Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

VÝROBEK

OBSAH

Jak poznat kvalitní kosmetiku?

Důležité je vyzkoušet si kosmetický produkt. To, že firma tvrdí, že se jedná o hypoalergenní výrobek, neznamená, že právě vám nezpůsobí alergickou reakci. Proto při nákupu nové kosmetiky nejprve požádejte o vzorky, které na sobě doma vyzkoušíte. Po dobu pěti dní nanášejte výrobek na malou část pokožky, pokud nedojde k reakci, můžete si ho zakoupit a používat jej pravidelně. Vyhýbejte se veřejným testerům v drogeriích, protože jsou plné bakterií.

Alergie jsou často způsobeny vonnými produkty, které se snaží udělat výrobek přitažlivějším. Vybírejte raději tedy ty bez parfemace.

Zdroj: Alergie na make-up

Diskuze

V diskuzi HNĚDÉ SKVRNY PO VŘEDECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Emília.

Dobrý den prosím poradte mi jak se zbavit hnědých tmavých skvrn po vředech,čím to vybělit mám toho mnoho děkuji za radu Emília
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ivana Nováková.

Dobrý den Emilie,na Váš problém existuje výrobek od společnosti NHT Global Skinduigence Time Restore Essence.Výrobek obsahuje speciální složení vybraných bylin a peptidy působící proti stárnutí,tocopherol a extrakt z ovoce noni,esence je hydratační a revitalizační přípravek,který je vhodný pro každodenní použití.Nejlepších výsledků dosáhnete při aplikaci ráno a večer.Výrobek si můžete objednat na eshopu
www.nhtglobal.com/iv…

Zdroj: diskuze Hnědé skvrny po vředech

Co je to Vlasové hnojivo

Produkt Maxivitalis Vlasové hnojivo 60 tbl představuje maximální péči o vlasy. Obsahuje pečlivě zvolenou kombinaci látek s komplexním účinkem na stav vlasů. Z recenzí vyplývá spokojenost uživatelek, které na základě svých pozitivních zkušeností doporučují výrobek i ostatním.

Zdroj: Hnojivo na vlasy

Diskuze

V diskuzi KDE KOUPÍM VOLUMORPHOSE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Osim.

Dobrý den, mám oslabené vlasy a za účelem posílení a zvětšení objemu, bych si rád koupil výrobek VOLUMORPHOSE od Kérastase ale nevím, kde je možné tento výrobek sehnat v Praze, Hradci Králové, Litomyšli a za jakou cenu.
Děkuji a zdravím

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kde koupím volumorphose

Hodnocení

Klady:

  • jednoduché použití
  • bez vedlejších účinků
  • žádná chemie
  • výrobek má certifikát kvality
Zápory:
  • relativně vysoká cena
  • lze objednat pouze přes webové stránky výrobce

Zdroj: ArthroNEO

Diskuze

V diskuzi PRIMULUS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr.

Dobrý den,lze výrobek vzhledem k obsaženému kotvičníku zemnímu užívat i při diabetu? Děkuji za odpověď

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Primulus

Způsob použití

Několikrát denně masírujte postižená místa krémem Antižilka. Výrobek Antižilka je roky ověřený produkt, který pomohl už desítkám lidí s kožnými problémy.

Zdroj: Krém Antižilka

Diskuze

V diskuzi TŘEPENÍ - DVOJENÍ NEHTŮ! se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lada Krupková.

Dobrý den, už delší dobu mám problém s dojením nebo třepením nehtů, nevím co je správné. Když malinko narostou hned se třepí, měla jsem nehty v pořádku, mám sušší pokožku celkově a rukách také.
Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Switnes.

můžu doporučt velmi účinný výrobek , který vyřeší tyto problémy
prodávají se na lhd-cosmetics.cz

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Třepení - dvojení nehtů!

Dávkování

Výrobek ArthroNEO má velice snadné použití. Před samotnou aplikací je třeba jej pořádně protřepat. Poté lahvičku podržte asi 15 cm od postiženého místa a nastříkejte 2x až 3x. Před použitím si důkladně umyjte ruce a po použití také. Výrobce doporučuje aplikovat alespoň 3x denně.

Zdroj: ArthroNEO

Poradna

V naší poradně s názvem VŠI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nina.

Co jste ještě používali kromě liquida ? Tento přípravek nám vůbec nepomohl, dcera po něm měla akorát suchou pokožku a lupy :(

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Na vši je nejlepší Diffusil. Je to český výrobek a skvěle léčí české vši u českých dětí. Tady je vidět jak vypadá a jeho cena: www.prozdravi.cz/dif…

Zdroj: diskuze Prostředek proti vším

Tvrdý sýr kalorie

Z tvrdých sýrů byste měli volit ty, jejichž energetická hodnota nepřesahuje 1 100 kJ. Dobrým vodítkem je hledat sýry s 20–30 procenty tuku v sušině, kdy obsah sušiny je okolo 30 procent. Obecně lze říci, že čím je výrobek sušší, tím je i tučnější, a naopak čím víc obsahuje vody, tím je méně tučný.

Zdroj: Recept na domácí tvrdý sýr

Diskuze

V diskuzi METHIONIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kristýna.

Prosím obsahuje tento výrobek lepek? Děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Methionin

Vznik alergie

Alergie může vzniknout několika způsoby. Tím prvním je přímý kontakt s alergenem – nanesení krému na tvář, nebo třeba i stínů na oční víčko. Alergii si můžete způsobit i v případě, že použijete kosmetický výrobek jinak a jinam, než se má. Alergen se může na kůži dostat i tak, že si neumyjete ruce a pak si sáhnete na obličej, některé alergeny se přenášejí i vzduchem (například rozprašování záchodové vůně).

Zdroj: Alergie na make-up

Diskuze

V diskuzi OMEGA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavla Burghardtová.

Dobrý den, má někdo zkušennost, jestli tento výrobek pomáhá na artrozu v kyčlích? Děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Omega

Jak se vyznat v plodných dnech

Cyclotest je učenlivý minipočítač na jednoduchou a přirozenou antikoncepci založený na měření bazální teploty a sledování příznaků ovulace, jako je hlen hlen a LH hormon. Cyclotest je prospěšný nejen v antikoncepci, ale také i při podpoře otěhotnění, protože upozorní na plodné dny.

Cyclotest je certifikovaný německý výrobek a na evropském trhu figuruje již více než 25 let.

Cyclotest se prodává ve dvou druzích: cyclotest 2 plus a cyclotest baby.

Zdroj: Ovulační minipočítač

Poradna

V naší poradně s názvem DOTAZ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zuzana Horáková.

Dobrý den.
Jsem ve 33 tt a chtěla jsem se zeptat jestli výrobek mohu užívat. Díky za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Rybí tuk je prospěšný a je možné ho užívat i během celého těhotenství.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Užít omega marine forte v těhotenství

TIP

Každá kvalitní kosmetika dnes už nabízí vzorky svých výrobků. Pokud se vám někdo bude snažit vnutit výrobek, o kterém nejste přesvědčeni, vyžádejte si nejdříve vzorek na vyzkoušení. Pokud budete spokojeni, zajisté se rádi vrátíte. Další dobrou volbou je nákup v internetové prodejně. Nákup je anonymní a můžete se rozhodovat jak dlouho chcete. Velký výběr kosmetiky a doplňků stravy pro zdraví najdete na www.zbozi-kosmetika.cz.

Autor: JK, zdravi-lecba.cz

Zdroj: Nenechte si vnutit nejlepší kosmetiku na trhu!

Diskuze

V diskuzi TŘEPÍCÍ SE NEHTY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Romana.

Taky jsem měla plísně a pořád se mi vracely. V lékárně mi poradili, že mimo klasickou léčbu mám brát taky Donnu nails, aby se nehty posílili a nechci to zakřiknou, ale 2 měsíce už mám pokoj a začínám mít i hezké nehty...

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Milá Romano,

to, co jste napsala je úplný nesmysl. Složení popsaného výrobku nemá vliv na onemocnění nehtů. Možná může pomoci někomu, kdo má slabé nebo třepící se nehty, ale rozhodně nepomůže lidem, kteří mají na nehtech plíseň či jiné onemocnění.

Jste placena za vkládání příspěvků na tento výrobek do diskusí, tak to prosím dělejte po důkladném zvážení, jinak se zesměšníte a stejně tak i výrobek.

Děkujeme, za pochopení,

redakce

Zdroj: diskuze Třepící se nehty

Co je Antižilka

Antižilka je krém, který ošetřuje a pomáhá vstřebávat rozšířené a popraskané žilky, drobné jizvy, strie a jiné kožní defekty, k nimž dochází při ztrátě elasticity pokožky. Krém obsahuje účinné látky z pagaštanu a ginkga, jež zvyšují pevnost a pružnost cévních stěn a eliminují účinky volných radikálů. Výtažky z arniky, levandule a čajovníku pomáhají vstřebávat už popraskané kapiláry a zabraňují jejich dalšímu praskání. Mast Antižilka je slovenský výrobek a 150 gramů masti stojí 12 €. Objednat si ho můžete zde: krém Antižilka cena.

Zdroj: Krém Antižilka

Poradna

V naší poradně s názvem LUPENKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dagmar Svobodova.

mam lupenku na zádech a rukou......podle me se to síři.prosim o radu co zakoupit v lékarně než navštivim lékaře...děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Bohužel na lupenku se toho moc koupit nedá a výrobek, který slibuje vyléčení tak spíš jen vyléčí vaší peněženku od přebytečných peněz. Určitě nejdříve navštivte lékaře a poraďte se s ním, co bude ve vašem případě nejlepší léčba.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Plíseň na kůži na zádech

Mobivenal

Potravní doplněk Mobivenal obsahuje mikronizovaný a čištěný bioflavonoidní extrakt obsahující 450 mg diosminu, 50 mg hesperidinu a 30 mg aescinu (150 mg 20 % extraktu z jírovce maďalu). Dále Mobivenal obsahuje kukuřičný škrob, mikrokrystalickou celulózu, stearan horečnatý, hydroxypropylmethylcelulozu, polyvidon, oxid titaničitý, mastek, polyethylenglykol, oxidy železa E172. Aescin lépe pomáhá na zápaly. Mobivenal je český výrobek a je nejlevnějším vazotonikem na trhu, navíc je volně prodejný bez předpisu. Zde je cena Mobivenalu a místa, kde lze koupit: Mobivenal cena.

Zdroj: Doplňky starvy na oteklé nohy a jejich cena

Proteiny

Získání dostatečného množství bílkovin je nezbytné pro silné vlasy a zdravou pokožku. Protein je nezbytný k výrobě nových kožních buněk, obnovuje stávající buňky. Zdrojem bílkovin je libové maso, vejce, fazole a nízkotučné mléčné výrobky. Obchody se zdravou výživou jsou přeplněné zdravými náhražkami, které obsahují spoustu bílkovin. Jedná se o tofu, tempeh, seitan a rostlinné bílkoviny. Tempeh je tradiční sójový výrobek původem z Indonésie. Seitan je japonské slané makrobiotické koření, které se přidává do potravin.

Zdroj: Potraviny pro zdravé vlasy a kůži

Jak zacházet s alergickou reakcí na make-up?

  • Při objevení příznaků alergické reakce se vyhněte používání make-upu nebo konkrétního výrobku způsobujícího tuto reakci.
  • Velmi vhodné jsou krémy nebo masti s obsahem kortizonu nebo hydrokortizonu. Tyto přípravky pomáhají při zarudnutí, svědění nebo otoku.
  • V závažných případech mohou být předepsány léky, které potlačují příznaky.
  • Častokrát jsou předepsána antibiotika (konkrétně se předepisují na puchýře).
  • Vždy jsou důležitá preventivní opatření. K dispozici jsou testy, které můžete absolvovat, abyste zjistili, že vám určitý kosmetický výrobek nezpůsobuje alergickou reakci.

Zdroj: Alergie na make-up

Kyška a zdraví

Výrobek je složen z mléka, mléčné kultury a probiotických kultur Lactobacillus acidophillus, BifidobacteriumStreptococcus thermophilus.

Kysané mléčné výrobky jsou zdrojem plnohodnotných bílkovin, minerálních látek (vápník, fosfor) i vitamínů (zejména vitamíny řady B). Jsou lehce stravitelné a obsahují méně laktózy než mléko. Pokud vám tedy klasické mléko dělá potíže a máte jen lehčí formu laktózové intolerance, je možné, že kysané mléčné výrobky vám mohou zajistit adekvátní náhradu.

Kyšku lze popíjet samotnou, používat ji do cereálních směsí nebo z ní vytvářet rozmanité koktejly či salátové zálivky.

Kyška ve 200 g obsahuje 380 kJ, 90,8 kcal, 6,6 g bílkovin, 8 g sacharidů, 3,2 g tuků, 0,2 g soli.

Zdroj: Kyška

K čemu je prospěšné složení v přípravku Triple Blend extra silný?

MSM – často nazývaný jako zázračná ingredience, důležitá výživová látka při stavbě pojivových tkání

Glukosamin sulfát – přirozená součást kloubní chrupavky

Chondroitin sulfát – přirozená součást kloubní chrupavky

Kolagen typ I – z ryb v nejvyšší kvalitě zn. Collyss – pro šlachy a vazy

Kolagen typ II z rejnoků v nejvyšší kvalitě zn. Cartidyss – přirozená součást kloubní chrupavky

Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Jde o doplněk určený pro zvláštní výživu. Vhodný pro sportovce. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a mrazem, chraňte před přímým slunečním zářením. Dbejte na dodržování způsobu přípravy. Případné alergeny jsou uvedeny přímo na etiketě výrobku.

Cena a prodej

Zjistit cenu a nakoupit Barny's Triple Blend extra silný můžete v tomto ověřeném obchodě: Barny's Triple Blend extra silný pro lidi cena.

Zdroj: Recenze na Alavis Barny's

Je vhodné sójové maso při dně?

Sójové maso je dehydratovaný texturovaný sójový protein, který se vyrábí z odtučněné mouky. Velká výhoda sójového masa tkví v jeho dostupnosti – seženete ho za pár korun dnes už prakticky v každém obchodě, a to ve formě kostek, nudliček, plátků nebo granulátu (v natural nebo ochucené podobě). A díky faktu, že jde o dehydrovaný výrobek, je možné jej skladovat při běžné pokojové teplotě. Sójové maso obsahuje až 50 % bílkovin a naopak velmi málo tuku. Nízká je také jeho kalorická hodnota. Neobsahuje lepek, zato má velký podíl vlákniny. Z vitaminů jsou zastoupeny ty z řady B, dále A, E a z minerálních látek vápník, fosfor a železo.

Sójové maso obsahuje ve 100 g výrobku 154 mg purinů, takže byste jej při onemocnění dnou do jídelníčku neměli pravidelně zařazovat. Výjimečná konzumace započítaná do denní kalkulace purinů by vám neměla uškodit.

Zdroj: Sojové maso a nemoc dna


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Michal Vinš

Mgr. Jana Fábryová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP