Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

VŮNĚ

OBSAH

I když má zelený čaj doslova zázračné účinky na naše zdraví, stále ještě není jeho obliba u nás tak velká. A je to škoda. Obsahuje určitě cennější chemické látky než leckteré ovocné aromatizované čaje, které s oblibou popíjí řada z nás. Zelený čaj působí na náš organismus velmi příznivě, a tak určitě stojí za to, abychom zařadili alespoň jeden šálek denně do pitného režimu. Mezi zelené čaje patří také čaj Green snail.

Zdroj: Čaj green snail

Diskuze

V diskuzi DUCRAY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Daniela.

Doporučuju Ducray Kertyol PSO www.covybrat.cz/samp… . Vůně není pro každého a je potřeba ji překousnout. Hlavní výhodou je, že skutečně funguje a pomáhá na lupy.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kopr.

Tak ono i v řadách normálních se dá najít celkem slušný přípravek s vůní a zároveň účinností na lupy. Viz. třeba: www.arecenze.cz/samp…

Zdroj: diskuze Nejúčinější šampony na mastnou a svědivou pokožku hlavy

Balmain Ivoire

Balmain představuje novou reedici oblíbené vůně Ivoire de Balmain z roku 1979. Parfém Ivoire je populární květinově dřevitá vůně, která přišla na trh v roce 2012. Zachovává dědictví a bohatství původní vůně a způsobuje nostalgii. Hlavou parfému Balmain Ivoire de Balmain jsou lístky fialky, pryskyřice, mandarinky. Srdcem parfému Balmain Ivoire de Balmain je kosatec, ylang-ylang, jasmín, růže. Základem parfému Balmain Ivoire de Balmain je vanilka, pačuli, cedr, vetiver.

Zde můžete vidět cenu vůně Balmain Ivoire.

Zdroj: Nejoblíbenější parfémy pro ženy

Diskuze

V diskuzi ČESNEK A CITRON ČISTIČ CÉV se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ema.

jak uchovat, no mně se vyplatilo - česnek oloupat, omýt, usušit a dát v zazipovacím sáčku do mražálu. V těxh zazipovacích vůně neuniká, česnek podle potřeby odebírám a je beze změny jak čerstvý.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Česnek a citron čistič cév

Soir de Lune

Sisley Soir de Lune je elegantní, intenzivní a ovocná vůně pro romantické ženy. Neobyčejně magická vůně evokuje svit zářícího měsíce na noční obloze. Nositelky parfému Soir de Lune jsou smyslné, záhadné a tajemné. Jejich přirozená krása na sebe upoutá zrak každého muže. Vůně je ukryta v originálním skvostném flakonu s měsíčním motivem. Okouzlující a romantický parfém Sisley Soir de Lune je vytvořen z nejkrásnějších přírodních esencí. Hlavu vůně otevírají podmanivé akordy vzácné mimózy. V samotném srdci vůně se ukrývá sladký čerstvý med. Hřejivému základu vévodí vzrušující tóny exotického santalového dřeva. Tento exkluzivní dámský parfém Sisley je speciálně navržen pro večerní nošení do společnosti. Dámská vůně Soir de Lune od Sisley vás ihned očaruje a propůjčí vám magickou přitažlivost.

Zde můžete vidět cenu vůně Soir de Lune.

Zdroj: Nejoblíbenější parfémy pro ženy

Diskuze

V diskuzi DĚKUJI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Simona.

Díky za užitečné tipy. Levanduli miluji a určitě vyzkouším v létě z ní udělat levandulový olej. Levanduli používám pořád, ta vůně je úžasná. Před pár dny jsem vyzkoušela levandulový peeling ze sušených květů, můžu jen doporučit, pleť je po něm lesklá a vyživená. Vyzkoušejte, recept jsem našla tady: milujemebylinky.cz/l…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Děkuji

Our Moment

One Direction Our Moment je šumivá a šťavnatá dámská vůně tvořená šťávami čerstvého ovoce a sezonních květin s infuzí teplého pižma. V úvodu vůně se pomalu rozplývá ledový ovocný sorbet z růžového grapefruitu, lesního ovoce a červeného rybízu. V srdci rozkvétá frézie, frangipani a jasmín. Základ obsahuje dřevité tóny, svěží pačuli a sametové pižmo. Parfém vytváří lákavé a hravé tóny. Na trh byl uveden v roce 2013.

Zde můžete vidět cenu vůně Our Moment.

Zdroj: Nejoblíbenější parfémy pro ženy

Diskuze

V diskuzi DOMÁCÍ ŠUNKA MRAŽENÉ MASO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Frodl.

Dělal jste někdo domácí šunku z mraženého masa? A s jakým výsledkem? Já to zkusil a výsledek byl: Krásně růžová, homogenní, dala se krájet i na milimetrové plátky. Chuť žádná, vůně také žádná, v ústech pocit suchého masa, jako přesolená (dal jsem na 1 kg 9 g soli 9g pragandy ). Poradí někdo, nebo má někdo podobnou zkušenost? Předem díky za radu.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Domácí šunka mražené maso

Znamení: RAK (22. června – 22. července)

Charakteristika tohoto znamení:

I muž v tomto znamení je velmi intuitivní a empatický. Vše, co dělá, dělá pro ty, které miluje, protože ty jsou pro něj nadevše spolu s tradicemi, v nichž vyrostl.

Doporučované vůně pro Vodnáře (muže):

Pro muže v tomto znamení jsou vhodné romantické vůně.

Doporučované parfémy:

Boss Orange Men (Hugo Boss), Trussardi My Land, Thierry Mugler A Men

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Poradna

V naší poradně s názvem OBSAH PURINŮ VE SKOŘICI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Štefania Libiakova.

chcela by som vedieť,kedže mam dnu ,koľko purinu obsahuje škorica a či je vhodne piť škoricovo jablčny napoj ďakujem

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Skořice je vynikající ochucovadlo, kterého pro dosažení vůně a chuti není potřeba mnoho. Proto obsah purinů ve skořici není vůbec podstatný. Skořicovo-jablečný nápoj nebude při dně problém. V některých zdrojích se dokonce uvádí domněnky, že by pití rozemleté skořice rozředěné ve vodě mohlo snižovat hladinu kyseliny močové v krvi, ale zatím to není nijak prokazatelně doloženo.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Obsah purinů ve skořici

Co je to vetiver

Vetiver je nepálská vysoká tráva se silnými kořeny. Využívá se v kosmetickém průmyslu jako vonná přísada například do parfémů, nejrůznějších olejů a podobně. Vetiver má příjemnou kořenitou citrónovou vůni se sladkým květinovým podtónem. Vetiver vůně je také popisována jako komplexní vůně dřeva, která je dobře známa svými vyrovnávacími a upevňujícími účinky. Pokud neznáte vetiver, přičichněte si někde k esenciálnímu oleji, například od Salusu, ale nenechte se odradit. V koncentrované podobě má vetiver až odpudivě drsnou vůni hlínou obaleného mokrého kořenu, vyuzeného v černém dýmu. Když se ho ale do vůně dá přiměřené množství, změní se v příjemně zemité, vlhce dřevité a kouřové aroma. Se špetkou tabáku je to pak nádhera.

Zdroj: Vetiver

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN A MEDVĚDÍ ČESNEK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana.

Dobrý den, mám mechanickou chlopeň a jsem na warfarinu. Včera jsem k bramborám přidala medvědí česnek. Je možné, že mi med. česnek přivodil srdeční aritmii?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Medvědí česnek má prokázané kardioprotektivní účinky. To, źe by způsobil aritmii, je nepravděpodobné. Často ale dochází k záměně listů medvědího česneku za listy jedovaté konvalinky, které po konzumaci způsobují právě srdeční aritmii. Tato záměna je velmi častá, protože listy obou ristlin vypadají podobně, pouze konvalinka nemá česnekovou vůni, což ve směsi s pravými listy medvědího česneku nelze později rozpoznat. K odlišení medvědího česneku od jeho jedovatých dvojníků obvykle stačí promnout mezi prsty zelený list. Pokud se neobjeví typická česneková vůně medvědího česneku, je lepší bylinku opustit a důkladně si vyčistit ruce. Pachový test má však svá úskalí. Pokud na rukou stále ulpívá vůně česneku z předchozího testu, může to vést k falešnému výsledku. Každý, kdo medvědí česnek sbírá, by tedy měl rostlinu a všechny její vlastnosti znát, aby ji dokázal spolehlivě odlišit od jedovatých rostlin. Pokud máte pochybnosti, je lepší nejíst medvědí česnek, který jste sama nasbírala.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin a medvědí česnek

Znamení: LEV (23. července 22. srpna)

Charakteristika tohoto znamení:

I muž v tomto znamení je přirozený vůdce, který raději ovládá, než by byl ovládán. Velmi rád se chlubí svými úspěchy a naopak nemá rád, když se poukazuje na jeho neúspěchy. Rád se také snaží o co největší pozornost.

Doporučované vůně pro Lva (muže):

I pro muže v tomto znamení je důležité mít luxusní parfém velmi výrazné vůně.

Doporučované parfémy:

Euphoria Men Intense (Calvin Klein), Davidoff Hot Water, 1 Million (Paco Rabanne)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Poradna

V naší poradně s názvem HOUBY KUŘÁTKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel Tichý.

Dobrý den, v bukovém lese jsem našel tato kuřátka viz foto a mělo by se jednat o kuřátka popelavá. Můžete mi to potvrdit? Děkuji
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Zřejmě půjde o kuřátka přímá (Ramaria stricta). Ověřit si to můžete rychlým testem – dužina po otlačení znatelně červená až vínově rudne. Voní po anýzu a mají hořkou chuť. Z tohoto důvodu se také řadí mezi houby nejedlé. Jejich obrázky můžete vidět zde: www.google.cz/images…

Kuřátka popelavá (Clavulina cinerea) je na první pohled nevábná houba. Má válcovité větvičky, kouřově šedé, někdy s fialovým nádechem. Jejich dužnina je tuhá a bělošedá. Chuť je nevýrazná, někdy nahořklá, bez vůně. Kuřátka popelavá jsou jedlá, ale mají nevalnou chuť. Z kulinářského hlediska jsou právem opomíjená. Obrázky kuřátek popelavých můžete vidět zde: www.google.cz/images…

Zdroj: diskuze Houby kuřátka

Calvin Klein Euphoria

Euphoria je opojná orientální vůně, plná exotického ovoce, svádivých květin s bohatým smetanovým podpisem. Design flakonu byl inspirován orchidejí v rozkvětu. Hlava parfému obsahuje granátové jablko, tomel, zelenou nótu. Srdcem Euphorie je černá orchidej, lotosový květ. Základ tvoří jantar, mahagonové dřevo, černá fialka, pižmo, smetanový akord.

Zde můžete vidět cenu vůně Calvin Klein Euphoria.

Zdroj: Nejoblíbenější parfémy pro ženy

Poradna

V naší poradně s názvem DOTAZ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vladislava.

prosím o sdělení zda se ještě vyrábí triamcinolon tinktura. Protože můj obvodní lékař ho již delší dobu nemá. Bylo mně řečeno , že se asi nevyrábí .Je to lék který mi jako jediný pomáhá . Nevím čím bych ho měla nahradit. Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Triamcinolon k zevnímu použití je dlouhodobě k dostání jen jako mast nebo jako emulze. Tinktuře se nejvíce blíží kožní emulze, což je hustá bělavá emulze, příjemné vůně, mísitelná s vodou. Používá se na akutní i vysoce svědivé alergické záněty kůže neinfekčního původu, pokud nejsou ve stádiu mokvání nebo tvorby krust. Dále se používá na akutní fáze některých druhů ekzémů, dermatitidy, zánětlivé kožní projevy ve vlasaté části hlavy nebo na ochlupených místech těla. Emulze triamcinolonu taktéž pomáhá na zánět zevního zvukovodu při neporušeném ušním bubínku. Kožní emulze triamcinolon je běžně k dostání v lékárně na lékařský předpis a je bez doplatku.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze K čemu je triancinolon

Znamení: STŘELEC (23. listopadu – 21. prosince)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž narozený v tomto znamení je neutuchajícím optimistou milujícím svou svobodu. Při rozhodování vychází ze svých zásad a optimistického pohledu na svět. Je k lidem upřímný a očekává to i od nich.

Doporučované vůně pro Střelce (muže):

Muži v tomto znamení ocení vůně s orientálním kořením.

Doporučované parfémy:

L´Eau par Kenzo Indigo Pour Homme (Kenzo), DKNY Be Delicious pour Homme, Jean P. Gaultier Le Male on the Road

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Diskuze

V diskuzi KONOPNÝ OLEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jsem Jennifer Onno.

Konopný olej je rostlinný olej získávaný lisováním semen rostlin rodu konopí (Cannabis). Olej lisovaný za studena je tmavě až světle zelený, s příjemnou oříškovou chutí a vůní. Čím tmavší barvu olej má, tím se chuť a vůně blíží k "travnatější".
Rafinovaný konopný olej je čirý a bezbarvý, se slabou vůní a chutí, a postrádá přírodní látky - vitaminy a antioxidanty. Rafinovaný olej se používá hlavně pro výrobky k péči o tělo. V menší míře však také nachází uplatnění také při výrobě mýdel, šamponů a čisticích prostředků.

Konopný olej má vysokou nutriční hodnotu díky poměru omega-6 a omega-3 esenciálních mastných kyselin 3:1, což odpovídá rovnováze vyžadované lidským tělem.
Konopný olej se vyrábí z "nedrogových" (technických) variet konopí setého (Cannabis sativa).
cs.wikipedia.org/wik…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Konopný olej

Znamení: BERAN (21. března – 20. dubna)

Charakteristika tohoto znamení:

Žena ve znamení Berana působí velmi ambiciózně a cílevědomě, pokud se pro něco rozhodne, neváhá udělat vše proto, aby se prosadila, v případě nutnosti se neváhá o svou pravdu pohádat. Také si vždy stojí za tím, co říká a nerada cokoliv předstírá. Rodina a přátelé jsou pro ni důležité, potřebuje jejich pozornost a lásku. Ve společnosti rodiny a blízkých přátel působí spontánně a vesele.

Doporučované vůně pro Berana (ženu):

Ženy ve znamení Berana obvykle oceňují jemné květinové vůně. Neurazí je také vůně ovocné. U žen v tomto znamení ale bývá důležitá změna, nerady zůstávají věrné jen jednomu parfému. Jejich parfém také musí přitáhnout pozornost, k tomu se výborně hodí vůně růžového pepře, kašmírového dřeva, jasmínu i vůně máty.

Doporučované parfémy:

Éclat D´Arpege (Lanvin), Light Blue (Dolce & Gabbana), Eternity (Calvin Klein), Davidoff Cool Water Game, Flower Kenzo (Kenzo), Acqua di Gioiq Essenza, Daisy Dream (Marc Jacobs)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro ženy

Poradna

V naší poradně s názvem ČAKRY A VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel MIlada.

Slyšela jsem, že prý nějaké čakry mají mít vliv na růst a kvalitu vlasů. Chci se zeptat která z čaker působí na vlasy a jaké jsou všechny čakry?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Podle jógínské tradice jsou čakry důležitá místa ovládající tělo i prostor mimo něj. Na těle podle této tradice existuje mnoho čaker různého řádu. Nejdůležitějších je sedm čaker 1. řádu napojených na energetickou dráhu procházející podél páteře.

Kořenová čakra

Název: Muladhara (Múládhára), kořenová čakra
Umístění: V poloviční vzdálenosti mezi řitním otvorem a šourkem, popřípadě na zadní straně děložního hrdla.
Barva: červená, rudá
Vůně: cedr, hřebíček.
Kořenová čakra je spojená se zemí, její energií a s činnostmi, které se zemí souvisí. Může to být zemědělství, ale také např. činnosti nazývané jako konzumní způsob života. Je spojena s prožíváním nejzákladnějších aspektů existence jako je potřeba jíst, pít, být v bezpečí nebo v teple. Zablokovaná kořenová čakra způsobuje, že má člověk málo síly - fyzické, duchovní i duševní.

Sakrální čakra

Název: Swadhisthana (Svadhišthána); sakrální čakra
Umístění: Zadní aspekt leží u dolního konce páteře, přední aspekt nad ohanbím (centrum kříže)
Barva: oranžová
Vůně: ylang-ylang, santal.
Sakrální čakra se též někdy nazývá sexuální čakra. Sakrální čakra má na starosti emoce, mezilidské vztahy, sexuální energii a tvořivé síly. Zablokování v sakrální čakře způsobuje sexuální chladnost a potlačování emocí, ale platí to i opačně, potlačování emocí zablokuje sakrální čakru.

Solar-Plexus čakra

Název: Manipura (Manipúra); solar-plexus čakra
Umístění: Zadní aspekt se nachází na úrovni solar plexu na vnitřní straně páteře, přímo za solar plexem, přední aspekt leží na solar plexu.
Barva: žlutá až zlatožlutá
Vůně: levandule, rozmarýn, bergamot.
Čakra Solar-Plexus je sídlem vůle osobnosti, citových vazeb a mentálních pochodů. Zablokování čakra Solar-Plexus vede k pocitům ztráty odvahy, porážky, ztráty svobodné vůle, vytváření falešných představ a negativních myšlenkových konstrukcí.

Srdeční čakra

Název: Anahata (Anáhata); srdeční čakra
Umístění: Zadní aspekt je na vnitřní straně páteře přímo za středem hrudníku, přední naproti srdci.
Barva: zelená (růžová a zlatá)
Vůně: růžový olej.
Srdeční čakra je čakra lásky a vztahů. Jde jak o vztahy k sobě, tak k druhým lidem, ale i k celému světu. Blokace srdeční čakry způsobuje neschopnost lásku dávat i přijímat.

Krční čakra

Název: Vishuddha (Višúddha); krční čakra; komunikační centrum (čakra)
Umístění: Zadní aspekt leží na spojnici páteře a medully oblongaty, v cervikálním pletenci přímo za krční jamkou, přední se nachází na ohryzku.
Barva: světle modrá (stříbrná, zelenavě modrá)
Vůně: šalvěj, eukalyptus.
Krční čakra má na starosti komunikaci a projevy vůle v životě. Zablokování krční čakry vede k neschopnosti se vyjádřit - vady řeči i prázdné myšlenky a také problémy s vlasy a chlupy.

Čelní čakra

Název: Ajna (Adžňá); čelní čakra
Umístění: Přední aspekt - na čele mezi obočím, zadní naproti na temeni hlavy (třetí oko)
Barva: indigově modrá (žlutá, fialová)
Vůně: máta peprná, jasmín.

Čelní čakra se spojuje s intuicí a duchovními silami jednotlivce. Nedostatečná funkce čelní čakry vede k přízemním myšlenkám a k odmítání duchovna a esoterična.

Temenní čakra

Název: Sahasrara (Sahasrára); temenní čakra
Umístění: Je umístěna na vrcholku hlavy (jako koruna), směřuje vzhůru
Barva: fialová, bílá, zlatá, ultrafialová
Vůně: kadidlo, lotos.
Funkcí temenní čakry má být příjem energie z kosmu. Temenní čakra je sídlem božské dokonalosti v člověku. Temenní čakra se do harmonie dostane, když jsou v harmonii všechny ostatní čakry.

Zdroj: diskuze Čakry a vlasy

Znamení: RAK (22. června – 22. července)

Charakteristika tohoto znamení:

Žena v tomto znamení se vyznačuje vysokou vnímavostí a empatií. Takováto žena je obvykle ochotná pomáhat lidem, s nimiž soucítí. O tom, koho si oblíbí, se obvykle rozhoduje intuitivně, ale přesto jí není cizí určitá racionalita. Obvykle je pro ni velmi důležitá její rodina a přátelé.

Doporučované vůně pro Raka (ženu):

Pro ženu v tomto znamení jsou vhodné jednoduché, lehké a romantické vůně, které musí být zároveň svěží. Žena ve znamení Raka neocení nijak výrazně nápadné parfémy, zaujmou je vůně růží a santalového dřeva.

Doporučované parfémy:

Boss Femme (Hugo Boss), Versace Woman (Versace), Anais Anais L´Original (Cacharel), Shine (Heidi Klum), Arlésienne (L´Occitane)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro ženy

Znamení: KOZOROH (22. prosince – 20. ledna)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž zrozený v tomto znamení je ve společnosti nenápadný a i trochu stydlivý, i přesto se ale umí prosadit, když mu o něco jde. Pokud se o něčem získá určité mínění, tak ho nerad mění. Umí být také velmi tvrdohlavý a uzavřený, málokomu se svěří se svými pocity a přáními.

Doporučované vůně pro Kozoroha (muže):

Pro muže v tomto znamení se hodí luxusní a elegantní vůně, které zároveň působí přirozeně.

Doporučované parfémy:

Dior Homme (Dior), Eau Pour Homme (Armani), Selection (Hugo Boss)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Znamení: BÝK (21. dubna – 21. května)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž ve znamení Býka je klidné a vyrovnané povahy se smyslem pro povinnost a pro rodinu. Mimo rodinu je pro něj důležitá i jeho práce, v níž je spolehlivý a pracovitý. Práce má u něj přednost před zábavou. Muž ve znamení Býka není žádný snílek, uvažuje čistě realisticky. Stejně jako žena v tomto znamení si i on dokáže vychutnat luxusní a umělecké zážitky.

Doporučované vůně pro Býka (muže):

Vůně pro býka by měly být originální a podmanivé.

Doporučované parfémy:

Armani Code (Armani), Hugo Red (Hugo Boss), Diesel Fuel for Life Homme (Diesel)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Znamení: ŠTÍR (24. října – 22. listopadu)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž zrozený v tomto znamení ve společnosti nijak výrazně nevyniká, nesnaží se na sebe nijak strhávat pozornost a nerad se dělí o své pocity s okolím, přestože je plný snů a nemocí. Muž Štír obvykle má na všechno jasně daný názor, který ale nerad mění.

Doporučované vůně pro Štíra (muže):

Muži v tomto znamení oceňují sebevědomé a smyslné vůně.

Doporučované parfémy:

Yves saint Laurent La Nuit deL´Homme Le Parfum, Hypnose Pour Homme (Lancome), Gucci Guilty Pour Homme Intense (Gucci)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Znamení: BÝK (21. dubna – 21. května)

Charakteristika tohoto znamení:

Pro ženu v tomto znamení je typické, že nade vše jí je rodina a její práce. Nepotřebuje být středem pozornosti, stačí jí, když povede spokojený život s naplňující prací. Žena ve znamení Býka je obvykle velmi zodpovědná, vyrovnaná a praktická, neznamená to ale, že by si ráda nedopřála romantiku nebo luxus, oboje umí ocenit. Velmi ráda si také dopřává příjemné umělecké zážitky. Pro takovouto ženu je důležité i respekt k jejímu soukromí a život v klidu bez hádek, neocení ani přílišné návaly emocí.

Doporučované vůně pro Býka (ženu):

Ženy v tomto znamení se obvykle rozhodují pro osvědčené parfémy, dávají jim přednost před novinkami na trhu. Vůně by měla být bohatá, exotická a pronikavá, ale ne těžká. Vhodné jsou například vůně broskve, santalového dřeva, vanilky a ambra.

Doporučované parfémy:

Burberry for Woman, Burberry Body, Cerruti 1881 Woman, J´adore (Dior)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro ženy


Autoři obsahu

Mgr. Jitka Konášová

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP