Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

ŽENA

OBSAH

I když žijeme déle a jinak, na době, kdy začnou ženy stárnout, se nic nezměnilo. Funkce vaječníků a schopnost otěhotnět vyhasíná stále kolem padesátky. Tento fakt neovlivníme, ale můžeme se pokusit alespoň trochu ovlivnit, jaké ono stárnutí bude. Klimakterium probíhá u každé ženy jinak, ale jasné je, že menopauza žádnou z nás nemine. Možná jsme rády, že končí menstruace, ale bohužel přicházejí jiné potíže.

Zdroj: Žena v přechodu a menstruace v přechodu

Diskuze

V diskuzi ONLY CGA800 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Henry.

Tablety cga jsme brali spolu s mojí ženou a oba jsme po nich zhubli - já sice jen 5 kil ale má žena zhubla 9. Já jsem si tedy ještě objednal další, má žena je úplně spokojená.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tony.

Ucinek tohoto pripravku mohu take potvrdit. Po 3mesicni kure se citim jako znovuzrozeny.

Zdroj: diskuze Only CGA800

Žena Vodnář, muž Lev

Žena narozená ve Vodnáři nepřestane Lva nikdy překvapovat. Ona obdivuje jeho sebevědomí a štědrost, těší ji jeho pozornost. Muž ve Lvu jí musí dopřát volnost, Vodnářka mu na oplátku bude lichotit. Oba milují změny a nebrání se jim. Jsou také paličatí a neústupní, potřebují se naučit vzájemné toleranci a trpělivosti. V posteli jim to funguje. Ona by si měla hlídat svou občasnou nepřístupnost.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi STERILIZACE VEJCOVODŮ JAKÁ JE DOBA NA NESCHOPNOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana Haindlová.

Dobrý den chtěla jsem Vás poprosit o odpovět na mou otázku.Jak dlouho je žena v neschopnosti po přerušení vejcovodů.Jsem žena která nevydrží býti dlouho doma.Budou mi to dělat laparoskopicky .Děkuji za odpověd

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Sterilizace vejcovodů jaká je doba na neschopnosti

Žena Beran, muž Vodnář

Tito dva by spolu mohli mít výborný vztah. Jenže žena v Beranu by musela pochopit, jak on přemýšlí. Vodnáři se často smějí, když jsou nešťastní, a pláčou ve šťastných chvílích. To ona nepochopí. Žárlivost přináší další problémy. Vodnář se rád druží, má hromadu kamarádů, známých, to se Berance nelíbí. V sexu je dominantní ona, ale Vodnáři se rádi něčemu novému přiučí.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Diskuze

V diskuzi DUKANOVA KALKULAČKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

žena váha 83kg výška 153cm

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Dukanova kalkulačka

Žena Vodnář, muž Býk

Žena ve znamení Vodnáře je individualistka, což i tak trpělivého muže, jako je Býk, trochu štve. Jí vadí jeho majetnickost. Oba jsou výbušní, ale umí se zase rychle zklidnit. Na finance se dívají jinak. V sexu jsou rozdílní. Muž v Býku je nekomplikovaný a ona je složitá. Zvídavou Vodnářku přitahuje jeho vášnivost a něžnost zároveň. Musí se sobě hodně přizpůsobovat, aby soužití mohlo fungovat.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Poradna

V naší poradně s názvem VODOVE PUCHAŘKY NA NOZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Žena.

každym rokem se mi oběvuji na noze vodove puchyřky
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Možná je to alergická reakce na trávy, nebo na slunce. Zkuste příští rok preventivně mazat fenistilem, který volně zakoupíte v lékárně.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Vodove puchařky na noze

Žena Vodnář, muž Blíženec

Tento vztah je postaven na vzájemném pochopení. Muž narozený v Blížencích a žena ve Vodnáři mají rádi společnost, nuda jim nehrozí. On by si měl dávat pozor na to, aby s ní jednal upřímně. Vodnářka mu lži tolerovat nebude. V intimní sféře jim to klape, umí uspokojit jeden druhého. Tihle dva mají perspektivu a mohou spolu být šťastní. I když se rozejdou jako milenci, zřejmě zůstanou přáteli.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi VODOVE PUCHAŘKY NA NOZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Žena.

každym rokem se mi oběvuji na noze vodove puchyřky
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Žena.

DIBRY DEN DAJI SE ODSTRANIT SRUSTY PO OPERACICH A JAK DĚKUJI

Zdroj: diskuze Vodove puchařky na noze

Žena Vodnář, muž Beran

Muž nerozený ve znamení Berana se do ní zamiluje okamžitě a očekává, že jeho city budou obratem opětovány. Žena narozená ve Vodnáři na to jde ale pomalu, její vztahy začínají nejprve přátelstvím. V posteli chtějí oba dominovat. Naštěstí si všechno dokážou prodiskutovat. Beran je náruživější, ona ráda objevuje nové věci. V tomto ji on může mnohé naučit. Hrozí však, že se po čase Vodnářka začne nudit.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Poradna

V naší poradně s názvem PÁSOVÝ OPAR A POUŽITÍ HŘEBÍČKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr Sukup.

Jak použitelný je Hřebíček při Pásovém oparu?
Žena jej chce použít na první Pásový opar v životě starý 72 hod.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pásový opar je projevem manifestace viru Varicella zoster, který způsobuje plané neštovice. Po primární nákaze se virus uloží do nervových ganglií, kde přežívá bez jakýchkoliv projevů. Probudí se při stresových situacích. Stresovou situací může být onemocnění, reakce na vakcínu, psychické trauma a podobně. Virus se po takovém probuzení přemnoží a vypukne na povrch pokožky ve formě vyrážky. Tato vyrážka jde korigovat pouze včas podaným antivirotickým lékem. Tento lék je k dostání pouze na lékařský předpis. Nic jiného na pásový opar neúčinkuje. Lze pouze zmírnit projevy mazáním postiženého místa krémem. Opar trvá deset dní, a během prvních sedmi dnů může být doprovázen bolestí. Bolest lze tlumit volně prodejnými prostředky na bolest, jako je Paralen, Brufen, Voltaren. Po desátém dni se vše zklidní a na kůži zůstane stopa, která do měsíce zmizí.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Pásový opar a použití Hřebíčku

Žena Beran, muž Ryba

Žena narozená ve znamení Berana potřebuje sebevědomého, silného a energického muže. A to muž Ryba opravdu není. Ve vztahu ona Beranka a on Ryba často dochází k výměně rolí. Ona funguje v rodině jako muž, on se spíš stará o rodinný krb. V sexu by to ale mohlo klapat, Berance se bude líbit citlivost a něžnost Ryb. A také bohatá sexuální fantazie.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Diskuze

V diskuzi NEBEZPEČÍ PŘI UŽÍVÁNÍ ZÁZVORU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel MILAN.

MOJE ŽENA UŽÍVÁ ZÁZVOR JAKO ČAJ,DENĚ VYPIJE AŽ LITR.MAM OBAVY ABY JÍ TO SPÍŠE NEŠKODILO.ZDÁ SE MI TO MOC
DĚKUJI ZA ODPOVĚD.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Nebezpečí při užívání zázvoru

Žena Vodnář, muž Panna

Žena ve znamení Vodnáře působí na klidného muže v Panně příliš nekonvenčně. Oba rádi vše analyzují, jsou inteligentní a bystří, vedou spolu zajímavé debaty. Do věcí se nevrhají bezhlavě a v oblasti citů si nedokážou lhát. Jen pozor, Vodnářka vyžaduje v posteli rozmanitost. Měla by si uvědomit, jak důležitý je ve vztahu pocit jistoty a bezpečí. Opravdová láska jim pomůže rozdíly překonat.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Diskuze

V diskuzi HORMONY-MENOPAUZA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel HanaK.

Dobrý den.
Poradí mi některá žena,kde sehnat krém s progesteronem? A jaké jsou zkušenosti popřípadě?
Děkuji,HanaK.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Hormony-menopauza

Žena Vodnář a Střelec

Střelec muž a žena ve Vodnáři toho mají mnoho společného, nuda jim nehrozí. Jemu se líbí, jak je ona svá a nepředvídatelná. Hodně si spolu povídají, jsou otevření a upřímní. Nevyhnou se žárlivosti, když oba tak rádi flirtují. Pokud jsou přesvědčení, že našli toho pravého, budou si věrní. Milování Vodnářky a muže narozeného ve Střelci je jako smyslná hra, která se nemusí odehrávat jenom v ložnici.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Poradna

V naší poradně s názvem JAK UDĚLAT VÝPLACH POCHVY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivet.

dobrý den,čtu zde že výplachy půochvy se dělají také že namočím tampon do tea tree oleje a nechám celou noc??je tomu opravdu tak??neublíží mi to spíš??děkuji za info..

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Tampon se namáčí do zředěného TeaTree oleje. Koncentraci si každá žena určí podle své odolnosti. TeaTree se ředí s jakýmkoliv čerstvým olejem používaným v kuchyni.

Zdroj: diskuze Jak udělat výplach pochvy

Žena Beran, muž Rak

Muž Rak nechá ženu Beranku, aby byla sama sebou. Žena v Beranu je sebejistá, ví dobře, co chce. Nebojí se přebrat vůdčí roli, když je ale třeba, poddá se. Jenže jejich partnerskou shodu ničí neskutečná oboustranná žárlivost. Pro Raka je žárlivost jakýmsi barometrem lásky. Čím víc miluje, tím víc žárlí. V sexu se mohou objevit potíže. Beranka je vášnivá milenka, což je Rak sice rád, ale ona je pro něj až moc velká nymfomanka, tady jim to bude skřípat.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Poradna

V naší poradně s názvem SVRAB, SEŽERE VÁS ZA ŽIVA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivana Buto.

Nejaká žena písala na inej stránke že na svrab pomôže solárium,pár krát ìsť na pár minút a je po ñom a ostatné jej tam veľmi dakovali

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Solárium svrab nezahubí, ale pomůže vám k tomu, aby se u vás v budoucnu rozvinula rakovina kůže. Paprsky ze solária nejsou nijak smrtící ani pro člověka a ani pro svrab. Navíc zdroj svrabu - oplodněné samičky - žijí hluboko v kůži, kde vůbec ani netuší, co to je solárko, protože jsou v temnu zakryty vrstvou kůže.

Jediným účinným lékem na svrab je mast ze síry, a nebo mast Infectoscab s obsahem jedu permethrin.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Svrab

Žena Beran, muž Blíženec

Typický muž v Blížencích není žárlivý vůbec. Typická Beranka je žárlivá a navíc majetnická. A to je kámen úrazu. Ona chce, aby její partner žárlil. Po duševní stránce si jinak rozumí, dokážou spolu žít v partnerství, ale v sexu to mnohdy neklape. Žena v Beranu musí mít pocit, že je neodolatelná, že on po ní pořád touží - a to i po letech. Ona je v posteli nápaditá a má obrovskou sexuální fantazii. On jejímu temperamentu někdy nestačí. A Beranka se opět nudí.

A co vy, jak to máte s horoskopy?

Zdroj: Žena ve znamení beran

Žena Beran v posteli

Žena narozená ve znamení Berana je bytost nevypočitatelná, působí vcelku nepřístupně, chladně až odtažitě, může se zdát, že ji muži nezajímají, ale je to přesně naopak. Je temperamentní, paličatá, hravá, ale taky je to velká herečka. Vše chce zkusit, nebojí se jít za novým a neznámým, je odvážná. Žena narozená ve znamení Berana má ráda svádění, lichotky, poklony, je přímá - říká to, co si i myslí. Jestliže se zamiluje, jde bezhlavě za svým srdcem. Sex ji velice baví a dělá ho pro své potěšení, a ne pro potěšení druhého. Často mívá krátké intenzivní románky, v milostných hrátkách je velice aktivní a vynalézavá. V manželství ale bývají problémy, chce být za každou cenu dominantní a taky je dost žárlivá. Erotogenní zóny u ženy ve znamení Berana jsou rty, uši, tvář a vlasy.

Zdroj: Žena ve znamení beran

Saunování v těhotenství

Zda je saunování vhodné i v období těhotenství, to je, zvláště v poslední době, velmi diskutovaná otázka. Těhotenství je „jiný stav“, takže pro něj platí určitá zvláštní pravidla. Žena zvyklá trápit tělo několikrát týdně aerobikem, také pravděpodobně v těhotenství zkusí saunu. Žena, která chce v těhotenství navštěvovat saunu, musí být absolutně zdravá a bez komplikací.

Zdroj: Saunování

Žena Vodnář, muž Rak

Muži ve znamení Raka se zdá Vodnářka zprvu málo citlivá. Přitahuje ho její smysl pro spravedlnost. Konflikty nastávají kvůli penězům. On rád šetří, pro ni peníze znamenají svobodu. Sexuální život není ideální ihned. Něžný a vášnivý Rak musí ženu ve Vodnáři předně naučit, že sex může být nádherný, když se dva milují. A ona se učí velice rychle. I přes jejich rozdílnost mohou vztah ustát.

Zdroj: Žena ve znamení vodnář

Žena Beran, muž Panna

Beranka se po boku Panny mění na milé a vlídné stvoření a nemá tendence k dominanci. Muž Panna je ten, kdo velí. Sice nenápadně, ale velí. Mezi Berankou a mužem narozeným v Panně funguje ohromná sexuální přitažlivost. Ona je pro něj záhadná, on je pro ni v sexuálním životě zase jistotou. Ačkoliv je každý úplně jiný, což oni vidí a vědí, jejich chemie a sexuální přitažlivost je může udržet u sebe.

Zdroj: Žena ve znamení beran


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP