Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

VÝBĚR LASERU

OBSAH

Typy laserů

Typy a značky různých laserů na plešatění jako je XP 12 Hair Laser, Viatek Hairpro, Spencer Forrest X5, Power Laser Grow Comb, iGrow Laser, Sunetics laser, HairMax Laser, Dynamax Freedom 100 a také Verseo Lasetron. Lasery mají jedinečné výsledky a spousta lidí je využívá proto, aby nebyli plešatí.

Zdroj: Jak zastavit plešatění

Diskuze

V diskuzi OPERACE PROSTATY POMOCÍ LASERU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ludmila Vašinková.

Prosím o názor na operaci prostaty pomocí laseru a né klasickou metodou. Děkuji L

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Operace prostaty pomocí laseru

Laserové terapie v minulosti

Dříve bylo laserové ošetření využito jen jako chirurgická technika. Pomocí laseru se vyráběla nová kůže z primární vrstvy. Laserová terapie se liší od běžného způsobu laserů, což znamená, že minimálně zraňuje nebo způsobuje minimální popáleniny kůže. Laserová léčba také obsahuje laserový ohřívač. Tento ohřívač je umístěn nad horní částí hlavy a díky tomu je efektivním řešením proti řídnutí vlasů.

Zdroj: Jak zastavit plešatění

Diskuze

V diskuzi LUPY A SVĚDÍCÍ POKOŽKA HLAVY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

S lupy mám potíže už moc dlouho a nic na ně nepomáhá, ale poslední rok mě šíleně svědí pokožka hlavy - tak hrozně, že se i v noci budím bolestí rozdrápané pokožky hlavy....
Vyzkoušela jsem už spoustu šamponu proti lupům, i šampon od kožní i nějaké babské rady (oliv olej a vajíčko, acylpyrin do šamponu) ale nic nezabralo na delší dobu. Vše funguje tak týden dva a pak sjem na to stejně, ba ještě hůře. nyní je to opravdu hrozné!!! Nespím půl noci,protože se budím tím, jak si drápu hlavu. Poradí někdo něco, co mám doma a co půjde použít ihned, bez nákupu drahých prostředků? I tak jsem už v těch speicálních šamponech nechala hromadu peněz a ty nemám....

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Koula.

Ahoj, no pořádně si projdi něco o šamponech www.arecenze.cz/samp… a pečlivě vyber něco na lupy. Tím nemůžeš šlápnout vedle :).

Zdroj: diskuze Lupy a svědící pokožka hlavy

Vyberte si laserový hřeben na internetu

Většina výrobců laserových hřebenů propaguje své výrobky on-line, nebo byly také často propagovány v masmediích, protože laserový hřeben je celosvětově populární zařízení na vlasy. Pokud naleznete prodejce, který má laserové hřebeny, tak se změřte na výkon laseru, na kvalitu a cenu. Některá zařízení jsou levnější, protože nemají dostatečný výkon, kvalitu a nemají záruku vrácení peněz. Většina internetových obchodů má servisní službu. Díky tomu se můžete informovat o daném produktu. Ale ne každá společnost má ochotné telefonické operátory, kteří nemusí být dobře proškoleni o produktech.

Kde koupit laserový kartáč na vlasy

Zde je uveden seznam českých internetových obchodů, kde se dá laserový kartáč koupit - laserový kartáč cena.

Mnohem lepší výběr laserových kartáčů proti vypadávání vlasů má zahraniční obchod Amazon, který posílá bez problémů i do Česka - kde koupit laserový kartáč.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Poradna

V naší poradně s názvem STAŘECKÉ SKVRNY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka Scholzová.

Dobrý den,vaše příspěvky čtu bohužel caž ted',ale chtěla bych Vás poprosit na jakém laseru jste byla?Zda u kosmetičky nebo u nějaké doktorky?a jak se jmenoval děkuji za Vaší odpověd' Lenka

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča .

Odstranění stařeckých skvrn můžete podstoupit v Jihlavě tady: www.rehabcentrum.cz/…

Zdroj: diskuze Stařecké skvrny

Výběr barvy na vlasy podle fota

Zde je k dispozici webová služba, která umožňuje nahrát svoji vlastní fotografii, na které si pak odzkoušíte různé odstíny barev. Díky tomu můžete bezvadně vybrat správnou barvu a pak najisto si ji koupit v drogérii. Takže vzhůru do experimentování bez následků, zde je odkaz: výběr barvy na vlasy podle fota.

Zdroj: Barvení vlasů

Diskuze

V diskuzi DECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Polik.

Na ten dech rozhodně můžu doporučit monitory no :). Hlavně vyber správně. Mrkni se třeba sem www.arecenze.cz/moni… :).

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Karel.

Nebo se dá vybrat monitor dechu i tady: www.testino.cz/monit…

Zdroj: diskuze Očista

Odstranění jizev po akné

Pomocí laserů Smoothbeam a GentleYAG se nahradí defektní vazivo jizvy novým a zdravým. Léčí tak všechny jizvy včetně těch po akné. Pokud se jedná o vpadlé jizvy po akné, lze ke korekci použít odpařovací laser. V případech akné je však vždy lepší a efektivnější ošetřovat již jizvy v průběhu aktivních projevů. Jednou z důležitých zásad u čerstvých jizev je ochrana před slunečními paprsky.

Zdroj: Odstranění jizev

Diskuze

V diskuzi DISKUZE PŘÍRODNÍ KOSMETIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Adriana Dosedělová.

Tak tuhle přírodní kosmetiku tedy neznám, ale já osobně mám ráda přírodní řeckou kosmetiku Bodyfarm. Už je k sehnání i u nás, takže já mohu jen vřele doporučit, také využívá pozitivních přírodních vlivů.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Gabča.

Já přírodní kosmetiku nakupuju na milujubio.cz je tam super výběr oblíbených značek :-)

Zdroj: diskuze Diskuze přírodní kosmetika

Odstranění jizev po akné laserem

Mimořádného zlepšení vzhledu jizev po akné laserem se dosahuje ošetřením přístrojem eMatrix. Pracuje na principu frakční radiofrekvence. Elektromagnetická energie působí hluboko v pokožce, a tak nepoškozuje její povrch. Díky tomu je ošetření vhodné pro všechny fototypy i pro ošetření opálené kůže během letních měsíců. Doba rekonvalescence je mnohem kratší než u laserů.

Zdroj: Odstranění jizev

Diskuze

V diskuzi PROSBA O RADU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jelinek Jiri.

Dobry den vyskytl se mi takovy problem - od znameho jsem dostal v loni hroznove vino v kvetinaci .Kvetinac byl maly vino nic moc velkeho vzrustu.Na podzim jsem cele vino presadil do velkeho kvetinace dal na balkon a udelal k nemu mensi drevenou konstrukci.Na jare se vino docela krasne zazalenalo ale vyskytl se onen zmineny problem na cele sazenici ( listy i stonek ) se objevilo neco co vypada jako kdyby to nekdo posypal cukrem crystal - nevim co to je a jestli s tim mam neco delat - na listech je to ze spoda - poradi mi nekdo prosim i s dalsi veci - docetl jsem se ze se ma vino zastipovat jako u rajcat - jsem zrejme zahradnik praclovek - nevim o cem je rec. Predem vsem dekuji za rady.

Jelinek Jiri

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vilém.

Zdravím před 2 Romana jsem byl na sběru vína ve Francii u Bordeaux a super zážitek a nové zkušenosti. S tím že o víno je se potřeba starat celý rok, od vyvazování zastřihávání až po sběr a zpracování je to náročná práce. Víno i rád piju a ve Francii je nekonečný výběr dala se tam sehnat i láhev za 2eura ale taky třeba za 20euro. A občas si i objednávám nějaka francouzské víno tady www.vinigrandi.cz/ mají tam výběr zahraničních vín a dost i z Francie.

Zdroj: diskuze Prosba o radu

Jaký parfém se ke mě hodí

Parfémy jsou příjemným doplňkem pro všechny denní situace, jejich výběr může být ale pro někoho složitý, obzvlášť když člověk chce vyzkoušet něco nového.

Při výběru parfému je důležité si určit, pro jaké situace bude parfém určený (pro sportovní aktivity, na večírek, do práce). To by mělo být jedno kritérium k výběru. Muži si také vybírají parfém podle barev, nebo někteří přizpůsobí svůj výběr parfému podle znamení v němž se narodili.

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Diskuze

V diskuzi BRÝLE A OČI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Andrea.

Oční kliniku Horní Počernice navštěvuji na preventivní kontroly již několik let a jsem spokojená s jejich službami - brýle si můžu nechat zhotovit přímo u nich a i za lékárnu v místě jsem byla ráda.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Šimon.

Jo, mají to tam fajn, celkem dobrý výběr obrouček a paní umí dobře poradit, chodím na výměnu skel jen sem.

Zdroj: diskuze Oční klinika Horní Počernice - zkušenosti

Správný výběr a skladování hřebíčku

Chcete-li získat maximální užitek z tohoto koření, je důležitý jeho správný výběr, výběr kvalitního druhu a jeho správné skladování.

  • Kupujte raději čerstvé koření než sušené.
  • Při vložení do šálku vody se kvalitní hřebíček vznáší svisle, zatímco nekvalitní kousky se potopí nebo plavou vodorovně.
  • Vybírejte „bio“ hřebíček, protože bylina neprošla ozářením.
  • Řádně koření uložte v dobře uzavíratelné skleněné nádobě.
  • Uchovávejte ho na chladném, suchém a tmavém místě.
  • Mletý hřebíček by měl být uchován pouze po dobu šesti měsíců, zatímco celé kousky lze skladovat po dobu jednoho roku.
  • Doba použitelnosti hřebíčku může být prodloužena, pokud je uchováván v chladničce.

Zdroj: Léčivé výhody hřebíčku a jeho využití v každodenním životě

Poradna

V naší poradně s názvem PIGMENTOVÉ SKVRNY NA NOHOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Bobino, to vypadá, že Vám při kryolipolýze příliž zmrazili ošetřovanou kůži a ta teď asi odumřela a změnila barvu, podobně, jako by byla opálená od slunce. Nejspíše tedy máte omrzliny. Pigmentové skvrny od kryolipolýzy se obvykle spraví podobně, jako u spálené kůže od slunce, je třeba nechat mrazem popálenou kůži regenerovat a obnovit. Během této regenerace doporučuji tmavá místa masírovat a promazávat sádlem nebo lékařskou vazelínou. Masáž je důležitá, protože pomůže obnovit původní prokrvení poškozené tkáně a napomůže Vaší kůži vrátit i její původní barvu.
Jste-li odvážná a máte-li na to chuť, mohla byste tyto nepříjemné nežádoucí účinky kryolipolýzy reklamovat v salonu, kde Vám to takto provedli.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Bobina.

Děkuji za radu, tu masáž vyzkouším. Do toho salonu se také chystám, ale musím na to sebrat odvahu. Faktem je, že nechci do konce života chodit označkovaná jako... Ještě jsem uvažovala o laseru, ale to je dost drahé. Uvidíme, co mi řeknou viníci, ale uvítám i Váš názor.

Zdroj: diskuze Pigmentové skvrny na nohou

Co budete k přesazování potřebovat

  • substrát na orchideje;
  • květináč na orchideje;
  • nůžky;
  • polystyrenové arašídy nebo střepy hliněné nádoby.

Přesazování vám bude trvat zhruba 10-15 minut.

Pro lepší představu, jak správně přesadit orchidej, může posloužit tento výběr videí: přesazování orchideí video.

Zdroj: Přesazování orchidejí

Poradna

V naší poradně s názvem DOMACI LECBA PRASKLE ZILKY NA NOSE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karla.

Na kůstce nosu mám malou prasklou žilku.Dá se odstranit
bez laseru? Také mi praskají žilky ve vnitřnim koutku,pouze vždy na pravém oku.Lékař to přičítá řasám.Ty jsme z koutku odstranili,předepsal i kapky Maxitrol.Nemám vysoký tlak.Neužívám ani léky na ředění krve.Poraďte,ďekuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dobrý den Karlo, já bych vám doporučil měsíční celaskonovou terapii. Kupte si přípravek Ascorutin a užívejte ho po dobu jednoho měsíce podle přiloženého návodu. Tento lék stahuje cévy a zabraňuje pronikání krve skrze cévní stěny, což je evidentně váš problém. Po měsíci se ozvěte a vyhodnotíme výsledky.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Domaci lecba praskle zilky na nose

Eliquis a léky proti bolesti

Z volně prodejných léku na bolest je možné při léčbě Eliquisem použít pouze acetaminofen (Paralen) a přírodní terapie. Eliquis je obecně bezpečný lék, ale většina volně prodejných léků proti bolesti zvyšuje při jeho používání riziko krvácení. Další možností je lék na bolest na lékařský předpis. Zde je výběr vhodných přípravků větší.

Zdroj: Eliquis a co při něm nejíst

Diskuze

V diskuzi PROTI RUSTU CHLOUPKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

Dobrý den
schanim naky krem proti rustu chloupku na oblicej dekuji a zda se da i koupit v lekarne ci drogerie dekuji pro pripad mi napis te adresu praha dekuji moc s pozdravem.alena kastratova

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marek.

ACTIZYM KRÉM - Ajurvédský krém s rostlinnými enzymy k odstranění nežádoucích chloupků (přírodní metoda, účinnější alternativy laseru).

eshop.tarani.cz/acti…

KONTAKTY
Prodejna TARANI
Kollárova 528/1
Kroměříž 767 01

ESHOP a Oddělení péče o koncové zákazníky TARANI (přízemí)
mob.: + 420 775 272 929
email: tarani@tarani.cz

Fakturační adresa
MAX TRADING s.r.o.
Podolská 103/126
147 00 Praha 4 – Podolí

Zdroj: diskuze Proti rustu chloupku

Co jsou pihy

Pihy jsou ostře ohraničené žlutohnědé skvrny na lidské kůži, obsahující zvýšené množství kožního pigmentu (melaninu). Objevují se především na obličeji, hlavně v oblasti nosu, ale také na jiných místech těla, jako je hruď, ruce, ramena či záda. Množství pih ovlivňuje sluneční záření. Větší míra expozice zvyšuje počet a kontrast pih. V letním období se výskyt pih zvyšuje. Důležitým faktorem jsou také genetické predispozice.

Pihovatost je kožní vada, kdy dochází k nerovnoměrnému rozložení kožního pigmentu. Pihy lze odstranit nebo potlačit užíváním speciálních kožních krémů, případně pomocí skalpelu nebo laseru. Účinnou prevencí zůstává ochrana před slunečními paprsky, a to zvláště u jedinců s citlivou pokožkou.

Zdroj: Babské rady na odstranění pih

Co je v nabídce

Je přirozené, že od prodavače, který má provize z prodeje, jen těžko můžeme očekávat objektivitu a doporučení produktu, který doopravdy potřebujeme. Při výběru bychom se měli řídit zdravým rozumem a obsahem naší peněženky. Někteří dávají přednost luxusnější a dražší kosmetice, jiní se spokojí s levnější variantou z drogerií či lékáren. Pamatujte, že na výběr máte celou škálu výrobků: nabízí se dermokosmetika, přírodní a BIO kosmetika, luxusní a profesionální kosmetika atd.

Zdroj: Nenechte si vnutit nejlepší kosmetiku na trhu!

Výběr zahradního jezírka

To, že vaše jezírko bude vybudováno z hotového výlisku, jste už rozhodli. Nyní je důležité si vybrat správného dodavatele a k tomu vám nejlépe poslouží internetové stránky. Na trhu je velká škála již hotových zahradních jezírek, které se liší nejen svým tvarem, hloubkou, barvou, ale také zvoleným materiálem a cenou. Vyberte si přesně to jezírko, které co nejvíce odpovídá vašim představám.

Zdroj: Jak vybudovat plastové zahradní jezírko

Pestrý výběr barevných kontaktních čoček

Při výběru barevné kontaktní čočky, je velmi důležité posoudit, jak vypadají vaše oči a následně se rozhodnout pro nejpřirozenější vzhled. Barevné kontaktní čočky jsou vyráběny v různých velikostech, zabarveních a s různými vzory a hustotami průhlednosti. Barevné kontaktní čočky můžou být i dioptrické nebo můžou upravovat astigmatizmus.
 

Zdroj: Jakou barvu kontaktních čoček zvolit

Funkce Laseru

Způsoby a využití laserových terapií se obvykle provádí přímo na vlasových folikulech pomocí elektrického zařízení. Toto zařízení revitalizuje erytrocyty. Lasery pracují tak, že změní adenosintrifosfát (ATP) na adenosin difosfát (ADP). Laser pak vyšle paprsek, který aktivuje rozdíly v metabolismu buněk.
Při laserové terapii se zvýší krevní oběh, díky kterému se dostane na pokožku hlavy více kyslíku a vitamínů. Tyto látky podporují normální činnost buněk. Lasery podporují ve vlasech kvalitu, podporují opětovný růst vlasů a posilují průměr vlasů.
Laser má podobný design jako fén na vlasy. Některé lasery proti vypadávání vlasů se podobají krytce na fén vlasů. Červený paprsek a jednoduchý účinek laserového přístroje funguje tak, že je laserové světlo propuštěno na jednotlivé vlasové folikuly. Přenosné lasery dnes vypadají, jako kartáč na vlasy.

Zdroj: Jak zastavit plešatění

TIP

Každá kvalitní kosmetika dnes už nabízí vzorky svých výrobků. Pokud se vám někdo bude snažit vnutit výrobek, o kterém nejste přesvědčeni, vyžádejte si nejdříve vzorek na vyzkoušení. Pokud budete spokojeni, zajisté se rádi vrátíte. Další dobrou volbou je nákup v internetové prodejně. Nákup je anonymní a můžete se rozhodovat jak dlouho chcete. Velký výběr kosmetiky a doplňků stravy pro zdraví najdete na www.zbozi-kosmetika.cz.

Autor: JK, zdravi-lecba.cz

Zdroj: Nenechte si vnutit nejlepší kosmetiku na trhu!


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová

Nina Vinšová

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Jitka Konášová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP