Téma: 

diadermine lift super filler recenze diskuze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

NEJLEPŠÍ KRÉMY PROTI VRÁSKÁM

Hodnocení nočních krémů proti vráskám dle dTestu

  1. Aldi Lacura, noční krém proti vráskám: dobře (74 %)
  2. Diadermine expert na vrásky 3D: dobře (74 %)
  3. Lidl Cien / Beauty Q10 noční krém proti vráskám: dobře (72 %)
  4. Helena Rubinstein Collagenist, noční krém proti vráskám: dobře (68 %)
  5. RoC Retin-OX + intenzivní noční krém proti vráskám: uspokojivě (56 %)
  6. Schlecker Rilanja Care Q10, noční regenerační pečující krém: uspokojivě (54 %)
  7. Eucerin Hyaluron-Filler, intenzivní pečující noční krém proti vráskám: uspokojivě (52 %)
  8. Neutrogena Visibly Young, omlazující noční krém proti vráskám – vyrovnaná pleť bez vrásek: uspokojivě (50 %)
  9. Nivea Visage Q10, pečující noční krém proti vráskám: uspokojivě (48 %)
  10. Biotherm Anti-Rides Line Peel Nuit: uspokojivě (46 %)
  11. Florena Q10, intenzivní péče o pleť, proti vráskám: uspokojivě (46 %)
  12. dm Balea / Face, noční krém proti vráskám: uspokojivě (44 %)
  13. Garnier Skin Naturals Jade Ultra Lift, noční pečující krém proti vráskám – vyrovnaná pleť bez vrásek: uspokojivě (44 %)
  14. Vichy Liftactiv, noční pečující krém proti vráskám a pro vyrovnání pleti s detoxikačním účinkem: dostatečně (38 %)

Zdroj: Nejlepší krémy proti vráskám
Zveřejněno dne: 12.8.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: recenze cga 800

Take jsem nezhubla, ale super je, ze mi bez problemu vratili penize.

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno dne: 12.3.2015 uživatelem Jitka
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

NEJLEPŠÍ KRÉMY PROTI VRÁSKÁM

Hodnocení denních krémů proti vráskám dle dTestu

  1. Lidl / Cien Day Cream Q10: dobře (63 %)
  2. Eucerin Hyaluron-filler: dobře (61 %)
  3. L´Oréal Revitalift: uspokojivě (56 %)
  4. Nivea Q10 Plus proti vráskám: uspokojivě (54 %)
  5. Vichy Liftactiv: uspokojivě (54 %)
  6. Garnier UltraLift: uspokojivě (52 %)
  7. Clarins Extra-Firming Day: uspokojivě (49 %)
  8. Nivea pure & natural: uspokojivě (49 %)
  9. Vichy Aqualia Thermal Legere: uspokojivě (49 %)
  10. Lancome Rénergie Multi-lift: uspokojivě (48 %)
  11. Olay Anti-Wrinkle: uspokojivě (48 %)
  12. Dermacol Botocell: uspokojivě (45 %)
  13. Weleda Granatové jablko: uspokojivě (45 %)
  14. Clinique Youth surge SPF 15: uspokojivě (43 %)
  15. RoC Retin-Ox Correxion: dostatečně (38 %)
  16. Yves Rocher Sérum Végétal3: dostatečně (38 %)

Zdroj: Nejlepší krémy proti vráskám
Zveřejněno dne: 12.8.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: colafit diskuze

Na uvolnění pokožky používám kostičky colafit www.prozdravi.cz/col… 60 kostiček mám na dva měsíce a pocitově i vzhledově super.

Zdroj: diskuze Colafit diskuze
Odesláno dne: 19.6.2012 uživatelem Petra76
Počet odpovědí: 0

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno dne: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Super

Super článek..Děkuju :)

Zdroj: diskuze Super
Odesláno dne: 29.1.2011 uživatelem Monča
Počet odpovědí: 0

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: suché ruce diskuze

Za mě úplně super krém Chaganela. Hezky voní a nezanechává pocit suchých rukou.

Zdroj: diskuze Suché ruce diskuze
Odesláno dne: 9.11.2017 uživatelem Zuzka
Počet odpovědí: 0

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Super

Super článek, na jednom místě jsou všechny přípravky na žilní nedosatečnost.

Zdroj: diskuze Super
Odesláno dne: 11.1.2018 uživatelem Jan
Počet odpovědí: 0

FORFEMINA - RECENZE

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: diskuze b komplex repelent

Já používám b komplex repelent, který je super. Dávám i dětem, který je pro ně.

Zdroj: diskuze Diskuze b komplex repelent
Odesláno dne: 24.6.2016 uživatelem Martina
Počet odpovědí: 0

FORFEMINA - RECENZE

Forfemina a celulitida

Forfemina pomáhá při odstraňovat přebytečnou vodu z těla, přičemž zároveň dochází k odplavení škodlivých látek z organismu, a tak právě tímto pomáhá i proti celulitidě. Primárně však Forfemina slouží na odvodnění a celulitida je způsobená zvětšením objemu podkožních tukových buněk. Proti celulitidě vyzkoušejte i lymfomasáž, cvičení nebo krém. Důležité je podpořit krevní oběh v místě celulitidy.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Primulus je super

jj primulus uživám a je to super. všem doporučuji

Zdroj: diskuze Primulus je super
Odesláno dne: 23.6.2016 uživatelem Radim
Počet odpovědí: 0

REPAREX NA OBNOVU VLASOVÉHO PIGMENTU

Reparex – recenze

Podle recenzí je jisté, že většině lidem tento produkt pomohl, proto by ho rádi doporučili i dalším uživatelům s předčasným šedivěním vlasů. Tento produkt je celkově velmi dobře hodnocen, jeho percentuální úspěšnost činí 60 %. Ale jako každý přípravek má i tento své pro a proti. Výhodou je zakrývání šedin. Naopak nevýhodou je zbarvení vlasů do červena. Ale záleží na každém uživateli, jakou dříve měl a nyní chce mít barvu vlasů.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu
Zveřejněno dne: 27.12.2014


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: h2out diskuze

Je super, já jsem ho jedla. Akorát mám víc kilo, takže jsem jedla 4 tobolky denně, jinak by to na mě bylo slabý. A díky tomu jsem hodne opadla objemově.

Zdroj: diskuze H2out diskuze
Odesláno dne: 13.6.2016 uživatelem Martina
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Jak funguje Forfemina na hubnutí

Při dodržování pitného režimu a užívání Forfeminy lze zhubnout, a to především v důsledku odbourání zadržování vody v organismu. Forfemina se používá k odstranění nadbytečné vody z těla, takže by neměla uživatele „vycucnout na kost“. Předpokladem správného účinku je samozřejmě dostatečný příjem tekutin. Forfemina primárně neslouží na hubnutí, pouze odvodňuje, čímž snižuje váhu. Odstraní nadbytečnou vodu, ale nemusí vyřešit příčinu jejího hromadění v těle, proto se váha po dokončení užívání přípravku může vrátit zpět.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: diskuze proenzi geladrink enzycol

Nejlepsi je Alavis triple band pro kone. Ten ma opravdu ucinky. Tyto reklamovane prazdne nahrasky stoji pouze hromadu penez a nic. Ja ho pouzivam a super.

Zdroj: diskuze Diskuze proenzi geladrink enzycol
Odesláno dne: 14.6.2017 uživatelem Josef
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

NEOCAPIL

Neocapil na vlasy recenze

Neocapil je kožní roztok k lokální léčbě hormonálně podmíněného vypadávání vlasů u dospělých mužů a žen. Jeho účinná látka minoxidil při pravidelném používání redukuje nadměrné vypadávání vlasů. Neocapil je produktem švýcarské společnosti Galderma, světového lídra na poli dermatologických přípravků.

Neocapil je vhodný i na androgenní typ alopecie, stimuluje růstovou fázi vlasů, mohou ho používat osoby starší 18 let, aplikuje se dlouhodobě po dobu 6–12 měsíců 2x denně na suchou a neporušenou vlasovou pokožku v maximálním počtu 10 dávek (1 ml). Po aplikaci je nutné důkladně si umýt ruce!

Zdroj: Neocapil
Zveřejněno dne: 18.7.2016

FORFEMINA - RECENZE

Bezpečné dávkování

Bezpečné dávkování je jedna tableta denně, jak doporučuje výrobce. Účinek by se měl dostavit po 14 dnech. Ideální délka užívání je půl roku. Bohužel od výrobce chybí doporučení, zda užívat produkt Forfemina ráno, v poledne nebo večer. Z hlediska odvodňujícího působení Forfeminy je vhodnější přípravek užívat ráno či v dopoledních hodinách. Nástup účinku je hodně individuální, měl by se dostavit během několika dnů.

Pokud nezadržujete vodu v těle (což se projevuje otoky nohou) není potřeba Forfeminu užívat. Když tělo dokáže správně hospodařit s vodou, stačí denně pít dostatek tekutin.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

COLOSTRUM

Colostrum Super

Colostrum Super je unikátní kombinace kolostra, syrovátkového proteinu, izoflavonoidů a zinku, která chrání buňky před oxidativním stresem (před volnými radikály) a podporuje normální funkci imunitního systému.

Složení: kolostrum 250 mg, syrovátkový protein 50 mg, výtažek z jetele (minimálně 20 % izoflavonoidů) 40 mg, zinek 15 mg (150 %).

  • Syrovátkový protein: Tento protein obsahuje velmi vysoké množství laktoglobulinů, laktalbuminů a laktoferinů. Syrovátka je dnes ceněna pro svou vysokou biologickou hodnotu.
  • Izoflavonoidy: Tyto látky podobné vitamínům se také někdy souhrnně označují jako vitamín P. Vyskytují se zejména v ovoci a zelenině. Mezi jejich nejbohatší zdroje patří citrusové ovoce, jahody, maliny, ostružiny, borůvky, višně a švestky, pohanka, šípky, rajčata, paprika a mrkev. Obvykle doprovázejí vitamín C, zvyšují jeho vstřebatelnost a účinnost. Příznivě ovlivňují srdečně-cévní funkce a podporují pevnost kostí.
  • Zinek: Jde o nezbytný minerální prvek, přestože je v lidském těle zastoupený v relativně malém množství (tělo dospělého člověka obsahuje přibližně pouhé 2 g zinku), ale má neobyčejně významný vliv na celý organismus. Napomáhá správné funkci imunitního systému, chrání před oxidací, má příznivý vliv na plodnost, zrak, kůži, vlasy, nehty a kosti. Je obsažený jak v živočišné stravě (játra, mléko, tmavé maso, vaječné žloutky, ústřice), tak ve stravě rostlinné (celozrnné pečivo, ořechy, dýňová semena a fazole).

Doporučená denní dávka: 1–2 tobolky.

Balení: 20 tobolek.

Cenově dostupná varianta, ovšem s menším počtem tobolek.

Zdroj: Colostrum
Zveřejněno dne: 13.4.2016

PARAZITEX – RECENZE

Složení

Parazitex je 100% bylinná kombinace speciálně vybraných rostlin se silným detoxikačním účinkem pro lidský organismus. Obsažený vrcholák tříslovinný pomáhá udržet trávicí trakt bez parazitů, navíc je důležitý pro správné trávení a zažívání. Výtažek z plodů papáji obsahuje latex s proteolytickou aktivitou. Usnadňuje tak trávení bílkovin a má negativní dopad na vývoj parazitů. Ořešák královský přispívá k obraně organismu proti externím agentům. Extrakt z kořene kurkumy přispívá k normální funkci jater a podporuje trávení. Parazitex obsahuje také extrakt ze speciálně pěstovaného česneku, díky němuž má i znatelný antimikrobiální účinek.

Složení přípravku v 1 kapsli: ořešák královský (Juglans regia) - extrakt plod 150,0 mg, kurkuma dlouhá (Curcuma longa) - extrakt kurkumin 100,0 mg, česnek (Allium sativum) - extrakt allicin 50,0 mg, lapačo červené (Paul d´Arco, Tabebuia impetiginosa) - extrakt kůra 50,0 mg, papája obecná (Carica papaya) - extrakt plod 50,0 mg, pelyněk (Artemisia absinthium) - extrakt květ 50,0 mg, vrcholák tříslovinný (Terminalia chebula) - extrakt plod 50,0 mg, hřebíček vonný (Caryophyllus aromaticus) - extrakt poupě 30,0 mg, tymián obecný (Thymus vulgaris) - extrakt list 30,0 mg

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

FORFEMINA - RECENZE

Zkušenosti

Forfemina jsou prášky na odvodnění bez receptu. Produkt Forfemina je začleněn do sekce prášky na odvodnění organismu bez receptu. Přípravek Forfemina cps.30 je registrovaný jako doplněk stravy, nemá tedy schváleny léčivé účinky a nejedná se o lék.

Dle zkušeností je přípravek Forfemina vhodný na otoky. Bez pohybu a vyvážené stravy však nelze čekat zázraky. Dámy se značnou nadváhou a špatným životním stylem nemohou čekat, že po tomto přípravku veškerá kila navíc odtečou do WC. Výrobek obsahuje samé „dobré“ věci – kopřivu, brusinku, jablečný ocet a zinek. Kdo se trošku o složení doplňků zajímá, jistě ví, že dané složení nemůže rozhodně nikomu uškodit, spíše naopak. Forfemina má velice rychlý nástup účinku. Účinnost je však individuální.

Forfemina obsahuje bylinky na odvodnění těla, jedná se o přípravky na odvodnění organismu, tudíž umí zbavit tělo otoků, detoxikovat a má i takzvaný diuretický účinek, který s sebou samozřejmě nese i efekt úbytku váhy. Jedná se ovšem o doplněk stravy, který je pouze berličkou a je potřeba vždy myslet na zdravý životní styl, přiměřený pohyb a zejména dostatečný příjem tekutin.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

IONTOVÝ KARTÁČ NA VLASY

Jak funguje iontový kartáč

Iontový kartáč má štětiny nabité nanoiontovými hybridními minerály vytvářejícími pětkrát vyšší koncentrace přirozených negativních iontů a infračervené energie. Tak to je popis výrobce, ale co to v praxi znamená?

Statická elektřina ve vlasech se dá velmi jednoduše fyzikálně vysvětlit. Vlasové vlákno má kladný náboj. V zimě nosíme na hlavách čepice, které mají také kladný náboj. V každém ročním období se setkáváme s částečkami prachu doma, na ulici, které mají taktéž kladný náboj. Částečky prachu nebo vlákna z čepic se usazují na vlasech v místech, kde je povrch vlasu poškozen a kde šupinky povrchu vlasu k sobě nepřiléhají. Tímto způsobem vznikají nové částice s kladným nábojem. Je všeobecně známo, že dva póly se stejným nábojem se odpuzují, a proto se i vlasy začínají odtahovat. V místě, ve kterém se spolu střetnou, se objeví efekt spojení dvou plusů, který se podobá elektrickému náboji. Není žádným tajemstvím, že se častěji a silněji elektrizují narušené (poškozené) vlasy. Děje se tak z důvodu chybějící dostatečné hydratace. Statické elektřině ve vlasech se nevyhneme, ale je mnoho způsobů, jak jí předcházet nebo alespoň zmírnit.

Nejjednodušším a okamžitým řešením je použití spreje na vlasy nebo laku s jemnou fixací. Aplikujte sprej na vlasy ze vzdálenosti alespoň 30 cm, stačí lehce postříkat a je po problému.

Stupeň hydratace vlasů lze kontrolovat i použitím vhodné vlasové kosmetiky. V zimě se doporučuje používat lehce hydratační šampony a kondicionéry, ale hlavním měřítkem jsou potřeby vlasové pokožky.

Je třeba dbát na to, aby měl vlas správné pH, byl uzavřený a neuvolňoval zevnitř vlhkost, zkuste používat například přípravky jako Chi Keratin Mist nebo Biosilk Silk Filler.

Používejte nástroje s funkcí ionizace, tedy takové, které během sušení eliminují záporné ionty, například vysoušeč Chi Turbo, žehlička Chi Nano a nyní tak populární žehlicí kartáč na vlasy.

Používejte správný hřeben nebo kartáč. Nejlepší jsou dřevěné s přírodním vlasem anebo kartáče se zápornými ionty.

Silikony ano, nebo ne? Obecně silikony neškodí a samy o sobě nezpůsobují statickou elektřinu ve vlasech. Většina názorů o jejich škodlivosti jsou nepodložená tvrzení. Pokud však stále váháte, doporučují se přípravky jako například Schwarzkopf Essensity Lightweight – vyživující mléko, Redken Nature´s Rescue Cooling – kondicionér, Chi Silk Infusion – výživa pro vlasy, Biosilk Silk Filler pH 4,5 – vlasová kúra bez oplachování s přírodním hedvábím.

Velmi důležitý je i pitný režim (tekutiny ovlivňují hydrataci ve vlasech), proto je třeba vypít alespoň dva litry vody denně.

Tolik k vysvětlení o statickém náboji ve vlasech i k základnímu doporučení, jak tomuto jevu úspěšně předcházet. Nyní už podrobněji k iontovému kartáči.

Dle recenzí uživatelek stačí, když si vlasy vyžehlíte například v pondělí iontovou žehličkou a až do dalšího umytí je nemusíte dožehlovat, jen každé ráno učesat iontovým kartáčem – a vlasy budou zase krásně rovné.

Iontovým kartáčem stačí vlasy jen několikrát pročesat. Během pročesávání vstupuje ionizovaný vzduch mezi vlasy, které tak učiní svěžími a čistými. Vlasy efektivně upraví a vyrovná, zlepší podmínky pro jejich růst. Pravidelné používání zlepší kvalitu pokožky na hlavě, pomáhá udržet si zdravé a lesklé vlasy.

Karbonový kartáč je antistatický, má vysokou tepelnou odolnost. Je neuvěřitelně lehký, pevný a trvanlivý. Zaoblené zuby jsou jemné k vlasům a pokožce.

Ionizační kartáč na žehlení vlasů zkrotí vaše kadeře během chvíle a váš styling tak bude vždy dokonalý! Kombinace keramické žehličky s antistatickým kartáčem, který odstraňuje statickou elektřinu z vlasů, dodá vašemu účesu perfektní tvar. Digitální nastavení teploty zajistí maximální komfort při žehlení a zároveň umožní použití na všechny typy vlasů. Ochrana proti spálení nepřipustí žádné vlasové katastrofy a vy se tak bez obav můžete radovat z krásně vyžehlených vlasů.

Hlavní výhody ionizačního kartáče:

  • jednoduchá ovladatelnost;
  • vyhlazení vlasů.

Zdroj: Iontový kartáč na vlasy
Zveřejněno dne: 13.3.2017

PARAZITEX – RECENZE

Zkušenosti s Parazitexem

Všechny zdravotní problémy nám způsobují bakterie, viry, plísně a paraziti, a začíná to u potravin. Potraviny často obsahují spoustu látek, které naše tělo neumí zpracovat. Neustále s tím bojuje a následně se tím i oslabuje imunitní systém. Potom už není problém, aby se všechny mikroorganismy v nás množily. Je nutné tělo pravidelně "vyčistit", což nám pomůže od spousty problémů. Zdraví je to nejcennější, co máme, a proto se o něj starejme.

Ještě ve třicátých letech bylo zcela běžné, že se lidé každý půlrok odčervovali tinkturou z ořešáku, hřebíčkem a pelyňkem.

Zamoření parazity je mnohem větší problém, než si většina lidí uvědomuje. Kombinace sedavého životního stylu a špatné stravy způsobuje, že střeva stagnují a vzniká prostředí příhodné pro parazity. Parazité vysávají energii a mohou být i zdrojem mnoha zdravotních obtíží, jako jsou kožní vyrážky, chronické svědění a škrábání, trávicí potíže, kloubní problémy, páchnoucí dech; navíc si dělají hnízda v tumorech. Parazité jako první dostanou výživu z jídla a váš krevní oběh pak znečišťují svými odpadními materiály. Tito otravní živočichové prospívají v kyselém prostředí a mají tendenci se v těle aktivovat za úplňku, nebo když je nov.

Recepty z bylinných prostředků (hřebíček, pelyněk, slupka ořešáku černého a fenykl) jsou dostupné v obchodech a dají se použít k odstranění parazitů.

Běžně lze k jejich vymýcení využít také ricinový olej, fíky, semena tykve, čerstvý česnek nebo kajenský pepř. I zelená slupka vlašských ořechů je známá tím, že zabíjí parazity a červy. Po tisíce let platily vlašské ořechy za výjimečné jídlo, protože mají podobný tvar jako mozek i jako střeva.

Zařazujte tedy tyto potraviny pravidelně do svého jídelníčku, vaše tělo bude silné a paraziti v zásaditém prostředí nepřežijí. Při likvidaci parazitů se rovněž osvědčila některá elektronická zařízení (Zapper a podobně).

Jezte hodně čerstvého česneku. Česnek může zlikvidovat přes 60 druhů hub a dvacet typů bakterií, stejně jako spoustu různých virů. Česnek má pověst "zabijáka" parazitů, ovládá sekundární plísňové infekce, detoxikuje a jemně stimuluje eliminaci, má antioxidační vlastnosti (chrání před oxidací způsobenou toxiny cizopasníka). Účinnými složkami jsou allicin a ajoene. Tyto sloučeniny mohou zabíjet "améby", včetně jednobuněčných variant, stejně jako roupy a měchovce.

Allicin není přítomný v česneku v jeho přirozeném stavu. Když je česnek nakrájený nebo poškozený, enzym alliináza působí na alliin a přetransformuje ho na allicin, činnou složku zabíjející parazity. Proto česnek používejte rozmačkaný nebo z něj vytlačte šťávu.

Také jezte hodně okurek, ty obsahují enzymy, které zabíjejí tasemnice.

Rovněž semínka vodního melounu obsahují silné antiparazitické látky.

Hřebíček obsahuje karyofylen, který je silným antimikrobiálním činidlem. Projde krevním řečištěm a zabíjí parazity i jejich larvy a vajíčka. Hřebíček též účinně likviduje malárii, tuberkulózu, choleru, svrab a jiné parazity, viry, bakterie a houby, včetně kvasinek (candidy). Ničí rovněž všechny druhy tyčinkovitých mikroorganismů, stafylokoků a streptokoků.

Syrová dýňová semínka obsahují přírodní tuk, který je toxický pro vajíčka parazitů. Curcurbitin v semenech tykví prokázal svou schopnost ochromit červy a vypudit je střevní stěnou. Čínští vědci používali semena tykve proti akutní schistosomóze a zamoření tasemnicemi. Semena dýně obsahují mnoho látek působících proti parazitům, ale jen pár semínek nestačí. Je zapotřebí sníst aspoň půl hrnku a důkladně rozžvýkat. Rozemelte je například v kávomlýnku a přidávejte do salátů, smoothies, polévek a podobně.

Silného zabijáka larev a vajec parazitů obsahuje také muškátový oříšek, a to látku zvanou eugenol.

Rovněž kurkuma či kajenský pepř ničí houby a parazity.

Zázvor zrychluje metabolismus a pomáhá při zažívacích problémech, je také dobrý pro uvolnění plynů a při zvedání žaludku, což může být přidružený pocit při odstraňování parazitů.

Další potraviny a bylinky, které pomáhají zbavit se parazitů: ostré papriky, cibule, mnoho zelených jablek (ne kupovaná jablečná šťáva, kde je cukr). Divoká kořeněná zelenina jako zelená hořčice, fenyklové semínko, olej z oregana, extrakt z olivových listů, extrakt z grapefruitových semínek, aloe vera, koloidní stříbro, tymián, Kočičí dráp, myrha (čechřice vonná), hořký meloun (účinný proti roupům).

Půst, při kterém se jí jen syrový ananas, údajně po jednom týdnu pomůže s tasemnicí. Při odčervování pomocí výše popsaných bylin je důležité brát probiotika, jelikož byliny s parazity "vytlučou" všechno včetně dobrých bakterií. Také je dobré jíst více vlákniny, která pomůže vyčistit a odplavit mrtvé parazity. Myjte své ruce a za nehty každý den. Konzumujte hodně enzymů obsahujících velké množství proteázy, která stravuje proteiny a parazity (bakterie a viry jsou též proteiny). Neužívejte je však, pokud máte vředy a jiné krvácení v zažívacím traktu.

Jak sami vidíte, tak potravin a bylin na odčervení je mnoho. Jak se v tomto výčtu orientovat? Kdo na to nemá čas ani chuť, tomu lze doporučit 100% přírodní produkt Parazitex, který při pravidelném užívání odpomůže od všech parazitů. Dle popisu níže sami uvidíte, že tento produkt využívá antiparazitárních účinků v jedné zformované tabletě. Parazitex je volně prodejný. Není v něm žádná látka, která by nebyla normálně dostupná. A dle recenzí je ohlas na jeho účinky pozitivní.

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016