Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

GARDENERELA VAGINALIS U MUŽŮ

OBSAH

Gardnerella vaginalis foto

Zde můžete vidět, jak vypadá Gardnerella vaginalis.

Zdroj: Gardnerella vaginalis

Diskuze

V diskuzi GYNEKOLOGICKÉ POTÍŽE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana.

Dobrý,den.Mám problém ,který jsem mněla před 2lety v řecku.Už to trvá měsíc.Pálení a svědění .Pan doktor mi našel gardnerella vaginalis.uživala jsem entizol 5 dní 2tabl.a nic.Ale já vubec nemám výtoky ani jiné potíže.Ale v noci nemám potíže.Začnou kyž se pohybuji,nebo se utřu tak je to jak dyž šahnu do vosího hnízda.Když si lehnu zase se to zklidní.Ale to pálení je okolo končníku a celého spodku.Urolog.vyš normální.Jsem neštastná.Na urologii mi dali ještě entizol a lék na zavádění.užívám vše 4 den ani trochu zlepšení.Mám to na 10dní.Musela jsem na neschopenku nedá se to vydržet.Děkuji.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Gynekologické potíže

Gardnerella vaginalis v těhotenství

U onemocnění Gardnerella vaginalis v těhotenství byla prokázána spojitost mezi infekcí a předčasným porodem či potratem. V ojedinělých případech může dojít i k nákaze novorozence během porodu.

Zdroj: Gardnerella vaginalis

Poradna

V naší poradně s názvem TABLET se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Arnošt.

Dobrý den mužů se zeptat jestli můžu přeinstalovat android na windows na tabletu dekuju

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milda.

Jde to, ale je k tomu potřeba stáhnout program s názvem Change My Software, který to provede. Ten se nejdříve nainstaluje na PC, ke kterému se pak připojí tablet s Androidem. Je zde ale několik rizik:
1. ztráta záruky na tableta;
2. program, který se instaluje na PC není ověřen od Microsoftu a ani od Googlu a u programů, které jsou distribuovány zdarma je vždy velké riziko postranních zájmů, jako je sledování, sběr dat, ovládání přístrojů, atd;
3. Windows, které se rozjedou na tabletu nemají licenci, takže je zde riziko protiprávního jednání z pohledu autorských práv Microsoftu;
Zde je odkaz na stažení programu www.mediafire.com/fi…

Zdroj: diskuze Tablety

Gardnerella u mužů

Muži nakažení Gardnerellou mohou trpět zánětem prostaty či močových cest. Je důležité vyšetření moči, které prokáže přítomnost baktérií.

Zdroj: Gardnerella vaginalis

Poradna

V naší poradně s názvem KYSELINA MOČOVÁ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Citron i syrová cibule jsou při dně prospěšné.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jaroslav.

Dobrý den, mam zvysenou kyselinu močovou v krvi, co všechno mužu pit doporučeně a co mužu pit v omezenem množví. Dekuji za odpoved

Zdroj: diskuze kyselina močová

Gardnerella baktérie

Na možnou přítomnost Gardnerelly vaginalis se dá usuzovat z mikroskopického obrazu, pokud jsou přítomny baktérie, které mají tvar ohnuté tyčinky – rohlíku. Konkrétní důkaz však dá pouze kultivační vyšetření pochvy.

Zdroj: Gardnerella vaginalis

Poradna

V naší poradně s názvem MŮŽU BUXUS HNOLIT CERERITEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivo Doležilek.

Můžu buxus přihnojovat cereritem?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Ano. Cererit je dobrý i pro buxus.

Zdroj: diskuze Můžu buxus hnolit cereritem

Co je to gardnerella vaginalis

Gardnerella vaginalis patří mezi poměrně časté vaginální infekce s dominantně (nikoliv výhradně) sexuálním transferem. Gardnerella není vyloženě infekce, spíše jde o takzvanou dysmikrobii, často při současném nedostatku laktobacilů. Tato dysmikrobie se projevuje spíše zapáchajícím výtokem připomínajícím zápach rybiny. U problému je důležité upravit pH poševního prostředí a obnovit laktobacilovou populaci. Také je vhodné mít pohlavní styk s kondomem či přerušovaný styk, protože sperma má zásaditou povahu a negativně narušuje přirozené kyselé prostředí v pochvě.

Zdroj: Gardnerella vaginalis

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN A OVOCE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie Tvarůžková.

Dobrý den. Užívám walfarin 5 mg a chtěta jsem se zeptat zda můžu pomeranče
a jestli můžu 1 pivo Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Množství vitamínu K v pomeranči je zanedbatelné a můžete ho jíst kolik chcete, i když užíváte Warfarin. Alkohol je škodlivý obecně, takže zde s opatrností. Alkohol může zhoršit případné problémy plynoucí z dietních pochybení. Jinými slovy, když sníte co nemáte, tak s alkoholem z toho může vzniknout závažný problém.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin a ovoce

Gardnerella příznaky

Charakteristickým příznakem Gardnerelly je vodnatý výtok z pochvy zapáchající po rybách, který se zesiluje po pohlavním styku.

Zdroj: Gardnerella vaginalis

Diskuze

V diskuzi CO MUŽU JIST PRI LEČBĚ WALFARINEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Fojtik jaroslav.

PROSIM MUŽU NAPŘ. KVĚTAK - KEDLUBEN - DĚKUJI FOJTIK

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Petra.

Vše o Warfarinu najdete na stránkách: www.verunkova.info/w…

Zdroj: diskuze CO MUŽU JIST PRI LEČBĚ WALFARINEM

Gardnerella antibiotika

Gardnerella se léčí antibiotiky, používá se především metronidazol. Tento postup ale řeší pouze vnější příznaky, nikoliv samotnou podstatu nemoci. K úplnému doléčení je třeba vyřešit i tento zdravotní problém, jinak hrozí recidivy.

Zdroj: Gardnerella vaginalis

Diskuze

V diskuzi WARFARIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef.

Chci se zeptat jestli mužu pít zelený čaj když beru warfarin popřípadě jaký čaj mužu pít děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vlastimil.

užívám valfarin 1tobolku denně mohu občas pít kopřivový čaj ?
děkuji za odpověd

Zdroj: diskuze Warfarin a čaj

Gardnerella vaginalis léčba

Po řadu let byla metodou volby perorální či vaginální léčba metronidazolem. Infekce Gardnerellou mohou být skutečně úporné, v některých případech pomáhá dlouhodobá léčba Entizolem perorálně v minimální dávce a dlouhodobé podávání vaginálních krémů s vitamínem C. Důsledná sexuální hygiena a pohlavní styk chráněný kondomem je dalším důležitým opatřením. Pomoci může i dlouhodobé podávání preparátů systémové enzymoterapie: Phlogenzym, Wobenzym. K léčbě Gardnerelly vaginalis se také užívá inovovaný preparát Klion D 100: vaginální tablety v dávce 1x1 tbl.; zavádějí se na noc. Preparát obsahuje 100 mg metronidazolu a 100 mg antimykotika mikonazolnitrátu v 1 vaginální tabletě. Tato ojedinělá kombinace se jeví pro léčbu vaginózy jako velmi výhodná. Nález se kultivačně ověřuje, a to i tehdy, pokud se zahajuje terapie na základě aminového testu, pH a nativního preparátu. Léčba tímto preparátem je dána výbornou snášenlivostí a rozpustností vaginální tablety, a také jednoduchou aplikací. Další předností je nízká cena produktu.

Zdroj: Gardnerella vaginalis

Diskuze

V diskuzi CO MUŽU JIST PRI LEČBĚ WALFARINEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Fojtik jaroslav.

PROSIM MUŽU NAPŘ. KVĚTAK - KEDLUBEN - DĚKUJI FOJTIK

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kročil Stanislav.

Co mužu jíst při léčbě walfarinem-

Zdroj: diskuze CO MUŽU JIST PRI LEČBĚ WALFARINEM

Gardnerella přenos

  1. Sexuální transfer
  2. Přetrvávání infekce z dřívějška – snížená imunita kojících žen zde může hrát roli
  3. Nesexuální transfer – možný přes prostředí, kde je vlhko a teplo, ke kontaktu musí dojít velmi rychle, protože mimo genitál baktérie Gardnerelly rychle hynou i v pro ně optimálním prostředí

Zdroj: Gardnerella vaginalis

Poradna

V naší poradně s názvem CHLORELLA A JEJÍ NEGATIVNÍ ÚČINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Habrová Milena.

Přeji hezkýden

užívám walfarin ,můžu užívat k tomu Chlorellu.V lékarně mě jí prodala, ale jestli jí můžu nebo né, to neuměla odpovědět, díky za odpověd

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Já bych chlorellu společně s warfarinem nedoporučoval. Může vám po chlorelle zhoustnout krev a mohla byste z toho mít trombózu, infarkt nebo mrtvici. Zkuste na detoxikaci raději nějakou osvědčenou detoxikační dietu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Chlorella a její negativní účinky

Antimykotika bez receptu na vaginální mykózu

Canesten GYN Combi Pack klotrimazol vaginální tableta + krém je produkt určený na léčbu gynekologické mykózy, infekce vyvolané Trichomonas vaginalis a některými G+ a G-mikroby. Krém navíc působí i na kandidové balanitidy a kožní mykózy. Používá se vaginálně jednorázově tableta, krém je určen rovněž pro léčbu partnera a pro aplikaci ve vulvální a anální oblasti: 2–3x denně.

Zde můžete vidět cenu Canesten GYN Combi Pack klotrimazol vaginální tableta + krém.

Zdroj: Antimykotika bez receptu

Diskuze

V diskuzi MŮŽU MÍSTO WARFARINU POUŽIVAT VLAŠSKE OŘECHY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mašlonka Leo.

Nechci uživat tabletky na ředěni krve slyšel jsem že jako náhrada za warfarin mužu užívat vlašske ořechy co je na tom pravda.Děkují

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Můžu místo warfarinu použivat vlašske ořechy

Léčba plísně penisu

Při léčbě mykózy u mužů se klade důraz na současné přeléčení partnerky. Pokud se oba partneři spojí v boji proti pohlavní mykóze, mohou si oba brzy užívat společný sex bez toho, že něco drhne, bolí, svědí, vadí, zapáchá, nebo je jen nepříjemné. Pro léčbu mykózy u mužů, pokud se již objeví svědění, vyrážka nebo pupínky na žaludu, je nejúčinnější používat vaginální krém k potírání postižených míst, a to stejný, jaký používají ženy při vaginální/poševní mykóze. Vhodný je například přípravek Jenamazol, vaginální krém – širokospektré antimykotikum působící proti řadě choroboplodných houbovitých mikroorganismů, včetně dermatofytů, kvasinek a plísní. Působí i proti bičíkovci poševnímu (Trichomonas vaginalis) a některým druhům bakterií.

Podráždění a svědění se zbavíte tak, že budete genitálie umývat čistou vodou bez použití mýdla nebo bublinkových koupelí a mazat je doporučeným přípravkem. Abyste předešli dalšímu nakažení, musí být vyléčeni oba partneři. Kandidóza bují v teple a vlhku. Proto pokud jste poslední dobou touto chorobou trpěli, neměli byste:

  • nosit těsné spodní prádlo z jiné látky než bavlny;
  • nosit těsné nohavice, lykrové legíny nebo džíny;
  • používat parfémovaná mýdla, genitální spreje a deodoranty;
  • užívat antibiotika (v případě nutnosti se poraďte s lékařem).

Pokud chcete snížit riziko nákazy, použijte kondom.

Zdroj: Mykóza na penisu

Vypadávání vlasů u mužů – foto

Zde jsou fotografie, na kterých je vidět vypadávání vlasů u mužů.

Zdroj: Padání vlasů u mužů

Příčiny deprese u mužů

Rozdíly ve výskytu onemocnění u obou pohlaví nejsou ve skutečnosti tak velké, jde pouze o rozdílné projevy deprese u mužů a u žen. Projevy depresivní poruchy u muže se totiž mohou lišit od příznaků ženy. U mužů bývá spíše v popředí podrážděnost, agresivita, antisociální chování, zneužívání alkoholu, snížená kontrola impulsivity a snížená tolerance stresu. Tento „mužský“ depresivní syndrom se často těžko rozpozná a léčí. Některé studie poukazují na možnou souvislost úbytku testosteronu s depresí u mužů. Depresivní starší muži mohou mít nízké hladiny testosteronu v souvislosti s aktuálním psychickým stavem a někteří depresivní muži se mohou zlepšit při léčbě androgeny. Depresivní porucha u mužů s sebou často přináší utrpení, bolest, ekonomickou ztrátu a bohužel i zvýšenou úmrtnost. Lékař má povinnost co nejlépe diagnostikovat a léčit, a proto i rozdíly mezi depresí mužů a depresí žen, které zákonitě existují, by měly být zkoumány a měly by se promítnout do klinické praxe.

Zdroj: Deprese u mužů

HPV virus u mužů

Rakovina děložního čípku patří mezi nejčastější typy onkologických onemocnění u žen. V České republice je ročně diagnostikováno přes 1 000 nových případů, lékaři proto doporučují očkování. Vakcína totiž stimuluje vznik protilátek proti papilomaviru, který vyvolává nežádoucí změny na sliznici děložního čípku. Očkování by měli kromě žen ale podstupovat i muži, podle lékařů jsou totiž oni hlavními přenašeči.

HPV u mužů foto

Zde můžete vidět, jak vypadá HPV u mužů.

Zdroj: HPV virus

Bylinky na erekci

Řapíkatý celer má lepší, jemnější chuť než celer bulvový a již ve Starém Egyptě byl vyhledáván pro své výrazné afrodiziakální účinky, které doslova přesahují jeho pověst. Celer má prý schopnost léčit poruchy erekce.

Kořen ženšenu u mužů zlepšuje sexuální funkce podobně jako při používání viagry.

Zdroj: Potence u mužů

Nejčastější typ cukrovky u mužů

Polovina mužů s cukrovkou má poruchy erekce. Mužů trpících cukrovkou prvního či druhého typu neustále přibývá. Tato nemoc je považována za civilizační chorobu, za jakousi daň z přebytku a z pohodlnějšího životního stylu. Cukrovka také stále častěji postihuje i mladší generaci a děti. V České republice jí trpí okolo 680 tisíc lidí, ve světě je to kolem 120 miliónů. Vzhledem k tomu, že počty nemocných stále narůstají, hodnotí odborníci situaci jako celosvětovou epidemii. Diabetes zkracuje život a zhoršuje významně jeho kvalitu. Je to onemocnění, které nyní ještě nelze zcela vyléčit. Současná léčba umožňuje vyrovnat veličiny na hodnoty blízké hodnotám zdravého člověka, nicméně nedovede vždy zabránit postupně se vyvíjejícím komplikacím.

Zdroj: Cukrovka u mužů


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP