný produkt obsahující bylinné výtažky, éterické oleje a bioinformační složky ve vzájemně vyváženém synergicky působícím komplexu.

Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídící impulzy podkorových center mozku, regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnost vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a vyvolání zpětného regeneračního procesu.

Vironal obsahuje krvavec toten, lípu srdčitou, mateřídoušku obecnou, lékořici lysou, čubet benedikt, bukvici lékařskou, křen selský, potočnici lékařskou, chininovník lékařský, lichořeřišnici větší, diviznu velkokvětou, sadec konopáč, myrhovník, aframomum melegueta, citrus paradisi – grapefruit, éterické oleje (například myrhový, eukalyptový a kafrový) a informace z rostlin, olejů a nerostů (například jaspisu a antimonitu).

Vironal je vhodné používat jak preventivně při styku s větším počtem psů zvláště v obdobích virových epidemií, tak při akutním onemocnění. Vironal může být dobrou volbou v boji proti infekčním chorobám, jedná se však pouze o doplněk stravy, není to žádný lék.

Zdroj: Vironal pro psy

Diskuze

V diskuzi MÁTE NEKDO ZKUŠENOSTI Z BĚLÍCÍ PÁSKAMI? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renata Králová.

Našla jsem prodávat bělící pásky na stránkach www.bilychrup.cz a zajímá mě jestli má někdo s podobnou procedůrou zkušenosti.. Zdá se mi to jako dobrá nabídka.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Máte nekdo zkušenosti z bělící páskami?

Nežádoucí účinky

Produkt je zcela přírodní a vedlejší účinky se tedy objevují pouze velice zřídka (pokud je jedinec alergický na některý z komponentů). V takovém případě doporučujeme snížit dávkování a vyhledat odbornou radu.

Zdroj: Vironal pro psy

Poradna

V naší poradně s názvem JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karol.

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s přípravkem White Pearls, a také by mne zajímalo, jak moc jste zuby měli zažloutlé? Jelikož já mám velice ŽLUTÉ ZUBY a už mě nebaví, když se mi každý směje ( za to já se ani smát nemůžu) ... Moc mne to mrzí, protože např. na fotkách se všichni smějí dokořán, ale já se jen tak pousmívám ... Jinak dík za info. :-)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Čau Karol, od čeho máš žluté svoje zuby?

Zdroj: diskuze Jaké máte zkušenosti?

Dávkování

Doporučené dávkování je 2–7 kapek 1–3x denně.

Před použitím důkladně protřepejte (21x). Tím dojde k dynamizaci informačních složek a účinnost přípravku se zvýší. Vironal by se měl podávat půl hodiny před jídlem nebo po něm, nejlépe ředěný vodou, případně nakapaný na lžičku a podávaný přímo. Pro podporu detoxikace těla je vhodné zvýšit při regenerační kúře příjem tekutin. Po 3 týdnech užívání udělejte vždy 1 týden pauzu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Při chronických onemocněních se doporučuje užívat minimální dávky, v akutních stadiích se doporučuje dávky zvýšit. V případě přechodného zhoršení stavu je třeba snížit dávkování, dokud zhoršení nepomine, a teprve poté se vrátit k původnímu dávkování. V užívání přípravku není vhodné přestávat, neboť se jedná o zpětný regenerační proces (reverzní reakci), při němž se mohou objevit příznaky dřívějších onemocnění. Tento jev je důkazem pozitivní odpovědi organismu, informuje o tom, že dochází k uzdravování.

Zdroj: Vironal pro psy

Diskuze

V diskuzi OČNÍ KLINIKA HORNÍ POČERNICE - ZKUŠENOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milena Plachá.

já jsem to teda neměla, po operaci jsem druhý den normálně fungovala, jak kdyby nic, ale podle mých zkušeností jsou na klinice Horní Počernice hodně svědomití a určitě kdyby byl problém, tak Ti to řeknou a vyřeší to, ale je to strašně čerstvé, dala bych tomu taky čas. :)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mirek Tomann.

Operaci očí jsem nepodstoupil, ale myslím, že vše potřebuje svůj čas, takže bych prozatím byl v klidu.

Zdroj: diskuze Oční klinika horní počernice

ZkušenostiVironalem u psů

Vironal má díky komplexu výtažků z rostlin a dalších obsažených látek silné detoxikační, antioxidační a regenerační účinky. Významně tak posiluje imunitu a schopnost těla bránit se průniku nežádoucích mikroorganismů. Lze jej využít jako účinnou obrannou bariéru proti širokému spektru patogenů virového i bakteriálního původu, šířících se vzduchem a přenosných kapénkovou infekcí nebo potravinami. Je vhodné jej použít jak preventivně, zvláště v obdobích virových epidemií, tak při akutním onemocnění. Vironal posiluje právě ty orgánové systémy, které se s vnějšími patogeny setkávají jako první – dýchací systém, trávicí systém a kůži –, proto jedině podpora a ochrana ohroženého terénu je tím jediným správným přístupem v boji proti infekčním chorobám.

Největší výhodou je dobrá reakce zvířat na podaný přípravek. Bioinformační produkty působí relativně rychle a většinou se zdravotní problémy už neobjeví. Pokud ano, tak nebyl vybrán vhodný přípravek. Další výhodou je, že můžete při méně závažných příznacích vynechat návštěvu veterináře. Správně vybraný produkt Energy by měl poskytnout pozitivní výsledky do 2 dnů. Většinou lze zaznamenat účinek téměř okamžitě, několik hodin po první dávce. V případě, že se stav přesto zhoršuje, může jít o závažnější postižení, a pak je návštěva veterináře nutná. Mnohem častěji nacházejí přípravky Energy uplatnění právě až po návštěvě veterináře, kdy se stav po nastavené léčbě nezlepšuje anebo se onemocnění vrací. V tomto směru poskytují tyto produkty majiteli zvířete poměrně dobré zázemí druhé volby. To, co nedovede klasická medicína, lze ještě zvládnout touto alternativou. Žádný z doporučených produktů Energy zvířeti neublíží a vždy bude k jeho prospěchu.

Zdroj: Vironal pro psy

Diskuze

V diskuzi UBROUSKY NA POHLCOVÁNÍ BAREV ZKUŠENOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina.

Ahoj, máte někdo prosím zkušenosti s ubrousky na pohlcování barev do pračky? Slyšela jsem o nich, prý když se tento ubrousek přidá do pračky k prádlu, nasaje do sebe barvu, kterou některé oblečení pouští a tím se neobarví ostatní prádlo, je to pravda? Jsou tyto ubrousky jednorázové nebo se dají použít víckrát? Kde tyto ubrousky kupujete? Moc děkuju za rady. Martina

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vlasta Fialová.

Mám dobré zkušenosti s ubrousky na pohlcování barev, používám Denk - mit z DM drogerie. Když dávám bílé prádlo a přidám pár kousku barevného, vložím 1 ubrousek. Prádlo se nezabarví a ubrousek se zabarví barvou barevného prádla. nelze použít víckrát, aspoň jsem to nevyzkoušela. Fialová

Zdroj: diskuze Ubrousky na pohlcování barev zkušenosti

Alternativní léčba

Pokud chcete aplikovat alternativní léčbu – výše neuvedenou, tak se neobejdete bez změny myšlení a životosprávy. Pomáhá také jóga. Pokud se do této alternativní léčby vrhnete, tak je v první řadě potřeba významně v potravě omezit cukry(člověk se až diví, kde všude je bílý cukr). To samé platí s bílou moukou a mléčnými výrobky , které zahleňují. Omezit je třeba také vepřové maso. Naopak ve své potravě přidejte hodně zeleniny, celozrnné pečivo (ne to obarvené na tmavo) a místo čokolády použijte cereální nápoj Caro. Dále používejte doplněk stravy Vironal a jednou krát denně Avamys. Asi po 3 týdnech zaznamenáte značné zlepšení. Po Vironalu budete mít 3 týdny “volno“. Dávkování Vironalu je pro dospělé 2 – 7 kapek 1 – 3 x denně, pro děti od 12 let 7 kapek za den a pro malé děti od 3 let 2 kapky za den. Před použitím Vironalu je třeba jeho důkladné protřepání (21 x). Tím dojde k dynamizaci informačních složek a účinnost přípravku se zvýší. Vironal užívejte půl hodiny před jídlem nebo po něm, nejlépe ředěný vodou, případně nakapejte na lžičku a užívejte přímo. Pro podporu účinků je vhodné zvýšit příjem tekutin. Po 3 týdnech užívání Vironalu udělejte vždy 1 týden pauzu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Další možností je léčba pomocí gelu aloe vera. Dávkování aloe vera gelu většinou závisí na výrobci. Jelikož se jedná o přírodní produkt, nehrozí žádné vedlejší účinky na vaše zdraví. Obvykle se doporučuje 3 až 5 polévkových lžic ve 2 až 3 porcích denně.

Pro odstranění nosních polypů je možné použít homeopatikum HomSet DETOX a Thuya occidentalis 15CH, kterým se navíc organismus také detoxikuje. U nosních polypů doporučujeme navštívit homeopata, který určí homeopatickou konstituční léčbu individuálně, aby mohla tento problém pomoci odstranit.

Zdroj: Nosní polypy a alternativní léčba

Diskuze

V diskuzi ZKUŠENOSTI S WARFARINEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Květa.

mám velmi špatné zkušenosti s tímto lékem,nikdo na to nechce slyšet.Protože se bráním,byla mi nabídnuta možnost vyměnit za NOAC,na který je ovšem velký doplatek,který mi výše mého důchodu neumožňuje.V mém okolí byl lék změněn třema známým/bez problémů a bez doplatků/.Co dělám špatně,ptám se a na koho se obrátit.
S díky.K

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Zkušenosti s warfarinem

Co je to Vironal

Vironal je bioinformační širokospektrální regenerační přípravek, vyrobený podle moderních poznatků fytoterapie, psychotroniky, krystalterapie a biorezonance. Ovlivňuje především dráhu plic, tlustého a tenkého střeva, sleziny, boční větev dráhy jater, a tím i problémy, které se vztahují k jejich nedostatečné funkci. Typickými syndromy, které souvisejí s drahou plic, jsou dýchací obtíže, kašel, dušnost, bolesti v krku, pocení a mnohé další. Dle zkušeností se u horeček při chřipkovém onemocnění doporučuje přidat ještě přípravky Drags Imun a Grepofit, které oslabují nejen viry, ale i bakterie a plísňové zárodky. Flavocel pak podpoří rychlost imunitních reakcí a dodá tolik potřebný vitamín C.

Vironal užití:

  • prevence katarů horních cest dýchacích;
  • virové, mikrobiální a bakteriální infekce, jako jsou chřipky, angíny, teploty, nachlazení, rýma, virózy, sinusitidy;
  • dráždivý kašel;
  • odpora pocení;
  • zlepšení činnosti lymfatického a imunitního systému;
  • vředové choroby žaludku a dvanácterníku;
  • zánět hltanu, chronický zánět střev a zažívacího traktu;
  • kolitida, Crohnova choroba;
  • plísně v oblasti střev.

Vironal obsahuje:

Humáty – látky, které se v přírodě vyskytují například v rašelině. Vironalu dávají černou barvu a neobyčejné detoxikační a regenerační schopnosti. Dokážou se v těle vázat na těžké kovy, na různé chemické látky, a dokonce i na viry. Proto je dobré humáty užívat i při infekcích způsobených herpesviry a viry typu HIV. Zvyšují imunitu a ochraňují před různými druhy záření. Mají regenerační, protizánětlivé, antioxidační i jisté protinádorové účinky.

Energiny – speciální druh glukanů s podobnými účinky, jaké mají humáty, a celou řadou dalších.

Výtažky z grapefruitových semen – mají zcela specifické účinky na různé mikroorganismy a plísně.

Komplex pryskyřic – myrhy, kadidla a dračí krve, které tvoří chuť sirupu.

Éterické oleje – mají antimikrobiální, antivirový, antibakteriální a protiplísňový účinek. Například nardový olej se používá stejně jako chinin při malárii.

Složení dávky 7 kapek: bylinný extrakt 82,6 % [Eupatorium cannabinum (herba) 0,110 ml, Armoracia rusticana (radix) 0,080 ml, Cnicus benedictus (herba) 0,014 ml, Thymus serpyllum (herba) 0,012 ml, Sanguisorba officinalis (radix) 0,011 ml, Betonica officinalis (herba) 0,010 ml, Cinchona officinalis (cortex) 0,010 ml, Nasturtium officinale (herba) 0,010 ml, Tilia cordata (flos) 0,008 ml, Tropaeolum majus (tot.) 0,008 ml, Verbascum thapsiforme (flos) 0,007 ml, Citrus paradisi (semen) 0,006 ml, Glycyrrhiza glabra (radix) 0,006 ml, Inula helenium (radix) 0,006 ml, Aframomum melegueta (semen) 0,002 ml)], sorbitol – zahušťovadlo, celulóza – zahušťovadlo, voda, xanthan – zahušťovadlo, sorbát draselný – konzervant, směs silic 0,30 %, grapefruitový extrakt < 0,0001 %.

Obsahuje lékořici!

Účinné látky:

  • Krvavec toten – užívá se jako prostředek proti horečkám, při onemocněních plic, při krvácení a průjmech. Má velmi dobré antivirové a antibakteriální účinky, působí proti prvokům.
  • Lípa srdčitá – obsahuje látky podobné vitamínu E, má účinky potopudné, močopudné, spasmolytické a žlučopudné. Užívá se při horečkách a nemocech z nachlazení.
  • Mateřídouška obecná – působí proti stafylokokům, streptokokům a salmonelám, má silné antiseptické a dezinfekční účinky. Užívá se při pásovém oparu a při onemocněních plic, průdušek a při kašli.
  • Lékořice lysá – účinné látky obsažené v této bylině rozpouštějí hlen a usnadňují odkašlávání. Užívají se při žaludečních vředech, dně a revmatismu. Mají zvláštní protizánětlivé účinky, podobně jako glukokortikoidy.
  • Čubet benedikt – má antibiotické a protivirové účinky, obsahuje soli vápníku, hořčíku, draslíku, působí silně dezinfekčně a antisepticky. Potlačuje kvašení a hnilobné procesy ve střevech.
  • Bukvice lékařská – působí protiastmaticky, kancerostaticky a je vynikající při poruchách trávicího ústrojí se zanícenou a překrvenou sliznicí, při poruchách CNS a bakteriálních zánětech.
  • Křen selský – je silně fytoncidní, působí antibioticky, normalizuje střevní mikroflóru, výborně odhleňuje průdušky.
  • Oman pravý – má fytoncidní účinky, užívá se při kašli, bronchitidě, při zánětech střev, křečích, nadýmání, při cukrovce a všech potížích se sliznicemi.
  • Potočnice lékařská – obsahuje jód a celou řadu vitamínů, užívá se při onemocněních jater, žlučníku, sleziny, při různých virózách a jako metabolikum.
  • Chininovník lékařský – obsahuje plazmatický jed, který poškozuje původce různých infekčních chorob, užívá se při malárii a podobných infektech spojených s horečkou a zimnicí.
  • Lichořeřišnice větší – obsahuje přírodní antibiotikum, které i v nejmenších koncentracích účinkuje na 46 kmenů bakterií Staphylococcus, dále na Proteus vulgaris, Escherichia coli, na salmonely a další druhy bakterií.
  • Divizna velkokvětá – tlumí křeče průdušek a průdušinek, působí protizánětlivě a je vynikající při astmatické bronchitidě a při kašli. Ovlivňuje činnost sleziny a brzlíku.
  • Sadec konopáč – jde o rostlinu vysoce účinnou při léčbě chřipky a viróz, navozuje pocení. Prvním obyvatelům Severní Ameriky pomáhala úspěšně léčit závažné onemocnění podobné chřipce, nazývané zlomeninová horečka.
  • Myrhovník – má stimulační účinky, působí protizánětlivě jako expektorans a antiseptikum. Užívá se při bolestech v krku, při vředech v ústní dutině, katarech a při plicních infekcích.
  • Afromum melegueta – označuje se též jako „rajská semena“ a pochází z čeledi zázvorovitých. Má antivirové a protiplísňové účinky. Pozitivně ovlivňuje centrální nervovou soustavu, regeneraci buněk a imunitní systém.
  • Citrus paradisi – grapefruit – semena mají antimikrobiální, antibakteriální, antivirové a protiplísňové účinky. Jejich výtažek se užívá při žaludečních a střevních infektech, při kolitidě a Crohnově nemoci. Extrakt z jader působí úspěšně i v koncentraci 1 : 1 000 na bakterii Helicobacter pylori, která způsobuje vznik žaludečních vředů.

Vironal také obsahuje éterické oleje (například myrhový, eukalyptový a kafrový) a informace z rostlin, olejů a nerostů (například jaspisu a antimonitu).

Zdroj: Zkušenosti s Vironalem

Vysazení

Terapie rilmenidinem by nikdy neměla být náhle přerušena; dávka by se měla snižovat postupně.

Zdroj: Rilmenidin zkušenosti

Azitromycin Sandoz a Paralen

Současné užívání léků Azitromycin Sandoz a Paralen se nevylučuje. Je možné užívat i probiotika. Probiotika užívejte minimálně 2 hodiny od požití antibiotik.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti

Zkušenosti

Rozex nebo Rosalox jsou krémy určené k léčbě rosacey (růžovky). Rozex je pouze na lékařský předpis. Dle zkušeností je krém účinný na léčbu růžovky. Průměrná doba léčby je 3 až 4 měsíce. Růžovka je dermatitida, která vypadá jako akné, ale objevuje se až ve středním věku. Častěji jí trpí ženy, ale u mužů má horší průběh. Vyskytuje se především v obličeji a zasahuje nos, tváře, čelo i bradu. Projevuje se nejprve zčervenáním kůže a poté se zarudlá a napjatá pokožka pokryje otoky a hnisavými puchýřky. Vyskytuje se ve střední a severní Evropě u 10 % pacientů keltského typu. Jde o světlovlasé až rusovlasé ženy, s jemnou světlou kůží, modrýma očima, fototypem I–II a ve věku okolo 40 let. Rozex gel není v České republice zaregistrovaný.

Zdroj: Rozex

Azitromycin a alkohol

Při užívání Azitromycinu se konzumace alkoholu nedoporučuje. Také se doporučuje abstinence cca týden po doužívání antibiotik, mohlo by vám být po alkoholu špatně. Malé množství alkoholu by nemělo být na škodu.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti

Azitromycin Mylan v těhotenství

Azitromycin patří mezi antibiotika volby v těhotenství.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Michal Vinš

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP