Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

KREM VYROBA DOMA

OBSAH

Výroba domácí vagíny

Nemáte dostatek peněz a chtěli byste mít svou osobní umělou vagínu? Pak vám můžeme pomoct, návod je trošku složitější a je zapotřebí mít zručné ruce. Výsledkem však bude kvalitní pánský masturbátor, který vám zpříjemní intimní chvilky.

Zdroj: Jak vyrobit doma vagínu

Diskuze

V diskuzi VÝROBA A DISTRIBUCE FRAMYKOINU (MAST NEBO KRÉM) se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan Škutek.

Prosím,kdy bude v lékarnach framykoin,nebo čím ho lze nahradit(u 6letého chlapce při operaci zúžené předkožky)V záři ma jít do školy.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Výroba a distribuce framykoinu (mast nebo krém)

Použití BB krému

BB krém je ideální věc pro perfektní pleť. BB krém zpevňuje pleť velmi rychle. Ale asi jako u každého multifunkčního kosmetického produktu, tak i BB krém má svá rizika, protože se mohou navzájem použité léky rušit. BB krém také přináší mnoho jiných dobrých věcí, například pro cestování je ideální, jelikož rychle zpevňuje pokožku a tvoří podobné krytí jako make up.

Zdroj: BB krém pro pevnou a bílou pleť

Diskuze

V diskuzi STŘÍBRNÝ SMRK VÝROBA SIRUPU Z VÝHONKŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Boža Něm..

DOTAZ. - JE MOŽNÉ UDĚLAT SIRUP I ZE STŘÍBRNÉHO SMRKU, KTERÝ MÁM DOMA NA ZAHRADĚ. Prosím , máte někdo zkušenost. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Swemo.

Je to mozne. Ale moc dobte to nie je. Rozdiel ako medzi lesnymi jahodami a domacimi. Aj o uconnych latkach obsiahnutych v striebornom smreku by som pochyboval. Urcite bude aj nizsi obsah silic.

Zdroj: diskuze Stříbrný smrk výroba sirupu z výhonků

Matující měsíčkový krém cena

Zde můžete vidět cenu Matujícího měsíčkového krému.

Zdroj: Matující vyrovnávací krém s měsíčkem

Diskuze

V diskuzi KRÉM VITAROS LEKÁRNA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef.

Ano,taky jsem ho vyzkoušel a bez úspěchu.Cítil jsem jenom slabé pnutí,asi by to chtělo silnější dávku.Byl jsem zklamán.Já jinak používám s úspěchem karon,ale u něho je, bohužel nevím proč,výroba pozastavena.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Karel.

Vitaros jsem také zkusil. Krém funguje :-) Ne že by se penis úplně postavil, ale po menší stimulaci je erekce silná a přetrvá asi 45 minut. Krém se sice má skladovat v ledničce, ale tlačit ho studeného do penisu moc nefunguje - takže z ledničky vytáhnout s předstihem. Také mi chvíli trvalo, než jsem dosáhl správného rozevření močové trubice, aby krém vjel kousek dál. I tak trochu krému vyjelo zpět ven. Ten jsem rozetřel na špici žaludu, aby se taky vstřebal. Než se Vitaros ze špičky žaludu dostane do topořivých těles, tak to docela trvá (20-25 minut). Ale nakonec funguje pěkně ;-)

Zdroj: diskuze Krém vitaros lekárna

Kyselina hyaluronová krém

Krém s obsahem kyseliny hyaluronové je vysoce efektivní u méně hlubších mimických vrásek. Jeho nevýhodou je nižší vstřebatelnost do kůže. Molekuly hyaluronanu jsou totiž tak velké, že nemohou projít přes vrchní část kůže. Mnoho reklam láká ke koupi krémů a sér s obsahem kyseliny hyaluronové, ale bez speciální technologie, která její molekuly dopraví až do dermis, jsou tyto kosmetické přípravky málo účinné. Nové technologie krémů jsou tvořeny z kyseliny glukuronové a N-acetylglukosaminu. Tyto dvě látky jsou pomocí liposomů transportovány do dermis, kde na základě chemické reakce vytvoří kyselinu hyaluronovou. Díky této speciální technologii dosahuje aplikace hyaluronanu pomocí krémů vysokých účinků. Výhodou je, že krém aplikujete doma ve svém pohodlí a bez bolesti.

Zdroj: Kyselina hyaluronová

Diskuze

V diskuzi SAFT Z ALOE VERA - DOMACI VYROBA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jindriska.

Prosim o radu,jak vyrobit saft z Aloe Vera.Mam vypestovanou doma zu pekne velkou.
Dekuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Saft z aloe vera - domaci vyroba

Výroba

  1. Přiveďte šálek vody k varu, sundejte z plamene a přidejte čajové sáčky (heřmánek, zelený čaj a květy měsíčku obsahují antioxidanty a jsou uklidňující pro podrážděnou pokožku). Nechte je vylouhovat po dobu 5 minut a pak je vyhoďte. Odlijte asi 80 ml čaje.
  2. Smíchejte mandlový olej s olejem z pšeničných klíčků a nastrouhaným včelím voskem. (Tyto oleje jsou změkčovadlem, olej z pšeničných klíčků je přírodním zdrojem ceramidu, lipidu a slepuje vnější vrstvy kožních buněk, což vytváří kožní bariéru. Včelí vosk pomáhá k emulgaci a zahuštění přísad.) Směs dejte na malou pánev a nechte ji roztát při nízké teplotě. Sejměte z plotny.
  3. Kombinujte zbývající přísady, jako je bylinný čaj, glycerin, gel Aloe vera a esenciální oleje. (Glycerin je zvlhčovadlo, které váže vodu ze vzduchu a vyživuje kožní buňky. Gel Aloe vera je hojivý, esenciální oleje obsahují protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Levandule je analgetická a heřmánek má uklidňující účinky na zanícenou kůži.)
  4. Nalijte čajovou směs pomalu do oleje a včelího vosku, důkladně promíchejte, aby vznikla emulze. Můžete použít ponorný mixér. Přelijte krém do čisté sklenice a utěsněte ji.
  5. Uchovejte krém v lednici, aby se prodloužila jeho trvanlivost, protože tento recept neobsahuje žádné konzervační látky. Krém v chladu vydrží po dobu šesti měsíců.

Zdroj: Výroba hydratačního krému

Poradna

V naší poradně s názvem NEJLEPŠÍ KRÉM NA ROZŠÍŘENÉ ŽILKY OBLIČEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel IRČA.

Můžete mi doporučit nějaký dobrý krém na opalování při rozšířených žilkách na obličej? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Krém na opalování závisí na tvém fototypu a intenzitě slunce. Když jsi světlý fototyp a snadno se spálíš, tak je při jasném počasí vhodný krém 50 a výše. Když reaguješ na slunce zhnědnutím, tak stačí 16 a více. Žilky při výběru krému na opalování nehrají důležitou roli. Spíše se lépe zamaskují při opálené pleti.

Zdroj: diskuze Nejlepší krém na rozšířené žilky obličej

Tvarohový krém s máslem

Ingredience: 1 máslo, 1 tvaroh a cukr podle chuti

Postup: Máslo ušleháme do pěny a postupně přidáváme moučkový cukr a tvaroh. Krém je lehký a zdobit s ním jde také.

Zdroj: Tvarohový krém do dortu

Diskuze

V diskuzi DOMÁCÍ VÝROBA SÝRA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Soňa Kroupová.

Dobrý den, doma jsem si často dělala "Lučinu" z kupovaných jogurtů. Poprvé jsem to zkusila z čerstvého kravího mléka. Počkala jsem do druhého dne, stáhla z vršku smetanu. Mléko jsem zahřála na 37°C a vmíchala jsem jihočeský smetanový jogurt. Zabalila do péřovky a nechala do druhého dne. Teď už je to asi 3 dny v chladu, ale jogurt je mazlavý, jakoby slizký. Nevím, kde jsem udělala chybu. Předem moc děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Čestmír.

Dobrý den.
Chybu jste udělala v teplotě. Jogurt zraje při teplotě
42 - 45 stupňů celsia, Výroba trvá při této teplotě 6 hodin.
Já používám jogurtovač Bravo (cca 500 Kč). Studené mléko
jakékoliv i z krabice se smíchá se čtvrt kilem jogurtu,
naleje do skleniček a nechá v jogurtovači hodin. Pak se dá do
lednice vychladit. Můžete použít i termosku, do peřin nebo
domácí pekárnu, která má funkci kvašení. Důležité je dodržet
teplotu, delší čas nevadí.

Zdroj: diskuze Domácí výroba sýra

Tvarohový krém na zdobení

Ingredience: 250 g měkkého tvarohu, 1/2 kelímku šlehačky, ztužovač, 90 g moučkového cukru, 30 g másla, potravinářské barvivo dle potřeby, kakao na vaření

Postup: Máslo s cukrem vyšlehejte a poté postupně přidávejte tvaroh. Jestli chcete mít barevný krém, přidejte barvivo nebo kakao.

Zdroj: Tvarohový krém do dortu

Diskuze

V diskuzi KRÉM ANTIŽILKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kajprová.

kde se dá sehnat tento krém a má s ním někdo zkušenost,--

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze krém antižilka

BB krém jako bělidlo

Bělící účinek BB krému má za účel zakrývat jizvy, tmavé skvrny nebo nesrovnalosti. Bělidla mohou zesvětlit pokožku a v zásadě to dělají i některé netradiční denní krémy. V asijských zemích je rovnoměrná bledá pokožka považována za ideál krásy. Asijské ženy používají BB krém, aby se jejich pokožka neopálila, díky čemuž je BB krém používán jako každodenní krém. Bělící produkty útočí na kůži, proto by měly být používány jen s opatrností.

Zdroj: BB krém pro pevnou a bílou pleť

Poradna

V naší poradně s názvem NEJLEPŠÍ KRÉM NA ROZŠÍŘENÉ ŽILKY OBLIČEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel IRČA.

Děkuji. Jsem typ 4 a používám krém bioderma +50, ale dělají se mi po něm na tváři bílé pupínky, takže nevím, kde je chyba.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Tak zkuste jinou bázi opalováku. Některé nosiče ochranného faktoru můžou ucpávat póry a pak se dělají bílé pupínky. Zkuste místo krému třeba olejovou formu nebo jiný druh krému. Také je třeba rozlišit, jestli bílé pupínky nejsou třeba mílie. Mílie jsou takové bílé kuličky pod kůží a krémy nezpůsobují jejich tvorbu.

Zdroj: diskuze Nejlepší krém na rozšířené žilky obličej

Tvarohový krém se zakysanou smetanou

Suroviny:

  • 500 g tvarohu
  • 250 g zakysané smetany
  • 50 g moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr

Postup přípravy:

Do mísy si dáme tvaroh, kysanou smetanu, vanilkový cukr a moučkový cukr, vše společně smícháme a vytřeme do hladkého krému. Takto máme krém hotov.

Zdroj: Tvarohový krém

Diskuze

V diskuzi DOMÁCÍ VÝROBA - ARNIKOVÁ MAST se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Michala Dl..

Návod na arnikovou tinkturu najdete i v článku www.zdravi-lecba.cz/…

Potíž s lékařskou vazelinou (nebo také parafín) je ten, že se vlastně nejedná o přírodní produkt, ale o syntetický ropný produkt (pokožka nedýchá, ucpává póry, zamezuje vstřebání jiných účinných složek). Smícháním čisté - třeba i kvalitní arnikové tinktury s tímto ropným produktem si vlastně nepomůžete, jelikož se toho moc nevstřebá.

Mnohem vhodnější je vsadit na hotový výrobek a domnívám se, že Dr. Vitalitis nebo Weleda nabízejí opravdu skvělé řešení. Arnikový krém má i Just, ale vzhledem na složení a cenu, jsou stále ti dva jaksi napřed ...

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Domácí výroba - arniková mast

Tipy a upozornění

Tímto receptem si vyrobíte dva šálky krému z Aloe vera. Tento krém je vhodný pro všechny typy pleti. Použijte však esenciální oleje, které prospívají vašemu typu pleti. Pro mastnou pleť se například doporučují esenciální oleje z cypřiše a eukalyptu, na suchou pokožku příznivě působí rozmarýn nebo santalové dřevo, normální pleti vyhovuje levandule nebo růže. Také mandlový nebo kokosový olej či kakaové máslo můžete nahradit, a to hroznovým nebo meruňkovým olejem. Vyrobený krém je velmi koncentrovaný, takže vždy stačí nanést jen malé množství, které jemně vmasírujete do pokožky obličeje jednou nebo dvakrát denně, nejlépe hned po umytí jemným čisticím prostředkem.

Na výrobu krému použijte vodu z kohoutku jen v případě, že je to nezbytně nutné. Může totiž způsobit růst plísní na krému, a to i přesto, že ho budete dobře skladovat. Nepoužívejte produkty z Aloe vera na infekci, aby nedošlo k jejímu dalšímu šíření.

Zdroj: Domácí výroba pleťového krému z aloe vera

Poradna

V naší poradně s názvem VÝROBA ARNIKOVÉ MASTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vladimír Rulc.

Prosím o konkrétní zaslání receptu na domácí výrobu arnikové masti,arniku květ mám

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Mast z arniky se doma udělá tak, že smícháme arnikovou tinkturu s čištěnou lékařskou vazelínou v poměru 20 ml tinkrury na 150 g vazelíny. Vše se dobře promíchá a uloží na temné a chladné místo. Arnika v této masti se dá ještě obohatit o léčivou mast Dermazulen a mast Heparoidi - oboje se dá koupit v lékárně. Takto zkombinované léčivé účinky arniky a azulenu jsou výborné na modřiny, podlitiny, bolavé svaly a naraženiny, ale také na popáleniny. Mast vydrží stabilní několik týdnů. Zde je recept na výrobu tinkrury z arniky www.ceskaordinace.cz…

Zdroj: diskuze Výroba arnikové masti

Tvarohový krém do dortu

Suroviny:

  • 500 g tvarohu
  • 250 g másla
  • 150 g moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr

Postup přípravy:

Máslo vyšleháme do pěny společně s moučkovým cukrem. Poté postupně přidáváme tvaroh a vyšleháme v hladký krém. Pokud chceme, můžeme si část krému oddělit a přichutit kakaem, strouhanou čokoládou, kokosem nebo tím, na co máme zrovna chuť. Umíchaný krém dáme vychladit a ztuhnout do lednice. Množství krému vám vystačí na celý dort.

Zdroj: Tvarohový krém

Tvarohový krém Míša

Suroviny:

  • 250 g tvarohu
  • 1 pomazánkové máslo
  • 4 lžíce moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 lžíce rumu

Postup přípravy:

Do mísy si dáme tvaroh, pomazánkové máslo, vanilkový cukr, moučkový cukr a lžíci rumu. Vše společně smícháme a vytřeme do hladkého krému. Takto je krém hotov a můžeme jej začít používat na dorty nebo zákusky.

Zdroj: Tvarohový krém

Recept na krém z Aloe vera

  1. Odměřte si destilovanou nebo pramenitou vodu, gel z Aloe vera a esenciální olej ve skleněné odměrce.
  2. Dále si odměřte potřebné množství mandlového oleje, kakaového másla, lanolinu a včelího vosku v odměrce, kterou pak umístíte do středu malého hrnce naplněného cca 5 cm vody.
  3. Hrnec postavte na plotnu a zahřívejte, dokud se voda nedostane do mírného varu. Až přísady začnou tát, hrnec odstavte.
  4. Nalijte směs oleje a vosku do mixéru a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Pokud máte málo času, můžete umístit nádobu mixéru do lednice na dobu dvou až tří minut, což urychlí proces. Nedovolte však, aby směs příliš ztvrdla, měla by být krémově hustá.
  5. Jakmile se směs ochladí, zapněte mixér na nejvyšší otáčky. Směs vody a Aloe vera přidejte k rozmixované hmotě.
  6. Vypněte mixér, pokud se začne dusit a prskat. Krém by měl vypadat hutně a bíle. Přidejte zbývající vodu.
  7. Přelijte krém z Aloe vera do skleněné nebo plastové sklenice, uzavřete ji víkem a skladujte na chladném, suchém místě. Pro dosažení nejlepších výsledků by měla být směs využívána do šesti týdnů. Jakýkoli přebytek můžete skladovat v chladničce nejvýše po dobu tří měsíců.

Zdroj: Domácí výroba pleťového krému z aloe vera

Účinky BB krému

Opalovací krémy mají ochranný denní faktor mezi 15 – 30 čísly, ale BB krém má ochranný faktor číslo 35. Tento rozdíl vyplývá z prvotní funkce BB krému. BB krém byl původně vyvinut pro pacienty, kteří podstoupili laserovou léčbu. BB krém měl u nich zmírnit bolest a hojení kůže a také chránit před zarudnutím nebo před jizvami. Vyšší ochranný faktor krému do letních dnů je dobrý nápad, ale na zimu je to zbytečné. Tónovací krém měl dostatečnou vůli, zejména s reakcí chemických filtrů. Tyto filtry reagovaly s pokožkou a také blokovaly přístup Vitamínu D.

Zdroj: BB krém pro pevnou a bílou pleť

Výroba chloroformu video

Zde můžete vidět domácí výrobu chloroformu.

Zdroj: Chloroform

Tvarohový krém z másla

Suroviny:

  • 250 g tvarohu
  • 1/2 másla
  • 1 vanilkový cukr
  • 2 lžíce cukru
  • troška rumu

Postup přípravy:

Změklé máslo dáme do mísy a vyšleháme ho společně s cukrem a vanilkovým cukrem, poté přidáme tvaroh a rum. Vše společně vyšleháme na hladký krém. Ten pak můžeme třeba namazat na připravený korpus, ozdobit ovocem a přelít želatinou. Je to jednoduchý a rychlý zákusek k nedělní kávě.

Zdroj: Tvarohový krém


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Gabriela Štummerová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP