Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

KOUŘENÍ PŘI UŽÍVÁNÍ DICLOFENAC DUO RECENZE

OBSAH

Název přípravku

Ophthalmo-Septonex 1 mg/g oční mast. Často se setkáváme s chybným označením Optalmoseptonex mast.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN A JINÉ LÉKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavla Hirschfeldová.

Dobrý den začala jsem užívat warfarin a deně užívám Magnezium+b+c vitamíny 3v1 mohu to společně užívat mám bolesti v zádech doktor mi předepsal Diclofenac,který ted nemohu užívat jaký jiný lék mohu užívat a co paralen co na migrénu děkuji za odpověd.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Magnezium + B + C jsou vzhledem k Warfarinu neškodné. Diclofenac posiluje účinky Warfarinu a hrozí krvácení, můžete ho ale použít ve formě gelu, který se nanáší na bolestivá místa. Diclofenac je obsažen například ve Voltarenu. Vnitřně můžete na bolest užívat Paralen a nebo na předpis lék Tramadol.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin a jiné léky

Nežádoucí účinky

Molnupiravir (Lagevrio) může způsobit nežádoucí účinky. Informujte svého lékaře, pokud je některý z těchto příznaků závažný nebo nezmizí:

  • průjem,
  • nevolnost,
  • závrať.

Molnupiravir může narušit růst kostí nebo chrupavek u dětí a nedoporučuje se pro osoby mladší 18 let. Poraďte se se svým lékařem o rizicích užívání tohoto léku.

Molnupiravir může způsobit další nežádoucí účinky. Zavolejte svého lékaře, pokud během užívání tohoto léku zaznamenáte nějaké neobvyklé problémy.

Zdroj: Recenze na lék Lagevrio

Diskuze

V diskuzi TINNITUS STOP RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Havel.

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Václavíček.

Jsem skálopevně přesvědčen, že tinitus je neléčitelný a proto veškeré kladné recenze na přípravek Tebokan považuji slušně řečeno za nepravdivé. Lékařská věda zatím nenašla způsob, jak tuto vadu léčit. Lituji všechny postižené tou horší formou a nedivím se jim, že hledají spásu i v nepravdivých nabídkách.

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze

Poradna

V naší poradně s názvem CO NEJÍST PŘI UŽÍVÁNÍ LÉKU XARELTO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anna.

Dobrý den , dostala jsem dnes od doktora Xarelto 20mg. Ale beru ještě léky antibiotika doxybene 100mg, diclofenac al 50 mg 3x denně, kašel Prothazin 25 mg,
bolesti po reoperaci bederní páteře Palexia 50mg 2x denně a pragiola 75 mg 3x denně. Můžu na všechny tyto prášky užívat Xarelto ? Jsem z toho nějak nesvá. Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Informovat předepisujícího lékaře o všech lécích, které užíváte, je opakované klišé, které se často přehlíží. Řekla jste svému lékaři, který vám předepsal lék Xarelto, že užíváte všechny tyto vyjmenované léky? Pokud ano, tak lékař zvážil veškerá rizika a upravil vám dávkování tak, aby vyhovovalo vašemu lékovému mixu a vše je v pořádku. Pokud jste mu to ale neřekla, tak zde existuje interakce, která by mohla být potenciálně nebezpečná. Jde o kombinaci Xarelto a diclofenac, která může zvýšit riziko nebezpečného krvácení. Poraďte se se svým lékařem, jak dále pokračovat v léčbě diclofenacem a pokud o diclofenacu váš lékař neví, tak ho přechodně přestaňte užívat.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Co nejíst při užívání léku Xarelto

Viadrus Lignator – recenze

Viadrus Lignator patří do skupiny „kotle na dřevo“. Tento kotel dle recenzí splňuje emise, má výbornou účinnost a je z litiny.

Recenze uvádějí i skutečnost, že záleží na tom, jak budete topit, pokud dřevem je to „watově“ v pořádku, ale pokud chcete „jet jen na automat“, nastává problém, musíte si vzít silnější těleso o řadu kilowat.

Dále recenze uvádějí, že když kotel vykazuje teplotu spalin 234 °C, je to normální. Teplota UT by měla být 75 °C. Šamotové desky u kotle jsou povinné pro správné prohořívání a odchod spalin.

Zdroj: Viadrus Lignator

Diskuze

V diskuzi CONDROSULF 800 - RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bohumila Grégrová.

Po týdnu užívání se zmírnily bolesti malých kloubů ruky.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 - recenze

Jak funguje Forfemina na hubnutí

Při dodržování pitného režimu a užívání Forfeminy lze zhubnout, a to především v důsledku odbourání zadržování vody v organismu. Forfemina se používá k odstranění nadbytečné vody z těla, takže by neměla uživatele „vycucnout na kost“. Předpokladem správného účinku je samozřejmě dostatečný příjem tekutin. Forfemina primárně neslouží na hubnutí, pouze odvodňuje, čímž snižuje váhu. Odstraní nadbytečnou vodu, ale nemusí vyřešit příčinu jejího hromadění v těle, proto se váha po dokončení užívání přípravku může vrátit zpět.

Zdroj: Forfemina - recenze

Diskuze

V diskuzi ROSUMOP 20MG RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Michal.

Dobrý den, prosím o recenze na lék rosumop a jestli ho můžu brát společně s lékem Lokrén.. je lepší ho brát ráno nebo na noc? děkují.. zdravím

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hana Venglová.

Dobrý den, je možné, aby mi po tomto léku otékaly dole nohy a docela hodně, četla jsem o reakcích, ale týkají se obličeje-otékání-v únoru mi bude 79 let. Anebo to může být od bolestí páteře a okolí, děkuje Venglová.

Zdroj: diskuze Rosumop 20mg recenze

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze

Léková skupina

Oba produkty (Glyvenol, Detralex) patří do skupiny venofarmak.

Zdroj: Glyvenol recenze

Nežádoucí účinky masti Ophthalmo-Septonex

  • Poruchy kůže a podkožní tkáně;
  • Pálení;
  • Svědění;
  • Erytém;
  • Papulovesikulární vyrážka.

Předávkování

Není známo, že by došlo k předávkování.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN A UŽÍVÁNÍ MARIHUANY, JAKÝ TO MŮŽE MÍT NA LÉČBU VLIV? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vaclav Cetl.

Dobrý den užívám Warfarin a chtěl bych vědět jestli účinek marihuany THC má vliv na působení léku Warfarin?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Marihuana může zvýšit antikoagulační účinek warfarinu inhibicí jeho metabolismu. Při současném kouření marihuany a užívání warfarinu může docházet ke krvácení z nosu a zvýšenému výskytu modřin.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin a užívání marihuany, jaký to může mít na léčbu vliv?

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Zdroj: MANA - recenze

Diskuze

V diskuzi CONDROSULF 800 - RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anna Číhalová.

Dobrý den.

Mám artrozu III.st. v levé kyčli a v pravém koleni. Od 30 let mámproblémy s páteří. Užívám už více jak 5 let Condrosulf 800, 1 tabletu denně. Mám dotaz, zda je dlouhodobé užívání vhodné. V poslední době beru denně 1 - 2 tablety Biofenac, protože se stav zhoršuje a Brufen 400 nestačí. Je mi 74 let, bydlím ve 4.patře bez výtahu, ale snažím se denně absolvovat aspoň krátkou procházku, cvičení ani jízdu na kole nezvládnu. Jezdím pravidelně do lázní. Mohu v popsané léčbě dále pokračovat ? Děkuji za odpověď. AČ.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Maria Urbaczková.

dobrý den,je vhodné užívat conrosulf 800,nebo začít čtyřstovkou...děkuji

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 - recenze

Je Condrosulf volně prodejný

Condrosulf 800 mg je pouze na lékařský předpis. U produktu Condrosulf 400 mg je dostupnost bez receptu, pacient však zaplatí platí celou částku. Koupit se dá v jakékoli kamenné i internetové lékárně.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze

Diskuze

V diskuzi ŠKRÁBÁNÍ V KRKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Františka.

Chtěla bych se zeptat jestli vás škrábe v krku i při kouření elektronických cigaret? Chtěla bych na ně přejít, protože už mi to začíná vadit při kouření klasických, ale dočetla jsem se, že pálení a škrábání je i u těch elektronických. Čtěte zde www.gallagher.cz/mag…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Škrábání v krku

Kde koupit MANA drink

Zde najdete další informace o výrobku MANA.

Je zde i uvedena cena. Heureka tento produkt v nabídce nemá.

Zdroj: MANA - recenze

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze

Bezpečné dávkování

Bezpečné dávkování je jedna tableta denně, jak doporučuje výrobce. Účinek by se měl dostavit po 14 dnech. Ideální délka užívání je půl roku. Bohužel od výrobce chybí doporučení, zda užívat produkt Forfemina ráno, v poledne nebo večer. Z hlediska odvodňujícího působení Forfeminy je vhodnější přípravek užívat ráno či v dopoledních hodinách. Nástup účinku je hodně individuální, měl by se dostavit během několika dnů.

Pokud nezadržujete vodu v těle (což se projevuje otoky nohou) není potřeba Forfeminu užívat. Když tělo dokáže správně hospodařit s vodou, stačí denně pít dostatek tekutin.

Zdroj: Forfemina - recenze

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Zdroj: Forfemina - recenze

Příprava

MANA je (nebo přinejmenším má být) tekutá plnohodnotná náhražka jídla. Je to vlastně prášek, který smícháte s vodou, olejem, protřepete, necháte chvilku nasakovat, a máte připraveno jedno hlavní denní jídlo. mana je jídlo budoucnosti. Jedná se v podstatě o tekuté jídlo kašovité konzistence, které poskytne vše potřebné, co tělo může potřebovat.

Zdroj: MANA - recenze


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP