Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

REISCHI

OBSAH

Kontraindikace

Neexistují žádné hlášené kontraindikace u Reishi Ganoderma. Výsledky vychází z více než dvou tisíc let pozorování, a to proto, že Reishi Ganoderma je přírodním doplňkem stravy v čínské medicíně. Ovšem Reishi Ganoderma a další imunomodulační látky, by měly být užívány s opatrností u lidí, kteří používají imunosupresiva nebo prochází obdobím transplantace orgánu. Lidé užívající léky proti srážení krve, jako například Warfarin, Heparin, Aspirin by se Reischi měli zcela vyhnout.

Obecně platí, že všechny věkové skupiny reagují podobně na léčbu houbou Reishi Ganoderma. Nejsou zaznamenány žádné další nežádoucí účinky v žádné věkové skupinově. Nicméně, před začátkem užívání houby Reishi Ganoderma se poraďte se svým lékařem.

Zdroj: Reishi - nežádoucí účinky

Diskuze

V diskuzi CHOLESTEROL A DIABETES se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamila Suchá.

Mám diabetes 2 již 3 roky. Glikemii mám 7,8 v rozmezí 6,9 až 8,5. HDL 96 a HbA1c 64. Léky používám přírodní Glukorizin 3x5 tobolek, Berberin 2x2 tobolky a nyní i Diaprin 1x1. Od lékařky mám předepsán Synjardy 5mg/1000mg který jsem přestala užívat a další Corvapro 1 denně. Pioglitazone Accord 45 mg a 30mg mi přidala nyní. Nevím na co má ten poslední lék působit, neboť paní doktorka mi nic nevyslětlí o lécích se mnou nekomunikuje a přírodní léčbu odmítá. Mám strach užívat něco co nevím proč užívat a není to přírodní. Neznám ani správnou hodnotu cholesterolu. Mimo jiné užívám denně Hořčík + B6 a Ostropestřec 6250 mg, Kyselinu Lipoovou. Ob měsíc též houbu Reischi 300mg. Prosím o vysvětlení a posouzení léků, které užívám přírodní sama a těch co předepisuje lékařka a vysvětlení nač mají být. Nechci si zbytečně ublížit a jsem přesvědčena, že přírodní léčba je šetrnější vzhledem k mému věku 68 a cítím se po ní mnohem lépe, mám víc energie a určitě silnější imunitu, neboť virové onemocnění /chřipku/ jsem neměla více jak 13 let bez očkování. S pozdravem Suchá Kamila

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Cholesterol a diabetes


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP