Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

FURULIN

Furolin je antibakteriální, širokospektrální léčivý přípravek. Jedná se o chemoterapeutikum, které nahradilo v rámci specifického léčebného programu přípravek Nitrofurantoin, který není v našich lékárnách k dispozici. Furolin je zvláště účinný při léčení infekcí močových cest u grampozitivních a gramnegativních mikroorganismů. Obsahuje nitrofurantoin, a to 50 mg nebo 100 mg v jedné tabletě.

Zdroj: Antibiotika Furolin

Diskuze

V diskuzi FUROLIN DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Věra Kulmanová.

Dobrý den, brala jsem Furolin 3 dny a takovou bolest hlavy jsem v životě nezažila. A to trpím na migrény. Už jsem se nedivila, že lidi bolestí mlátí hlavou o zeď. Neměla jsem k tomu daleko, dál jsem už lék nebrala, a pak bylo zase dobře. Můžete mi k tomu něco napsat? Je ten lék vůbec odzkoušený, neboť na něm byla taková zvláštní nálepka. Nebyla jsem pokusný "králík"?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Měla jsem ho nasazený během roku třikrát na močové cesty. Poprvé jsem brala 5 dní, bolel mě celý člověk, horečky crp 220 vyletělo. Vysadili mi ho a nasadili jiné atb. Podruhé jsem skončila v nemocnici s crp 180, taky bolestmi, horečkou a pocitem na zvracení. Zase mi atb změnili, a dávali kapackou. Pořád mi ale nedošlo, že to mohlo být z tohohle "léků".
Potřetí mi stačila jedna tableta večer po jídle ... Dvě hodiny po užití zvracení, bolesti kloubů a celého člověka , teplota, zimnice, crp 20 na druhy den rano po jednom léků! Konečně mi i po přečtení techto příspěvků došlo , že za to může tenhle jed a ne lék! Furulin už nikdy!

Zdroj: diskuze Furolin diskuze


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP