Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

KOSMETIKA CIEN E SHOP

OBSAH

Cien kosmetika v e-shopu

Cien kosmetika je dostupná na e-shopu Amazon.

Zde můžete vidět další hodnocení kosmetiky.

Zdroj: Krémy Cien

Diskuze

V diskuzi KOSMETIKA CEIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

Jakou máte zkušenost s kosmetikou Cien s extraktem zlata/kaviáru ?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kosmetika cein

Žebříček dle zkušenosti

Na prvním místě je určitě Cien Body Butter – tělové máslo.

Na druhém místě Duo pac Cien Q10 Ani Wrinkle Night end Day Cream – noční a denní krém s Q10.

Na třetím místě Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream je krém na oční okolí s protivráskovým efektem.

Na čtvrtém místě je neutrálně hodnocen Cien Aqua Moisturising Cream hydratační krém s UV filtrem.

Pokud srovnáte zkušenost s recenzí, tak hodnocení jsou shodná. I když průkazný vzorek respondentů byl opravdu nízký co do počtu (5), ale nešlo přece o studii. Z daného však vyplývá, že i na pohled lacinější kosmetika ze supermarketu může být kvalitní a konkurenceschopná.

Zdroj: Krémy Cien

Diskuze

V diskuzi LIDL PLEŤOVÉ KRÉMY,,CIEN NATURE SENSITIVE KRÉM PRO CITLIVOU POKOŽKU S VÝTAŽKY Z MEDUŇKY A VILÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Věra Vaňková.

Prosím,kde bych tento krém sehnala? U nás v Jičíně ho měli jako vzorek a velmi mi na moji problematickou pleť
vyhovoval,teď ho nemůžu sehnat,děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Libuše.

Zdravím také sháním krém cien sensitive s vilínem, je to prostě senzační krém,. sehnala jse ho někde?? Nevím jak to na tom amazonu objednává, je to německy. díky

Zdroj: diskuze Lidl pleťové krémy,,Cien nature Sensitive krém pro citlivou pokožku s výtažky z meduňky a vilínu

Recenze

Z recenzí vyplývá, že kosmetické produkty značky Cien ze supermarketu Lidl jsou opravdu dobré a naši pozornost si určitě zaslouží. Vždyť i v hodnocení dTestu byla kosmetika Cien hodnocena lépe než věhlasné značky. Cien Day Cream Q10 vyhrál v kategorii krémů proti vráskám a v testování dTestu porazil i takové značky, jako je Clarins, Lancome nebo Clinique.

Portfolio výrobce značky Cien má opravdu široký rádius od dekorativní kosmetiky po kondicionéry, šampóny, krémy, sprchové gely, tělová másla a další produkty. Nabídka je široká, a pokud se podíváte na internet, tak o pozitivní a objektivní recenze nouze skutečně není.

Zdroj: Krémy Cien

Poradna

V naší poradně s názvem PŘÍRODNÍ KOSMETIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenča.

A přímo jaká přírodní kosmetika je dobrá? Která se vám osvědčila?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

U mě je to kokosový olej na pleť i vlasy a na pokožku těla pak panenský olivový olej.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Hodnocení výrobků Cien pečující kosmetika

V tomto příspěvku naleznete stručnou charakteristiku některých výrobků z řady pečující kosmetiky a zkušenosti 5 respondentek. Respondentky byly ve věku 26, 36, 48, 55 a 70 let, z toho jedna respondentka s astmatem ve věku 70 let a citlivou pokožkou, jedna respondentka s atopickým ekzémem ve věku 26 let, jedna respondentka ve věku 55 let s velmi suchou pokožkou, respondentka ve věku 48 let se smíšenou pokožkou a respondentka ve věku 36 let s normální pokožkou. Recenze jsou z internetových diskuzí u nás i ze zahraničí (Anglie, Německo, Slovensko) a jsou rozděleny na pozitivní a negativní hodnocení jednotlivých produktů.

Zdroj: Krémy Cien

Diskuze

V diskuzi CIEN INTENSIVE SERUM WHITE ORCHID se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva.

Dobrý den dámy, nemáte náhodou někdo zkušenost s tímto sérem ? Vím, že za tuto cenu nemohu očekávat zázrak. Ale, co kdyby ? :-)))))
Díky

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Olga Kozárová.

Dobry den tak ja ten krem mela a jsem moc spokojena,ale uz ho v obchode nemaji.Takze budu skouset cien omlazujici denní krem a koupila jsem si i nocni tak uvidíme jinak bude pusobit

Zdroj: diskuze Cien intensive serum white orchid

A co závěrem?

Po zhodnocení zkušeností a recenzí se jedná se o dobrou kosmetiku za dobrou cenu, výjimku představuje snad jen Cien Aqua Moisturising Cream, který příliš nenadchl. Ale je zřejmé, že to, co je drahé, nemusí být bezesporu nejlepší. Opak je toho pravdou.

Podělte se i vy se svými zkušenostmi s Cien kosmetikou.

Zdroj: Krémy Cien

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika.

Pro mě to priody kosmetika, přírodní. Nadupaná výtažky z rostlin a největším důkazem je moje pleť.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Dobrý den,
souhlasím, také jsem milovníkem přírodní kosmetiky (Ringana). Ale také online marketingu. Ty to dvě vášně jsem spojila a pomáhám ženám, které prodávají kosmetické produkty. Ať už kosmetičky nebo MLM. Na webu janafucikova.cz najdete infografiky, které se týkají fungování kůže a vlivu chemických látek na pleť. Na FB a IG mě najdete jako KosmetikaJF. Snažím se, aby prioritou bylo hledat řešení na problém zákazníka, nikoliv prodej. Poskytuji argumenty a podporu.
Krásný den, Jana

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Lidl Cien / Bodycare Sport

Lidl Cien / Bodycare Sport patří mezi unisex antiperspiranty. Deklarovaná doba působení je 48 h. Obsah je 200 ml. Zabraňuje zápachu nedostatečně, pocení snižuje také nedostatečně a označení je taktéž nedostatečné. Dle dTestu dostal tento antiperspirant celkové hodnocení dostatečně (konkrétně 20 %).

Zdroj: Nejlepší antiperspiranty

Poradna

V naší poradně s názvem PŘÍRODNÍ KOSMETIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

U mě je to kokosový olej na pleť i vlasy a na pokožku těla pak panenský olivový olej.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Simča.

Přírodní kosmetika - např. Saloos, nebo Wileda, stručně to co se dá najít v biokrámcích. Po labioplastické operaci ( www.labioplastika-pr… ) pouze biokosmetika výtečně podporovala hojení.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Nejlepší e-shop na kosmetiku

Česká internetová jednička parfums.cz mění svůj název na notino.cz. Hlavními důvody změny jsou sjednocení názvu na všech čtrnácti trzích, kde firma působí, a šířka sortimentu. Jedná se o zjednodušení pro zákazníky, v dnešní době lidé hodně cestují a budou tak vidět svou oblíbenou značku po celém světě. Tento oblíbený internetový obchod není jen parfumérie, kterou původní název evokoval. Nabídka je rozšířena na všechny výrobky, které nějak souvisí s péčí o tělo. Dohromady už portfolio Notino čítá 45 000 druhů produktů. Název Notino nemá žádný skrytý význam. Je to slovo, které nic neznamená. Příběh tohoto názvu se teprve začíná vytvářet. Loni e-shop dosáhl tržeb 4‚5 miliardy korun, letos počítá zhruba se šesti miliardami. V příštím roce plánuje notino.cz expandovat na dalších pět evropských trhů.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka.

Já jsem objevila luxusní, 100% přírodní rakouskou kosmetiku RINGANA. Mohu jen doporučit. Vše se dozvíte na www.rakouskezdravi.com.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Kosmetiku Ringana můžu jen doporučit - věnuji se složení kosmetiky i fungování pleti a tato certifikovaná přírodní kosmetika má skvělé výsledky.
www.janafucikova.cz/…

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Kosmetika Essence

Kosmetika Essence představuje trendy, neustálé inovace a kvalitní kosmetické produkty za neskutečně nízkou cenu. Při této kombinaci není divu, že je Essence tak oblíbená mezi mladými. Díky širokému spektru barev a odstínů si můžete vybrat ten pravý výrobek podle své momentální nálady nebo svého outfitu.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Diskuze

V diskuzi PÉČE O VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Naděžda.

Já si všímám, co dnes obsahuje kosmetika.Jsou to samé sulfáty, parabeny a chlorid sodný, tyhle látky jen vysušují vlasy.Proto jsem se rozhodla používat už jen výhradně přírodní kosmetiku, teď se mi osvědčila kosmetika od řady Alloxi.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Péče o vlasy

Kosmetika MAC

Kosmetika MAC je Kanadská značka. V anglickém jazyce jde o zkratku slov make-up art cosmetics. Firma vznikla v roce 1984 jako výsledek nedostatku kvalitní dekorativní kosmetiky na tamním trhu. Vizážista Frank Toscany společně s kadeřníkem Frankem Angelem vytvořili kolekci podkladových krémů a líčení, která by splňovala ty nejnáročnější požadavky na poli módní fotografie. Díky své kvalitě se dekorativní kosmetika MAC brzy rozšířila z módních přehlídek mezi denní líčení celebrit. Tuto špičkovou kosmetiku si můžete zakoupit jen ve vybraných parfumeriích a nyní také na notino.cz. Kosmetika MAC není testovaná na zvířatech.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Diskuze

V diskuzi AKNÉ. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Vyzkoušejte www.tepezcohuite.cz/… je to čistě přírodní mexická kosmetika, mám vyzkoušeno a fakt mi pomohla. nejlepší je čistící mýdlo.
M.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Akné.

Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream

Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream je krém na oční okolí s protivráskovým efektem.

Použití

Naneste ráno a večer na pokožku okolo očí a jemně vmasírujte. Spotřebujte do doby expirace, která je uvedena na dně obalu krému.

Péče

Vyhlazuje vrásky a jemné linie u všech typů pleti. Pomáhá předcházet tvorbě nových vrásek. Zvlhčující aktivní složky pomáhají v péči o pokožku po celých 24 hodin.

Zkušenost

Oční krém má vůni jako krémy z 80, let, to ovšem neovlivňuje jeho účinek. Jedná se o velmi kvalitní oční krém, který se dobře roztírá, nelepí a nealergizuje a nedráždí okolí očí. Při delším používání redukuje jemné vrásky a zjemňuje pokožku. Je vhodný pro starší nebo stárnoucí pokožku. Určitě stojí za pravidelné používání.

Recenze

Pozitiva:

  • Není tak hutný, hezky se vstřebává a oční okolí hezky vyhladí a hydratuje.
  • Nedráždí oční okolí, nepálí a neslzí z něj oči.
  • Obsahuje Q10, kyselinu hyaluronovou a vitamín E.
  • Cien Day Cream Q10, dopadl v hodnocení dTestu jako nejlepší a porazil Eucerin, L'Oreal Revitalift.
Negativa:
  • Některé recenzentky uvádějí, že jim krém na vrásky nepomohl.
  • Není určen pro alergiky.

Zdroj: Krémy Cien

Diskuze

V diskuzi KOSMETIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Denisa.

Kosmetika od Alverde je skvělá v tom, že obsahuje velké množství přírodních ingrediencí, dá se dobře sehnat, protože DM je v každém větším městě a na svoji cenovou dostupnost funguje tak, jak má :) Z ostatní kosmetiky mohu doporučit tu z tohoto
eshopu, která je teda sice dražší, na druhou stranu je ale kvalitnější než Alverde a většinou balena i v recyklovatelných obalech.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kosmetika

Žebříček denních krémů proti vráskám

Žádný z testovaných denních krémů proti vráskám nedokáže zázraky, proto žádný nezískal v této zkoušce velmi dobrou známku. Cien a Eucerin mají dobré hodnocení, protože jsou nejen účinné v redukci vrásek, ale i lepší v tomto ohledu než H-krém. Cien jako jeden z mála dostal velmi dobrou známku i za hydrataci, protože byl opět výrazně lepší než H-krém a po ukončení testu byla pokožka mnohem více hydratovaná. Ty krémy, které dostaly průměrnou známku (uspokojivě) za redukci vrásek, jsou ve srovnání s H-krémem jen nepatrně lepší nebo mají stejný účinek.

Zdroj: Nejlepší krémy proti vráskám

Kosmetika Ryor prodejny

Zde naleznete prodejny Ryor kosmetiky.

Zdroj: Kosmetika Ryor

Co je v nabídce

Je přirozené, že od prodavače, který má provize z prodeje, jen těžko můžeme očekávat objektivitu a doporučení produktu, který doopravdy potřebujeme. Při výběru bychom se měli řídit zdravým rozumem a obsahem naší peněženky. Někteří dávají přednost luxusnější a dražší kosmetice, jiní se spokojí s levnější variantou z drogerií či lékáren. Pamatujte, že na výběr máte celou škálu výrobků: nabízí se dermokosmetika, přírodní a BIO kosmetika, luxusní a profesionální kosmetika atd.

Zdroj: Nenechte si vnutit nejlepší kosmetiku na trhu!

Kosmetika Catrice

Dekorativní kosmetika Catrice nadchne každou ženu, která se ráda líčí. Prvotřídní produkty, luxusní obaly a atraktivní ceny nabízí kosmetika Catrice, která je inspirovaná aktuálními světovými trendy v líčení. Díky širokému výběru odstínů hravě vykouzlíte extravagantní líčení i klasický styl. Filozofií značky Catrice je prezentovat nespoutanost, mnohotvárnost a pestrost, kterou si může dopřát každá žena. Značka Catrice je také velmi oblíbená pro své exkluzivní limitované edice, které jsou navržené v souladu s momentálním stylem prezentovaným na módních molech. Díky tomu můžete se značkou Catrice neustále objevovat a zkoušet něco nového. Všechny výrobky Catrice mají mimořádně kvalitní složení, které je neustále inovováno. Dekorativní kosmetika Catrice je pravidelně kontrolována a dermatologicky schválena. Produkty Catrice nejsou testované na zvířatech, což platí nejen pro jednotlivé výrobky, ale také pro jednotlivé složky, které jsou používané při jejich výrobě.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Přírodní kosmetika

V posledních letech lze pozorovat nárůst spotřeby kosmetických produktů označovaných pojmy bio kosmetika nebo také přírodní kosmetika (organická kosmetika). Důvody tohoto nárůstu jsou například velké množství alergických reakcí způsobených vysokým obsahem chemických přísad klasické komerční kosmetiky nebo také etické hledisko. Stále více lidí v posledních letech propaguje zdravý životní styl s odkazem na návrat k přírodě. Výrobci se snaží omezovat množství syntetických látek, které nás obklopují, a hledají jejich přirozené alternativy. V kosmetickém světě na tento trend reaguje přírodní a bio kosmetika striktním omezováním množství chemických látek, které náš organismus přijímá z kosmetických produktů skrz kůži. Přírodní kosmetika ve svých produktech výrazně redukuje množství syntetických látek, zatímco certifikovaná bio kosmetika (nebo také organická kosmetika) takové látky zcela vylučuje a nahrazuje je přírodními složkami, což zpravidla dokazují některým z certifikátů. Pro získání příslušného certifikátu umožňující označit produkt jako bio kosmetiku nesmí být finální produkt ani jeho jednotlivé složky testovány na zvířatech.

Některé speciální kosmetické přípravky lze vyrobit i svépomocí po domácku z běžně dostupných přírodnin (léčivých bylin a podobně). Lze je vyrobit i z konopí, ale je zde omezení zákonem.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Kosmetika NYX

Kosmetika NYX byla pojmenována podle antické řecké bohyně, která byla bohyní noci, stejně jako současné značky, které udávají trendy. Řada dekorativní kosmetiky, kterou založila v roce 1999 umělecká maskérka a mladá podnikatelka Toni Ko ve slunném Los Angeles, zůstává dodnes věrná zásadě nabízení „nejnovějších trendů v oblasti make-upu a nejlepší kvality v optimálním poměru cena versus výkon. Obsáhlý sortiment sestávající z profesionálních produktů v oblasti make-upu a neopomenutelných kosmetických štětců a pomůcek se těší oblibě i u profesionálních vizážistů. Stylově upravené obaly dotvářejí image značky, která se důsledně zříká pokusů na zvířatech.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jana Fábryová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP