Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

ZKUŠENOSTI

OBSAH

Cena

Zde naleznete srovnání cen produktu Vironal.

Zdroj: Zkušenosti s Vironalem

Diskuze

V diskuzi PODĚLTE SE O SVÉ ZKUŠENOSTI SE ZELENOU KÁVOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Markéta Š..

Podělte se o své zkušenosti se zelenou kávou. Sama začínám a hodlám své statistiky postupně zveřejňovat na www stránkách. Zatím tomu totiž příliš nevěřím. Pokud máte zájem, pošlete mi své recenze na www.zelena-kava.nazo… Moc děkujuuu :)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Podělte se o své zkušenosti se zelenou kávou

Vysazení

Terapie rilmenidinem by nikdy neměla být náhle přerušena; dávka by se měla snižovat postupně.

Zdroj: Rilmenidin zkušenosti

Diskuze

V diskuzi DOKONALÉ PROČIŠTĚNÍ ORGANISMU -COLONIX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel E..

Dobrý den,

musím souhlasit s paní Boženkou, mám téže vynikající zkušenosti s In Pure od firmy Sunkins, stojí podstatně méně, vše je v bio kvalitě, jde o český výrobek, navíc je vynikající i pro alergiky:-).

Máte-li zájem napište email pošlu Vám zkušenosti ...

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva.

Díky za váš příspěvek. Jsem alergická hodně, bohužel i na některé potraviny. Měla bych zájem o InPure, protože jsem již 4 týdny nemocná, nejprve viroza, pak střevní problémy, bolesti břicha, plynatost, krvácení, ted opet kašel, atd. nemohu se z toho dostat . Vyšetření ukázalo jen vyšší AST O,91, cholesterol ( jím zdravě ! nekouřím, nepiju ani kavu), a hodne vysoké ECP.

Můžete mi prosím poradit, kde ho koupím ?

Díky moc, Eva

Zdroj: diskuze Re: Dokonalé pročištění organismu -COLONIX

Azitromycin Sandoz a Paralen

Současné užívání léků Azitromycin Sandoz a Paralen se nevylučuje. Je možné užívat i probiotika. Probiotika užívejte minimálně 2 hodiny od požití antibiotik.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti

Diskuze

V diskuzi OČNÍ KLINIKA HORNÍ POČERNICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miloš.

Ja jsem byl na této operaci minulý rok v dubnu, měl jsem -5 a -6, na klinice v Horních Počernicích, a jsem spokojený, i přes ty kritické tři dny po operaci by jsme neváhal na to jít znovu, kdybych se měl rozhodnout. Měl jsem na jednom oku poměrně vysoký astigmatismus a tak jsem měl ještě pár týdnů trochu problém se zaostřováním na to oko, hlavně při práci na PC, ale i to se upravilo.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Renata.

Já mám zkušenosti s kliniku horní počernice dobrou… Měla jsem problémy se zrakem asi rok a na klinice jsem se problému zbavila. Takže já jsem spokojená…

Zdroj: diskuze Oční klinika horní počernice

Zkušenosti

Rozex nebo Rosalox jsou krémy určené k léčbě rosacey (růžovky). Rozex je pouze na lékařský předpis. Dle zkušeností je krém účinný na léčbu růžovky. Průměrná doba léčby je 3 až 4 měsíce. Růžovka je dermatitida, která vypadá jako akné, ale objevuje se až ve středním věku. Častěji jí trpí ženy, ale u mužů má horší průběh. Vyskytuje se především v obličeji a zasahuje nos, tváře, čelo i bradu. Projevuje se nejprve zčervenáním kůže a poté se zarudlá a napjatá pokožka pokryje otoky a hnisavými puchýřky. Vyskytuje se ve střední a severní Evropě u 10 % pacientů keltského typu. Jde o světlovlasé až rusovlasé ženy, s jemnou světlou kůží, modrýma očima, fototypem I–II a ve věku okolo 40 let. Rozex gel není v České republice zaregistrovaný.

Zdroj: Rozex

Diskuze

V diskuzi MÁTE NEKDO ZKUŠENOSTI Z BĚLÍCÍ PÁSKAMI? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renata Králová.

Našla jsem prodávat bělící pásky na stránkach www.bilychrup.cz a zajímá mě jestli má někdo s podobnou procedůrou zkušenosti.. Zdá se mi to jako dobrá nabídka.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Máte nekdo zkušenosti z bělící páskami?

Azitromycin a alkohol

Při užívání Azitromycinu se konzumace alkoholu nedoporučuje. Také se doporučuje abstinence cca týden po doužívání antibiotik, mohlo by vám být po alkoholu špatně. Malé množství alkoholu by nemělo být na škodu.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti

Poradna

V naší poradně s názvem JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karol.

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s přípravkem White Pearls, a také by mne zajímalo, jak moc jste zuby měli zažloutlé? Jelikož já mám velice ŽLUTÉ ZUBY a už mě nebaví, když se mi každý směje ( za to já se ani smát nemůžu) ... Moc mne to mrzí, protože např. na fotkách se všichni smějí dokořán, ale já se jen tak pousmívám ... Jinak dík za info. :-)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Čau Karol, od čeho máš žluté svoje zuby?

Zdroj: diskuze Jaké máte zkušenosti?

Azitromycin Mylan v těhotenství

Azitromycin patří mezi antibiotika volby v těhotenství.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti

Diskuze

V diskuzi OČNÍ KLINIKA HORNÍ POČERNICE - ZKUŠENOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milena Plachá.

já jsem to teda neměla, po operaci jsem druhý den normálně fungovala, jak kdyby nic, ale podle mých zkušeností jsou na klinice Horní Počernice hodně svědomití a určitě kdyby byl problém, tak Ti to řeknou a vyřeší to, ale je to strašně čerstvé, dala bych tomu taky čas. :)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mirek Tomann.

Operaci očí jsem nepodstoupil, ale myslím, že vše potřebuje svůj čas, takže bych prozatím byl v klidu.

Zdroj: diskuze Oční klinika horní počernice

Cena

Cenu potravinového doplňku Neuritogen 30 tablet naleznete zde.

Zdroj: Neuritogen zkušenosti

Diskuze

V diskuzi UBROUSKY NA POHLCOVÁNÍ BAREV ZKUŠENOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina.

Ahoj, máte někdo prosím zkušenosti s ubrousky na pohlcování barev do pračky? Slyšela jsem o nich, prý když se tento ubrousek přidá do pračky k prádlu, nasaje do sebe barvu, kterou některé oblečení pouští a tím se neobarví ostatní prádlo, je to pravda? Jsou tyto ubrousky jednorázové nebo se dají použít víckrát? Kde tyto ubrousky kupujete? Moc děkuju za rady. Martina

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vlasta Fialová.

Mám dobré zkušenosti s ubrousky na pohlcování barev, používám Denk - mit z DM drogerie. Když dávám bílé prádlo a přidám pár kousku barevného, vložím 1 ubrousek. Prádlo se nezabarví a ubrousek se zabarví barvou barevného prádla. nelze použít víckrát, aspoň jsem to nevyzkoušela. Fialová

Zdroj: diskuze Ubrousky na pohlcování barev zkušenosti

Azitromycin na chlamydie

Pokud užíváte perorálně Azitromycin Sandoz, tak působí systémově, to znamená na všechna místa, kde by chlamydie mohly být přítomny.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti

Diskuze

V diskuzi ZKUŠENOSTI S WARFARINEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Květa.

mám velmi špatné zkušenosti s tímto lékem,nikdo na to nechce slyšet.Protože se bráním,byla mi nabídnuta možnost vyměnit za NOAC,na který je ovšem velký doplatek,který mi výše mého důchodu neumožňuje.V mém okolí byl lék změněn třema známým/bez problémů a bez doplatků/.Co dělám špatně,ptám se a na koho se obrátit.
S díky.K

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Zkušenosti s warfarinem

Nežádoucí účinky

Nebyly popsány nežádoucí účinky u doplňku stravy Vironal.

Zdroj: Zkušenosti s Vironalem

Diskuze

V diskuzi ZAVODNĚNÍ NOHOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli má někdo zkušenosti ze zavodnění nohou a kolen a kotníků,byla jsem u lékaře sice mi napsal léky,ale neustupuje mi to,mám nohy těžké napínající,hlavně večer,trvá mi to zhruba měsíc a příbírám i na váze,máte-li někdo s tím zkušenosti,prosím o radu s tímto problémem. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucie.

Dobrý den, měla jsem dlouhou dobu stejný problém jako vy. Oteklé nohy v kotnících, pocit těžkých nohou a do toho sedavé zaměstnání a braní antikoncepce. Nechala jsem si u Dr udělat kompletní vyšetření a vyšlo mi velké množství vody v těle. V lékárně mi doporučili H2Out Forte, tak vyzkoušejte.

Zdroj: diskuze Zavodnění nohou

Údaje získané testováním na zvířatech

Při experimentech na potkanech, králících a na ovcích byly prokázány antitrombotické vlastnosti.

Zdroj: Zkušenosti s forskolinem

Diskuze

V diskuzi KERASTASE ZKUŠENOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana.

Máte někdo zkušenosti s kosmetikou od Kerastase při onemocnění lupénkou ve vlasech? Pomáhá vám Kerastáze na lupénku anebo naopak lupénku zhoršuje? Dostala nějaké šampony a kondicionery od Kerastase o Vánocích. Svou lupenku ve vlasech mám nyní zklidněnou a nechtěla bych si ji tím zase rozbouřit. Prosím poraďte mi.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ludmila Chytilová.

Na lupénku ve vlasech máme vyzkoušeno a doporučujeme jednak maďarské lázeňské léčivo- šampon-sprchový gel,na projevy na kůži koupele v léčivé minerální koupelové soli Bük a na kůži pak aplikaci tělového mléka .
Jsme výhradní dovozci těchto maďarských léčiv již sedm let.V ČR jsme produkty přihlásili jako kosmetiku proto,že by se díky klinickým testům podstatně zvýšila cena.Dodáváme i do lázní,wellnes,pedikérům.Lázně Bük Fürdo jsou vyhlášené celosvětově a to svým jedinečným a vysokým podílem minerálů ve svých pramenech.Ročně je navštíví 5 milionů lidí s lupénkou,atopickými exemy,gynekol.problémy a zejména s bolestmi pohybového aparátu.
Základem je ovšem tzv. vyčistit krev.Naši klienti užívají Detoxikační čaj z devatenácti bylin pro dospělé a z jedenácti bylin čaj pro děti od 3 let.
Nechci zneužívat tuto diskuzi k reklamě,proto můžete zavolat na 778 204 208.
Hezký den přeji
Chytilová

Zdroj: diskuze Kerastase zkušenosti

Zkušenosti s lékem Prozac

Přípravek Prozac obsahuje molekulu fluoxetin. Je prvním vynalezeným lék ze skupiny SSRI v roce 1987, funguje dobře, bohužel je po něm příbytek na váze.

Zdroj: Prozac

Cipralex zkušenosti padání vlasů

U jednoho pacienta ze sta se může vyskytnout zvýšené padání vlasů a může dojít až k úplné ztrátě vlasů.

Zdroj: Nežádoucí účinky Cipralexu

Dávkování

Dospělí 2 až 7 kapek 1–3x denně. Děti od 12 let 7kapek denně, děti od 3 let 2 kapky denně. Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza.

Dle zkušeností před upotřebením důkladně protřepejte (asi 21x), tím dojde k dynamizaci informačních složek a účinnost přípravku se zvýší. Během regenerace se doporučuje zvýšit příjem tekutin. U chronických stavů se podávají minimální dávky, u akutních maximální. Při případném přechodném zhoršení u chronických stavů a při celkové regeneraci se sníží dávky na minimum, případně se podává sirup po kapkách, někdy i v delších intervalech než 1 den. Po zlepšení se opět zvýší dávkování. V užívání se nepřestává, neboť se jedná o zpětný regenerační proces, při kterém se mohou objevit příznaky dřívějších onemocnění. Tento jev je pouze pozitivní regenerační reakce. Ve vážných případech se doporučuje předchozí konzultace s lékařem.

Doporučuje se spotřebovat do 3 měsíců po otevření.

Zdroj: Zkušenosti s Vironalem

Co je to Neuritogen

Neuritogen 30 tablet je doplněk stravy s obsahem kurkuminu, resveratrolu, extraktu z Mangifera indica a vitaminů B2, B6 ve formě s usnadněným vstřebáváním.

Zdroj: Neuritogen zkušenosti

Tezeo 40 - léková skupina

Tezeo patří do skupiny antagonisté angiotensinu II, ATC C09CA07 a název této ATC skupiny je TELMISARTAN.

Účinná látkou přípravku Tezeo 40 je TELMISARTAN (TELMISARTANUM).

Zdroj: Tezeo 40 zkušenosti

Azitromycin Mylan a slunce

Při užívání Azitromycinu Mylan nebo Sandoz či Sumamedu se nedoporučuje slunění. Fotosenzitivní reakce se dle dokumentace vyskytuje maximálně u jednoho procenta uživatelů.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP