Téma: 

diadermine lift super filler recenze diskuze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

NEJLEPŠÍ KRÉMY PROTI VRÁSKÁM

Hodnocení nočních krémů proti vráskám dle dTestu

  1. Aldi Lacura, noční krém proti vráskám: dobře (74 %)
  2. Diadermine expert na vrásky 3D: dobře (74 %)
  3. Lidl Cien / Beauty Q10 noční krém proti vráskám: dobře (72 %)
  4. Helena Rubinstein Collagenist, noční krém proti vráskám: dobře (68 %)
  5. RoC Retin-OX + intenzivní noční krém proti vráskám: uspokojivě (56 %)
  6. Schlecker Rilanja Care Q10, noční regenerační pečující krém: uspokojivě (54 %)
  7. Eucerin Hyaluron-Filler, intenzivní pečující noční krém proti vráskám: uspokojivě (52 %)
  8. Neutrogena Visibly Young, omlazující noční krém proti vráskám – vyrovnaná pleť bez vrásek: uspokojivě (50 %)
  9. Nivea Visage Q10, pečující noční krém proti vráskám: uspokojivě (48 %)
  10. Biotherm Anti-Rides Line Peel Nuit: uspokojivě (46 %)
  11. Florena Q10, intenzivní péče o pleť, proti vráskám: uspokojivě (46 %)
  12. dm Balea / Face, noční krém proti vráskám: uspokojivě (44 %)
  13. Garnier Skin Naturals Jade Ultra Lift, noční pečující krém proti vráskám – vyrovnaná pleť bez vrásek: uspokojivě (44 %)
  14. Vichy Liftactiv, noční pečující krém proti vráskám a pro vyrovnání pleti s detoxikačním účinkem: dostatečně (38 %)

Zdroj: Nejlepší krémy proti vráskám
Zveřejněno dne: 12.8.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: recenze cga 800

Take jsem nezhubla, ale super je, ze mi bez problemu vratili penize.

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno dne: 12.3.2015 uživatelem Jitka
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

NEJLEPŠÍ KRÉMY PROTI VRÁSKÁM

Hodnocení denních krémů proti vráskám dle dTestu

  1. Lidl / Cien Day Cream Q10: dobře (63 %)
  2. Eucerin Hyaluron-filler: dobře (61 %)
  3. L´Oréal Revitalift: uspokojivě (56 %)
  4. Nivea Q10 Plus proti vráskám: uspokojivě (54 %)
  5. Vichy Liftactiv: uspokojivě (54 %)
  6. Garnier UltraLift: uspokojivě (52 %)
  7. Clarins Extra-Firming Day: uspokojivě (49 %)
  8. Nivea pure & natural: uspokojivě (49 %)
  9. Vichy Aqualia Thermal Legere: uspokojivě (49 %)
  10. Lancome Rénergie Multi-lift: uspokojivě (48 %)
  11. Olay Anti-Wrinkle: uspokojivě (48 %)
  12. Dermacol Botocell: uspokojivě (45 %)
  13. Weleda Granatové jablko: uspokojivě (45 %)
  14. Clinique Youth surge SPF 15: uspokojivě (43 %)
  15. RoC Retin-Ox Correxion: dostatečně (38 %)
  16. Yves Rocher Sérum Végétal3: dostatečně (38 %)

Zdroj: Nejlepší krémy proti vráskám
Zveřejněno dne: 12.8.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: colafit diskuze

Na uvolnění pokožky používám kostičky colafit www.prozdravi.cz/col… 60 kostiček mám na dva měsíce a pocitově i vzhledově super.

Zdroj: diskuze Colafit diskuze
Odesláno dne: 19.6.2012 uživatelem Petra76
Počet odpovědí: 0

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Super

Super článek..Děkuju :)

Zdroj: diskuze Super
Odesláno dne: 29.1.2011 uživatelem Monča
Počet odpovědí: 0

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno dne: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: suché ruce diskuze

Za mě úplně super krém Chaganela. Hezky voní a nezanechává pocit suchých rukou.

Zdroj: diskuze Suché ruce diskuze
Odesláno dne: 9.11.2017 uživatelem Zuzka
Počet odpovědí: 0

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Super

Super článek, na jednom místě jsou všechny přípravky na žilní nedosatečnost.

Zdroj: diskuze Super
Odesláno dne: 11.1.2018 uživatelem Jan
Počet odpovědí: 0

FORFEMINA - RECENZE

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: diskuze b komplex repelent

Já používám b komplex repelent, který je super. Dávám i dětem, který je pro ně.

Zdroj: diskuze Diskuze b komplex repelent
Odesláno dne: 24.6.2016 uživatelem Martina
Počet odpovědí: 0

FORFEMINA - RECENZE

Forfemina a celulitida

Forfemina pomáhá při odstraňovat přebytečnou vodu z těla, přičemž zároveň dochází k odplavení škodlivých látek z organismu, a tak právě tímto pomáhá i proti celulitidě. Primárně však Forfemina slouží na odvodnění a celulitida je způsobená zvětšením objemu podkožních tukových buněk. Proti celulitidě vyzkoušejte i lymfomasáž, cvičení nebo krém. Důležité je podpořit krevní oběh v místě celulitidy.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Primulus je super

jj primulus uživám a je to super. všem doporučuji

Zdroj: diskuze Primulus je super
Odesláno dne: 23.6.2016 uživatelem Radim
Počet odpovědí: 0

RECENZE NA ALAVIS BARNY'S

Proč je Barny's Triple Blend extra silný založený na Alavisu nejoblíbenějším výrobkem na trhu pro lidi?

Nabízí velké množství účinných látek, jako je glukosamin a chondroitin sulfát, kolagen či MSM pro prevenci a léčbu kloubních onemocnění. Je založen na funkčním přípravku, který je léty prověřen, nabízí špičkovou kvalitu, neobsahuje žádné další balastní látky, které jsou pro tělo zbytečné.

Zdroj: Recenze na Alavis Barny's
Zveřejněno dne: 21.4.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: h2out diskuze

Je super, já jsem ho jedla. Akorát mám víc kilo, takže jsem jedla 4 tobolky denně, jinak by to na mě bylo slabý. A díky tomu jsem hodne opadla objemově.

Zdroj: diskuze H2out diskuze
Odesláno dne: 13.6.2016 uživatelem Martina
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

REPAREX NA OBNOVU VLASOVÉHO PIGMENTU

Reparex – recenze

Podle recenzí je jisté, že většině lidem tento produkt pomohl, proto by ho rádi doporučili i dalším uživatelům s předčasným šedivěním vlasů. Tento produkt je celkově velmi dobře hodnocen, jeho percentuální úspěšnost činí 60 %. Ale jako každý přípravek má i tento své pro a proti. Výhodou je zakrývání šedin. Naopak nevýhodou je zbarvení vlasů do červena. Ale záleží na každém uživateli, jakou dříve měl a nyní chce mít barvu vlasů.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu
Zveřejněno dne: 27.12.2014


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: diskuze proenzi geladrink enzycol

Nejlepsi je Alavis triple band pro kone. Ten ma opravdu ucinky. Tyto reklamovane prazdne nahrasky stoji pouze hromadu penez a nic. Ja ho pouzivam a super.

Zdroj: diskuze Diskuze proenzi geladrink enzycol
Odesláno dne: 14.6.2017 uživatelem Josef
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Jak funguje Forfemina na hubnutí

Při dodržování pitného režimu a užívání Forfeminy lze zhubnout, a to především v důsledku odbourání zadržování vody v organismu. Forfemina se používá k odstranění nadbytečné vody z těla, takže by neměla uživatele „vycucnout na kost“. Předpokladem správného účinku je samozřejmě dostatečný příjem tekutin. Forfemina primárně neslouží na hubnutí, pouze odvodňuje, čímž snižuje váhu. Odstraní nadbytečnou vodu, ale nemusí vyřešit příčinu jejího hromadění v těle, proto se váha po dokončení užívání přípravku může vrátit zpět.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

CONDROSULF A JEHO NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY

Recenze na Condrosulf

Přípravek Condrosulf 400, tvrdé tobolky, je indikován k léčbě degenerativních kloubních nemocí, zejména gonartrózy, koxartrózy a artrózy kloubů prstů ruky. Je určen pro dospělé pacienty ve II. a III. stadiu onemocnění podle Kellgrena.

Zkušenosti pacientů ukazují, že při užívání léku Condrosulf se dostavuje i úleva od bolesti a významné zpomalení úbytku kloubní chrupavky během prvních několika měsíců po zahájení užívání. Dále částečné obnovení struktury chrupavky, čímž dochází ke zpomalení celého průběhu osteoartrózy.

Zdroj: Condrosulf a jeho nežádoucí účinky
Zveřejněno dne: 9.11.2017

REVALID – RECENZE

Co je to Revalid

Revalid přináší komplexní program péče o poškozené vlasy. Navrací jim dřívější sílu, pevnost a zamezuje jejich dalšímu vypadávání, ať už vzniklo z jakékoliv příčiny.

Revalid pravidelným používáním účinně posiluje a obnovuje nejen vlasy, ale i nehty. Poskytuje totiž péči jak zvenčí, tak zevnitř. Revalid přípravky zahrnují kapsle, šampon, výživné ošetření – regenerační, živiny a tonikum. Tento unikátní soubor výrobků obsahuje složky zvolené takovým způsobem, že jejich účinky se vzájemně doplňují. Chcete-li, aby vaše vlasy rychle získaly lesk a hebkost, můžete zvýšit účinek kapslí používáním kosmetiky Revalid. Revalid je dostupný bez lékařského předpisu.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

FORFEMINA - RECENZE

Bezpečné dávkování

Bezpečné dávkování je jedna tableta denně, jak doporučuje výrobce. Účinek by se měl dostavit po 14 dnech. Ideální délka užívání je půl roku. Bohužel od výrobce chybí doporučení, zda užívat produkt Forfemina ráno, v poledne nebo večer. Z hlediska odvodňujícího působení Forfeminy je vhodnější přípravek užívat ráno či v dopoledních hodinách. Nástup účinku je hodně individuální, měl by se dostavit během několika dnů.

Pokud nezadržujete vodu v těle (což se projevuje otoky nohou) není potřeba Forfeminu užívat. Když tělo dokáže správně hospodařit s vodou, stačí denně pít dostatek tekutin.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

REVALID – RECENZE

Revalid maska na vlasy

Je obohacená o ošetřující složky, posiluje a regeneruje poškozené vlasy, dodává jim pružnost, lesk a jemnost. Užívejte zároveň se šamponem.

Použití: Po umytí vlasů naneste na celý objem vlasů nebo na nejpoškozenější část, nechte působit 5 až 10 minut, pak důkladně opláchněte.

Složení: Aqua, Celearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dicaprylyl Ether, Myristyl Myristate, Pantenol, Paraffinum Liquidum, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Hydrolyzed Wheat Gluten, Allantoin, Avena Sativa Kemel Extract, Betaine, Guar Hydroxypropyrtrimonium Chloride, Parfum, Phenoxyethanot, Crtric Acid

Bez barviv, bez formaldehydu, bez alergizujících složek parfémů.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

REVALID – RECENZE

Revalid kondicionér

Revalid kondicionér s ošetřujícími složkami z extraktu z ovsa, pšeničných proteinů a panthenolu. Zlepšuje strukturu vlasů, dodává jim hebkost, lesk a pružnost bez toho, aby vlasy ztěžkly. Usnadňuje rozčesávání. Obvykle se užívá po umytí šamponem Revalid.

Použití: Po umytí vlasů rovnoměrně naneste na vlhké vlasy, nechte chvíli působit, rozčešte a důkladně opláchněte.

Složení: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dicaprylyl Ether, Myristyl Myristate, Cetrimonium Chloride, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Pantenol, Hydrolyzed Wheat Gluten, Allantoin, Avena Sativa Kernel Extract, Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Phenoxyethanol, Citric Acid

Kondicionér je bez barviv, bez formaldehydu, bez alergizujících složek parfémů.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

REVALID – RECENZE

Revalid tonic

Revalid vlasové tonikum pro vnější použití s energetizujícím složením (kofein) a přirozenými látkami, které pomáhají folikulu v boji proti procesu stárnutí.

Složení: Aqua, Alcohol denat, Caffein, Panthenol, Cetrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Wheat Gluten, Avena Sativa Kernel Extract, Betaine, Parfum

Bez barviv. Bez formaldehydu. Bez alergizujících složek parfémů.

Použití: Aplikuje se na mokré nebo na suché vlasy, intenzivní péče – 2x denně, nejlépe ráno a večer, pravidelná péče je 4–5x týdně. Jemná masáž tonikem podporuje prokrvení pokožky. Tonikum s kofeinem má pozitivní účinek na vitalitu vlasového kořínku. Panthenol pak uklidňuje vlasovou pokožku.

Balení: 20 x 6 ml ampulek

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

REVALID – RECENZE

Revalid šampon

Místo ovesných a pšeničných proteinů obsahuje Revalid šampon vyváženou formulaci, která obnovuje přírodní rovnováhu pokožky hlavy. Mezi základní ošetřující složky patří: Pirocton olamin (fungicidní a antibakteriální látka), kyselina undecylenová (z ricinového oleje – přírodní fungicid na nekontrolovatelné množení kvasinky Mallazesia globasa), extrakt z listů kopřivy dvoudomé (Urtica dioica), alantoin (zklidňující efekt na podrážděnou pokožku, proti zarudnutí, pálení a svědění pokožky hlavy).

Použití: Nezředěný šampon naneste na vlhké vlasy, jemně vmasírujte do vlasů i do pokožky hlavy a nechte minimálně 3 minuty působit. Poté důkladně opláchněte. V případě potřeby postup opakujte. Díky šetrnému složení můžete používat denně nebo v kombinaci s Revalid kondicionérem.

Je určen: Pro každodenní použití, pro všechny typy vlasů, pro ženy i muže.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

DIOSMINOL NA ŽÍLY A HEMOROIDY

Diosminol recenze

Diosminol v lidském těle zabraňuje tvorbě zánětlivých látek, které jsou zodpovědné za poškozování cévní stěny. Tímto způsobem zvyšuje pevnost žilní stěny, brání zánětlivým změnám a zlepšuje odtok krve i mízy z postižené oblasti. Jeho přírodní původ zaručuje vysokou bezpečnost při krátkodobém i dlouhodobém užívání. Diosminol obsahuje mikronizovaný diosmin, hesperidin a extrakt koňského kaštanu se standardizovaným obsahem aesculosidu. Mezi nejzávažnější vedlejší účinky patří bolesti břicha či hlavy a průjem. Většinu přípravků obsahujících diosmin lze používat i v průběhu těhotenství a při kojení. Diosminol se kromě léčby křečových žil také výrazně uplatňuje v terapii a prevenci hemoroidů. Diosminol je perorální potravinový doplněk, proto se z legislativních důvodů nemůže porovnávat s lékem, který má obdobné složení, i když má velmi obdobné deklarované složení.

Zdroj: Diosminol na žíly a hemoroidy
Zveřejněno dne: 17.9.2014

PARAZITEX – RECENZE

Složení

Parazitex je 100% bylinná kombinace speciálně vybraných rostlin se silným detoxikačním účinkem pro lidský organismus. Obsažený vrcholák tříslovinný pomáhá udržet trávicí trakt bez parazitů, navíc je důležitý pro správné trávení a zažívání. Výtažek z plodů papáji obsahuje latex s proteolytickou aktivitou. Usnadňuje tak trávení bílkovin a má negativní dopad na vývoj parazitů. Ořešák královský přispívá k obraně organismu proti externím agentům. Extrakt z kořene kurkumy přispívá k normální funkci jater a podporuje trávení. Parazitex obsahuje také extrakt ze speciálně pěstovaného česneku, díky němuž má i znatelný antimikrobiální účinek.

Složení přípravku v 1 kapsli: ořešák královský (Juglans regia) - extrakt plod 150,0 mg, kurkuma dlouhá (Curcuma longa) - extrakt kurkumin 100,0 mg, česnek (Allium sativum) - extrakt allicin 50,0 mg, lapačo červené (Paul d´Arco, Tabebuia impetiginosa) - extrakt kůra 50,0 mg, papája obecná (Carica papaya) - extrakt plod 50,0 mg, pelyněk (Artemisia absinthium) - extrakt květ 50,0 mg, vrcholák tříslovinný (Terminalia chebula) - extrakt plod 50,0 mg, hřebíček vonný (Caryophyllus aromaticus) - extrakt poupě 30,0 mg, tymián obecný (Thymus vulgaris) - extrakt list 30,0 mg

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

FORFEMINA - RECENZE

Zkušenosti

Forfemina jsou prášky na odvodnění bez receptu. Produkt Forfemina je začleněn do sekce prášky na odvodnění organismu bez receptu. Přípravek Forfemina cps.30 je registrovaný jako doplněk stravy, nemá tedy schváleny léčivé účinky a nejedná se o lék.

Dle zkušeností je přípravek Forfemina vhodný na otoky. Bez pohybu a vyvážené stravy však nelze čekat zázraky. Dámy se značnou nadváhou a špatným životním stylem nemohou čekat, že po tomto přípravku veškerá kila navíc odtečou do WC. Výrobek obsahuje samé „dobré“ věci – kopřivu, brusinku, jablečný ocet a zinek. Kdo se trošku o složení doplňků zajímá, jistě ví, že dané složení nemůže rozhodně nikomu uškodit, spíše naopak. Forfemina má velice rychlý nástup účinku. Účinnost je však individuální.

Forfemina obsahuje bylinky na odvodnění těla, jedná se o přípravky na odvodnění organismu, tudíž umí zbavit tělo otoků, detoxikovat a má i takzvaný diuretický účinek, který s sebou samozřejmě nese i efekt úbytku váhy. Jedná se ovšem o doplněk stravy, který je pouze berličkou a je potřeba vždy myslet na zdravý životní styl, přiměřený pohyb a zejména dostatečný příjem tekutin.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017