Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

VÝHODY LASEROVÉHO HŘEBENU

OBSAH

Použití laserového hřebenu

Tento laserový hřeben má jedno tlačítko pro vypnutí a zapnutí. Také ho můžete používat i jako běžný kartáč. Pohodlí je pravděpodobně pro koupi laserového hřebenu nejdůležitější rozhodující faktor. Jedná se o jednoduché osobní zařízení, u kterého si nemusíte vybírat podle náročnosti ovládání. Pečovat o vlasy pomocí laserového hřebenu můžete i během sledování televize. Je to podobné jako starání se o zuby. Pravidelné používání laserového hřebenu pomáhá udržovat pěkný vzhled vlasů. Dodržujte pokyny od výrobce. Používejte laserový hřeben každý druhý den po dobu 15 minut pro maximální užitek.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Poradna

V naší poradně s názvem ELIQUIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tereza.

Dobrý den. Od července 2017 jsem si píchala clexane forte. Dnešním dnem jsem začala užívat eliquis 2*5mg a chci se zeptat, zda se u eliquisu měří hodnota quick, jako tomu bylo u warfarinu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Eliquis má oproti Warfarinu výhody v tom, že u něj není třeba dodržovat speciální dietu a zároveň ani není třeba pravidelně měřit INR - Quickův test.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Eliquis a alkohol

Před použitím laserového hřebenu na vlasy se ujistěte, že jste si přečetli a pochopili pokyny z návodu. Nejlepšími laserovými hřebeny jsou bateriové, protože u nich není potřeba těžkopádného napájecího kabelu. Na laserový hřeben si nasadíte kartáč na vlasy a pomalu si češete vlasy ve všech oblastech. Toto česání provádíte 10 – 15 minut po dobu 3 dnů v týdnu. Díky tomu dosáhnete nejlepších výsledků, protože vlasy jsou restaurované. Štětiny nebo zuby hřebenu udrží laserový paprsek ve správné vzdálenosti od vaší pokožky. Laserový hřeben by měl být použit na suché vlasy.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Diskuze

V diskuzi ZTRÁTA EREKCE PO OPERACI PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kondor.

Ztráta erekce je většinou 100% a je to dlouhodobá záležitost, která se časem rozhodně nezlepší. Stejně tak inkontinence se mírně snižuje, ale rozhodně nezmizí. Řešení je jenom smíření se s tím a nosit vložky. Má to ale i své výhody. Nemusíte se dřít na nadržených babách a tím si prodloužit život. Proč myslíte, že muži v průměru umírají dříve než ženy?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tomáš.

Inkontinence jde zredukovat pravidelným cvičením stahováním svěrače, dechovým cvičením a cviky na pánevní dno, pak jsou Lázně Slatinice u Olomouce, kde je přímo rehabilitační program po operaci prostaty (do jiných lázní s inkontinencí nelze jet). Rok od operace prostaty se může na inkontinenci jít na další prostatu, kde vám vloží za močový měchýř jakousi manžetku - pak by mohla inkontinence zmizet úplně ale pořád se musí alespoň trochu cvičit. Na erekci jsou buď to inplantáty do penisu, injekce nebo gely a to pak můžete píchat jako šicí stroj. Vše si musíte najít na netu a říct urologovi co vám má napsat. Někteří doktoři jsou úplně pitomí a neví ani co si dát na oběd. Držím palce.

Zdroj: diskuze Operace prostaty a erekce

Jaké jsou výhody laserového hřebenu na vlasy?

Laserový hřeben je efektivním řešením k vypadávání vlasů. Tyto hřebeny jsou uživatelsky přívětivé, nevyzařují žádné teplo a nemají žádné vedlejší účinky. Laserové hřebeny jsou bezpečné pro použití. Také vám tyto hřebeny ušetří vlasy od chemikálií, které jsou používané k ošetření vlasů a také od nákladných chirurgických zákroků. K laserovým hřebenům mohou být použity i léky pro růst vlasů. Míní se tím léky Procerin a dále ty, které obsahují účinnou látku Minoxidil (Belohair, Neocapil a Regaine). Měli byste se poradit se svým lékařem, než začnete tyto léky brát. Také byste měli informovat svého lékaře, jestli máte otevřené rány nebo jestli berete nějaké léky. Protože i některé léky mohou být příčinou vypadávání vlasů, a mohly by být změněny. Také mohou vyřešit kožní problémy.
Většina uživatelů, kteří používají laserový hřeben, viděli zlepšení po dvou až třech měsících. Naopak někteří uživatelé měli znatelný rozdíl v tloušťce vlasů či nový růst vlasů mezi 6 a 8 týdnem používání. Nejlepší výsledky laserové léčby jsou s kombinací jemného nepěnivého šamponu a kondicionéru. Také za pomoci chlorovaného filtru ve sprše nebo za pomoci vitamínů a aminokyselin. Renomovaní výrobci budou moci poskytovat další pomůcky na růst vlasů. A tím bude dodán kompletní systém pro péči o vlasy. Tyto systémové výrobky s laserovým hřebenem u některých lidí můžou zvýšit objem a kvalitu vlasů a díky tomu si už nebudete muset schovávat svou plešatící hlavu pod paruky, různé prostředky, spreje na vlasy a klobouky. Nemusíte utrácet peníze za drahé operace, léky na předpis nebo časové náročné návštěvy salonů. Laserový hřeben vám může pomoci vypadat a cítit se lépe.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Diskuze

V diskuzi OBŘEZANÝ PENIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivana.

Můj manžel je od malička obřezaný a nemá předkožku.díky své matce,která mu to zařídila.Tak nějak to dopadlo i u našich dvou synů,obřízku mají od 2 let.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdenek.

Jo a ještě. Neříkám, že má být obřízka povinná pro všechny chlapce v porodnici. Ale také to není žádný problém a nějaké výhody to nesporně nese. A holek se taky nikdo neptá, zda jim smí nevratně zohavit uši. Moje dcera je třeba rozpíchané nemá. Ale o takovou diskuzi asi paní co ji založila nestála. Ptal jsem se, o čem by chtěla diskutovat.

Zdroj: diskuze Obřezaný penis

Tyčový vysavač s kabelem

Tyčových vysavačů s kabelem je na našem trhu celá škála, stačí si jen vybrat.

Zdroj: Výhody tyčového vysavače

Poradna

V naší poradně s názvem ELIQUIS 5MG DÉLKA LÉČBY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miláčková Miluše.

Lékařka mě vysvětlila, že tento lék pravděpodobně budu muset užívat doživotně. VZP ale proplácí jen rok. Později bych měla lék na předpis platit plnou cenou? Momentálně mi v lékárně řekli 3600,- Kč ‍ každý 3 měsíce? Jsem v důchodu, děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Eliquis je velmi drahý lék. Cena za 168 tablet Eliquisu 5 mg je bez přispění pojišťovny 5500 Kč. S přispěním od pojišťovny se doplácí 1800 Kč. Navíc se u tohoto léku často mění podmínky, za kterých pojišťovna přispívá. V současnosti existuje jedna z podmínek, která umožňuje roční příspěvek od pojišťovny pro pacienty s významnou trombofilií. Využijte zatím výhody, kdy vám pojišťovna na tento lék přispívá a za rok uvidíte jaké budou podmínky. Existují ještě další léky s podobnými účinky, jako má Eliquis, které nejsou tak drahé.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Už bez xarelta

Výhody hřebíčku

Odhlédneme-li od dochucování pokrmů, je hřebíček používán i pro své zdravotní výhody. Hřebíček je koření přinášející mnoho pozitiv:

  • chrání tělo před oxidačními procesy;
  • chrání proti nemocem, jako je rakovina, cukrovka, srdeční onemocnění, makulární degenerace, artritida a Alzheimerova choroba;
  • obsahuje protizánětlivé složky;
  • funguje jako mírné anestetikum;
  • má antibakteriální vlastnosti;
  • zlepšuje trávení a střevní zdraví;
  • posiluje imunitní systém;
  • čistí krev.

Zdroj: Léčivé výhody hřebíčku a jeho využití v každodenním životě

Diskuze

V diskuzi PRAVDA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nostradame.

ano šťáva z citronu je opravdu zázrak pro ženy mám to již vyskoušeno u dvou mých bývalých žen a opravdu je to přírodní antikoncepce a nejen to pomáhá ženám proti jejich různým neduhům,proto 100procentně doporučuji a ať ženy nemají vůbec obavy a používají šťávu z citronu a ne nějaké chemikálie které jim škodí ne jen citron ale i mnoho dalšího ovoce pomáhá dokonce existuje ovoce které léčí rakovinu 1000x účinnější než antibiotika.Lidstvo by se mělo zamyslet vše už tady bylo jen moderní člověk hledá nahrážky aby získal finanční výhody , jak seříká lékař léčí ale přiríroda uzdravuje.!!!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Peťan.

Ano je to pravda moje žena měla takové ty ženské problémy ,kvasinky,svědění a díky šťávě z citronu je dnes v pohodě,jsem pro a ženy by si měly uvědomit zda drahé chemické prostředky,Já dávám šťávě z citronu zelenou a doporučuji. P

Zdroj: diskuze Citron a antikoncepce

Laserový hřeben je nejlepší technologie

Hřeben nebo kartáč na vlasy je tradičně jednoduchý produkt, ale laserový hřeben na vlasy používá složitou technologii, která u některých lidí může vyřešit problém s jejich vypadáváním vlasů. Laserový hřeben má nízkou úroveň laserové terapie na laserovou technologii ve vlasech. U produktu dbejte na zaručenou výkonnost, odolnost, jednotnost výkonu a konzistenci vlnové délky. Toto jsou klíčové faktory v rozhodování o kvalitě a výkonu laserového zařízení. Měli byste se spolehnout na zařízení, do kterého jste investovali. Mělo by být vyrobené s nejvyšší kvalitou komponent a prodáno tak, aby mělo záruku.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Poradna

V naší poradně s názvem NA CO JE DOBRÁ KYSELINA HYALURONOVÁ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava Zakova.

Dobrý den, nechala jsem si aplikovat do koleniho kloubu Cingal,uz je to vic nez tyden, ale nepocituji zadnou ulevu,dekuji za odpoved

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Cingal je první a jediný schválený kombinovaný viskosuplement vytvořený tak, aby poskytoval výhodu zesíťované kyseliny hyaluronové a rychle působícího steroidu k účinné léčbě příznaků spojených s osteoartrózou. Jedná se o účinnou, prvotřídní léčbu, která kombinuje výhody patentované kyseliny hyaluronové, která prokazatelně poskytuje až 6měsíční úlevu od příznaků osteoartrózy, s dobře zavedeným steroidem, triamcinolonem, k léčbě zánětu a poskytnutí dodatečné krátkodobé úlevy od bolesti.
Pokud necítíte úlevu po aplikaci tohoto přípravku, tak zřejmě příčina vašich obtíží nebude osteoartróza, ale bude se jednat o něco jiného. Měla byste kontaktovat svého lékaře a sdělit mu účinky této aplikace, aby se mohl soustředit na hledání skutečné příčiny vašich obtíží.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Injekce kyseliny hyaluronové do kolena cena

Tyčový vysavač Eta

Firma Eta přichází na trh s nabídkou tyčových vysavačů, které můžete vidět zde.

V dTestu tyčové vysavače Eta nebyly testovány.

Zdroj: Výhody tyčového vysavače

Diskuze

V diskuzi POMŮŽE ZBAVIT AKNÉ A VRASKÁM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Žanna.


Metoda Youngface je založena na pružné léčebně omlazovací masaži a je přirozeným způsobem obnovy zdraví a krásy pleti obličeje. Využívá vlastních regeneračních schopností pokožky.
Metoda Zoungface pleti umožňuje regresi biologického věku. Tato metoda působí jako "spouštěc" přirozených pochodů, vlastních pletí o 10-20 let mladší a tím oddaluje proces stárnutí.
Metoda působí podpůrně a obnovuje tonus svalstva obličeje, vyhlazuje i hloubkové vrstvy pleti a dociluje dlouhotrvajícího liftingového efektu.

Výrazný liftingový efekt:

-vyhlazení vrásek
-zlepšení pružnosti pleti a jejího napětí
-zpevnění kontur obličeje a krku

Výhody metody:

- bez chirurgických zákroku
- bez aplikace injekcí a použití přístrojů
- bez vedlejších nežádoucích účinku
- viditelný a rychle dosažený výsledek

Trvání procedury:

- seanse Youngface se provádějí 4 dny za sebou
- jedna seanse travá 1 hodiinu a 20 minut
- jeden cyklus Youngface oddálí proces stárnutí o 5-7 let

moje číslo 608647080

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pomůže zbavit akné a vraskám

Recepty s obsahem hřebíčku

Výhody hřebíčku jsou využívány v různých receptech, které mohou být konzumovány každý den:

  • po přidání do jídla zvyšuje jeho zdravotní přínos;
  • zvyšuje chuť polévek;
  • může být přidán k cibuli a česneku při restování;
  • může být přidán do jablečného moštu;
  • přidává se spolu s rozinkami a vlašskými ořechy do náplní moučníků;
  • dává se do koláčů a chlebů.

Zdroj: Léčivé výhody hřebíčku a jeho využití v každodenním životě

Poradna

V naší poradně s názvem LÁZNĚ PO OPERACI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anna korbelová.

Dobrý den, jsem po rakovině prsu.Ukončená léčba ..operace,chemoterapie,ozařování, bioterapie - prosinec 2016. Nyní užívám Tamoxifen. V lázních jsem byla v lednu 2017.Prosím,mám ještě nárok na opkovanou lázeňskou péči? Zdravotní pojišťovnu mám Českou průmyslovou. Předem děkuji za odpověď. Korbelová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Po rakovině prsu je možné žádat o lázně. Do dvou let po ukončení léčby máte nárok na tři týdny komplexní lázeňské péče - ubytování i lázeňské procedury vám hradí zdravotní pojišťovna. O tom, jestli skutečně lázně dostanete uhrazené od své zdravotní pojišťovny, může rozhodnout jedině její posudkový lékař. Kladné rozhodnutí můžete posílit tím, že do návrhu na lázně přidáte písemné vyjádření vašeho onkologa, že lázeňskou péči ve vašem případě doporučuje. Návrh na lázně zpracovává váš praktický lékař, kontaktujte ho, až budete mít v ruce dobrozdání od svého onkologa. A jaké lázně si vybrat pro následnou léčbu / rekonvalescenci po rakovině prsu? Mezi lázně vhodné po rakovině prsu patří Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně a Luhačovice. Výhody a nevýhody jsou v zásadě finanční. Když si během pobytu budete chtít užít kávu a zákusek v cukrárně, popřípadě jít na nějakou kulturní akci, tak Karlovy Vary a Františkovy Lázně vás finančně vysají dokonale. Oproti tomu nízké náklady, klid a krásu nabízí především Luhačovice a pak i Mariánské Lázně.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Lázně po onkologické operaci prsu

Tyčové vysavače Miele

Firma Miele přichází na trh s nabídkou tyčových vysavačů, které můžete vidět zde.

Tyčové vysavače Miele však nebyly dTestem testovány.

Zdroj: Výhody tyčového vysavače

Poradna

V naší poradně s názvem TROMBEX X WARFARIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miroslava.

pět roků jsem brala warfarin, který mi nyní lékař změnil za trombex. Jaký je v těchto lécích rozdíl. Vím, že jsou to léky k ředění krve. Ale jaký je v nich rozdíl? Je některý z nich "lepší, horší, účinnější, méně účinný"? Vždy jsem si myslela, že warfarin je nejúčinnější a nyní mi lékař předepsal trombex. Před užíváním warfarinu jsem roky užívala Trombo Ass.
Děkuji za odpovědi.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Trombex obsahuje látku Klopidogrel, která působí přímo na určité receptory krevních destiček a ty pak nejsou schopny tvořit sraženiny. Kdežto Warfarin deaktivuje vitamín K, který je nezbytný ke spuštění celého procesu srážení krve, ale na krevní destičky nijak nepůsobí. Klopidogrel byl objeven teprve nedávno a používá se od začátku tohoto století. Klopidogrel, stejně jako Warfarin a Aspirin, je na seznamu základních léčivých přípravků Světové zdravotnické organizace, nejbezpečnějších a nejúčinnějších léků potřebných ve zdravotnickém systému. Mezi výhody Klopidogreu patří nízká kontraindikace s jinými léky a odpadá nutnost držet speciální dietu. Mezi nejvýznamnější nevýhody Klopidogrelu patří nesnášenlivost s Omeprazolem, a určitými léky na diabetes 2. typu. Dále Klopidogrel způsobuje bolest hlavy, nevolnost, snadné modřiny, svědění kůže a pálení žáhy. Proto je na místě opatrnost při výběru vhodného léku na pálení žáhy místo Omeprazolu. Rovněž volně prodejné léky proti bolesti, vyjma Paracetamolu, mohou společně s Klopidogrelem způsobit krvácení ve střevech, což se projeví jako krev ve stolici.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Trombex x warfarin

Tyčový vysavač s rotačním kartáčem

Tyčový vysavač s rotačním kartáčem je dle výrobců určený pro účinnější vysávání podlah. Kartáč můžete jednoduše vyjmout a vyčistit. Zde je nabídka tyčových vysavačů s rotačním kartáčem.

Zdroj: Výhody tyčového vysavače

Poradna

V naší poradně s názvem BOJ S CUKROVKOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Mám cukrovku 2typu 8roku.Posledni rok ji mám hodně nestabilní.Picham si inzulín Humulin R a noční Lantus.Utoho nočního mám pocit že mě moc nepomáhá.Mam někdy ráno 17mol.Snazim se to paní doktorce vysvětlit,ale spíš mě to zvisila.Je to stejný.Snazim se večer málo večeřet.Nepomahato.Zeli kyseli,taky nic moc.Treba ho jim malé množství.Timto vás prosím o radu,pomoc.Dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zvýšenou ranní glykemii můžete zkusit snížit jedním malým jídlem před spaním. Právě dlouhodobé několikahodinové hladovění během noci často zvyšuje hodnotu krevního cukru po probuzení. No a co je nejlepší jídlo před spaním? Správné jídlo před spaním by mělo obsahovat složené sacharidy, bílkoviny a jen málo tuku.

Komplexní sacharidy, jako jsou celá zrna, ovoce a zelenina, vám poskytnou stálý zdroj energie při usnutí.

Bílkoviny s malým množstvím tuku vám pomůžou udržet vydatný spánek po celou noc a udrží stabilní krevní cukr.

Tyto kombinace však mohou mít i další výhody.

Některé důkazy naznačují, že jídlo bohaté na uhlohydráty s vysokým glykemickým indexem před spaním můžou pomoci usnout. Je to proto, že sacharidy mohou zlepšit transport aminokyseliny tryptofanu, který může být přeměněn na neurotransmitery, které pak pomáhají navodit spánek. Stejný účinek může platit i pro potraviny bohaté na tryptofan, jako je mléko, ryba, drůbež nebo červené maso.

Některé důkazy také naznačují, že jídlo bohaté na tuk může zlepšit kvalitu spánku.

Tipy na noční občerstvení:
- jablko s arašídovým máslem,
- celozrnné sušenky a plátek krůtího masa,
- kombinace sýrů a hroznů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Vitamín c ovlivňuje hodnotu glukometru

Úleva od bolesti

Hořčík uvolňuje svaly, čímž zmírňuje bolest a omezuje způsobené nepohodlí. Nedostatek hořčíku se projevuje únavou a častými křečemi.

Zdroj: Výhody vápníku a hořčíku

Zdraví srdce

Zvýšený příjem vápníku je důležitý pro lidi, kteří mají problémy se srdeční činností. Napomáhá zejména ke snižování krevního tlaku. Podílí se rovněž na srážlivosti krve a reguluje srdeční rytmus.

Zdroj: Výhody vápníku a hořčíku

Tyčové vysavače 2 v 1 

To, co platí o tyčových vysavačích s kabelem, platí i u tyčových vysavačů 2 v 1, které můžete použít nejen jako klasické vysavače, ale i jako ruční vysavače pro údržbu kuchyně, auta a jiných prostor. Zde si můžete prohlédnout nabídku na našem trhu.

Zdroj: Výhody tyčového vysavače

Jak může pomoci laserový hřeben s vypadáváním vlasů?

Život může mít vliv na váš vzhled, ale především na vaše vlasy. Stres, nemoc, léky, věk, tak tyto nežádoucí účinky mohou mít neblahý vliv na vaše vlasy, které ztrácí lesk, svěžest a jsou bez života. Proč svým vlasům nevrátit život a svěžest? Stačí si pořídit laserový hřeben. Tento hřeben vám omladí prořídlé vlasy. Laserový hřeben pomáhá v léčbě vlasových váčků a tím je vyrovnává. Zde jsou některé věci na zvážení, proč tedy neutratit pár tisíc korun za laserový hřeben, když vyhazujete mnohem více za různé jiné prostředky.

  1. Laserový hřeben je levnější záležitost nežli ostatní léky na vlasy. Vezměte si použití Regaine a jiných léků na vlasy. Hlavně když je používáte každý den, tak nejde o levnou záležitost. Některé šampony obsahují Nioxin, který drží na pokožce hlavy vlasy vyrovnané, ale to je vše. Jedná se jen o krátkodobý účinek po aplikaci. Většinou jde o dočasné přípravky, které jsou ve většině případů omezeny. Jejich cena je několik stovek korun za láhev. Laserový hřeben funguje po celou dobu životnosti provádění. Pracuje na méně nákladném užití. Není drahý jako léky proti vypadávání vlasů.
  2. Použití laserového hřebene je minutová záležitost a nevyžaduje tolik energie. Regaine musíte používat dvakrát denně. Vypadá to, že se jedná o lacinou záležitost. Po použití Regaine jsou vlasy těžkopádně a poněkud mastné. Vlasy mohou být tenčí než dříve. Laserovým hřebenem se staráte o vlasy 15 minut denně. A navíc se tento hřeben používá jen několikrát týdně. Hlavně si vlasy hýčkáte bezpečným způsobem.
  3. Laserový hřeben funguje rychleji než ostatní léky. Po Regaine rostou vlasy pomalu. Pokud nechcete užívat Regaine proti ztrátě vlasů, tak si pořiďte laserový hřeben. Vlasy po použití laserového hřebenu rostou do 5 měsíců od začátku léčby a tím splní požadavek uživatelů.
  4. Laserový hřeben může být používán těmi, kteří nemohou používat Regaine. Regaine není vhodný pro těhotné nebo kojící ženy. Také může způsobovat snížení účinku léků a vznik komplikací během těhotenství nebo také hormonální výkyvy. Regaine se může dostat do vašeho systému a nemusí fungovat dobře. Můžete mít například citlivou pokožku hlavy. Nakonec mohou být vlasy mastné a mohou vypadat.
  5. Laserový hřeben můžete i vyzkoušet na dobu 3 měsíců, a pokud nejste spokojeni, tak ho můžete vrátit. Jedná se pouze o stránku www.HairMax.com. Pokud si nejste jisti, jestli laserový hřeben bude fungovat na vaše vlasy, tak ho raději vyzkoušejte, než si jej koupíte.
  6. Laserový hřeben má vysokou úspěšnost. Podle serveru „Lasercomp.net“ je 90% uživatelů spokojeno s hřebenem. U výrobku bez vedlejších účinků, je to velmi působivé.
  7. Dokonce si tímto laserovým hřebenem můžete kartáčovat vlasy. Stačí, když zmáčknete tlačítko a můžete začít kartáčovat. Ale pokud si budete kartáčovat vlasy, tak nesmíte vyvíjet zbytečně velký tlak. Tedy pokud budete mít zapnuté lasery.

Podle mužské i ženské zkušenosti s vypadáváním vlasů nebo tenkými vlasy je prý laserový hřeben ideální. Laserový hřeben potenciálně omladí vlasy. Vlasy jsou opět husté, lesklé a znovu mladé. I když si nejedná o levnou záležitost, tak na první pohled funguje mnohem levněji nežli alternativní léčba proti vypadávání vlasů.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Konkurenční výhody Obezinu

Konkurenční přípravky fungují na podobné bázi, ale přípravek Obezin rychleji zvětšuje objem a dříve zahání hlad. Obezin nezpůsobuje problémy s vyprazdňováním, které se objevily u jiných přípravků. Předností Obezinu je vyšší obsah aktivních látek. Výhodou je i nižší cena oproti konkurenčním přípravkům.

Zdroj: Obezin na hubnutí

Respirační zdraví

Hořčík ovlivňuje správnou funkci plicních stěn, rozšiřuje dolní cesty dýchací, což pomáhá zejména astmatikům (usnadňuje dýchání), dokonce může zabránit astmatickému záchvatu tím, že znemožní stahy průduškových svalů. Pomocí hořčíku může být snížena dušnost a sípání.

Zdroj: Výhody vápníku a hořčíku


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP